mousi Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Δοκίμασε να τα γράψεις σε χαμηλότερη ταχύτητα. Έτσι κι αλλιώς οι διαφορές στο χρόνο δεν είναι μεγάλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 ego exo to nec 3500 kai exo agorasei datawrite 8x diskakia ta opoia mporei na ta grapsei kai me 12x.otan pao na grapso omos me 12x to buffer paei sto 100 kai stamataei na grafei(to programa den stamataei,sinexizei alla menei sto idio % sto grapsimo tou dvd).kserei kaneis ti ftaiei; Εκτός από την μείωση της ταχύτητας,δοκίμασε και άλλες μάρκες σε δισκάκια 8x να δείς αν εξακολουθήσει το πρόβλημα,μάλλον φταίνε αυτά σαν συμβατότητα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Ρε παιδιά έβαλα το fw 1.25 στο NEC 3520 και προσπάθησα να κάνω αυτό το bitsetting που είπατε. Γράφω λοιπόν: C:\NEC\necflash -setbt DVD+R DVD-ROM perm d: και μου βγάζει το Disclaimer, πατάω y (yes) και μου λέει μετά: Drivetype could not be determined... Τι είναι αυτό; Το 1.25 υποστηρίζει bitsetting σύμφωνα με το cdrinfo EDIT: Α! Και επίσης θέλω να ρωτήσω: Προσπάθησα ένα DVD+RW (Philips 4x) να το κάνω UDF με το InCD για να κάνω κάτι Backup και δεν γίνεται. Μήπως το συγκεκριμένο δισκάκι δεν είναι συμβατό ή φταίει τίποτα άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 ego exo to nec 3500 kai exo agorasei datawrite 8x diskakia ta opoia mporei na ta grapsei kai me 12x.otan pao na grapso omos me 12x to buffer paei sto 100 kai stamataei na grafei(to programa den stamataei,sinexizei alla menei sto idio % sto grapsimo tou dvd).kserei kaneis ti ftaiei; an kanei afysika pollh wra gia na grapsei to lead-in (parapanw apo kammia dekaria deyterolepta kai polla lew), tote ta sygkekrimena dikakia den einai teleiws symbata me to DVDR sou. Kai se mikroterh taxythta na ta grapseis pali den 8a eisai 100% sigouros gia thn poiothta ths eggrafhs kai thn diasfalish twn data. emena mou eixe symbei na grafw teleia ta intenso 8x se 8x me to plextor px-708 kai me to px-716 na ta grafei alla na mhn ta angnwrizei meta kanena dvd-rom/r/player oute kan to idio pou ta egrapse. opote, koita to ATIP twn diskwn pou parousiazoun thn asymbatothta kai apefeyge tis markes pou exoun to idio. genika ta poiotikotera diskakia ta kataskeyazei h tayo yuden, opote psa3e markes apo to sygkekrimeno ergostasio kai apefeyge ritek epifaneies. a, twra pou eipa tayo tuden, telika ta fujifilm EINAI apo thn tayo yuden kai gi'ayto ta 8aria grafontai se 16x me to plextor :D , eixe dikio o Gary Kokkin. pantws den einai kai poly akriba, egw ta briskw 17euro thn 25ada. Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpepa Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 εγω εχω γραψει καμια 500αρα ταινιεσ σε dvd-r thats kai δεν ειχα ποτε προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Ρε παιδιά έβαλα το fw 1.25 στο NEC 3520 και προσπάθησα να κάνω αυτό το bitsetting που είπατε. Γράφω λοιπόν: C:\NEC\necflash -setbt DVD+R DVD-ROM perm d: και μου βγάζει το Disclaimer, πατάω y (yes) και μου λέει μετά: Drivetype could not be determined... Τι είναι αυτό; Το 1.25 υποστηρίζει bitsetting σύμφωνα με το cdrinfo EDIT: Α! Και επίσης θέλω να ρωτήσω: Προσπάθησα ένα DVD+RW (Philips 4x) να το κάνω UDF με το InCD για να κάνω κάτι Backup και δεν γίνεται. Μήπως το συγκεκριμένο δισκάκι δεν είναι συμβατό ή φταίει τίποτα άλλο; Επίσημα δεν υπάρχει 1.25 αν δεν κάνω λάθος αλλά βασίζεται πάνω στο 1.05 και δεν μπορείς να επιλέξεις μόνος σου τον τύπο αλλά θέτει αυτόματα μετά την εγγραφή σαν DVD-ROM τα DVD+R και τα DVD+R DL. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Επίσημα δεν υπάρχει 1.25 αν δεν κάνω λάθος αλλά βασίζεται πάνω στο 1.05 και δεν μπορείς να επιλέξεις μόνος σου τον τύπο αλλά θέτει αυτόματα μετά την εγγραφή σαν DVD-ROM τα DVD+R και τα DVD+R DL. Το ξέρω ότι δεν είναι επίσημο το 1.25. Πως θα καταλάβω αν όντως το κάνει αυτό που λες; (bitsetting); Επίσης γίνονται και τα DVD+RW DVD-ROM; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kone Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Παιδια εγω εχω το NEC ND-2510A το οποιο το πηρα απο το πλαισιο εκει μου ειπαν οτι ειναι DL. Αλλα εγω δεν το εχω δοκιμασει καθολου με τετοια δισκακια. Ακομα η συσκευη δεν λεει τιποτα επανω της για DL. Το μοναδικο παραγμα που ελεγε οτι ειναι DL ειναι το NERO που ειχε με την συσκευη και αποδιχθηκε και προβληματικο γιατι μου εκαιγε τα 4.7 δισκακια ενω με το NERO που ειχα και δεν ηταν αποκλειστηκα για NEC τα γραφει κανονικα.... Παράθεση leeco max2 x820 4/32 Miui8 v.6 7.4.24 by C.B.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Αφού γράψεις ένα δισκάκι μπορείς με κάποιο πρόγραμμα σαν το DVD Info Pro να δεις ότι φαίνεται σαν DVD-ROM ενώ είναι DVD+R. Νομίζω το συγκεκριμένο firmware έχει "πρόβλημα" με τα DVD+RW και δεν τα θέτει σαν DVD-ROM. Πιθανόν σε επόμενη έκδοση να μπορεί. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Παιδια εγω εχω το NEC ND-2510A το οποιο το πηρα απο το πλαισιο εκει μου ειπαν οτι ειναι DL. Αλλα εγω δεν το εχω δοκιμασει καθολου με τετοια δισκακια. Ακομα η συσκευη δεν λεει τιποτα επανω της για DL. Το μοναδικο παραγμα που ελεγε οτι ειναι DL ειναι το NERO που ειχε με την συσκευη και αποδιχθηκε και προβληματικο γιατι μου εκαιγε τα 4.7 δισκακια ενω με το NERO που ειχα και δεν ηταν αποκλειστηκα για NEC τα γραφει κανονικα.... To 2510 είναι DL. Απλά ειδικά για να γράψεις DL δισκάκια καλό είναι να έχεις την τελευταία έκδοση του Nero. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Όταν λέμε τελευταία έκδοση του nero;;; 6.6.0.6; Αυτοί κάθε μήνα μην πω κάθε 15 μέρες βγάζουν και άλλο update... Αμάν πια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 To Nero ανανεώνεται τόσο συχνά ,όσο συχνές είναι οι αναβαθμίσεις firmware για συμβατότητες με δισκάκια (στα υποστηριζόμενα drives) ,και όσο βγαίνουν νέα μοντέλα -Και όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν θα σταματήσει ποτέ να γίνεται .Αν είσαι ευχαριστημένος με μια version και τις επιδόσεις του drive σου,δεν χρειάζεται καμία αναβάθμιση ούτε firmware ούτε του Νero. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Με τη νέα αναβάθμιση πάντως 6.6.0.6 έχω το πρόβλημα ότι στην αντιγραφή των CD πάει μέχρι 40Χ ταχύτητα, ενώ με τα ίδια δισκάκια το 6.3 κάτι, πήγαινε μέχρι 52Χ... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Επαναφέρω το θέμα γιατί το NEC μου μου έχει σπάσει τα νεύρα... :mad: Δεν μπορώ με τίποτα να φτιάξω δισκάκια (ούτε CD ούτε DVD) με το InCD. Μου λέει: "Δημιουργήθηκε σφάλμα κατά την εγγραφή στο δίσκο E:\. Παρακαλούμε επιβαιβεώστε ότι ο δίσκος είναι συμβατός με τη συσκευή και δεν είναι χαραγμένος ή κατεστραμμένος." Έχω δοκιμάσει και DVD+RW και DVD-RW και CD-RW... Το CD που δοκίμασα το είχα κάνει παλιά InCD με το Pioneer 108D... Έχω Firmware 3.04 (επίσημο από NEC) και InCD 4.3.0.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts