Jump to content

Δώρα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

kostakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πώς θα σου φαινόταν η ιδέα να μην πάρεις τίποτα τώρα, αλλά αντίθετα να τις προσφέρεις κάτι 10 μέρες μετά, όταν δε θα το περιμένει; Απλώς γιατί θες να την ευχαριστήσεις κι όχι γιατί φοβάσαι ότι θα την απογοητεύσεις εάν δεν κάνεις αύτο που ίσως περιμένει; Όσο για το τι, για σκέψου αν υπάρχει κάτι που ξέρεις ότι θέλει. Προσωπικά προτιμώ τα χρηστικά δώρα. Από μια σχολική τσάντα, ώς ένα καινούριο τηλέφωνο γιατί με το παλίο δεν ακούς καθαρά τη φωνή της. Ένα βιβλίο που διάβασες, σου άρεσε και θα ήθελες να διαβάσει κι εκέινη (Όχι αστυνομικό, όχι μαγειρικής, όχι την ιστορία του Ολυμπιακού) ή ένα mouse για τον υπολογιστή της, ή ένα όμορφο ρολογάκι, ή ένα κασκόλ, ή, ή, ή.... Ανάλογα τον άνθρωπο και τη διάθεση σου. Όχι CD, όχι αρκούδια! Κανα γατάκι μπορεί... Αλλά μόνα αν σε παίρνει να είναι αληθινο.

Ή αντί για δώρο πάρε την ένα ζεστό κυριακάτικο πρωϊνό και χωρίς να της πεις περισσότερα οδήγησέ την στον Πειραιά. Πάρτε ένα ιπτάμενο (καλύτερα όχι καταμαράν) και σε 45' θα βολτάρετε στην παραλία της Αιγινας. Και για να απολάυσετε την διαδρομη βγείτε και καθίστε στο πίσω "μπαλκονάκι" του σκάφους. Αγκαλιά σε απόσταση 1 μέτρο από τη θάλασσα (γι' αυτό είπα όχι καταμαράν). Δεν χρειάζεται να είναι καλοκαίρι. Γι' αυτό υπάρχουν οι αλκυωνίδες μέρες. Για να μας δίνουν ευκαιρία να σπάμε την μονοτονία της πιο άκαμτης χειμερινής μας καθημερινότητας.

Πολλά είπα πάλι... Και το χειρότερο είναι ότι είμαι στο τσακ να πω και μερικά ακόμα.

file ipparxe..eyxaristw polu mesa apo thn kardia mou pou ekanes ton kopo na grapseis thn gnwmh sou h opoia einai OLOSWSTH....loipon..egw pistebw oti ean den tis parw dorw tha thn apagoiteysw k tha to parei kapws..k tha nebriasei giati tha to perimenei para polu..oson anafora to dwro..exei 4 tsades eastpak k den nomizw nomizw oti 8elei k alles..kinhto exei ena 6600 k thn akouw polu kala,biblio den tha to diavasei me TIPOTA,to mouse to 8ewrw...pws na sto pw..xazo dwro..cd mporw na ths ftia3w k egw..den akouei kati sigekrimeno..den exei agapimenh tragoudistria k.t.l ADITHETWS omws ths aresoun para polu ta arkoudia... ;) :p :p :cool: :lol:

Ayta...aa k kati teleytaio...i teleytaia idea sou me to karabi einai kalh..alla ean prose3es egw eimai apo Salonica !! :p

• Απαντήσεις 361
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

i teleytaia idea sou me to karabi einai kalh..alla ean prose3es egw eimai apo Salonica !! :p

Ουπςςςς.... Σα να έχεις δίκιο. Δεν το πρόσεξα.:o

Τότε μια μέρα περιποίησης σε spa ξενοδοχείου της Salonica ίσως; Αν και μου φαίνεται λίγο ψυχρό δώρο, κάτι μου λέει ότι σ' εκείνη θ' αρέσει η σταφυλοθεραπεία. Βρε για δες που μπήκα κι εγώ στο τρυπάκι...

Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν!

Τι μου θυμίζετε... :cry: :cry: :cry:

Να λοιπόν τι είχα κάνει στην πρώην μου...

Μόλις πήγα να την πάρω απο το μάθημα της έδωσα μια lacta με διάφορα καψουρόλογα πάνω. Την πήρα, πήγαμε σπίτι και εκεί της είχα ετοιμάσει ένα δείπνο με διάφορα κεριά, κάτι τορτελίνια και άλλα τέτοια σουξου μουξου. Στη συνέχεια και αφού σαβουρώσαμε της έδωσα μια μεγάλη κάρτα (ρεζέρβα power!) και αφου αρχίσαμε το μπαλαμούτι της έδωσα το σπέσιαλ δώρο... ένα στρινκγάκι... η συνέχεια είναι... ακατάλληλη!

Λοιπόν, παρ' ολ' αυτά φίλε μου θέλω να σου πω οτι ναι ήμουν πολύ ερωτευμένος. Όσο μεγαλώνεις όμως και αποκτάς εμπειρίες καταλαβαίνεις οτι αυτά είναι κουραφέξαλα. Θα μπορούσες όντως να το κάνεις αυτό και κάποια στιγμή που δεν το περιμένει, εκείνη θα ήταν πιο ξεχωριστή απ' οτι του Αγ. Βαλεντίνου. Οι ορμόνες μέχρι να ωριμάσουμε δυστυχώς μας κυριεύουν και κάνουμε πράγματα που μόλις ωριμάσουμε και μεγαλώσουμε τα ξανασκεφτόμαστε και τις περισσότερες φορές μετανιώνουμε...

ipparxos: συμφωνώ και επαυξάνω φίλε μου...

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ο κόσμος είναι σε κρίση... κάντε οικονομία!

Ποτέ μην τα φτιάχνετε στο διάστημα Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου..!

Πάρτης κανένα τριαντάφυλλο αλλά μην της το δώσεις ξεροσφύρι...

Αλλιώς πέστης πώς χρειάζεσαι σκέψη για την σχέση σας και κάντην για 3-4 μέρες χωρίς να δώσεις σημεία ζωης...

Μην ξοδεύεται λευτά στις γκόμενες... κρατήστε τα για τις "αυτές που ποτέ δεν λένε όχι"

Paidia loipon ego ta xo peripou ena xrono me tin kopela mou (megAAAAlos erotas) kai ligo poli briskomai se diskoli thesi gia to ti na tis paro... Loipon ta pragmata exoun os eksis: O pateras tis einai o "Jack o anterobgaltis" ena prama, (proedros, dystyxia mou, ston omilo skopeuton :cry: ) kai etsi kai parei prefa tipota.... As to kalitera..... Ara ti kanoume? Thelo na tis paro kati alla den ksero ti.... Proypothesi na krybetai kai na dikaiologeitai eukola an ginetai i parousia tou..... Sta genethlia tis tis eixa parei mia asimenia skalisti kardoula-kremasto, ara aporiptetai, ta arkoudakia men tis aresoun alla den kribontai eukola :o .... Mperdeutikate? Ego na deite..... Tis proalles mou eixe deiksei mia Diesel mplouza pou trelathike, mipos na koitakso kata ekei, se sindiasmo me kana triantafillo kai kamia lacta me sxetika glykologa?

HEEEEEEEEELPPPPPP giati kaigomai.... Protaseis an thelete kante mou kai sto kinito me ena sms giati exo frikarei.....

P.S. To kinito mou einai 6973741248......

PORSCHE BoxsterS 3.2

Mini CooperS

KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N

Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D

axm..h mplouza 8eoreis pos dikaiologeite?an mporei na to kalupsei tote xtypa thn mplouzitsa..an oxi,kana portofolaki?(to ksanaproteina h mou fainete?)kai mikro,kai krubete eykola,kai dikaiolooghtai xalara,kai to exei kai sunexos mazi ths..

ego telika shmera phra to doro tou antra mou...de 8a sas to po omos giati isos to diabasei :p

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Πολύ της μόδας έγιναν οι Lacta μου φαίνεται... Θα αρχίσουν να χάνουν κι αυτές το νόημά τους.

Πρωτοτυπήστε και γράψτε γλυκόλογα σε καμιά σακούλα γαριδάκια :p

Πολύ της μόδας έγιναν οι Lacta μου φαίνεται... Θα αρχίσουν να χάνουν κι αυτές το νόημά τους.

Πρωτοτυπήστε και γράψτε γλυκόλογα σε καμιά σακούλα γαριδάκια :p

Απ'το μυαλό μου το πήρες :p :p :p

Και αν είναι και χοντρούλα,τίποτα light σοκολάτες ή γαριδάκια!!

Ακόμη και τίποτα τσίχλες,παγωτά...

Btw ειπώθηκε πιο πάνω κάτι σχετικό με τσιγάρα..

ΕΛΕΟΣ!!Εάν καπνίζει στα 14 μάλλον θα ναι κρυφά απο γονείς,άρα καποια κούτα με τσιγάρα πιθανώς θα κατέληγε δώρο σε κανα ζητιάνο ή αλβανό ρε παιδιά!!

loipon..mou arese polu pou exoume tetoia simetoxi se TOSO LIGO XRONIKO DIASTIMA k eimai polu xaroumenos..k sas eyxaristw..alla merikes fores lete off-topic pragmata.. :p :p alla den peirazei..loipon...sto 8ema mas twra..freak..to portofolaki to briskw polu..den exei nohma re paidi mou..enw an ths pas ena arkoudi pou na leei s'agapw...tote allazei re..katalabaineis?protinete dwrakia pou na exoun nohma.. ;)

Ισως ξεφυγαμε λιγακι και ισως εφταιξα(και) εγω.

Επι του τοπικ παντως θα προτεινα η κανενα βιβλιο η κατι που να ειναι κοντα στα ενδιαφεροντα της και να την ευχαριστει.Θα ελεγα λοιπον οτι μια κορνιζα με την φωτογραφια σου/της θα ηταν καλη ιδεα.

χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i,

P800

παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650

ths exw stilei mia polu wraia mou fotografia sto kinhto ths k thn exei fwdo sto kinhto..k thn exei di3ei se OLOUS..den nomizw oti gia 14xronh einai kalh idea to biblio... :p

να της εκανες δωρο ενα φορεμα/φουστανι ?

τέλεια ιδέα...αν δεν της πάρει το αγόρι της ένα φόρεμα ποιος θα της πάρει?

Μπράβο για την ιδέα! :) :)

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

τέλεια ιδέα...αν δεν της πάρει το αγόρι της ένα φόρεμα ποιος θα της πάρει?

Μπράβο για την ιδέα! :) :)

re paidia sobareytite..einai dinaton na ths parw forema??14 xronw einai??1on den exw tosa lefta k 2on siga mhn forouse forema..ELEOS :p peste kati pio ousiwdes re.. !!! :cool: eyxaristw prokatabolika ! :confused:

ki ego pou brhka to doro ti katalaba?to agorasa shmera..

systyxos omos 8a to parei stis 19-2 :(

Φτάσαμε στο σημείο 14χρονα κορίτσια να φοράνε string και να τους νοιάζει αν διαγράφεται το εσώρουχο κάτω απο το παντελόνι??!?!?!?

Ε ρε...εγώ στα 14 μου κοίταγα πως θα πείσω την μάνα μου να με αφήσει να πάω στην κολλητή μου να κοιμηθώ εκεί....γέρασα φαίνεται...

Για 14χρονών προτείνω κάτι αθώο και γλυκό, όπως και είναι αυτή η ηλικία. Μια πανέμορφη κάρτα με μια σοκολατίτσα μαζί και ένα μπιμπελό για το δωμάτιο με καρδούλες πάνω. Κάτι σε μπρελόκ, σε καρφίτσα, σε φωτιστικό με καρδούλες...

Είναι απλά τα πράγματα..ας μην χαλάμε την αθωότητα των 14 χρονών με πράγματα όπως string. Είναι ζουζουνιάρικη ηλικία...ας μην βιαστούν να μεγαλώσουν.

Παρεπιπτόντως...για τον δικό μου έχω βρει δώρο...τα λεφτά όμως δεν τα βρίσκω... :confused:

Namaste!

Giati na mpeis se auti ti diadikasia na tis agoraseis kati ? An thes na tis xariseis kati pou na dilwnei pws "eisai erwteumenos" mazi tis, ftiakse kati monos sou! EInai pio sunaisthimatiko, gluko, (oikonomiko) kai mporeis na apeletheurwseis oles tis kallitexnikes sou anisyxies kai to ti niwtheis gia "tin sxesi" sas!

An isoun pio megalos tha sou elega na peraseis 1 volta apo tin Kalogirou...:):):):):):)

P.S: Den einai "kapws" na kaneis dwra tou Agiou Valentinou?

Προσωπικα τον kostakiss τον καταλαβαινω που θελει να παρει δωρο την συγκεκριμενη μερα.Στην ηλικια που ειναι εχει και αυτη η μερα την "γλυκα" της και καλα κανει.

Τωρα θα με ρωτησετε γιατι αργοτερα παυει να εχει αυτη την "γλυκα";

Εγω στην τελευταια μου σχεση δεν νομιζω να εχω παρει δωρο αυτη την μερα...(Ναι συνεχιζουμε να ειμαστε ερωτευμενοι! :p )

Πιο πολυ μου αρεσει να της παιρνω δωρα στο τελειως ασχετο , λογω του οτι ειδα κατι και θα μου αρεσε πανω της η θα της ηταν χρησιμο κτλ κτλ...

Επειδη ξεφυγα και για αλλο λογο εφτιαξε ο φιλος μας το thread....

Λοιπον το αρκουδακι με μια καρδουλα ειναι ενα δωρο "μπαλαντερ" το οποιο ξερεις πως standar θα κανει την "δουλεια" του.(Tροπος του λεγειν ;) )

Απο εκει και περα , προσωπικα θα κοιταγα ενα απο τα εξης: (απο το πιο ακριβο στο πιο φθηνο)

Ρολοι -Μπορεις να βρεις πολυ καλα κομματια και με 50Ε.(πολλα ε;)

Αnyway τωρα γιια αυτη την γιορτη στην Ιταλια η swatch εχει βγαλει αντιστοιχα ρολογια οπως:http://www.sothis.net/uploads/sothis/news/140.jpg.

kαι αναρωτιεμαι μηπως εβγαλε κατι αντιστοιχο και Ελλαδα. :confused: (Παντα ομως γυρω στα 50Ε... :( :confused:

Ενα κοσμημα -Επιλογες πολλες απο 25-30Ε μεχρι.....Παντα με καρδουλα , ή το μονογραμμα της.(Επιλογες: Απο σκουλαρικια μεχρι αλυσιδα για το ποδι!)

Ρουχα - Εκει οι τιμες ειναι οπως και στα αρκουδακια πανω κατω , και οι επιλογες σου ειναι...παμπολες!Μπλουζα , πουκαμισακι κοντο γυναικειο , φουστιτσα κοντη νεανικη(οχι φορεμα) , κασκολ...(Εδω μπορεις να βαλεις και τα αξεσουαρ για τα ρουχα και να συνδιασεις.)

Καλο ειναι οτι της παρεις να συνοδευεται και απο ενα τριανταφυλλο(μην πας για ανθοδεσμη γιατι σε γδυσανε).

Γνωμη ειναι πως και η LACTA πιανει αλλα εχει καταντησει καπως βρε παιδια.Αυτες τις μερες ολοι LACTA παιρνουν , με στοιχακια πανω...

Ti kalytero apo ena mpouketo louloudia. Kserw oti isws fainetai symboliko , alla kalytera kati symboliko mia tetoia mera pou genikotera gia mena den shmainei kati idiaitero , afou an eisia erwteumenos giortazeis ka8e mera,,,an den eisai sigoura den prokeite na erwteuteis stis 14

Γνωμη ειναι πως και η LACTA πιανει αλλα εχει καταντησει καπως βρε παιδια.Αυτες τις μερες ολοι LACTA παιρνουν , με στοιχακια πανω...

Όταν το έκανα εγώ πριν μερικά χρόνια, πρωτοπορούσα! Τώρα το έχετε ξεφτιλίσει! :p :p Πάρτε άλλη μάρκα τουλάχιστον! :D

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Όταν το έκανα εγώ πριν μερικά χρόνια, πρωτοπορούσα! Τώρα το έχετε ξεφτιλίσει! :p :p Πάρτε άλλη μάρκα τουλάχιστον! :D

mia terastia toblerone isos? :O

exei bgalei h milka kati sokolates 800gramaria...einai elafros terasties...ekei oxi stixaki,poihmata oloklhra mporeis na grapseis... :shifty:

gia tous diabhtikous sokolates ygeias :)

telika yparxoun kai alles epiloges ektos apo lacta(edo pou eimai de kukloforei:()