Jump to content

ΜΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ?

RODAKINO
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ενω μιλουσα στο msn με κατι γνωστους ενας απο την παρεα μπορουσε και εβλεπε τι ακριβως κανω και τι λεω στο τσατ.εχω firewall με ολα τα updates και στα γουιντος παλι ολα τα updates.επισης εχω το antitrojan γενικα πολλα μυστηρια προγραμματα για ιους trojans kai alla tetoia και ολα αναβαθμισμενα. πως εγινε αυτο αφου δεν εχς δεχθει ποτε φωτο απο κανεναν ουτε μαιλ ?
:cry: :whip:

μηπως ειχε μπει απλα στο τσατ κι αυτος με καποιο αλλο account?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

το παιδι που το εκανε το ξερω αλλα δεν λεει με τπτ. δεν με νοιαζει πως το εκανε παρα μοναχα να φυλαχτω. :(

και σιγουρα δεν του εδωσε καποιος τον διαλογο που εκανα με τον αλλο φιλο μου αφου δεν γνωριζοντε μεταξυ τους :blink:

απλα αν μπηκε με καποιο αλλο account τοτε δεν εχεις να φυλαχτεις απο τιποτα (για να μην τρελλαινεσαι αδικα δηλ). Κι αφου τον ξερεις δεν χανεις τιποτα να τον ρωτησεις αφου ανησυχεις για θεματα ασφαλειας

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

δεν μπηκε με αλλο ακαουντ, με το δικο του μπηκε και εκλεβε τα logs kai evlepe genika oti allo hthele.

Μυστηρια μας τα λες... Δεν εβγαλα κανενα καθαρο νοημα. Βασικα να μπει μεσω μσν στο pc σου ειναι σχεδον αδυνατον. Κανεναν κeylogger, κανενα μικρο προγραμματακι δικο του, κανενα αρχειο που να μην ειναι επικινδυνο για το συστηματα (δεν τα αναγνωριζουν αυτα)... Το μεσενγερ σερβις το εχεις απενεργοποιημενο?

Παντος μου την δινουν τετοιοι τυποι που να μην σου λενε τπτ. Ενταξει τα καταφερε αλλα εως εκει...

Κατεβασε xp-antispy, kaspersky, zap or nis και εισαι πληρης! + κανενα spyware προγραμμα υπερπληρης!

Στο χώρο αυτό υπήρχε εικόνα που παραβαίνει τους Ο.Π.Χ. :X :X :X

εαν ειναι φιλος σου, τοτε οφειλει να σε προφυλαξει λεγοντας σου πως και τι εκανε....

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν υπαρχει περιπτωση να μου τι ακριβως εγινε. δεν εχω δεχθει τπτ και απο κανεναν. ανοιγω e-mail μονο απο συγκεκριμενα ατομα... εχω antispy kai antitrojan εχω ολα τα updates και ομως δεν ειναι αρκετο!!!!!! keylogger σιγουρα δεν εχω... :cry: κι ομως του πηρε μολις 3 λεπτα να κανει ολη την δουλεια και αυτο επειδη αμφισβητησα οτι μπορει να το κανει!!!!!!

Ειναι ευκολο να μας ξαναπεις τι ακριβως εκανε γιατι εγω τουλαχιστον ακομα δεν εχω καταλαβει..