Guest powerulez Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Pedia ormate... http://www.9volto.gr/catalog/product_info.php?products_id=938&osCsid=698cee5891847f88b331a36ba78f8d19 339evro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Πολυ καλη τιμη! Μακαρι να ειναι ιδια ή περιπου η ιδια οταν βγει στα μαγαζια!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Ναι να ορμησουμε...που θα το εχουν σε 15 μερες!αναξιοπιστοι ειναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Μια ερώτηση (μπορεί να έχει ξανααναφερθεί αλλά που να ψάχνω :O ): Στη συσκευασία περιελαμβάνεται καλώδιο USB? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 greek_aeras ναι εχει μεσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Ναι να ορμησουμε...που θα το εχουν σε 15 μερες!αναξιοπιστοι ειναι. stin 15/iouniou leei oxi se 15 meres :) Diladi avrio kanonika tha prepei na to kikloforisoun stin agora etsi? :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Ναι να ορμησουμε...που θα το εχουν σε 15 μερες!αναξιοπιστοι ειναι. Το 9 volto μας την έχει κάνει πολλές φορές σε αυτά τα θέματα και σε άλλα πολλά που δεν θέλω να αναφέρω εδώ... Τους παίρνουμε τηλ. μας λένε θα το φέρουμε σε 10 μέρες.Την επόμενη μας λένε σε 15 κι όταν τους ρωτάμε "μα άλλα μας λέγατε χθές?" διαψέυδει ο ένας τον άλλο!!! Συνεχίστε έτσι εκεί στον Πειραιά παιδιά... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 powerulez χθες τους πηρα τηλ. και μου ειπαν θα το εχουμε το μεσημερι..και τους περνω σημερα και μου λενε σε 15 μερες θα το εχουμε..και τους λεω χθες ειπατε αλλα και λενε ........ααα μηπως δεν μιλησατε με εμας?εμεις σε 15 μερες θα το εχουμε... ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 greek_aeras ναι εχει μεσα! Οκ. Ευχαριστώ. Άντε να κυκλοφορήσει να το χρησιμοποιήσουμε κιόλας ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 powerulez χθες τους πηρα τηλ. και μου ειπαν θα το εχουμε το μεσημερι..και τους περνω σημερα και μου λενε σε 15 μερες θα το εχουμε..και τους λεω χθες ειπατε αλλα και λενε ........ααα μηπως δεν μιλησατε με εμας?εμεις σε 15 μερες θα το εχουμε... ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ:mad: :X :X ok tote pedia ego ofila na sas enimerosw etsi? ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Πηγα να το παρω απο τη vodafone και μου λενε πως προχθες ειχε 349 και σημερα εχει 382. Τους λεω απο διαθεσιμοτητα? Και λενε πως το περιμενουν σε καμια βδομαδα με δεκα μερες. Η τιμη ειπαν μαλλον θα πεσει αρα δεν αξιζε να το προπαραγγειλω στα 382 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 kseri kanenas an to k750 sighronizete me ms outlook Και το Κ700 έκανε συγχρονισμό άψογα. Φυσικά θα κάνει και αυτό. Περνάει όλα τα πεδία του outlook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Παιδιά πήρα τώρα την sonyericsson και μου είπαν ότι θα βγεί μέχρι τέλος του μήνα. Τους ανάφερα για το 9volto και τι γίνεται με την εγγύηση και μου είπαν ότι 'από τον αριθμό σειράς φαίνεται γιά πιά χώρα προοριζόταν η κάθε συσκευή. Αν είναι για Ελλάδα δεν έχει σημασία ποιός το έφερε αρκεί να υπάρχει απόδειξη. Εφόσον όμως δεν έχει γίνει επίσημα εισαγωγή στην Ελλάδα ίσως είναι καλύτερα να περιμένω'. Στα oneway μου είπαν ότι έχουν κωδικό αλλά όχι τιμή πράγμα που σημένει ότι το περιμένουν αλλά όχι νωρίτερα από εβδομάδα. Αυτά! :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Θα έρθει ποτέ το ρημάδι...; Επιτέλους πια δεν περιμένουμε την νέα Ferrari...:mad: Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Ypomonh mages erxete!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Σε κατάστημα της Vodafone πριν από λίγο... Παραλαμβάνουμε την Παρασκευή στα 382€ Άμα ρίξουμε τα χαρτιά ίσως μας βγάλουν μέσο όρο και στο πόσο θα κάνει αλλά και στο πότε επιτέλους θα έρθει :angry: κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Chill-out ρε παιδιά... Υπομονή...συμπάσχω μαζί σας, και εγώ το θέλω το K750, αλλά να έχετε υπόψη σας ότι όσο ποστάρουμε τέτοιου ύφους μηνύματα (γεμάτα ανυπομονησία και προσμονή), τόσο οι φωστήρες του marketing θα παίζουν με τις τιμές, με τις launch dates και κατά συνέπεια και με τα νευράκια μας. Όσο θα βλέπουνε ότι φτάσαμε τις 100 σελίδες posts πριν την επίσημη πρώτη του τηλεφώνου στη χώρα μας, τόσο θα μας κάνουνε τις νευρικές ίνες κορδελάκια...μην ξεχνάτε, Κάθε εμπόδιο για καλό. Θα το πάρουμε με σωστό hard/software και θα είμαστε κύριοι...υπομονή! Ηρεμία...τον φάγαμε τον άτιμο τον γάϊδαρο, στην ουρά θα κολλήσουμε? Φιλικά CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Αν κανει 382 το live το κανονικο λογικα θα κανει 400+? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 400+ ...; δεν κατάλαβαν! Είπαμε μας αρέσει η τεχνολογία, δεν τρώμε όμως κουτόχορτο... Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Μάλλον δεν θα είναι έτσι φίλε Giorgosk80. Χλωμό (χωρίς να είμαι ειδήμων) να φτάσει τέτοια τιμή...Θα δείξει... CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pwner Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Paidia ypomonh, sumfwna me atomo mesa apo tin vodafone, apo ton opoio molis kavatzwsa ena demo unit pou mallon tha to kratisw, mesa stin epomeni vdomada tha erthei h prwth partida sta magazia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 opapous το δωριζεις στον λαο? :D Αυτος της ΣΕ ειχε πει οτι θα βγει live αυτη την εβδομαδα...αρα καθυστερει μια εβδομαδα ακομα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opapous Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 opapous το δωριζεις στον λαο? :D Αυτος της ΣΕ ειχε πει οτι θα βγει live αυτη την εβδομαδα...αρα καθυστερει μια εβδομαδα ακομα.. ASXETO ME TO THEMA ..ALLA MIPOS XERETE POS MPORO NA MPOSTIS DIMOPRASIES SAN TIN KOYTRA TIPOTA STON KOSMO...... :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thantrantas Δημ. June 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Evala tin nea ekdosi logismikou: R1J002 Oi diafores den einai megales, alla sigoura o ixos sto akoustiko apo ekei pou itan xamilos pleon einai arketa dinatos kai den exw pia parapono. Episis i ploigisi sto menu twn foto einai pio grigori. Emena me tin proigoumeni ekdosi de mou "crash-are" kamia fora opote den borw na simiwsw kamia veltiwsi sauton ton tomea! Opote osoi to agorasete me to kalo auti tin vdomada koitakste na min sas exei tin R1A044! 'Greed, for lack of a better word... is good!' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif1980 Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Pantos i non-live ekdosi paei gia telos tou mina....Akomi den iparxei episimi imerominia apo tin antiprosopeia!!!! :cry: TA NEVRA MOU!!!! :cry: PAREDOSE TO TO :X TIMIMENO :X DEN MPORO DEN MPORO NA PERIMENO!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts