TyrionLannister Δημ. March 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Κανεις να ξερει κανενα μαγαζι αθηνα να φτιαχνει οθονες για το maya;;; Μετα απο 5 πτωσεις το γυαλι θελει αλλαγη...αλλα δουλευει αψογα.. Στάλθηκε από το K6000 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Παιδιά έχω το Picasso αλλά φαντάζομαι δε θα έχουν πολλές διαφορές στο μενού... Πως αλλάζω το wallpaper της lock screen ;;; δεν το βρίσκω πουθενά και κοντεύω να το σπάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thegoul Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Μήπως έχει κάποιος το maya που το πουλάει να το πάρω για ανταλλακτικά; Με ενδιαφέρει η κεντρική πλακέτα να δουλεύει. Στο δικό μου έκαψα μάλλον το τσιπάκι του gps και δεν δουλεύει το gps. Εννοείται σε χαμηλή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kougis Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Μήπως έχει κάποιος το maya που το πουλάει να το πάρω για ανταλλακτικά; Με ενδιαφέρει η κεντρική πλακέτα να δουλεύει. Στο δικό μου έκαψα μάλλον το τσιπάκι του gps και δεν δουλεύει το gps. Εννοείται σε χαμηλή τιμή. Σε τι τιμή? mkougis@gmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts