Jump to content

Sony PSP

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικα τα καταφερα.παιζουν ολα τα isos απο το pc μεσω devhoo0,44 και usb.τοο ηθελα γιατι δεν εχω ακομη παρει μεγαλυτερη καρτα μνημης.να ρωτησω κατι?οι cf cards μπορουν να χρησιμοποιηθουν στο psp με καποιο ανταπτορα?ετσι καποιος ειπε απο ενα site.

Πώς ακριβώς γίνεται αυτό ? Τα έχω περάσει όλα όπως πρέπει.. Τί πρέπει να κάνω ?

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φιλε αλκη.πρεπει να κατεβασεις την εφαρμογη που χρειαζεται (Devhook 0.44 Mod Full Package By Planetpsp.org) απο το planetpsp.αφου την περασεις στο psp τοτε φορτωνεις το devhook και απο το μενου οταν επιλεξεις το umd σου εμφανιζει ολα τα iso που θα εχεις τοποθετησει στον φακελο iso στο αρχειο που προοριζεται για το pc.εγς παντως βρηκα την υγεια μου.οσο ειμαι σπιτι εχω στη διαθεση μου ολα τα iso που γουσταρω χωρις να βαζω και να βγαζω συνεχεια απο την καρτα μνημης.οπως ξερεις μια καρτα 1gb δεν φτανει.
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

φιλε αλκη.πρεπει να κατεβασεις την εφαρμογη που χρειαζεται (Devhook 0.44 Mod Full Package By Planetpsp.org) απο το planetpsp.αφου την περασεις στο psp τοτε φορτωνεις το devhook και απο το μενου οταν επιλεξεις το umd σου εμφανιζει ολα τα iso που θα εχεις τοποθετησει στον φακελο iso στο αρχειο που προοριζεται για το pc.εγς παντως βρηκα την υγεια μου.οσο ειμαι σπιτι εχω στη διαθεση μου ολα τα iso που γουσταρω χωρις να βαζω και να βγαζω συνεχεια απο την καρτα μνημης.οπως ξερεις μια καρτα 1gb δεν φτανει.

Δηλαδή θα έχω συνδεδεμένο το PSP με USB με το PC και χωρίς να πατήσω στο "USB mode" του PSP θα μου εμφανίζει τα ISOs του PC ? Και πού θα τον βρει τον φάκελο με τα ISOs του PC ? Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί.. Βασικά αν λειτουργεί όπως λες τότε σωθήκαμε !! Γιατί εγώ θα σου πω κάτι ακόμα καλύτερο που έχω.. http://www.goldenshop.com.hk/AI-trad/pc/pc_stenocd211.htm . Εγώ του έχω βάλει εναν 80αρη και έχω όλα τα ISOs φορητά ! ...

Ναι xp έχω.. παίζει κάποιο ρόλο...??

Σύνδεση γρήγορη πάντως έχω για να κατεβάσω κάποιο μεγάλης χωρητικότητας πρόγραμμα οδήγησης..

τώρα βέβαια.. θα χρειαστώ κάποια βοήθεια.. γιατί δεν ασχολούμαι καθόλου με το psp ..απλά είναι του μικρού αδερφού μου.. και θα ήθελε να βάλει μέσα τραγούδια και καμιά συμπιεσμένη ταινία (αν γίνεται) να έχει..

Sorry file mou alla elipsa gia liges os arketes meres apo to spiti.

Telika kataferes na to sundeseis?

Eixa vrei mia lusi apo ena periodiko kai eixe doulepsei kai se filo mou

Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες

οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ

Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;)

Καλησπερα παιδια μπορει να ειναι χαζα αυτα που ρωταω , αλλα

θα ηθελα να εχω μια επιβεβαιωση.

1) Φορτωνοντας το DEVHOOK "βαζουμε" σε ενα PSP 1.50 firmware

ενα αλλο π.χ 2.50 , 2.60 , 2.71 κλπ.,για να μπορουμε να παιξουμε

παιχνιδια απο Memory Stick (ISO) που ζητουν αυτες τις εκδοσεις για να παιξουν?

2) Μπορουμε ομως εκτος απο τα παιχνιδια να χρησιμοποιησουμε FULL

τα νεα firmware , δηλαδη να αξιοποιησουμε και τις αλλες βελτιωσεις και

χαρακτηριστικα που εχουν ; (π.χ Flash Player , WMA Playing κλπ);

3) Οταν κλεισουμε ή επανεκινησουμε το PSP γυρναμε παλι στο 1.50 Firmware

χωρις αλλη διαδικασια;

Ευχαριστω παιδια εκ των προτερων περιμενω απαντησεις.

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Παιδια πιτε μου πραγματικα αξιζει για αγορα δηλαδη εσεις το δουλυετε σας αποδιχθηκε χρησιμο? Τρογομαι να το παρω ποσο καιρο αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Εσεις το μετανιωσατε αξιζει ακομα να το παρω??

Plzzzz help:O :O :O

Παιδια η δικη μου εκδοση ειναι η 2.50 και λεω να το κανω 2.70 (η οποια ειναι η τελευταια τελοσπαντων) μιας και δεν μ'ενδιαφερουν τα downgrades κτλ κολπα.Υπαρχει κανενα site να δω διαφορες των εκδοσεων κτλ?:)
ΜΑΧ.

Παιδια η δικη μου εκδοση ειναι η 2.50 και λεω να το κανω 2.70 (η οποια ειναι η τελευταια τελοσπαντων) μιας και δεν μ'ενδιαφερουν τα downgrades κτλ κολπα.Υπαρχει κανενα site να δω διαφορες των εκδοσεων κτλ?:)

http://www.yourpsp.com/psp/psp.html alla einai to site se flash kai den mporw na sou dosw akribws to url gia na deis ti exei h 2.71

Tp Πρεπει να μας πεις ποσο παλια πρεπει να ειναι η εκδοση,δωσε ενα παραδειγμα να ξερουμε απο που να το παρουμε :)

na sou to steilw egw me mail (an kai nomizw h ekdosh devhook 0.44 apo planetpsp.org exei apo tin 2.00 to wlan.prx), giati katebasa mia ekdosh devhook 50MB pou eixe firmware apo 2.00 2.50 2.60 kai to phra apo ekei, h ekdoshs ton 15MB exoun px mono apo 2.71

meta otan allaksa to wlan.prx tis 2.71 me tis 2.00 kai otan to bazw sta 333mhz mou perna tin 2.71 kai otan einai na kanei start to game mou kola to psp, alla an to balw apo devhook 0.44 to cpu clock se no change, etsi se ola ta games pou dokimasa to wifi kai sto root tou psp doulebe kanonika.

twra pia einai ta game pou trexoun se 333mhz? gia na dw an to wifi leitourgh kanonika, giati me to cpu clock se no change apo devhook 0.44 prepei to game na bazei se mhz to psp pou prepei gia na treksei kanonika.

ta paixnidia pou dokimasa se cpu clock se no change (kai exoun multiplayer) kai to wifi den eixe problhma (an kai den brika kapio game pou na exw problhma me to wifi etsi) ta games ayta einai..

MTX Mototrax

Miami Vice

Outrun 2006

Cars

NCAA Football 2007

Fight Night Round 3

Lord Of The Rings - Tactics

Tekken Dark Resurrection (JAP)

Untold Legends The Warriors Code

exw psp 2.71 peite moy pws mporw na paixw paixnidia meso tis memory stick?please einai anagh!!!

:X :X :X :X :X :X :X :X

Δεν μπορεις...

Παιδια πιτε μου πραγματικα αξιζει για αγορα δηλαδη εσεις το δουλυετε σας αποδιχθηκε χρησιμο? Τρογομαι να το παρω ποσο καιρο αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Plzzzz help

Δυστυχώς φιλε μου,μονο αν το πάρεις μπορείς να δεις αν αξίζει...Με το να σου πω εγώ αξίζει δεν λέει τίποτα,για μένα μπορεί να αξίζει ενώ για σένα όχι..

ΤΡ Στειλτο μου γιατι δεν εχω παλιες εκδοσης πια.Και κατι αλλο,εχω ριπαρι τα τρακς απο το λοκο ροκο,αλλα ειναι σε ΑΤ3 φορματ..ξερει κανενας πως να τα μετατρεψω σε ΜΡ3..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Plzzzz help:O :O :O

Βρες κανεναν φιλο η γνωστο σου που να το εχει και ψαχτο και θα δεις αν σου αρεσει η οχι.Εμενα το πηρε ενας φιλος μου την Τεταρτη,το ειδα και την Πεμπτη πηγα και το πηρα και να φανταστεις οτι δεν ηταν καν μεσα στα σχεδια μου.:O

YΓ)Ρε παιδες εχει κανει κανεις registration στο yourpsp?Εκανα αλλα δε βρισκω πουθενα κουμπι για να κανω log in!:blink:

ΜΑΧ.

Sorry file mou alla elipsa gia liges os arketes meres apo to spiti.

Telika kataferes na to sundeseis?

Eixa vrei mia lusi apo ena periodiko kai eixe doulepsei kai se filo mou

αν και είμαι φίλη .. τέσπα, Ναι.. κατάφερα να συνδεθώ με ένα άλλο καλώδιο usb από την ψηφιακή φωτογραφική. όλα οκ.. εγκατέστησα τη νεότερη 2.71 έκδοση και αγόρασα και 2gb memory stick...

όλα λειτουργούν οκ..!!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

ας απαντησει καποιος γιατι καιγομαι!!! θα κυκλοφορισει το MTX:MOTOTRAX για psp στην ελλαδα??? γιατι τους πειρατες της καραϊβικης που κυκλοφορισαν μια μερα πριν, εχουν ερθει
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

paidia ego pira to psp otan protoirthe ellada. eixe mesa tin ekdosi 1.5. eixe kai ena umd diskaki omos mesa pou egrafe prosoxi prin kanet otidipote kante update se ekdosi 2. epeidi den eixa diavasei se kanena forum oti i 1.5 ekane thaymata katalavenete oti ti patisa. otan to siniditopoiisa itan pleon arga. varethika na perimeno na spasoun ti 2 kai kathe pou evgaine nea ti katevaza. tora eimai stin 2.71. ta exo parei omos kai thelo na asxolitho k ego me iso. exo idi katevasei kapoia. yparxei periptosi na do fos :ninja: i tha parameino gia poly kairo akoma sto skotadi? :X

yparxoun kapou sygentromenes plirofories me to pos ginetai ti? kati san voitheia pros nautilomenous, odigies ktl

sas eyxaristo kai na kserete oti i dynami enos forum einai terastia!!!

:shoot: Μην πυροβολείτε τις σκέψεις κανενός. Κάθε σκέψη είναι μια αχτίδα φωτός...

Απ'οτι εχω διαβασει και πιο πισω μαλλον την πατησες φιλε μου...:O

YΓ)Οποιος δεν εχει κατεβασει το demo του LocoRoco απλα να τρεξει να το κατεβασει!Και μονο που ακους τη μουσικη σου φτιαχνει τη μερα!:lol: :lol: :lol:

ΜΑΧ.

αν και είμαι φίλη .. τέσπα, Ναι.. κατάφερα να συνδεθώ με ένα άλλο καλώδιο usb από την ψηφιακή φωτογραφική. όλα οκ.. εγκατέστησα τη νεότερη 2.71 έκδοση και αγόρασα και 2gb memory stick...

όλα λειτουργούν οκ..!!

Oups sorry:) i dunami tis sunitheias...

Vlepeis den mas exete sunithisei na milate sta foroums :)

Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες

οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ

Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;)

ας απαντησει καποιος γιατι καιγομαι!!! θα κυκλοφορισει το MTX:MOTOTRAX για psp στην ελλαδα??? γιατι τους πειρατες της καραϊβικης που κυκλοφορισαν μια μερα πριν, εχουν ερθει

αν δεν απαντησει καποιος συντομα θα τρελαθω!!!

Απ'οτι εχω διαβασει και πιο πισω μαλλον την πατησες φιλε μου...:O

YΓ)Οποιος δεν εχει κατεβασει το demo του LocoRoco απλα να τρεξει να το κατεβασει!Και μονο που ακους τη μουσικη σου φτιαχνει τη μερα!:lol: :lol: :lol:

Οντως την πατησε, (ευτυχως εγω δεν το αναβαθμισα οποτε 1.50 rulezzzzz:) )Καλο το LocoRoco και σαν παιχνιδι, αρκετα εξυπνο και ακομη πιο πολυ πρωτοτυπο.

Φοβαμαι ολα αυτα που θα γινουν για μενα ΧΩΡΙΣ Εμενα

αν δεν απαντησει καποιος συντομα θα τρελαθω!!!

Γιατι δεν το ψαχνεις σε γκουχ γκουχ :ninja: "torrent sites":ninja:

Gια γνησιο και Ελλαδα τοσο συντομα το βλεπω λιγο δυσκολο (εαν κρινω απο διαφορα παιχνιδια οπως το CARS, MGAcid 2 κλπ) βεβαια εαν μενεις κοντα στο κεντρο σε καθετο της Στουρναρη (αν θυμαμαι καλα εκει που ειναι η microland ειναι ενα μαγαζι για παιχνιδια κονσολων-PC που φερνει παιχνιδια απο εξωτερικο, εκει βασικα βρηκα και το Cars της Pixar-Disney, βεβαια τα τσιμπαει αρκετα, πχ για το Cars εδωσα 65Ε....)

ναι ομως στο play.com λεει οτι το συγκεκριμενο παιχνιδι κυκλοφορισε μια μερα μετα τους πειρατες της καραϊβικης που εχουν ερθει στην ελλαδα