tp Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Πω πω σαν τα χαπακια βγαινουν οι εκδόσεις...άντε με το καλο να δούμε και το full pack. Κατέβασα από planetpsp.org την full που έχει εκεί δουλεύει άψογα δεν είχα κανένα πρόβλημα στα παιχνίδια που δοκίμασα, το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν ότι δεν έχω κανένα iso/umd σε 2.71!!! αυτά που δοκίμασα ήταν 2.60 παιχνίδια σε 1.50/2.71 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Το κατεβασα και δουλευει αψογα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 tp! εισαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ, και κατι αλλο, κατεβαστε (μεχρι να ερθει Ελλαδα και να το αγορασουμε:) )το Tekken.Dark.Resurrection οποιος παιζει ή ακομα και να μην παιζει παιχνιδια ξυλου το ΤΕΚΚΕΝ ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ στο PSP και απο γραφικα και απο ηχο και απο κινησεις ισως και καλυτερο απο το PS2!!!! Το μονο μειονεκτημα οι υποτιτλοι και καποια μενου (οχι τα σημαντικα) ειναι στα γιαπωνεζικα. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 παιδια καποια βοηθεια για να τρεξω παιχνιδια μεσω usb κ με devhook.οτι εχω δοκιμασει ωσ τωρα τζιφος.το psp παγωνει με μια μαυρη οθονη.καποιο tutorial θα μου ηταν χρησιμο. Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Kateβασε απο το Planetpsp (χρειαζεται ενα απλο registration) to Devhook044_FULLPACKAGE_271_planetpsp.org και μετα οτι παιχνιδι εχεις μεχρι και για 2.71(που ακομα δεν υπαρχει κανενα που να τη ζηταει;) ) παιζει.....το δοκιμασα με cars, tekken, tomb raider και ειναι ολα ΟΚ. Οι βασικες ρυθμισεις του devhook ειναι οι παρακατω UMD SELECT = το iso σου UMD MOUNT = ISO ANYUMD UMD VERSION = 2.xx -> 2.00 FIRMWARE = 2.6 ή 2.7 ή 2.71 CPU CLOCK = any BOOT SELECT = reboot XMB OTHER - PRELOAD address = 0x88E00000 Some games need second preload address Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Αυτό πάλι με το preload address δεν το καταλαβαίνω...Εγώ πάντως το Other δεν το πείραξα καθόλου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Αυτό πάλι με το preload address δεν το καταλαβαίνω...Εγώ πάντως το Other δεν το πείραξα καθόλου. Μαλλον Καποια σχεση με το game could not start - corrupted data πρεπει να εχει, εγω παντως το βαζω preload address 0x88E00000 και ολα παιζουν (βεβαια μπορει και να μην εχει σχεση αυτο, αλλα καλλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε:) που λεει και ο σοφος Ελληνικος Λαος) Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Kateβασε απο το Planetpsp (χρειαζεται ενα απλο registration) to Devhook044_FULLPACKAGE_271_planetpsp.org και μετα οτι παιχνιδι εχεις μεχρι και για 2.71(που ακομα δεν υπαρχει κανενα που να τη ζηταει;) ) παιζει.....το δοκιμασα με cars, tekken, tomb raider και ειναι ολα ΟΚ. Οι βασικες ρυθμισεις του devhook ειναι οι παρακατω UMD SELECT = το iso σου UMD MOUNT = ISO ANYUMD UMD VERSION = 2.xx -> 2.00 FIRMWARE = 2.6 ή 2.7 ή 2.71 CPU CLOCK = any BOOT SELECT = reboot XMB OTHER - PRELOAD address = 0x88E00000 Some games need second preload address το κατεβασα.το full pack ομως δεν εχει την ρυθμιση για usb οποτε κατεβασα και το αρχειο dh44_usb_screenshot_mod.εβαλα τα αρχεια που ελειπαν απο το full package.ακολουθω τις ρυθμισεις που λες.οταν παταω το σταρτ ξεκιναει και κολαει στην οθονη sony computer entertainment και μενει εκει. τιποτα δεν γινεται.οταν χρησιμοποιω το usb mode με το daxziso ολα πανε καλα και μοθ τρεχει τα iso απο to pc.με το devhook ομως δεν μπορω να τα καταφερω.και θελω πολυ γιατι εχω iso ποθ απαιτουν 2,70 αποθηκευμενα στο pc μου.και δεν εχω καρτα μνημης 2 gb.οποτε εχω σπαστει πολυ που δεν μπορω.οταν ομως επιλεγω την 2,71 firmware για να τρεξει ενα umd ολα πανε ρολοι.φορτωνει κανονικοτατα την 2,71.τι να φταει?μηπως δεν εχω κατεβασει το σωστο αρχειο για usb mod και screen capture mod? Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios777 Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Δηλαδη μπορω να παιζω ISO GAMES σε 2.60 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 το κατεβασα.το full pack ομως δεν εχει την ρυθμιση για usb οποτε κατεβασα και το αρχειο dh44_usb_screenshot_mod.εβαλα τα αρχεια που ελειπαν απο το full package.ακολουθω τις ρυθμισεις που λες.οταν παταω το σταρτ ξεκιναει και κολαει στην οθονη sony computer entertainment και μενει εκει. Τη ρυθμιση για το usb τι την θες? Για ποιο παιχνιδι λες οτι κολλαει? Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Μάλλον για να παίζουν από το pc τα Iso μέσω Usb..Αυτό δεν κάνει;aν θυμάμαι καλά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Δηλαδη μπορω να παιζω ISO GAMES σε 2.60 ? Οχι στο 2.6 αλλα στο 1.50, που μπορεις πια να κανεις emulate μεχρι και την 2,71. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 τωρα κατεβαζω το αρχειο Devhook 0.44 Mod Full Package By Planetpsp.org να δοκιμασω απο την αρχη.πρωτα ειχα κατεβασει το full package και μετα το usb and screencapture mod.ισως εκανα κατι λαθος,που δεν νομιζω δηλαδη αλλα ποτε δεν ξερεις.ολοι σας μπορειτε να τρεξετε παιχνιδια απο το usb μεχρι τωρα με το devhook0.44? Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Μάλλον για να παίζουν από το pc τα Iso μέσω Usb..Αυτό δεν κάνει;aν θυμάμαι καλά. ναι αυτο κανει.ομως δεν τρεχει τιποτα απο το usb.οταν χρησιμοποιω το usb mode με το daxziso 0.62 ολα πανε καλα και μοy τρεχει τα iso απο to pc.ομως δεν τρεχει ολα τα ισο γιατι μερικα χρειαζονται απο 2,50 κ πανω firmware.παντως αν αγορασω μια ms 2gb κ τρεχω τα ισο απο την ms και οχι απο usb,θα τα τρεχει ολα τα ισο που θελουν 2,50 και πανω? Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Μάλλον για να παίζουν από το pc τα Iso μέσω Usb..Αυτό δεν κάνει;aν θυμάμαι καλά. Το καταλαβα αλλα τοτε τι να το κανεις το PSΡ (PORTABLE) ean ειναι δεν χρειαζεται να τα ακουμπησεις, κατεβαζεις τον emulator και το απολαμβανεις στην οθονη του Η/Υ σου :lol: :lol: Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Απλά ίσως αν έχεις μικρή Mem stick,η και καθόλου,κάποια games τα παίζεις από το PC. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Ενταξει, το ξερω, απλα πλακα εκανα...:) Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 ναι αυτο κανει.ομως δεν τρεχει τιποτα απο το usb.οταν χρησιμοποιω το usb mode με το daxziso 0.62 ολα πανε καλα και μοy τρεχει τα iso απο to pc.ομως δεν τρεχει ολα τα ισο γιατι μερικα χρειαζονται απο 2,50 κ πανω firmware.παντως αν αγορασω μια ms 2gb κ τρεχω τα ισο απο την ms και οχι απο usb,θα τα τρεχει ολα τα ισο που θελουν 2,50 και πανω? Εαν αγορασεις ms 2gb ο devhook θα τα τρεχει ολα εφοσον πια υποστηριζεται και η 2,70 και η 2.71;) Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 geia! loipon opws kseroume sta 333mhz exoume akoma to problhma me to wifi, ti kanoume gia na mporoume na exoume me devhook 2.71 sta 333mhz wifi??? apo mia palia ekdosh devhook px, pernoume apo fakelo dh\200\flash0\kd\ pernoume to arxeio wlan.prx kai to kanoume antikatastash to arxeio me tis ekdoshs 2.71 wlan.prx (dh\271\flash0\kd\wlan.prx) kai den exoume problhma sta 333mhz me to wifi!!! ;) ayto ematha shmera! :p mia xara ola pane!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outerheaven Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Exw arxisei kai psaxnomai gia agora PSP kai egw kai epsaksa kai se kapoia on-line shops kai brika to eksis trelo.To exei dokimasei kapoios na dei ti paizei?An paramorfonei ta grafika kai tetoia.Einai bebaia marka m'ekapses alla...:) To exw egw...Paizeis poli pio aneta ta games me to dual shock toy ps2. Apo grafika twra...xanei stin tileorasi kai ayto giati den evalan sto psp2tv toylaxiston ena filtraki na ta dixnei kapos poio blur. Oxi oti einai xalia. Mia xara einai...mia diastayrwsi ps1 me ps2....kapou sti mesi...kai isws perissotero pros ps2. Παράθεση T3h following takes place between now and later. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Tp Πρεπει να μας πεις ποσο παλια πρεπει να ειναι η εκδοση,δωσε ενα παραδειγμα να ξερουμε απο που να το παρουμε :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 geia! loipon opws kseroume sta 333mhz exoume akoma to problhma me to wifi, ti kanoume gia na mporoume na exoume me devhook 2.71 sta 333mhz wifi??? apo mia palia ekdosh devhook px, pernoume apo fakelo dh\200\flash0\kd\ pernoume to arxeio wlan.prx kai to kanoume antikatastash to arxeio me tis ekdoshs 2.71 wlan.prx (dh\271\flash0\kd\wlan.prx) kai den exoume problhma sta 333mhz me to wifi!!! ;) ayto ematha shmera! :p mia xara ola pane!!! Τι προβλημα υπαρχει δηλαδη?Εγω εχω την 2.50.Βοηθεια στους καινουριους!2 μερες το εχω!:D Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 τελικα τα καταφερα.παιζουν ολα τα isos απο το pc μεσω devhoo0,44 και usb.τοο ηθελα γιατι δεν εχω ακομη παρει μεγαλυτερη καρτα μνημης.να ρωτησω κατι?οι cf cards μπορουν να χρησιμοποιηθουν στο psp με καποιο ανταπτορα?ετσι καποιος ειπε απο ενα site. Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Με πατεντα (που πρεπει να εισαι ηλεκτρονικος για να φτιαξεις:ninja: ) παιζει τετοιο "κολπο" αλλα σε πολλα sites δεν το συνιστουν λογω ταχυτητας και αποκρισης ασε που μπορει να καει και η "πορτα" που θα συνδεσεις την πατεντα, οποτε καλυτερα πηγαινε αγορασε μια 1gb να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο και το pspακι σου εν ζωη:cry: ..... Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Τι προβλημα υπαρχει δηλαδη?Εγω εχω την 2.50.Βοηθεια στους καινουριους!2 μερες το εχω!:D 2.5 ειναι το πσπ σου ή μεχρι εκει εχεις την εκδοση για το devhook? Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts