Renos75 Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΟ PSP ΜΟΥ ,ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΧΘΕΣ ΜΕ VERSION 3.95 ,ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ INTERNET... ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ PLEASE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 παιδια οταν λετε οτι τα καινουρια firmwire ειναι επιπονα να γινουν downgrade τι εννοειτε? σκεφτομαι να παρω ενα καινουριο για τον στρατο, λετε λα δω σε κατι παλιοτερο, μεταχειρισμενο και ηδη "στρωμενο"?? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 @Renos75: Μπορείς να σπάσεις το psp σου, αλλά χρειάζεσαι pandora set. Δηλαδή Pandora Battery & Magic Memory Stick. Αυτά μπορείς να τα φτιάξεις και μόνος σου. Σου δίνω λινκ παρακάτω για να το ψάξεις... @fantomas_ktm: Αν τα psp είναι από 3.50 firmware και πάνω, σπάνε μόνο με τον τρόπο που προανέφερα. Τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δύσκολο. Φυσικά και θα πάρεις καινούριο. Τσέκαρε κι εσύ τα λινκ κι εδώ είμαστε.... http://www.octapus.net/phpnuke/index.php http://pspemulation.pspuae.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purindian Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Ρε παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω αυτό. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=270235044151&Category=139971&_trksid=p3907.m29 Δέν ξέρω που θα φτάσει η δημοπρασία αλλα μέχρι 120-130$ τα δίνω.Τι λέτε,συμφέρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Όχι, δε συμφέρει. Σκέψου πόσο μπορεί να φτάσει, τι μεταφορικά θα έχει και φυσικά τι τελωνείο θα πληρώσεις. Γιατί ποτέ δεν είσαι σίγουρος οτι δε θα το πληρώσεις. 159 το παίρνεις στην Ελλάδα και έχεις και εγγύηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 KostasSTi said: @fantomas_ktm: Αν τα psp είναι από 3.50 firmware και πάνω, σπάνε μόνο με τον τρόπο που προανέφερα. Τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δύσκολο. Φυσικά και θα πάρεις καινούριο. Τσέκαρε κι εσύ τα λινκ κι εδώ είμαστε.... http://www.octapus.net/phpnuke/index.php http://pspemulation.pspuae.com/ Σε ευχαριστω πολυ! Παιζει ρολο αν θα ειναι fat η slim? εχουν διαφορες στο hardware σημαντικές? η μονο στο firmwire το οποιο ετσι κι αλλιως αλλαζει και γινονται ιδια? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Αν φτιάξεις ένα pandora set δεν παίζει ρόλο τι psp έχεις. Όλα τα φτιάχνει. Οι διαφορές που έχουν τα phat και slim είναι λίγες. Πέρα από το βάρος και το μέγεθος, το slim έχει επιπλέον tv-out (από harware) και στα firmware έχει και skype (που δε μπαίνει στα phat). To phat, παίρνει επιπλέον kernel 1.50 που το βοηθάει να τρέχει περισσότερες homwbrew εφαρμογές απ'ότι το slim... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal-var Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Γεια σας. Ειμαι καινούριος σε αυτό το forum και έχω κάποιες απορίες για το Gps του psp επειδή δεν γνωρίζω και πολλά για αυτό. Καταρχήν να πω ότι λειτουργεί κανονικά και έχω τα απαραίτητα προγράμματα (map this, google maps). Θέλω να μάθω πως γίνεται η πλοήγηση δλδ αν είμαι κάπου και δεν ξέρω την περιοχή να μπορώ να πλοηγηθώ και αν φτιάξω έναν χάρτη δικό μου να μάθω πως μπορώ να πλοηγηθώ σε αυτόν. Επείσης με το map this πως μπορώ να αναζητήσω μια διεύθυνση και να πλοηγηθώ εκεί? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 KostasSTi said: Αν φτιάξεις ένα pandora set δεν παίζει ρόλο τι psp έχεις. Όλα τα φτιάχνει. Οι διαφορές που έχουν τα phat και slim είναι λίγες. Πέρα από το βάρος και το μέγεθος, το slim έχει επιπλέον tv-out (από harware) και στα firmware έχει και skype (που δε μπαίνει στα phat). To phat, παίρνει επιπλέον kernel 1.50 που το βοηθάει να τρέχει περισσότερες homwbrew εφαρμογές απ'ότι το slim... Το slim δεν παιρνει kernel?? γιατι? και μια ηλιθια ερωτηση.. με τα custom firmwire δεν υπαρχει πλεον θεμα pal/ntsc, ετσι?? Ρε παιδια αν δεν ειναι κοπος μπορειτε να αναφερετε τις χακεριες που μπορεις να τραβηξεις στο psp και τι παραπανω δυνατοτητες αποκτα.. Δηλαδη οπως με ενα symbian κινητο κυκλοφορουν του κοσμου οι εφαρμογες, τι αντιστοιχα "βελτιωτικα" υπαρχουν για το psp.. Και τελος, αξιζει να το παρω τωρα? η αργησα και να περιμενω τον αντικαταστατη? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Δεν παίρνει τον 1.50. Έχει και το slim kernel αλλά τα φτιάξανε έτσι για να είναι δύσκολο να σπάσουν. Δεν υπάρχει πρόβλημα pal-ntsc στα psp. Ούτε region στα games. Παίζεις τα πάντα απ'όπου να'ναι. Εγώ έχω 2 Ελληνικά (Ευρωπαικά στην ουσία) και ένα Αμερικάνικο. Το psp έτσι όπως έχει γίνει, μπορείς να το κάνεις ότι θέλεις. Τσέκαρε τα φόρουμ που σου έδωσα και θα καταλάβεις. Αν αξίζει, ε? Προχθές παρέλαβα το τρίτο... :lol: Για μένα, χτύπα το χωρίς δεύτερη σκέψη. Δε θα το μετανιώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Εγινε! Thanks! Όντως απιστευτες δυνατοτητες.. Εχω βαλει στο ματι ενα ασημι slim με την Version 3.90 M33-3! Να το χτυπησω??? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Δεν το πήρες ΑΚΟΜΑ???? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 κατι τελευταιο κωστη κ δεν σε πριζω αλλο.. θα το παρω, αλλα μερικες λεπτομερειες.. να εμπιστευτω πωλητες εξ.. ανατολης? χονγκ κονγκ, japan και τα σχετικα? δεν εχω χρονο -στην κυριολεξια- να ασχοληθω με χακεριες και τα πακετα τους ερχονται σε καλες τιμες! και δευτερον: παιρνει το psp κατι σαν acrobat reader? εχω κατι ebooks που θα ηθελα να εχω μαζι μου! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Αρκεί να είσαι σίγουρος οτι ο πωλητής είναι έμπιστος. Μπορείς να το πάρεις και από το http://www.ebw.gr έτοιμο με Custom Firmware αλλά δεν ξέρω τι τιμή έχεις βρει και αν σε συμφέρει. Για acrobat... Ορίστε!!! http://www.psp-hacks.com/file/223 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 κωστη μετρας πολυ ασχημα! thanks! το επομενο post θα ειναι με εντυπωσεις!! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Να'σαι καλά... :alien: Μόλις το πάρεις, πες μας εντυπώσεις-απορίες. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 ΠΑιδια καλησπερα σημερα πηρα το psp slimandlite και επειδει εχω καιρο να κοιταξο πιο ειναι το last firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Παιδια μπορει καποιος να δωσει εναν οδηγο για το πως να περασουμε themes στο psp μας με version 3.80? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragons Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Για να κάνω update απο Μ33-2 σε Μ33-3 χρειαζεται την ειδική μπαταρια ή γίνεται με απλο software update ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 aromeo said: Παιδια μπορει καποιος να δωσει εναν οδηγο για το πως να περασουμε themes στο psp μας με version 3.80? Thanks Κανεις copy-paste τα themes μεσα στο φακελο themes που εχει το psp :D Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Παιδια χθες μιας και εκανα την 3,80 σε 3,71 μ33 το ιδιο κανω δηλαδη τα κανω copy-paste Η θελει flashαρισμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Ενα καταπληκτικο FLASH PORTAL Vista Style για το PSP μπορειτε να το κατεβασετε εδώ .Λειτουργει σε official και custom Firmware.Οδηγιες εγκαταστασεις μπορειτε να βρειτε μεσα στο αρχειο Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopress Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 stefane wraio to vista style ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 thks stefane υπαρχει και το pspwxp που ειναι και αυτο vista style Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Παιδια θα παρω και γω psp αυτεσ τις μερες απλα θα ηθελα να ξερω πια releases του ειναι διαθεσιμα και σε τι τιμες. Ξερω οτι το psp2000 ειναι το λεπτο καπου ειχα δει ομως και και εκδοσεις psp2003 kai 2004. Ειναι κατι πιο προσφατο? Επισεις σε τι τιμεςτο βρισκω το psp αυτο τον καιρο ? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts