Jump to content

Bluboo Maya

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερες σε ολους..Βαζω εδω αυτο το θεμα γτ ο κατασκευαστης ειναι cubot και με ενδιαφερει το συγκεκριμενο για δωρο

http://www.everbuying.net/m-goods-sn-185028601.htm

Πειτε καμια γνωμη τι εστι cubot κι αν αξιζει μια τετοια αγορα..

Ευχαριστω πολυ

• Απαντήσεις 103
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μα χαρα ειναι! Μπορει να το χτυπησω κι εγω.

ψαξε μονο σε καποιο αλλο μαγαζι, καλυτερο.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Μα χαρα ειναι! Μπορει να το χτυπησω κι εγω.

ψαξε μονο σε καποιο αλλο μαγαζι, καλυτερο.

Οταν λες αλλο μαγαζι;; Μπορεις να προτεινεις καποιο;;

Και εννοειται να μην ειναι το tiny;;;:p

Οταν λες αλλο μαγαζι;; Μπορεις να προτεινεις καποιο;;

Και εννοειται να μην ειναι το tiny;;;:p

Δεν βρισκω λογικο να προτινω μαγαζι οπως κανουν καποιοι αλλοι. Ομως αν μπορεις να αποφυγεις το εβερ, μιας και απο οτι βλεπω το εχουν ολα τα κινεζομαγαζα στην ιδια τιμη, καντο.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Φίλε μου δεν το ξέρω το τηλέφωνο αλλά όσο αφορά την cubot προχωρά άφοβα.πολύ αξιόπιστη εταιρεία.εγώ έχω 3 ( χ6, χ9, s600 ).και δουλεύουν μια χαρά και τα 3.

Όντως καλή εταιρία η cubot, έχουμε ένα s200 πάνω από 18 μήνες και δουλεύει άψογα!

Σήμερα μου ήρθε newsletter από geekbuying και το έχει 69.99$ αλλά διαθέσιμο από 8/7!

Στάλθηκε από το InFocus M808 μου

Όντως καλή εταιρία η cubot, έχουμε ένα s200 πάνω από 18 μήνες και δουλεύει άψογα!

Σήμερα μου ήρθε newsletter από geekbuying και το έχει 69.99$ αλλά διαθέσιμο από 8/7!

Στάλθηκε από το InFocus M808 μου

Απο 23.6.16 στο gearbest

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδες γραφτε ακυρο και ζητω συγνωμη....δεν ειναι cubot το τηλεφωνο...Η μαγαζαρα το διορθωσε ειναι bluboo...

Επισης δεν βρηκα καποια αναφορα στο ιντερνετ για το συγκεικρμενο οτι τοχει κατασκευασει η cubot

Στο εξης θα προσεχω περισσοτερο και δε θα απασχολω το φορουμ με ακυρα θεματα... :rolleyes:

το τηλεφωνο φαινεται μια χαρα ..το εχω παραγγειλει ηδη.Ολες οι αγορες που εχω κανει ειναι απο το εβερμπαινιγκ δεν ειχα ποτε προβλημα και επειδη μπαινω καθε μερα στο σαιτ να σας πω οτι ποτε δεν το εγραφε κουμποτ ,Απο κουποτ εχουμε και λεμε το s308 χαλασε μετα απο κανα χρονο η οθονη και ενα κουμποτ νοτε σ μετα απο 4 μηνες νεκρο,στην εξυπηρετηση και αφτερ σερβις παντα το καταστημα με εξυπηρετησε αψογα

το τηλεφωνο φαινεται μια χαρα ..το εχω παραγγειλει ηδη.Ολες οι αγορες που εχω κανει ειναι απο το εβερμπαινιγκ δεν ειχα ποτε προβλημα και επειδη μπαινω καθε μερα στο σαιτ να σας πω οτι ποτε δεν το εγραφε κουμποτ ,Απο κουποτ εχουμε και λεμε το s308 χαλασε μετα απο κανα χρονο η οθονη και ενα κουμποτ νοτε σ μετα απο 4 μηνες νεκρο,στην εξυπηρετηση και αφτερ σερβις παντα το καταστημα με εξυπηρετησε αψογα

Μακάρι να μη χρειαστεί να στείλεις πίσω μόνο..

Στα υποψην για όμορφο φτηνό κινητο

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

• 2 weeks later...
Ξερει κανεις από που μπορω να το παρω με paypal-visa όπως τον παλιο καλο καιρο?

Ακόμη δεν είναι στοκ κάπου, άσχετα αν λέει το geekbuying ότι το χει...(σήμερα μίλησα μαζί τους).

Ακόμη δεν είναι στοκ κάπου, άσχετα αν λέει το geekbuying ότι το χει...(σήμερα μίλησα μαζί τους).

Ναι βρε το ξερω ότι είναι presale το κινητο αλλα ρωταω μηπως ξερει κανεις από που μπορω να το προπαραγγειλω κανονικα με paypal (χωρις κολπα),όπως δηλ. π.χ το vickmall που περνανε κανονικα οι παραγγελιες(μονο που το vickmall δεν το εχει καν ουτε σαν προπαραγγειλια!),δηλ. ενοω κανα μαγαζι τετοιο!

Ναι βρε το ξερω ότι είναι presale το κινητο αλλα ρωταω μηπως ξερει κανεις από που μπορω να το προπαραγγειλω κανονικα με paypal (χωρις κολπα),όπως δηλ. π.χ το vickmall που περνανε κανονικα οι παραγγελιες(μονο που το vickmall δεν το εχει καν ουτε σαν προπαραγγειλια!),δηλ. ενοω κανα μαγαζι τετοιο!

Δεν κατάλαβα κάτι διαφορετικό. Απλά σου έγραψα ότι αν μπεις τίποτα στο geek.. δεν είναι στοκ. Νομίζω στο gearbest είναι "χωρίς capital.."

Επίσης μόλις μίλησα με Selina - vickmall και μου πε ότι παίζει να το φέρουν μέσ την εβδομάδα..

Μπες και ζήτα το κ συ να φανεί ότι έχει ζήτηση..;)

Παιδες καλησπερα...

Το παραγγειλα απο geek στις 24 του ιουνη...και ελεγε start shiping 8.7.16..

Πηρα μειλ οτι εγινε η πληρωμη αμεσως...αλλα εχει παει 12 ο μηνας και δν εχω λαβει μειλ οτι το στηλανε..να ανησυχισω?

Σε αυτό το βιντεο

(από μεταφραση ότι καταλαβα)τα αρνητικα για το maya:

1)Κακη ποιοτητα κατασκευσης!

2)Δεν εχει αυτοματη ρυθμιση φωτισμου η οθονη(που εμενα δεν με νοιαζει μιας και παντα εχω σχεδόν τερμα την φωτεινοτητα)!

3)Μονο 2 δαχτυλων touch!

4)Νο Μiracast!

5)Mεγαλο χρονο για να φορτισει!

6)Mετρια οθονη!

7)Μετριο wifi

Παιδες καλησπερα...

Το παραγγειλα απο geek στις 24 του ιουνη...και ελεγε start shiping 8.7.16..

Πηρα μειλ οτι εγινε η πληρωμη αμεσως...αλλα εχει παει 12 ο μηνας και δν εχω λαβει μειλ οτι το στηλανε..να ανησυχισω?

Δεν το χουν ακόμη στοκ...

Το παραγγειλα απο geekbuying με κάρτα χρεωστική της alpha bank κανονικά κ μετα απο 2 μέρες ξεκίνησε η αποστολή, απο PayPal δεν με άφηνε δεν ξερω γιατί, με το κουπόνι απο kimovil μου πήγε 62,70 ευρω (τζάμπα),

Πάντως το cubot 168 το εχω 1μιση χρόνο και ειναι σκυλί ακόμα , μακάρι να βγεί έτσι καλο και το bluboo Maya,

Εγώ το έχω πληρωσει εδώ και ένα μήνα και δεν έχει ξεκινήσει. Μόλις έστειλα email να το ακυρώσουν

Μια πλήρης φόρτιση.

• 2 weeks later...
Εγώ το έχω πληρωσει εδώ και ένα μήνα και δεν έχει ξεκινήσει. Μόλις έστειλα email να το ακυρώσουν

Ακόμη να στο στείλουν;

Εκείνη την ημέρα το έστειλαν. Είπαν "we are sorry, we have now shipped it" αλλά tn πήρα μετά από αυτό το email

Μια πλήρης φόρτιση.

Εκείνη την ημέρα το έστειλαν. Είπαν "we are sorry, we have now shipped it" αλλά tn πήρα μετά από αυτό το email

Περιμένω σχόλια..

Και εγώ το παράγγειλα από banggood στα 63 ευρώ και έλεγε στοκ μετά της 27 και τώρα λένε dispatche 6-9 μέρες τώρα περιμένω απλά το tracking number.

Για να δουμε, γιατι για το Picasso δεν ακουγονται καλα λογια..

Μια πλήρης φόρτιση.

Εχω 4 μέρες το κινητό, είμαι πολύ ευχαριστημένος, η μπαταρία πολύ καλή, γρήγορο, ωραία χρώματα.....η κάμερα δεν παίζεται !!!! Είναι πολύ καλή ,ωραίες φωτο,...όμορφο κινητό και μόνο με 62,5 ευρώ...... το μόνο μειονέκτημα που έχει είναι ότι δεν έχει δυνατό φλας για βραδυνές λήψεις...