GreekCharmed Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 sumfonh me ola...alla to periodiko pou kollhse? E είναι το αγαπημένο του και το έβαλα μέσα στο καλαθάκι...κακό είναι? :p Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 oxi kako den einai..alla mou fanhke kapos..ok :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Πολυ ωραιο πρεπει να εγινε greekcharmed το δωρακι σου! Εγω του πηρα ενα μεγαλο αρκουδο που φοραει μια φορμα εργασιας(συμβολικο καθως ειναι μηχανικος αυτοκινητων ο καλος μου) με πολυ ομορφα χρωματα και σχεδιακια!!!!!!Πιστευω να του αρεσει........ Αααα, πηρα και στα παιδια απο τη δουλεια (τους αγαπημενους μου συναδελφους) ενα μικρο δωρακι ετσι γιατι γιορταζουν κι αυτοι..... τους ευχομαι χρονια πολλα!!!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 ας ξεσκεπασουμε το θεμα μια και η γιορτη αυτη, που ενωνει εμας τους ερωτευμενους φτανει σε ~25 μερουλες... :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Claimant Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 άντε να βρούμε και καμιά μέχρι τότε για να χουμε να πάρουμε και δώρο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Ο έρωτας κοστίζει... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Εγώ δεν ξέρω κανένα Βαλεντίνο, ούτε Βαλεντίνα για να χαρίσω δώρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 plz πέστε μου γρήγορα ένα δώρο για να χαρίσω στη κοπέλα μ (Είμαστε κ οι 2 κοντά 14:O ) Υ.Γ. Να μην τη προδώσει στους γονείς της:rolleyes: Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Δωστης κανα κουτι σοκολατακια, μεχρι να παει σπιτι να τα φαει ολα, ωστε να μην προδωθει...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 plz πέστε μου γρήγορα ένα δώρο για να χαρίσω στη κοπέλα μ (Είμαστε κ οι 2 κοντά 14:O ) Υ.Γ. Να μην τη προδώσει στους γονείς της:rolleyes: ενα λουλουδι δωστης! αν το παει σπιτι και την ρωτησουν οι γονεις της...ας πει οτι το βρηκε στον δρομο..της αρεσε και το εκοψε...ετσι κι αλλιως οπως παει ο καιρος και οι παπαρουνες θα βγουνε. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 λεγα να της δώσω ένα βιβλίο. Θα της τα δώσω λοιπόν και τα δύο:happy: κ θα γράψω βέβαια κάτι στο βιβλίο Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 ενα λουλουδι δωστης! αν το παει σπιτι και την ρωτησουν οι γονεις της...ας πει οτι το βρηκε στον δρομο..της αρεσε και το εκοψε...ετσι κι αλλιως οπως παει ο καιρος και οι παπαρουνες θα βγουνε. Ναι, λες κι ειναι ηλιθιοι οι γονεις...:rolleyes: Το βιβλιο ειναι καλη λυση για δωρο, αλλα προσωπικα για του Αγιου Βαλεντινου το θεωρω λιγο απροσωπο...:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Ναι, λες κι ειναι ηλιθιοι οι γονεις...:rolleyes: Το βιβλιο ειναι καλη λυση για δωρο, αλλα προσωπικα για του Αγιου Βαλεντινου το θεωρω λιγο απροσωπο...:( δεν πιστευω να την χαλουσε ενα λουλουδι σαν της υπογραφης σου... ε σιγα μωρε ενα λουλουδι ειναι! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Μα δεν ειπα οτι θα την χαλουσε, ισα ισα εγω το θεωρω την καλυτερη κινηση, οσο πασσε κι αν ακουγεται. Αλλα νταξει επειδη ειπε το παιδι οτι δεν θελει να καρφωθει, αν του Αγιου Βαλεντινου γυρισει η κοπελα με τριανταφυλλο(που δεν θα ναι ετσι, θα χει το στολισμα του) σπιτι, καρφωνεται λιγο.:p Η καλυτερη φαση που θυμαμαι και γελαω απο Αγιου Βαλεντινου ηταν προπερσυ που πηγαινα σε μαθημα απογευματινο και σε ενα δρομακι βλεπω ενα παληκαρι 17-18 να κραταει λουλουδια και δωρο και να περπαταει αργα, με υφος καταδικασμενο και απελπισμενο...:p :p :lol: Τον λυπηθηκα τοσο που ηθελα να του πω "Κουραγιο":D Εγω παντως δεν θα βγω εκεινη την μερα(εκ των πραγματων ουτως ή αλλως δεν γινεται ) και γενικα το θεωρω λιγακι θεατρινιστικο ολο αυτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Κατι προσωπικο ;) Οπως καποιο σκουλαρικι, δαχτυλιδι ή τιποτα τετοιο ;) Και στους γονεις της μπορει να πει οτι το αγορασε :) Μπορουμε να παμε και στα ποιο προσωπικα... Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Μα δεν ειπα οτι θα την χαλουσε, ισα ισα εγω το θεωρω την καλυτερη κινηση, οσο πασσε κι αν ακουγεται. Αλλα νταξει επειδη ειπε το παιδι οτι δεν θελει να καρφωθει, αν του Αγιου Βαλεντινου γυρισει η κοπελα με τριανταφυλλο(που δεν θα ναι ετσι, θα χει το στολισμα του) σπιτι, καρφωνεται λιγο.:p Η καλυτερη φαση που θυμαμαι και γελαω απο Αγιου Βαλεντινου ηταν προπερσυ που πηγαινα σε μαθημα απογευματινο και σε ενα δρομακι βλεπω ενα παληκαρι 17-18 να κραταει λουλουδια και δωρο και να περπαταει αργα, με υφος καταδικασμενο και απελπισμενο...:p :p :lol: Τον λυπηθηκα τοσο που ηθελα να του πω "Κουραγιο":D Εγω παντως δεν θα βγω εκεινη την μερα(εκ των πραγματων ουτως ή αλλως δεν γινεται ) και γενικα το θεωρω λιγακι θεατρινιστικο ολο αυτο. Για να μας τα παρουν οι καταστηματαρχες γινετε ολο αυτο ;) Αν εισαι ερωτευμενος με καποια και εχετε σχεση δεν περιμενεις του Αγ. Βαλεντινου για να της κανεις δωρο... Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Μα δεν ειπα οτι θα την χαλουσε, ισα ισα εγω το θεωρω την καλυτερη κινηση, οσο πασσε κι αν ακουγεται. Αλλα νταξει επειδη ειπε το παιδι οτι δεν θελει να καρφωθει, αν του Αγιου Βαλεντινου γυρισει η κοπελα με τριανταφυλλο(που δεν θα ναι ετσι, θα χει το στολισμα του) σπιτι, καρφωνεται λιγο.:p Η καλυτερη φαση που θυμαμαι και γελαω απο Αγιου Βαλεντινου ηταν προπερσυ που πηγαινα σε μαθημα απογευματινο και σε ενα δρομακι βλεπω ενα παληκαρι 17-18 να κραταει λουλουδια και δωρο και να περπαταει αργα, με υφος καταδικασμενο και απελπισμενο...:p :p :lol: Τον λυπηθηκα τοσο που ηθελα να του πω "Κουραγιο":D Εγω παντως δεν θα βγω εκεινη την μερα(εκ των πραγματων ουτως ή αλλως δεν γινεται ) και γενικα το θεωρω λιγακι θεατρινιστικο ολο αυτο. :lol: :lol: θα ντρεποταν μαλλον!:lol: αλλα lowbap ας βγει και καρτα μια φορα...δεν πειραζει! επειτα θυμησου και το αλλο που λεει "αν θελει η νυφη κι ο γαμπρος...τυφλα να χει ο πεθερος!" Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Μα δεν ειπα οτι θα την χαλουσε, ισα ισα εγω το θεωρω την καλυτερη κινηση, οσο πασσε κι αν ακουγεται. Αλλα νταξει επειδη ειπε το παιδι οτι δεν θελει να καρφωθει, αν του Αγιου Βαλεντινου γυρισει η κοπελα με τριανταφυλλο(που δεν θα ναι ετσι, θα χει το στολισμα του) σπιτι, καρφωνεται λιγο.:p Η καλυτερη φαση που θυμαμαι και γελαω απο Αγιου Βαλεντινου ηταν προπερσυ που πηγαινα σε μαθημα απογευματινο και σε ενα δρομακι βλεπω ενα παληκαρι 17-18 να κραταει λουλουδια και δωρο και να περπαταει αργα, με υφος καταδικασμενο και απελπισμενο...:p :p :lol: Τον λυπηθηκα τοσο που ηθελα να του πω "Κουραγιο":D Εγω παντως δεν θα βγω εκεινη την μερα(εκ των πραγματων ουτως ή αλλως δεν γινεται ) και γενικα το θεωρω λιγακι θεατρινιστικο ολο αυτο. όλο το θέμα συμβαίνει όπως το είπε και ένα άλλο παλικάρι για να τα ακουμπάμε σους μαγαζάτορες. κ συμπληρώνω ότι την αγάπη σου δεν θα τη δείξεις ούτε με μόνο με δώρο, ούτε μόνο την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου. Πρέπει να τη δείχνεις κάθε μέρα...! Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Εγώ σκέφτομαι στον δικό μου να δώσω ένα αλμπουμ με φωτογραφίες που θα εκτυπώσω, που έχουμε βγάλει αυτά τα δύο χρόνια που είμαστε μαζί(από εκδρομές,διάκοπές κλπ) και δίπλα σε κάθε φωτογραφία να γράψω κάτι για τις στιγμές που περάσαμε.. Πως σας φαίνεται;:love: Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Πολυ καλο ;) Σιγουρα θα του αρεσει :D Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Πολυ καλο ;) Σιγουρα θα του αρεσει :D Μακάρι..:happy: Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Γαμω τα γελια πρεπει να ηταν το παλικαρι που λετε παραπανω ετσι; Αλλα να μου πεις για την Ελλαδα ετσι ειναι... Αnnie πραγματικα παρα πολυ καλη ιδεα και το πιο πιθανο ειναι να του αρεσει και παρα πολυ μαλιστα. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Το βιβλιο ειναι καλη λυση για δωρο, αλλα προσωπικα για του Αγιου Βαλεντινου το θεωρω λιγο απροσωπο...:( το ιδιο πιστευω κι εγω,αυτη η μερα θελει περισσοτερη φαντασια:) και με λιγα χρηματα μπορει να κανει κανεις κατι πολυ ομορφο,ακομα και να κατσει να φτιαξει κατι μονος του. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 το ιδιο πιστευω κι εγω,αυτη η μερα θελει περισσοτερη φαντασια:) και με λιγα χρηματα μπορει να κανει κανεις κατι πολυ ομορφο,ακομα και να κατσει να φτιαξει κατι μονος του. +1 κι'από μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 +1 κι'από μένα. Kι απο μένα +1 Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts