Jump to content

Δώρα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

kostakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@Dem xm..to prwto kalo..to deytero ennoouses oti einai sk@t@??

@jane_butterfly nomizw oti i mia pou einai etoimh k mia pou tha grapsw egw ta dika mou einai ok..thn trith tha ths thn dosw allh fora..swsta ??

Όχι βέβαια!!! :(

Κοίτα και το εικονάκι που έχω δίπλα...

Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα......

• Απαντήσεις 361
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τίποτα απλά είπα μία βλακεία για να περάσει η ώρα... :rotfl:

Αν εσένα σου χάριζαν μία σοκολάτα και σου έλεγαν πως είσαι τόσο γλυκός όσο και η σοκολάτα και αυτή ήταν πικρή δε θα σου φαινόταν κάπως??? :blink:

Επειδή δε θα βγάλουμε νόημα :wacko: σου λέω πως δεν είχε καμία σχέση με το κορίτσι σου...(δεν ξέρω όνομα)

Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα......

Λογικό είναι να μη σου αρέσει γιατί σε κανένα δε θα άρεσε! :D

Τίποτα.Γι'αυτό είμαστε εδώ βρε για να σε βοηθάμε!!! :p

Σορυ που επεμβαινω στη συζητηση για τα δωρα σας,αλλα δεν κρατηθηκα... :O ειμαι κατα της "γιορτης" αυτης & πραγματικα αηδιαζω(ναι,ξερω,ειναι βαρια η λεξη)μ'ολο αυτο το υποκριτικο κλιμα αγαπης,ρομαντισμου,φιλακια κλπ που υπαρχει αυτες τις μερες & που σωνει και καλα πρεπει να το ακολουθουμε για να ειμαστε in... :rolleyes:

Τι τα λεω αυτα?Μα για τον απλο λογο οτι...καταντησαμε πλεον(γιατι περι καταντιας προκειται),οσους δεν "γιορταζουν"(σε εισαγωγικα,γιατι δε σημαινει πως δεν ειναι ερωτευμενοι ;) ),να τους αντιμετωπιζουμε περιπου σαν...εξωγηινους!Και εξηγουμαι...

Πηγα σημερα να παρω γλυκα & λουλουδια σε μια ξαδερφη μου επειδη ειχε τα γενεθλια της...περιττο να πω πως τα μαγαζια που επισκεφτηκα ηταν τιγκα στο κοκκινο,καρδουλες,αγγελακια με βελη κλπ...μεχρι εδω τιποτα το κακο...(απλα λιγο βαρετο και κιτς κατα τη γνωμη μου)

Ελα ομως που οι μαγαζατορες με εβαλαν κατω & μου εκαναν ανακριση...οριστε ο διαλογος:

-Α,για κοπελιτσα ειναι τα λουλουδια ετσι?

-Ναι...

-Φανταζομαι θα'ναι προγευση για μεθαυριο,ε?

-Οχι ακριβως...

-Πολυ ρομαντικο αυτο!

-Απλα εχει τα γενεθλια της...

-Ε,τι καλυτερο να τα συνδυασει & με αλλα μεθαυριο!

-Οριστε?

-Να,θελω να πω,καντε μας την παραγγελια σας απο σημερα & μεθαυριο θα εχετε τα λουλουδια πρωι πρωι σπιτι σας ετοιμα.

-Ξερετε,δεν θελω για μεθαυριο...

-Μπα?Δε θελεις?Τι θα πει η κοπελα?Θα σε παρεξηγησει και...

(Στο σημειο αυτο χτυπησε ευτυχως το κινητο & γλυτωσα) :alien: :wacko:

Παω τωρα στο κοντινο ζαχαροπλαστειο για να παρω μια μικρη τουρτα...αλλο κολλημα εκει με το "μεθαυριο"!Η πωλητρια να μου διαφημιζει "ειδικα γλυκακια για τους ερωτευμενους,τουρτες που βγαινουν μονο αυτη τη μερα" :p :lol: ,μεχρι & αρωματικα κερακια μου εδειξε η αθεοφοβη! :rolleyes:

Εννοειται πως μετα απ'αυτα δεν προκειται να ξαναπατησω σε ανθοπωλειο-ζαχαροπλαστειο μια βδομαδα πριν το...μεθαυριο :p θα τα παιρνω 10 μερες πριν με προπαραγγελια,οπως μου ειπε κι ο ανθοπωλης... :X

πάλι καλά που δεν σε έπεισαν να πάρεις καρδούλες :D :D

μα και συ ζαχαροπλαστείο και ανθοπωλείο? ..τέτοιες μέρες? είναι απαγορευτικό :D

Δεν υπάρχει πιο ηλίθια γιορτή από αυτήν του Αγίου Βαλεντίνου πώς τον λένε. Εκτός του ότι είναι καθολική γιορτή και όχι δικιά μας, είναι μόνο γιορτή των λουλουδάδικων. Προτιμώ να πάρω στην κοπελιά μου κάτι απρόσμενα και εκτός της συγκεκριμένης ημερομηνίας παρά να κάνω το τυπικό και αυτό που διατυμπανίζουν όλα τα ραδιόφωνα περί ερωτικής μέρας κλπ. Αυτά τα ακούω βερεσέ. Ο ρομαντισμός δεν θα φανεί την συγκεκριμένη ημέρα. Είναι απλά μια εμπορική γιορτή. Μας πουλάνε παραμύθι και εμείς τσιμπάμε. :shifty:

paidia..ola ayta pou lete mporei na einai alithia...alla ta 14xrona san kai emena ta xaboun polu eykola ayta(tis giortes)..otan orimasw..isws alla3w gnwmh :p !!pros to paron pistebw..

paidia..ola ayta pou lete mporei na einai alithia...alla ta 14xrona san kai emena ta xaboun polu eykola ayta(tis giortes)..otan orimasw..isws alla3w gnwmh :p !!pros to paron pistebw..

Υποθέτω πως εννοείς "ακολουθώ", "συντάσσομαι", ή κάτι παρόμοιο. Και βεβαίως ως εκεί δικό σου θέμα. Εάν όμως δεν πρόκειται για ατυχή επιλογή ρήματως αλλά αντίθετα κυριολεκτείς, θέλεις να μου πεις σε τι ακριβώς πιστεύεις;

Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν!

Υποθέτω πως εννοείς "ακολουθώ", "συντάσσομαι", ή κάτι παρόμοιο. Και βεβαίως ως εκεί δικό σου θέμα. Εάν όμως δεν πρόκειται για ατυχή επιλογή ρήματως αλλά αντίθετα κυριολεκτείς, θέλεις να μου πεις σε τι ακριβώς πιστεύεις;

Ε καλά, ατυχής επιλογή λέξης. Πιστεύει στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Ε καλά, ατυχής επιλογή λέξης. Πιστεύει στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Δηλαδή; Μην το αναγάγουμε και σε ιδεολογία. Ελεος!

Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν!

Συμφωνώ με τον συνάδελφο! Κι εγώ δεν πολύ ψήνομαι για τη γιορτή αυτή αν και στην ηλικία του kostaki ψηνόμουνα!! ;) Να μας πεις πως πήγε τελικά αρχηγέ...

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

@ipparxos se kobw...gia foititi..pou spoudazeis na gineis filologos.. :lol: -->ennow pistebw sthn giorth tou baledinou opws eipe k o filos mas o @gmac ..

@emufear egw eimai o arxigos :p ???

paidia h kolith ths..me esteile me sms..oti h koliti ths tha koblarei ayrio kai den tha me dwsei dwro..alla egw..san kalo paidi..den me enoi3e..k ths eipa..den peirazei..k egw tha kolwna giati den exw 3anaparei dwro apo kopela(mono exw dwsei prin 5 xronia) !! ;) !

paidia h kolith ths..me esteile me sms..oti h koliti ths tha koblarei ayrio kai den tha me dwsei dwro..alla egw..san kalo paidi..den me enoi3e..k ths eipa..den peirazei..k egw tha kolwna giati den exw 3anaparei dwro apo kopela(mono exw dwsei prin 5 xronia) !! ;) !

στα 9 σου;;;;; :confused: :confused:

παει γερασα!!!!

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

den thimame poso xronwn hmoun alla hmoun pempth dimotikou..k thimame eixa faei xilopita(to edwsa se ena filo mou na to dwsei aytos se aythn pou mou arese,k epeidi den me ithele,den to pire k o filos mou , mou to efere pisw :lol: :lol: !!!!)

den thimame poso xronwn hmoun alla hmoun pempth dimotikou..k thimame eixa faei xilopita(to edwsa se ena filo mou na to dwsei aytos se aythn pou mou arese,k epeidi den me ithele,den to pire k o filos mou , mou to efere pisw :lol: :lol: !!!!)

ακοθ που σου λεω γερασα , εχω εναν γιο στην πεμπτη , εναν στην τεταρτη και ο μικρος στην δευτερα , και ανατριχιαζω με την σκεψη αυριο να μου ζητησουν και αυριο λεφτα για να παρουν δωρα για της "γκομενες" τους :blink:

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

@ipparxos se kobw...gia foititi..pou spoudazeis na gineis filologos.. :lol: -->ennow pistebw sthn giorth tou baledinou opws eipe k o filos mas o @gmac ..

@emufear egw eimai o arxigos :p ???

ipparxos καμία σχέση με φιλόλογος!! Αρχηγός = εσύ :p

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Φιλε 14χρονε και ερωτευμενε.Τι προτεινω εγω....Να της αγορασεις κατι(ενα μικρο κοσμημα ειναι πολυ καλη ιδεα)το οποιο να το συνδιασεις με μια ρομαντικη βραδια(μια βολτα στο Παλαιο Φαληρο διπλα στη θαλασσα)αφου 14 χρονων ειναι η κοπελα,δεν νομιζω να χρειαζετε παραπανω.Ετσι και 1)εισαι καλυμμενος ως προς την υποχρεωση/ευχαριστιση σου..2)ειναι και η ιδια καλυμμενη υλικως και ηθικως..και 3)την επομενη θα εχει να πει στις φιλες της κατι...

Παντως...σταματα να πιστευεις σε αυτην την ηλιθια γιορτη που μονο σκοπο εχει να βαλει χρημα στις τσεπες των εμπορων ειδων αγαπης.. :mad: :p :shifty:

Δεν υπάρχει πιο ηλίθια γιορτή από αυτήν του Αγίου Βαλεντίνου πώς τον λένε. Εκτός του ότι είναι καθολική γιορτή και όχι δικιά μας, είναι μόνο γιορτή των λουλουδάδικων. Προτιμώ να πάρω στην κοπελιά μου κάτι απρόσμενα και εκτός της συγκεκριμένης ημερομηνίας παρά να κάνω το τυπικό και αυτό που διατυμπανίζουν όλα τα ραδιόφωνα περί ερωτικής μέρας κλπ. Αυτά τα ακούω βερεσέ. Ο ρομαντισμός δεν θα φανεί την συγκεκριμένη ημέρα. Είναι απλά μια εμπορική γιορτή. Μας πουλάνε παραμύθι και εμείς τσιμπάμε. :shifty:

Συμφωνώ και επαυξάνω...ας το πάρουμε όμως και απο την άλλη όχθη του ποταμού ε?

Ας υποθέσουμε πως δεν παίρνεις στην κοπέλα σου δώρο την συγκεκριμένη ημέρα...είτε είναι γλυκάκια είτε είναι λουλουδάκια είτε είναι ένα όμορφο δωράκι

νομίζεις πως η κοπελιά σου ή η κοπελιά του οποιδήποτε δεν θα στραβομουτσουνιάσει?

Και δεν θα αρχίσει την γκρίνια του στυλ Μα καλά μέρα που είναι δεν μου έκανες ούτε ένα λουλουδάκι?

Γυναίκα είμαι και οι γυναίκες ψοφάνε για δώρα, ειδικά την συγκεκριμένη ημερομηνία. Πολλές νομίζουμε δηλαδή οτι ό,τι δώρο μας πάρει ο καλός μας την συγκεκριμένη ημέρα έχει και καλά πιο μεγάλη αξία απο οποιαδήποτε άλλη όμορφη κίνηση μας κάνει κάποια άλλη άσχετη ημέρα.

Εγώ αυτά δεν τα πιστεύω και είναι μπαρούφες.

Σημασία έχει η αγάπη και ας επιμένουμε μερικές γυναίκες (δυστυχώς οι περισσότερες) να ζυγίζουμε την αγάπη με δώρα.

Θα ήθελα επιτέλους την συγκεκριμένη ημέρα, του Αγ. Βαλεντίνου κάπως με κάποιον τρόπο να μην έχουν δουλειά τα ζαχαροπλαστεία και τα ανθοπωλεία και τα ζευγαράκια να αξιοποιήσουν την ημέρα εκείνη για ρομαντικές βολτούλες, για σεξ, για φιλιά και γλυκιές ματιές, για τρέλες τέλος πάντων για κάτι άλλο εκτός απο τα τετριμένα.

Συνεχίζω να είμαι πολύ ρομαντική και στον κόσμο μου αλλά μου ρθε και τα είπα.

Δωράκι τελικά βρήκες? Και ελπίζω όποια ιδέα για δωράκι τυχόν σου έρθει να μην είναι απο ένα forum, να είναι απο μέσα σου.

Namaste!

Ante kostakiss na perasei auti i mera na iremiseis kai esu.

Black black heart why would you offer more

Why would you make it easier on me to satisfy

I'm on fire I'm rotting to the core

I'm eating all your kings and queens

All your sex and your diamonds.

Συμφωνώ και επαυξάνω...ας το πάρουμε όμως και απο την άλλη όχθη του ποταμού ε?

Ας υποθέσουμε πως δεν παίρνεις στην κοπέλα σου δώρο την συγκεκριμένη ημέρα...είτε είναι γλυκάκια είτε είναι λουλουδάκια είτε είναι ένα όμορφο δωράκι

νομίζεις πως η κοπελιά σου ή η κοπελιά του οποιδήποτε δεν θα στραβομουτσουνιάσει?

Και δεν θα αρχίσει την γκρίνια του στυλ Μα καλά μέρα που είναι δεν μου έκανες ούτε ένα λουλουδάκι?

Γυναίκα είμαι και οι γυναίκες ψοφάνε για δώρα, ειδικά την συγκεκριμένη ημερομηνία. Πολλές νομίζουμε δηλαδή οτι ό,τι δώρο μας πάρει ο καλός μας την συγκεκριμένη ημέρα έχει και καλά πιο μεγάλη αξία απο οποιαδήποτε άλλη όμορφη κίνηση μας κάνει κάποια άλλη άσχετη ημέρα.

Εγώ αυτά δεν τα πιστεύω και είναι μπαρούφες.

Σημασία έχει η αγάπη και ας επιμένουμε μερικές γυναίκες (δυστυχώς οι περισσότερες) να ζυγίζουμε την αγάπη με δώρα.

Θα ήθελα επιτέλους την συγκεκριμένη ημέρα, του Αγ. Βαλεντίνου κάπως με κάποιον τρόπο να μην έχουν δουλειά τα ζαχαροπλαστεία και τα ανθοπωλεία και τα ζευγαράκια να αξιοποιήσουν την ημέρα εκείνη για ρομαντικές βολτούλες, για σεξ, για φιλιά και γλυκιές ματιές, για τρέλες τέλος πάντων για κάτι άλλο εκτός απο τα τετριμένα.

Συνεχίζω να είμαι πολύ ρομαντική και στον κόσμο μου αλλά μου ρθε και τα είπα.

Δωράκι τελικά βρήκες? Και ελπίζω όποια ιδέα για δωράκι τυχόν σου έρθει να μην είναι απο ένα forum, να είναι απο μέσα σου.

Άμα είναι να περιμένω να με κρίνει η κοπέλα μου από το τι δώρο θα της πάρω, τότε έχω χάσει το παιχνίδι. Δεν είμαι με κάποια επειδή της κάνω καλά και ακριβά δώρα αλλά επειδή έχουμε αλληλοεκτίμηση και αμοιβαία αγάπη. Έλεος με αυτά τα δώρα πια. Δεν είναι το Α και το Ω μιας σχέσης. Ιδιαίτερα στην φάση της ζωής μας που είμαστε μερικοί (φοιτητές) δε νοώ να ξεπαραδιάζεται το αίσθημα για να σου παίρνει ακριβές μπλούζες, ακριβές κολόνιες και τα συν αυτώ. Εγώ το συχνό δώρο που της πάω είναι να βρίσκομαι κοντά της μιας και μας χωρίζουν αρκετές εκατοντάδες χιλιομέτρων. Λίγο είναι αυτό; Τα έξοδα που κάνω δεν είναι δώρο; Μια σωστή κοπέλα θα προτιμούσε υλικό δώρο ή την φυσική παρουσία του αγοριού;

Η γνώμη μου είναι: δώρο σε ανύποπτο χρόνο. Δώρο ουσίας, ένδειξη καλής χειρονομίας και όχι απλά ακριβά πράματα. Και δεν θα κάθομαι να χαλάω τη ζαχαρένια μου και να σπάω το κεφάλι μου για το τι δώρο θα πάρω. Ό,τι μου κατέβει τη στιγμή εκείνη.

Κοπέλα που περιμένει να με κρίνει από το πόσο καλό θα είναι το δώρο μου, για μένα δεν είναι κοπέλα. Είναι μια γκόμενα που γουστάρει απλά να τη λέει στις κολλητές της. Γουστάρει να διαγωνίζεται με τις υπόλοιπες για το ποιος από τους γκόμενους έκανε το ακριβότερο δώρο.

Και ναι εγώ έχω πάρει το δώρο, αλλά δεν πρόκειται να το δώσω την σημερινή ημέρα. Θα περιμένω να καταλαγιάσει ο θόρυβος με την εμπορική αυτή η γιορτή και μετά θα το δώσω. Και τότε θα έχει μεγαλύτερη αξία.

minovg τα είπες πολύ σωστά και αληθινά. Εγώ απλά είπα πως υπάρχει και η άλλη πλευρά της συγκεκριμένης ημέρας.
Namaste!

mm..egw ths phra..ena arkoudaki..me mia kardia pou leei..mhn me rwtas to 3ereis..k apo thn pisw pleyra leei S'agapaw..ayto..ths phra k 2 kartoules etoimes + 1 pou tha ths grapsw ta dika mou...ayta...twra pou ta leme fobamai mhn nomizei oti einai mlkia to dwro..mporousa na ths parw k kosmima alla den mou to protinate pio prin..skeftomoun oti tha einai akriba...alla ekana lathos..15-25 eyrw tha edina gia to mwro mou..edwsa 20e..

@GreekCharmed ti exeis na deis gia ta <<dwra>> pou ths phra??kala??