Belle Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Ε, ρώτα με, και εγώ από κάποιον τα μαθα, απλά ήξερα τι να ρωτήσω .. Το κακό με τα Silent Hill αυτά είναι πως δεν σου δίνει ένα όπλο ... Σου λέει απλά τρέξε και ακούς τα "παιδάκια" να ουρλιάζουν από πίσω σου ... Σου δίνει και έναν φακό και λύθηκε το πρόβλημα, λες τα βλέπεις όλα .. Μετά τραβάς φωτό μία κούνια και βλέπεις το νεκρό παιδάκι να σε κοιτάει μέσα από την οθόνη !!! Ε φέρε μου ένα όπλο ρε Konami, κόντεψα να το κάψω το PSP ... Γιατι εκει που κυνηγας το κοριτσακι στο σχολειο και μια πεταγεται απο δω μια απο κει και δεν ξες τι να πρωτοφωτογραφισεις.... Οι σκηνες που ολα παγωναν και ακουγοταν η σειρηνα... εκει απλα τα εχανα και εψαχνα να κρυφτω... Μπορει να μην ηταν καθολου βολικο να μην εχουμε οπλα ομως αυτο ηταν το βασικο στοιχειο του Shattered Memories. Αλλωστε ολα ηταν ψευδαισθησεις αναμνησεων της μικρης Cheryl, και η ιδια ως παιδακι δεν θα μπορουσε να εχει οπλα. Το τελος ηταν συγκινητικο και ελπιζω να συμφωνεις! (το πρωτο ending που εβγαλα εγω) Επισης ειχε πολυ ατμοσφαιρικη μουσικη.. ----- Τωρα ομως το Origins, καμια σχεση Kaluas! Μια χαρα οπλα ειχε, και λοστους και γαντζους και ροπαλα..... Και αν το τερματιζες υπο ορισμενες συνθηκες επαιρνες και δωρακι στολες που αυξανουν την αντοχη και τα Moon Gauntlets, γαντια που με τρια χτυπηματα σκοτωνες ο,τι κινουνταν. Και παλι η μουσικη κανει τη διαφορα, "Always on my mind" το αγαπημενο μου, παιζει στη σκηνη του θεατρου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 :eek::eek::D Τα pdf είναι σχεδόν εικόνες, δεν νομίζω να χεις πρόβλημα με το psp ... Η εφαρμογή λέγεται BookR: http://www.theisozone.com/downloads/playstation/psp-homebrew/bookr-mod-v90/ και όμως όταν πάω να ανοίξω ενα PDF κάνει επανεκκίνηση και χάνει το cfw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 έχω 2 ''μηχανάκια'' psp 1004e και θέλω να παίξω ποδόσφαιρο διπλό, μπορούν να συνδεθούν με κάποιο καλώδια & τα δυο....?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Με καλώδιο όχι αλλά συνδέονται ασύρματα με Ad hoc mode αν θυμάμαι καλά και πρέπει να έχεις ανοικτό το wlan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Το ε1004 δεν έχει wlan Έχω περάσει κάποια( τα 6-7 τελευταία)iso/cso στην κάρτα μνήμης τα οποία δε τα διαβάζει. Corrupted data γράφει. Στην ίδια κάρτα έχω και άλλα ISO που τα παίζει μια χαρά. Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Πιθανώς τα αρχεία είναι ελαττωματικά ή απλά δεν τα υποστηρίζει η έκδοση του λογισμικού που πέρασες. Όσο για το προηγούμενό μου μήνυμα, λάθος λόγω κεκτημένης ταχύτητας..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ούτε το ενα ούτε το άλλο ισχύει. Κάτι άλλο φταίει. Υποπτεύομαι την κάρτα μνήμης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Κοίτα έχω κατεβάσει καμιά 100αριά παιχνίδια και όταν κάποιο έβγαζε τέτοιο θέμα απλά το ξανακατέβαζα από διαφορετική σελίδα και μετά έπαιζε.. Άρα ήταν θέμα ασυμβατότητας. Ωστόσο αν πιστεύεις ότι μπορεί να φταίει η κάρτα κανε ένα φορμάτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Θα το κοιτάξω ξανά, αφού τσεκάρω ότι δεν φταίει η κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Θα το κοιτάξω ξανά, αφού τσεκάρω ότι δεν φταίει η κάρτα. Ποιο παιχνιδι δεν ανοιγει; Αν το εχω μπορω να στο στειλω, τι CFW εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Το 6.60 αν θυμάμαι καλά. Το Sims 2 πχ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 (edited) Το 6.60 αν θυμάμαι καλά. Το Sims 2 πχ... Δεν το έχω.. Έκανες το φορμάτ στην κάρτα; Πόση χωρητικότητα έχει; edit: Μια ερώτηση, γιατί όταν κλείνω τη θήκη UMD κάνει ένα θόρυβο σαν να διαβάζει ακόμα και όταν δεν έχει μέσα UMD; Edited July 1, 2014 by Belle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 32γβ και 8γβ με ανταπτορα. Έκανα φορμάτ στην κάρτα μνήμης. Το virtual tennis 3 έπαιξε τελικά. Όπως και το silent hill. Το σιμς2 όχι όμως. Ακόμη corrupted data. Όπως και σε κάποιο άλλο που πέρασα. Και μια ερώτηση για το silent hill... Ποιος ο σκοπος του παιχνιδιού, να έχω ένα φακό και να περπατάω? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 32γβ και 8γβ με ανταπτορα. Έκανα φορμάτ στην κάρτα μνήμης. Το virtual tennis 3 έπαιξε τελικά. Όπως και το silent hill. Το σιμς2 όχι όμως. Ακόμη corrupted data. Όπως και σε κάποιο άλλο που πέρασα. Και μια ερώτηση για το silent hill... Ποιος ο σκοπος του παιχνιδιού, να έχω ένα φακό και να περπατάω? :confused: Για την κάρτα δεν βρίσκω εξήγηση.. Σκοπός του κατά τη γνώμη μου είναι να ανακαλέσεις τις αναμνήσεις ώστε να καταλάβεις τι συνέβη και είσαι στον ψυχολόγο... Ανάλογα με τις επιλογές σου έχεις και διαφορετικό ending Αν το βαριέσαι κατέβασε καλύτερα το Origins, δεν έχουν καμία σχέση, θα σ'αρέσει περισσότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 (edited) ξαναφορμαρα την καρτα, περασα παλι το cfw, "απεκτησα" ξανα τα iso/cso, τα περναω 1 1 στην καρτα και απ οτι φαινεται λειτουργει... τι να πω. θα το κοιταξω το origins! edit: δυστυχως το origins δε μπορεσα να το παιξω. corrupted data ξανα. πφφφφφφ Edited July 8, 2014 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Δεν αποθηκεύει τa saves στο shattered memories. Πρόβλημα Παιχνιδιου ή καρτας? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Δεν αποθηκεύει τa saves στο shattered memories. Πρόβλημα Παιχνιδιου ή καρτας? :( Λογικά της κάρτας, εμένα μια χαρά το αποθήκευε.. Άστο αυτό σου λέω, πέρνα το Origins Χριστιανέ! Επίσης και το Final Fantasy Type-0 αν σου αρέσουν τα δράσης-ρόλων Είναι και μεταφρασμένο στα αγγλικά πλέον Δύο μέρες τώρα.... έχω κολλήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Αυριο μεθαυριο θα το περασω στην 4αρα καρτα που εχω... Οσο για το ff απλα το χω ακουστα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Φαντάζομαι είσαι μεγαλύτερός μου οπότε αυτό μου ακούγεται σχεδόν θλιβερό :Ρ Περίεργο μου ακούγεται, εγώ έχω τερματίσει 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Φαντάζομαι είσαι μεγαλύτερός μου οπότε αυτό μου ακούγεται σχεδόν θλιβερό :Ρ Περίεργο μου ακούγεται, εγώ έχω τερματίσει 5 Σιγά τα FF ρε Belle που σου ακούγεται και θλιβερό. Πολύ υπερτιμημένα είναι. Τα έχουν εκθειάσει όλοι, κυρίως οι νοσταλγοί που έπαιζαν από μικρά παιδιά. Εγώ έπαιξα όταν ήμουν λύκειο το 7 που θεωρείται από τους περισσότερους το καλύτερο και στο PSP το Crisis Core και πέραν του σεναρίου (και των γραφικών) που ήταν μια χαρά, το gameplay ήταν πολύ βαρετό. Καλύτερα να τα έβγαζαν σε ταινίες. Υ.Γ. Ασχολούμαι 7 χρόνια με cfw και mods του PSP και το έχω λιώσει πραγματικά. Κάποτε ήμουν και moderator στο PSPGR όταν ήταν ακόμα στις δόξες του. Είχα 2000 και τώρα 3000. Βέβαια σταμάτησα να παίζω όταν πήρα DS. Και στην επόμενη γενιά προφανώς προτίμησα το 3DS από το PS Vita. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Σιγά τα FF ρε Belle που σου ακούγεται και θλιβερό. Πολύ υπερτιμημένα είναι. Τα έχουν εκθειάσει όλοι, κυρίως οι νοσταλγοί που έπαιζαν από μικρά παιδιά. Εγώ έπαιξα όταν ήμουν λύκειο το 7 που θεωρείται από τους περισσότερους το καλύτερο και στο PSP το Crisis Core και πέραν του σεναρίου (και των γραφικών) που ήταν μια χαρά, το gameplay ήταν πολύ βαρετό. Καλύτερα να τα έβγαζαν σε ταινίες. Υ.Γ. Ασχολούμαι 7 χρόνια με cfw και mods του PSP και το έχω λιώσει πραγματικά. Κάποτε ήμουν και moderator στο PSPGR όταν ήταν ακόμα στις δόξες του. Είχα 2000 και τώρα 3000. Βέβαια σταμάτησα να παίζω όταν πήρα DS. Και στην επόμενη γενιά προφανώς προτίμησα το 3DS από το PS Vita. Επιβεβαιώνω ότι ήσουν πολύ καλός mod, βέβαια καμία σχέση δεν έχει αυτό με τα γούστα σου στα παιχνίδια .. Τα FF είναι μία φοβερή σειρά παιχνιδιών, κανείς δεν μπορεί να το διαψεύσει αυτό ... Είναι τα RPG τα οποία τα παίζουν ακόμα και αυτοί που σιχαίνονται τα RPG ... Ότι η Square τώρα τελευταία τα χει κάνει μαντάρα είναι η αλήθεια, τα FF, από το ένα μέχρι και το 12 όμως είναι παιχνιδάρες ... Το να λες το αντίθετο για 12 παιχνίδια που έχουν κυριαρχήσει το καθένα στην εποχή του δεν σε κάνει μοναδικό, πιο πολύ σε εκθέτει ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Όλα είναι υποκειμενικά. Δεν είπα ότι είναι τα χειρότερα παιχνίδια αλλά ούτε και τα καλύτερα. Ίσως τα εκτιμήσω περισσότερο αν τα παίξω τώρα που "μεγάλωσα". Ήσουν mod, admin ή κάτι τέτοιο; Το όνομα kaluas δε μου λέει κάτι πάντως. Πες μου σε pm αν δε θες εδώ. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Όλα είναι υποκειμενικά. Δεν είπα ότι είναι τα χειρότερα παιχνίδια αλλά ούτε και τα καλύτερα. Ίσως τα εκτιμήσω περισσότερο αν τα παίξω τώρα που "μεγάλωσα". Ήσουν mod, admin ή κάτι τέτοιο; Το όνομα kaluas δε μου λέει κάτι πάντως. Πες μου σε pm αν δε θες εδώ. Όλα είναι υποκειμενικά, αλλά υπάρχει σε όλα μια σταθερά, δεν κινούνται όλα σε αόριστες γραμμές .. Αν αρχίζεις και λες ότι σου αρέσουν οι φακές και ότι απεχθάνεσαι το παστίτσιο, δεν θα σε παίρνουν και πολύ στα σοβαρά κάθε φορά που λες κριτική για ένα εστιατόριο παραδείγματος χάριν ... Εν πάσει περιπτώσει, τα Final Fantasy δεν είναι καθόλου υπερεκτιμημένη σειρά, έχει όντως χτίσει ένα βαρύ όνομα και κατά συνέπεια κάθε μετέπειτα παιχνίδι θα φοράει "βαριά φανέλα", αλλά την σειρά στο σύνολο υπερεκτιμημένη δεν την λες .. Υ.Γ. Ήμουν mod .. Karmaki .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Σιγά τα FF ρε Belle που σου ακούγεται και θλιβερό. Πολύ υπερτιμημένα είναι. Τα έχουν εκθειάσει όλοι, κυρίως οι νοσταλγοί που έπαιζαν από μικρά παιδιά. Εγώ έπαιξα όταν ήμουν λύκειο το 7 που θεωρείται από τους περισσότερους το καλύτερο και στο PSP το Crisis Core και πέραν του σεναρίου (και των γραφικών) που ήταν μια χαρά, το gameplay ήταν πολύ βαρετό. Καλύτερα να τα έβγαζαν σε ταινίες. Κουζινομάχαιρο, το "θλιβερό" προφανώς και το είπα για αστειάκι, γι'αυτό και η φατσούλα.. Ριλάξ.. Υπήρχε κάποτε μια εποχή, που τα παιχνίδια δεν χρειάζονταν καλά γραφικά και περίπλοκα/δήθεν ψαγμένα σενάρια για να πετύχουν.. Το πρώτο FF έσωσε την Square από σίγουρη πτώχευση, άρα με βάση αυτό και τις τεράστιες πωλήσεις των επόμενων FF, θεωρώ ότι η φράση σου "σιγά τα FF" πολύ απλά δεν στέκει Το Crisis Core ως προς το gameplay ήταν απλά λίγο μπερδεμένο και επαναλαμβανόμενο.. Είχε θυμάμαι και κάτι side quests πολύ σαχλά.. Γενικά όμως ήταν μια χαρά παιχνίδι, σίγουρα όχι το καλύτερο στο PSP και ούτε ισάξιο του VII, αλλά καλό. Κάποια από τα πρώτα και τα τελευταία FMV, μαζί με μερικές προσθήκες, θα μπορούσαν άνετα να γίνουν πολύ καλή ταινία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Τελικά τα έβαλα και τα 2 (origins & ff) στην 4αρα κάρτα και παίζουν μια χαρά. Άρα έχει θέμα η 32αρα πιστεύω η ο ανταπτορας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts