outerheaven Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Λοιπον παιδια θελω τα φωτα σας...εχω εδω και ποσο καιρο πεδευομαι να το κανω και δεν μπορω..θελω να κανω το psp να παιζει παιχνιδια μεσο της καρτας μνημης.προσπαθησα μα pandora αλλα δεν μπορω να τελειωσω την διαδικασια.κανω οτι μου λεει και οταν φτανω στο σημειο που λεει να κανω format με το mspformat.exe και το ανοιγο εμφανιζετε και εξαφανιζετε πολυ γρηγορα ενα μαυρο παραθυρο..και δεν μπορω να συνεχησω την διαδικασια οπως ειναι λογικο..το ξερω οτι εχει ξανα επαναληφθει αυτο το ερωτημα αλλα δεν μπορω να διαβασω ολες τις σελιδες..περιμενο βοηθεια.:):)την διαδικασια την κανω με την pandora.οποιος θελει να βοηθησει ας στειλει π.μ ή να μου πει με ε-μαιλ. Δεν το τρέχεις απο τα windows το mspformat.exe. Πρέπει να μπεις στο command (start menu -> run -> και γράφεις cmd)και να το τρέξεις από 'κει. Όπως επίσης και ένα άλλο exe αρχειάκι που υπάρχει για να φτιάξεις την pandora αλλά δε θυμάμαι ονομασία. Αν ξέρεις από dos δε θα σε δυσκολέψει... Παράθεση T3h following takes place between now and later. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Παιδες πηρα ενα "μηχανακι" με περασμενη την 3.71 Μ33-2 και βαζω το ISO του Call of Duty 3 στην καρτα μνημης αλλα βγαζει οτι δεν μπορει να το ξεκινησει.Το βλεπει ομως κανονικα.Πως μπορω να βρω αν εχει περαστει σωστα το λειτουργικο γιατι διαβασα πως θελει κι αλλα πιο πανω.Λογικα θα εχει περαστει σωστα αφου το βλεπει μεσα το game...Επισης γιατι δεν βλεπει τα .cso images?Μηπως θελουν μετατροπη? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaniac Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Βαλε ενα umd δισκακι μεσα και ξαναπροσπαθησε.Το εχεις βαλει στον φακελο iso το παιχνιδι ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Ναι.Και με τα παιχνιδια που ειναι σε .cso τι γινεται? Edit.Εβαλα ενα .cso μεσα με UMD και παιζει κανονικα.Οποτε μαλλον θα ηταν το δισκακι. Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Το cso ειναι ενα συμπιεσμενο iso, κυριως για να γλυτωνεις χωρο. Ψαξε για το "PSP ISO Compresser ν.1.4+" για να τα μικραινεις. Και τα 2 διαβαζονται, το 1ο ισως σε καποια παιχνιδια να μη πιασει και να θελει το iso. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Παιδες εχω ενα προβλημα με το παιχνιδη smackdown vs raw 2007 ενω το τρεχω κανονικα μου κολαει στο μενου και δεν παιζει καθολου. εχει τυχη σε κανεναν προβλημα σε αυτο το παιχνιδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 μπορει το iso/cso που εχεις να ειναι προβληματικο,συμβαινει μερικες φορες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Φιλε το παιχνιδη το εγραψα μονος μου απο το original umd και το εγραψα και σε iso αλλα και σε cso αλλα τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madtracker Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 φίλε enick τι version ειναι το psp σου?? γιατι με παλαιότερα firmware δεν έπαιζε καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Η version μου ειναι η 3.71 m33 + kernel 1.50 V2. αλλα το games το εκανα μονος μου iso με το new umd dumper αλλα και με το UMDGen και οταν παω να το τρεξω κολλαει στο μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Ρε παιδες η Logitech σταματησε να βγαζει πραγματα για το PSP?Ηθελα να παρω ενα screen protector σαν κι αυτο που ειχα στο προηγουμενο και δεν το βρισκω ουτε στο Πλαισιο,ουτε το official site εχει πραγματα για το PSP πλεον.Παλι καλα που ειχα κρατησει τα ηχειακια... Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 μπορουμε να συνδεσουμε το psp στην τηλεοραση?Αν ναι πως? Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Ναι.Και με τα παιχνιδια που ειναι σε .cso τι γινεται? Edit.Εβαλα ενα .cso μεσα με UMD και παιζει κανονικα.Οποτε μαλλον θα ηταν το δισκακι. Όσο είσαι στο XMB κράτα πατημένο το select και θα σου βγάλει ένα menuδάκι. Εκεί πήγαινε στο UMD-mode και παίξε με τις επιλογές. Με κάποιοες από αυτές δεν θα χρειάζεται να έχεις UMD στο drive για να παίξουν τα images. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Εχω το καταλληλο software αλλα βαζω ενα iso στον φακελο βλεπει το παιχνιδι αλλα δεν το τρεχει.. γιατι?κολαει σε μια μαυρη οθονη και συνεχεια δουλευει το memory stick.γιατι? Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 μπορουμε να συνδεσουμε το psp στην τηλεοραση?Αν ναι πως? Συνδέεται με την τηλεόραση μέσω ειδικού αξεσουάρ. Θα το βρεις στο http://www.eml.gr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 exei bgei call of duty 3 gia to psp? ego iksera mono to call of duty:roads to victory Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sjharis Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 αγορασα ενα psp slim και περασα το M33 custom firmwire πατησα για να παιξει και ενω ξεκινισε κανο νικα και μου εβγαλε οτι δεν μπορει να ξεκινισει και ενα αριθμο (80020148).τι μπορω να κανω για να παιξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 μπορώ να ανοιξω το psp κάπως αλλιως εκτος απο το κουμπι?γιατί μου έσπασε!!επίσης ξέρει κανεις που μπορω να το φτίαξω έχω εγγυηση ακόμα!! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 paidia exw ena psp me firmware 3.50.thelw na to kanw na paizei iso games apo to internet.ti na kanw? ti arxeia akribws na katebasw gia na to kanw? kati diabasa oti prepei na exw to lumines gia na to kanw downgrade sthn 1.5 den katalaba..... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Θα ήθελα να μου πείτε ποιο παιχνίδι περιπέτιας-δράσης είναι το καλύτερο(με μεγάλη διάρκεια) για το psp.Είχα πάρει το call of duty Roads to victory και το τελίωσα σε πολύ μικρο χρονικό διάστημα(υπόψιν ότι δεν είμαι και ο καλύτερος παίχτης...:p) Κάτι τέτοιο ψάχνω αλλά με μεγαλύτερη διάρκεια.Ποιο θα μου προτείνατε? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Μια ερώτηση ρε παιδιά. Το PSP Slim & Lite Base Pack, αυτό των 170 ευρώ, έχει μέσα στο πακέτο κάρτα μνήμης...;;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis_athens Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Όχι. Στη συσκευασία έχει το PSP Slim, τη μπαταρία και το φορτιστή. Δεν έχει κάρτα μνήμης, ούτε καλώδιο USB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Πόσα περίπου ΚΒ πιάνει στην κάρτα ένα save σε ένα παιχνίδι...;;; Δεν θέλω να του περάσω μέσα τίποτα αρχεία, μόνο να σώζω θέλω τα παιχνίδια και λέω να του βάλω μια 64ΜΒ που έχω εύκαιρη... Φτάνει ετσι...;;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Πόσα περίπου ΚΒ πιάνει στην κάρτα ένα save σε ένα παιχνίδι...;;; Δεν θέλω να του περάσω μέσα τίποτα αρχεία, μόνο να σώζω θέλω τα παιχνίδια και λέω να του βάλω μια 64ΜΒ που έχω εύκαιρη... Φτάνει ετσι...;;; :worry: GIA na kanis save pexnidia ftani kai perisevi mia 64mb , to ka8e save 8eli 0.5 pano kato analoga to game ( px : wipeout 356kb , football manager 1.3 mb ). ala an 8es na perasis iso pexnidion video kai mousiki 8a sou protina na paris mia karta 2gb + Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 ρε παιδια το λευκο σε slim δεν υπαρχει που8ενα?? Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts