Crypton-R- Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Παιδιά καλημέρα.. Επειδή ψάχνω να βρω κάποιες πληροφορίες .. αλλά μου είναι αδύνατο και να διαβάσω 160+ σελίδες.. Αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με τη σύνδεση του psp.. Ως γνωστόν έχει καλώδιο usb για σύνδεση με υπολογιστή.. κάνω αυτή την ενέργεια (συνδέω psp με pc via usb)αλλά τα windows δίνουν ειδοποίηση ότι η συσκευή δεν αναγνωρίζετε... Ξέρετε μήπως γιατί συμβαίνει αυτό..? Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί..? Εχει να κάνει μήπως με το firmware του psp? (Σε περίπτωση που οι απορίες μου είναι "χαζές" sorry.. μην παρεξηγείτε! αλλά με παιχνιδομηχανές δεν ασχολούμαι.. είναι του αδερφού μου που είναι 10 χρονών...) Ευχαριστώ.. ! Θα περιμένω σύντομα τις απαντήσεις σας! Μόλις συνδέσεις το PSP, πρέπει να το ανοίξεις, να πάς στα Settings και να πατήσεις στο USB Connection για να το βρεί ο υπολογιστής σου. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Μα αυτό κάνω.. και μου βγάζει την ειδοποίηση..! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Όταν σου βγάζει ειδοποίηση οτι δεν αναγνωρίζεται μια USB συσκευή, φταίει ή η συσκευή USB, ή το καλώδιο USB, ή η θύρα USB. Το δοκίμασες σε όλες τις θύρες USB του PC σου? Αν ναι, δοκίμασε να αλλάξεις καλώδιο γιατί το PSP αποκλείεται να φταίει. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 παιδια ποτε θα βγει το psp με εσωτερικη μνημη που λεγατε??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 paidia mia erwtisi.gia na doulepsei o mphgameloader prepei na perasw to 2,0 firmware sto ms(flash0 k flash1) me to mph firmware launcher?etsi logika tha mporw na paixw backups(nomima fysika) pou apaitoun 2,0 fw?pls help me. Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 παιδια ποτε θα βγει το psp με εσωτερικη μνημη που λεγατε??? Den nomizo na vgei toso grigora oso akouge .Min ksexnas oti to psp den exei kan xrono stin Ellada . Opote tha itan ligo atopo na vgalei neo psp mias kai oloi emeis exoume dosei arketa xrimata gia tin agora tou mixxanimatos. Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Πηγαινε εδω , αυτο το αρχειακι περιλαμβανει οτι χρειαζεσαι για να παιξεις το "backup" lemmings σου. το εχω κατεβασει αυτο ήδη! απλά δεν μπορω να βρω που βάζω τους φακέλους και κυρίως το iso του παιχνιδιου! μπορείς να βοηθήσεις? εχει βγει τίποτα και για το fifa street 2? άκυρο τα κατάφερα!!!! thnx anyway Παράθεση Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest pazios13 Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 το εχω κατεβασει αυτο ήδη! απλά δεν μπορω να βρω που βάζω τους φακέλους και κυρίως το iso του παιχνιδιου! μπορείς να βοηθήσεις? εχει βγει τίποτα και για το fifa street 2? άκυρο τα κατάφερα!!!! thnx anyway παιδια σορυ ασχετος μηπος ξερει κανεις που μπορω να βρω εναν εξωμοιωτη αεροπλανου [απογηωση κ λ π]το ακουςα μια μερα στις ειδησεις στο Ν Ε Τγινετε χαμος ειναι free download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombie26 Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 sorry εκ των προτέρων αν κάνω χαζές ερωτήσεις ή ερωτήσεις που έχουν πάμπολλές φορές ειπωθεί.αλλά μήπως θα μπορούσε να μου δώσει τα φώτα του κάποιος,σχετικά με το πως μπορώ να κάνω iso το pro evolution soccer 5?? παλεύω τόσες ώρες και δεν κατάφερα τίποτα τελικά. θα μπορούσε να μου το εξηγήσει κάποιος αναλυτικά τα βήματα?? έχω 1,5 v. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 παιδια σορυ ασχετος μηπος ξερει κανεις που μπορω να βρω εναν εξωμοιωτη αεροπλανου [απογηωση κ λ π]το ακουςα μια μερα στις ειδησεις στο Ν Ε Τγινετε χαμος ειναι free download mallon tha eides to microsoft flight simulator ( http://www.microsoft.com/games/flightsimulator/screenshots.asp ) kai einai mono gia pc Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagouras Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 paidia dwste ta fota sas molis phra memory stick 2gb alla den thn diabazei oute to psp oute to memory card reader...dld den borw na thn kanw kai format...xerete ti ftaiei...einai sandisk yparxei kapoios tropos gia na thn diabasei...???to firmware einai 2.01 please help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 H μπλε ειναι? την πηρες απο "αξιοπιστο" μαγαζι? το ρωταω γιατι τις μαιμουδες δεν την διαβαζει ουτε το psp ουτε και ο card reader, και απο την αλλη μου κανει εντυπωση γιατι απο sandisk εχω τα 256,512 και 1GB και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Επισης μολις γυρισω σπιτι θα ψαξω να βρω τη σελιδα που εχω στις favorites μου για να μπορεσεις να δεις εαν ειναι μαιμου ή οχι. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 re paidia merikes fores pisteuw oti eimai aoratos.psaxnw mia apantisi kai kaneis apo oti fainetai den mpainei ston kopo na mou apantisei.gia alli mia fora :gia na doulepsei o mphgameloader prepei na perasw to 2,0 firmware sto ms(flash0 k flash1) me to mph firmware launcher?etsi logika tha mporw na paixw backups(nomima fysika) pou apaitoun 2,0 fw?pls help me. Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristos87 Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 re paidia merikes fores pisteuw oti eimai aoratos.psaxnw mia apantisi kai kaneis apo oti fainetai den mpainei ston kopo na mou apantisei.gia alli mia fora :gia na doulepsei o mphgameloader prepei na perasw to 2,0 firmware sto ms(flash0 k flash1) me to mph firmware launcher?etsi logika tha mporw na paixw backups(nomima fysika) pou apaitoun 2,0 fw?pls help me. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=107309 Παράθεση Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagouras Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 H μπλε ειναι? την πηρες απο "αξιοπιστο" μαγαζι? το ρωταω γιατι τις μαιμουδες δεν την διαβαζει ουτε το psp ουτε και ο card reader, και απο την αλλη μου κανει εντυπωση γιατι απο sandisk εχω τα 256,512 και 1GB και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Επισης μολις γυρισω σπιτι θα ψαξω να βρω τη σελιδα που εχω στις favorites μου για να μπορεσεις να δεις εαν ειναι μαιμου ή οχι. loipon apo oti eida einai fake sandisk 2 gb ...thn phra apo japan..alla kai pali prepei na thn diabazei kai to psp kai to card reader...apla prepei na exei ligo mikroterh xwritikotita kai mikroterh taxythra....osoi exoun fake pezei kanonika...xwris problem apo oti diabasa se kapoia forum mesa...h karta mou bghke 80e me metaforika apo japan... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Το ξερω απλα σε πολλα ξενα forums αρκετος κοσμος εχει αναφερει οτι εχει αντιμετωπισει προβλημα με τις fake MS ειτε ειναι SUNDISK eite einai SONY. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thunderabe Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 ρε παιδια εχει τρεξει κανεις το worms εχω το iso σε αμερικανικο αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να το τρεξω.ας μου δωσει καποιος φως γιατι θελω να το τρεξω σαν τρελος... Παράθεση http://www.bikepics.com/pics/icon/modenas-dynamic125-06-bikepics-590056.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 ρε παιδια ποτε θα βγει κανενας καλος τιτλος για το μηχανημα???εχω απογοητευτει:( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Οταν λες καλος τι εννοεις?? υποκειμενικα μπορω να σου πω αρκετους....OUTRUN 2006 C2C, Lemmings, Tales of Eternia, Pro Evo 5, WRC, EXIT, Burnout Legends, Lumines, Prince Of Persia, TOCA και αρκετα ακομα, εξαρταται τι σου αρεσει εσενα, πχ εμενα μου αρεσουν και θεωρω αρκετα καλους τιτλους ολα τα παραπανω. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=107309 euxaristw file mou Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli_n91 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 kalhmera, An eukolo,mporei kapoios na mou pei,pws mporw na metatrepsw ena mp3 se morfh atrac3,xwris na xrhdimopoihsw to sonic stage,alla kapoio allo programa??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkonta Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Ξέρει κανείς να μου προτίνει κάποιο καλό παιχνίδι για το psp; Έχω πολύ καιρό να πάρω και θα ήθελα κάποιο περισσότερο για να περνάω την ώρα μου και όχι τόσο με πίστες και αναβάθμιση χαρακτήρα κ.τ.λ (Όπως π.χ adventures ή RPG) Έχω ενδεικτικά το GTA (κυρίως για το e-loader αλλά την έχω καταβρεί, έιναι απίστευτο παιχνίδι) και το Wipeout. Από ποδοσφαιράκια τι θα μου προτίνατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Ξέρει κανείς να μου προτίνει κάποιο καλό παιχνίδι για το psp; Έχω πολύ καιρό να πάρω και θα ήθελα κάποιο περισσότερο για να περνάω την ώρα μου και όχι τόσο με πίστες και αναβάθμιση χαρακτήρα κ.τ.λ (Όπως π.χ adventures ή RPG) Έχω ενδεικτικά το GTA (κυρίως για το e-loader αλλά την έχω καταβρεί, έιναι απίστευτο παιχνίδι) και το Wipeout. Από ποδοσφαιράκια τι θα μου προτίνατε; Apo podosfiarakia to Pro Evolution 5 Apo alla games Need For Speed Most Wanted,Lemmings,Burn Out Legents,Syphon Filter Dark Mirror Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Οταν λες καλος τι εννοεις?? υποκειμενικα μπορω να σου πω αρκετους....OUTRUN 2006 C2C, Lemmings, Tales of Eternia, Pro Evo 5, WRC, EXIT, Burnout Legends, Lumines, Prince Of Persia, TOCA και αρκετα ακομα, εξαρταται τι σου αρεσει εσενα, πχ εμενα μου αρεσουν και θεωρω αρκετα καλους τιτλους ολα τα παραπανω. βγηκε το toca??? δν το ηξερα.το outrun ειναι αυτο με την φεραρι???ειναι καλο??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Need For Speed Most Wanted το συγκεκριμένο παιχνίδι θέλει πάνω απο την 2,00 για να παίξει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts