Jump to content

LG G Flex 2 ή Xiaomi Redmi Note 3 Pro??

Eldir
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα... το budget για 2ο κινητό είναι γύρω στα 200... έλεγα για XRN3P αλλά ξενέρωσα με την εγγύηση της Κίνας απο ένα άλλο τηλέφωνο... Και έπεσα στο G Flex 2.... Γνώμες???

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Το LG στα σκρουτζομαγαζα ξεκινάει από 240 ευρώ όταν την έκδοση 16/2GB του Xiaomi τη βρίσκεις στα 140 κ την έκδοση 32/3GB στα 160 από Κίνα...:)

Μία χαρά θα την κάνεις τη δουλειά σε σου με το LG, αλλά ακόμα καλύτερα δε θα ήταν να την έκανες εξίσου καλά, με ένα 100-ρικο (τουλάχιστον) λιγότερο?? :blink:

Αν επιλέξεις αγορά από αξιόπιστο κινεζομαγαζο (π.χ. Vickmall), δε θα αντιμετωπίσεις κανένα θέμα... ;)

και εγω το δεν θα επαιρνα το flex2 καθως εχει βγαλει προβληματα στην οθονη και ανεβαζει πολυ θερμοκρασια.

πες μας και για τη χρηση που το θες για να σου προτεινουμε και τιποτα αλλο :)

Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10

και εγω το δεν θα επαιρνα το flex2 καθως εχει βγαλει προβληματα στην οθονη και ανεβαζει πολυ θερμοκρασια.

πες μας και για τη χρηση που το θες για να σου προτεινουμε και τιποτα αλλο :)

Το είχες το flex και τα λες αυτά περί θερμοκρασίας?

οχι.τα εχω διαβασει σε forum απο κατοχους και οτι βγαζει και ενα κοκκινισμα στην οθονη.αμα το εχεις λογικα θα ξερεις καλυτερα απο μενα :)
Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10

Νομίζω έχεις να επιλέξεις ουσιαστικά ανάμεσα σε καλή κάμερα vs καλή μπαταρία.

Προσωπικά έχω μείνει κατευχαριστημένος από το Nexus 5x μου. Αν μπορείς να βρεις το 32άρι σε καλή τιμή μεταχειρισμένο (αν δεν έχεις θέμα με αυτό), τότε αποτελεί πολύ καλή λύση.

Edited by x_vagos_x

Το LG στα σκρουτζομαγαζα ξεκινάει από 240 ευρώ όταν την έκδοση 16/2GB του Xiaomi τη βρίσκεις στα 140 κ την έκδοση 32/3GB στα 160 από Κίνα...:)

Μία χαρά θα την κάνεις τη δουλειά σε σου με το LG, αλλά ακόμα καλύτερα δε θα ήταν να την έκανες εξίσου καλά, με ένα 100-ρικο (τουλάχιστον) λιγότερο?? :blink:

Αν επιλέξεις αγορά από αξιόπιστο κινεζομαγαζο (π.χ. Vickmall), δε θα αντιμετωπίσεις κανένα θέμα... ;)

Οπως το θέτεις έχεις δίκιο...αν και εγώ έλεγα την έκδοση του Νοte με τα 3 Gb...

Τέσπα έχω αγοράσει πολλές φορές από το vickmall...απλά σε ένα κινητό που έτυχε να το στείλω πίσω έκανε 1 μήνα να πάει, περίπου ένα μήνα να το φτίαξουν, και τώρα είναι στο δρόμο της επιστροφής....

Άσε που η εγγύηση ξεκινάει την στιγμή πουπ κάνεις την παραγγελία...δλδ αν κάνει 1 μηνα να έρθει και 1 μήνα να το στείλεις πίσω... είσαι με 10 μήνες εγγύηση ουσιαστικά.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Νομίζω έχεις να επιλέξεις ουσιαστικά ανάμεσα σε καλή κάμερα vs καλή μπαταρία.

Προσωπικά έχω μείνει κατευχαριστημένος από το Nexus 5x μου. Αν μπορείς να βρεις το 32άρι σε καλή τιμή μεταχειρισμένο (αν δεν έχεις θέμα με αυτό), τότε αποτελεί πολύ καλή λύση.

Ακριβώς έτσι...

Ο μόνος λόγος που συζητάω για το Flex είναι ότι έτυχε πρόσφατα να χρησιμοποιήσω ένα δανεικο LG G3 με ΜΜ και έπαθα πλάκα... καμία σχέση με Lolli που το είχα παλιά... Ούτε κολλήματα, ούτε υπερθέρμανση, και μπαταρία άνετα τη μέρα.... Όχι το παλιό το χάλι της Lolli......

Φαντάζομαι λοιπόν και το Flex με την 6 θα είναι κάπως έτσι....

Edited by Eldir

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

Γενικά η Lollipop δεν έστρωσε ποτέ για τα G3. Είτε σε KitKat είτε σε Marshmallow δούλευαν ρολόϊ.

Λογικά το ίδιο ισχύει και για το G Flex 2, δεν αποκλείεται.

Αλλά δεν παύει να είναι συσκευή διετίας... Ενώ το Xiaomi είναι και πιο future-proof, και έχει την υποστήριξη της κοινότητας.

Γενικά η Lollipop δεν έστρωσε ποτέ για τα G3. Είτε σε KitKat είτε σε Marshmallow δούλευαν ρολόϊ.

Λογικά το ίδιο ισχύει και για το G Flex 2, δεν αποκλείεται.

Αλλά δεν παύει να είναι συσκευή διετίας... Ενώ το Xiaomi είναι και πιο future-proof, και έχει την υποστήριξη της κοινότητας.

Χμμμμ έχει όμως ένα μεγάλο αρνητικό το Xiaomi... την κάμερα του...

Με ενδιαφέρει πολύ να έχει καλή κάμερα, και να τραβάει καλό βίντεο....

Δεν θέλω να γενικεύσω, αλλά το δικό μου Xiaomi (Mi Max), δεν είχε καθόλου καλή κάμερα.

Πρόσφατα, μάλιστα, διάβαζα ένα συγκριτικό του Xiaomi Mi5 και του OnePlus 3, όπου είδα την ίδια κάμερα (ίδιο φακό, Sony IMX298) να φέρει διαφορετικά αποτελέσματα.

Το Mi5 αποτελεί ναυαρχίδα της Xiaomi, και η top κάμερά του ήταν υποδεέστερη του OnePlus 3, το οποίο με τον ίδιο φακό είχε πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Λογικά τα midrange της Xiaomi έχουν την ίδια τύχη, συγκρινόμενα με αντίστοιχα mid-range.

Δεν ξέρω...αλλά τελικα για κάποιο λόγο με κερδίζει το G Flex ίσως και λόγω εμφάνισης...!!! Για να δούμε....

Δεν ξέρω...αλλά τελικα για κάποιο λόγο με κερδίζει το G Flex ίσως και λόγω εμφάνισης...!!! Για να δούμε....

Καλο το φλεξ...αλλα κατ εμε πανε στο χιαομι.Ειπες το θες 2η συσκευη,οποτε για μενα θα επρεπε να κοιταξεις αυτονομια και καμερα/επιδοσεις.Το χιαομι ειναι βραχος σε αυτονομια(εχει το απλο νοτε 3 ο πατερας μου με τον Mediatek και πραγματικα ειναι κινηταρα).Χτυπα το προ και οσο για εγγυηση,διαλεξε ενα αξιοπιστο μαγαζι.Το βικμολ απ οτο διαβαζω ειναι το καλυτερο στο after sales.

Sent from mTalk

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Καλο το φλεξ...αλλα κατ εμε πανε στο χιαομι.Ειπες το θες 2η συσκευη,οποτε για μενα θα επρεπε να κοιταξεις αυτονομια και καμερα/επιδοσεις.Το χιαομι ειναι βραχος σε αυτονομια(εχει το απλο νοτε 3 ο πατερας μου με τον Mediatek και πραγματικα ειναι κινηταρα).Χτυπα το προ και οσο για εγγυηση,διαλεξε ενα αξιοπιστο μαγαζι.Το βικμολ απ οτο διαβαζω ειναι το καλυτερο στο after sales.

Sent from mTalk

Στην αυτονομία συμφωνώ... αλλά σε κάμερα???? Νομίζω είναι το μοναδικό μελανο σημείο του... η κάμερα και ο σχεδιασμός του....

Όσο για την εγγύηση... ναι ειναι αξιόπιστο το Vickmall... αλλά έχει ένα χρόνο... και μέχρι να πάει και να ρθει... ενα δίμηνο μέσα στο νερό...

Edited by Eldir

Το χες στην κατοχή σου και έχεις άποψη από πρώτο χέρι για την κάμερα ή διαβάζεις ότι κυκλοφορεί για την κάμερα του xiaomi?? :blink:

Οι ημερήσιες του τα σπάνε, το βίντεο εξαιρετικό, τραβάει κ σε 4K, οι νυχτερινές ναι, σηκώνουν βελτίωση.

Σε όλα τα υπόλοιπα το xiaomi απλά σκοτώνει τον ανταγωνισμό κ παίζει χωρίς αντίπαλο στα 150 ευρώ.

Το δίμηνο που κολλάει? :worry:

Σε 15 μέρες το πακέτο είναι εδώ.

Αν εννοείς να σου τύχει ελαττωματικη συσκευή, είναι λιγότερο πιθανο από οτι να σου τύχει με οποιαδήποτε άλλη επώνυμη......;)

Το χες στην κατοχή σου και έχεις άποψη από πρώτο χέρι για την κάμερα ή διαβάζεις ότι κυκλοφορεί για την κάμερα του xiaomi?? :blink:

Οι ημερήσιες του τα σπάνε, το βίντεο εξαιρετικό, τραβάει κ σε 4K, οι νυχτερινές ναι, σηκώνουν βελτίωση.

Σε όλα τα υπόλοιπα το xiaomi απλά σκοτώνει τον ανταγωνισμό κ παίζει χωρίς αντίπαλο στα 150 ευρώ.

Το δίμηνο που κολλάει? :worry:

Σε 15 μέρες το πακέτο είναι εδώ.

Αν εννοείς να σου τύχει ελαττωματικη συσκευή, είναι λιγότερο πιθανο από οτι να σου τύχει με οποιαδήποτε άλλη επώνυμη......;)

Βασικά ναι για την κάμερα ότι διαβάζω και έχω δει σε reviews... δεν νομίζω να κάνουν τόσο λάθος...

150 σε καμία περίπτωση... η έκδοση του pro έχει 155 και ένα δεκαρικο πάνω η θήκη... που σε καμία περίπτωση δεν μου κάνει, γιατί δεν έχει επεκτασιμη μνημη... (τι να τα κάνω τα 16gb' όταν με ενδιαφέρει πολύ η λήψη βίντεο?) Άρα σε τιμή,, πάμε στο 180αρι....και πάνω για το 32αρι

2 μήνες εννοώ... ναι σε ελλατωματικη συσκευή... και ναι έχεις δίκιο είναι λιγότερο πιθανό να σου τύχει... αλλά ποτέ δεν ξέρεις....

Ένα Lenovo vibe z2 pro που μου έβγαλε πρόβλημα και αντικατασταθηκε το MOTHERBOARD.... 15 να πάει 25 να φτιαχτεί... και ένα 15αρι να γυρίσει... μανι μανι 2 μήνες.... αν δεν είχα και άλλα κινητά..... άστα... Απο service κλπ άψογο το Vickmall όμως...

Αυτό για την κάμερα ίσχυε στις πρώτες εκδόσεις του λογισμικού, έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Στις ημερήσιες οι φωτογραφίες είναι σα να έχουν τραβηχτεί από κανονική φωτογραφική μηχανή.

Στα 160 ευρώ βρίσκεις πλεον από Κίνα την έκδοση 32/3gb.

Για τα λεφτά του είναι σούπερ και πολύ αξιόλογη συσκευή συνολικά.

Για παραπάνω απαιτήσεις από κάμερα, πρέπει να ανέβει κάποιος σε μπάτζετ, εκτός αν βολεύεται με τα 16GB (μη επεκτάσιμα μέσω sd) του εξαιρετικού φωτο-κινητού NEXUS 5X στα 220 ευρώ ή με κανα windows-phone κινητού lumia 640XL στα 150 ευρώ χωρίς 4G....;)

Vickmall ναι, κορυφή...

Το G Flex 2 είναι πολύ όμορφο σαν συσκευή αλλά ως εκεί.Αν δε θες να ρισκάρεις με αγορά από Κίνα καλύτερα να πας στο πιο σίγουρο Nexus 5X που θα πάρει και την Nougat σύντομα.

Το G Flex 2 είναι πολύ όμορφο σαν συσκευή αλλά ως εκεί.Αν δε θες να ρισκάρεις με αγορά από Κίνα καλύτερα να πας στο πιο σίγουρο Nexus 5X που θα πάρει και την Nougat σύντομα.

Αμα ήταν 5.5 ίντσες το nexus.... δεν θα το συζηταγα καν....