Jump to content

Sony PSP

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια,αγορασα ενα PSP 3004 σημερα new.Καταραχην πρεπει να δω τη εκδοση φοραει για δω αν μπορω να το σπασω?Με ποιο τροπο μπορω να δω την εκδοση?Ειναι κανεις απο αλεξ/πολη για να με βοηθησει?Υπαρχει καποιο καταστημα η καποιος για να του το στειλω και να μου το κανει?Οποιος μπορει να με βοηθησει γενικα ας μου στειλει ενα πμ Thanks :P

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την version 6.20 εχει τ πρεπει να κανω τωρα για να το σπασω?

πσ Οταν ανοιγω το κουμπακι του WLAN δν αναβει το λαμπακι του wifi,πρεπει να αλλαξω κατι απο τις ρυθμισεις?

Edited by agwnistikos

πσ Οταν ανοιγω το κουμπακι του WLAN δν αναβει το λαμπακι του wifi,πρεπει να αλλαξω κατι απο τις ρυθμισεις?

θα σου πρότεινα να μπεις στο http://www.pspgr.net

Τα παιδιά εκεί έχουν όλες τις απαντήσεις που θέλεις και οδηγούς για το πως να hackάρεις την έκδοση της κονσόλας σου.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Θα μπεις στο site που αναφέρθηκε πιο πάνω και θα ψάξεις για το 6.20 ΤΝ ΗΕΝ και έχει αναλυτικό οδηγό, συγκεκριμένα μόλις κάνεις εγγραφή θα μπεις εδώ ... Όπου κολλήσεις ρώτα και θα σε βοηθήσω εγώ που επιβλέπω το συγκεκριμένο θέμα ....

Όσον αφορά το λαμπάκι, ανάβει μόνο όταν μεταφέρει δεδομένα, όχι μόλις σύρεις τον διακόπτη ....

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

• 3 weeks later...
Εδώ και λίγες ημέρες έχω ένα PSP 3000 και πραγματικά δεν ξέρω ποια παιχνίδια να επιλέξω και εάν αξίζουν πραγματικά ή θα τα βαρεθώ. Προτείνετε μερικά καλά σε μια λίστα ο καθένας (3-4 παιχνίδια) και εάν γνωρίζετε που μπορώ να βρώ φθηνές κάρτες μνήμης pro duo, γιατί φαίνονται λιγάκι ακριβές από ότι είδα στο skroutz.

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Έχει στο ebay μετατροπείς από microsd σε ms pro duo, ακόμα και 2 microsd σε 1 ms pro duo (όπως το δικό μου). Όσο για παιχνίδια, ανάλογα το είδος που θες...

Προσωπικά πάντως απήυδυσα χτες με το direction pad παίζοντας Darkstalkers Chronicles: The Chaos Tower. Δεν μπορούσα να ξέρω τι πατάω... Γενικά έχω απογοητευτεί τρελά με όλα τα πλήκτρα χειρισμού στο psp, απ'το analog ως τα κουμπιά για την φωνή...

Για δώσε ένα link να καταλάβω σε τί αναφέρεσαι φίλε μου σχετικά με τους μετατροπείς :)

Για δώσε ένα link να καταλάβω σε τί αναφέρεσαι φίλε μου σχετικά με τους μετατροπείς :)

Λέγονται αντάπτορες, όχι μετατροπείς ...

http://1.bp.blogspot.com/_50J2Y3FNaK4/TEhjQweje7I/AAAAAAAAAFU/8USEOwGN9vc/s1600/10179127-photofast-cr-5400microsdhc-to-ms-pro-duo-adapter.jpg

Και για να επιβεβαιώσεις το μέγεθος, ορίστε και αυτή :

http://3.bp.blogspot.com/_50J2Y3FNaK4/TEhjXdhH9XI/AAAAAAAAAFc/qTgaxav7ScY/s1600/microsd_memorystick_adapter.jpg

Χωράει ότι να ναι, αρκεί να γίνουν format από το PSP ταυτόχρονα ... Εγώ θα προτιμούσα μία http://www.plaisio.gr/ProductImages/250x250/1527452.JPG η οποία έχει 70 ευρώ και είναι και πιο γρήγορη ...

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα δώ τι θα κάνω.

http://3.bp.blogspot.com/_50J2Y3FNaK4/TEhjXdhH9XI/AAAAAAAAAFc/qTgaxav7ScY/s1600/microsd_memorystick_adapter.jpg

Αυτό ακριβώς έχω. Και δεν νομίζω πως ούτε σε κόστος ούτε σε επιδόσεις το σύστημα ενός αντάπτορα τέτοιου μαζί με 2 16άρες class 2 microsdhc υστερούν έναντι μιας ms pro duo σε ότι χρειαστεί.

Αυτό ακριβώς έχω. Και δεν νομίζω πως ούτε σε κόστος ούτε σε επιδόσεις το σύστημα ενός αντάπτορα τέτοιου μαζί με 2 16άρες class 2 microsdhc υστερούν έναντι μιας ms pro duo σε ότι χρειαστεί.

Σε κόστος βγήκες κερδισμένος για κάποια ευρώ ... Να ταν 30 ????

Στις επιδόσεις όμως έχεις άδικο ... Οι Μemory Stick Pro Duo που φέρουν τα λογότυπα HX & MARK II είναι μακράν πιο γρήγορες ... Στους χρόνους φόρτωσης ενός παιχνιδιού, στην περίπτωση που το χεις στην κάρτα μνήμης το παιχνίδι δηλαδή, θα γλιτώσεις το πολύ 4 δεπτερόλεπτα, αλλά η μεγάλη διαφορά φαίνεται όταν περνάς μεγάλα αρχεία όπως παιχνίδια και βίντεο ταυτόχρονα μέσω καλωδίου ή reader από/προς το PC ...

Nagata τι είδος παιχνίδια προτιμάς να παίζεις ???

Παρεπιπτώντως, χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς !!!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου :)

Στο θέμα μας, προτιμώ κυρίως παιχνίδια με αυτοκίνητα και με μπόξ ή γενικά "ξύλο". Ως τώρα τα μόνα που μου άφησαν θετικές εντυπώσεις ήταν το Need for speed, Gran Turismo και Tekken. Αλλά θέλω κάτι καινούργιο, τα βαρέθηκα τα συγκεκριμένα.

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου :)

Στο θέμα μας, προτιμώ κυρίως παιχνίδια με αυτοκίνητα και με μπόξ ή γενικά "ξύλο". Ως τώρα τα μόνα που μου άφησαν θετικές εντυπώσεις ήταν το Need for speed, Gran Turismo και Tekken. Αλλά θέλω κάτι καινούργιο, τα βαρέθηκα τα συγκεκριμένα.

Ξύλο προς το παρόν έχω δοκιμάσει μόνο τα δύο Tekken και με εντυπωσίασαν και τα δύο το καθένα με διαφορετικό τρόπο ... Racing είναι και μένα το στοιχείο μου και μου άρεσαν πολύ τα Ridge Racer, Ford Bold Moves Street Racing, MotoGP και καλούτσικο ήταν και το TDU ...

Από τα παιχνίδια που μου πρότεινες φίλε μου, μέχρι στιγμής μονάχα το Test Drive δοκίμασε. Πραγματικά έχει μείνει πιστό στην παράδοση με μικρές πινελιές ανανέωσης. Ούτε το κάτι ξεχωριστό, ούτε όμως και απογοητευτικό.

Γενικά ψάχνω τώρα να βρώ μερικά ακόμη παιχνίδια, γιατί θέλω να "σκοτώνω" την ώρα μου που και πού :)

Μπορείς να παίξεις και με emulators παλιών αν δεν βρίσκεις κάτι καλό σ'αυτά του psp, εφόσον περάσεις homebrew enabler (HEN) ή ακόμα καλύτερα custom firmware

• 2 weeks later...

Και κάτι ακόμα καλύτερο, μόνιμο custom firmware για πρώτη φορά σε 3000 & Go !!!!

Μόνη προϋπόθεση ofw = 6.20 ή και μικρότερο !!!!

• 2 weeks later...
Εχω ενα psp 1004 που εχει σκαλωσει και δεν κανει καμια αναβαθμηση .Δεν με ενδιαφερει να κανω hack απλα να το κανω full update γιατι δεν μπορω να παιξω κανενα παιχνιδι μπορειται να μου πειτε τι να κανω?
spawn

Εχω ενα psp 1004 που εχει σκαλωσει και δεν κανει καμια αναβαθμηση .Δεν με ενδιαφερει να κανω hack απλα να το κανω full update γιατι δεν μπορω να παιξω κανενα παιχνιδι μπορειται να μου πειτε τι να κανω?

Τι εννοείς δεν σου κάνει update, τι σου λέει δηλαδή ????? Συνδέεσαι μέσω του internet ή πας να το περάσεις εσύ ????

Του χεις περάσει κάποιο hack ήδη ????? Tι έκδοση έχεις ???? Βοήθα λίγο !!!! :blink:

Εγω παντως μολις το εκανα update στην 6.38 (1004)

Φοβερά μοντέλα τα 1000άρια ... Έχουν μισή RAM, δεν έχουν μικρόφωνο όυτε και καλό WiFi και από οθόνη καμία σχέση με 2000 και 3000 αλλά είναι αρχοντικά μοντέλα, χαίρεσαι να τα κρατάει το χέρι σου .....

Κακώς βέβαια που έκανες αναβάθμιση ... Θα μπορούσες να περάσεις την 6.20 μόνιμη και θα σουνα βασιλιάς .... Ή έστω προσωρινή την 6.35 ρε ..... ;)

Καλα ναι... απο ποιοτητα κατασκευης το 1000αρι ειναι θεικο.

Νιωθεις πως κατι κρατας.

Ακομα και το πορτακι πισω εχει νευρο ρε παιδι μου. δεν τρεμει σαν φυλλο (ειχα το 2000 παλιοτερα)

οσο για τα updates, γιατι δεν επρεπε να βαλω την 6.38? για πες!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ναι, ο μηχανισμός για το κάλυμα από πίσω καμία σχέση με το 3000 !!!!

Η 6.38 βγήκε μόλις προχθές και προσφέρει μόνο ένα πράγμα κατά την Sony : Προβλήματα αστάθειας συστήματος .... Δηλαδή με απλά ελληνικά την έβγαλε γιατί της έσπασαν και την 6.37 και επειδή η Sony δεν θέλει όσοι έχουν custom firmware να μπαίνουν στο PSN .... Το μόνο που έχει η καινούργια έκδοση είναι ένα "διαφορετικό μπάλωμα" για τα συστήματα ασφαλείας γιατί ο Total_Noob είναι 15 χρονών και την έχει ρεζιλέψει, έχει βρει το καλύτερο kernel exploit για τις εκδόσεις 6.xx .....

Τώρα που αναβάθμισες δεν γίνεται να κάνεις downgrade με official τρόπο αλλά με pandora battery σε PSP 1000 κάνεις ότι θες δηλαδή πηγαίνεις σε όποια έκδοση θες ανα πάσα στιγμή .. Αν κράταγες την 6.20 τώρα θα είχες μόνιμο customfirmware με ότι αυτό συνεπάγεται ... ;) :)

Παιδιά, κάνετε πλάκα για την ποιότητα κατασκευής του 1000, έτσι; Γιατί εμένα κάθε μέρα θέλει βίδωμα για να παίζει όπως πρέπει το analog, και τελευταία δεν κάθεται καλά και η μπαταρία και την έχω στουμπώσει με ταινία για να μην φεύγει (γιατί και το καπάκι δεν κάθεται καλά). Χώρια τον μπόγο που κουράζει τα χέρια σε μισή ώρα μέσα... Ένα 3000 που πήρα για έναν ξάδερφο θα ήθελα να το κράταγα αν είχε και πολύ καλύτερα πλήκτρα (καλύτερα του 1000 μεν, καλά γενικά όχι όμως)