Jump to content

Μια καλη λυση

makisspa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα χτες μ εκλεψαν το κινητο... Κ ψαχνω να βρω κατι καλο απο 100-200 ευρω ... Ειχα το lenovo k3 note και το ειχα αγοραση απο κινα συμφωνα με τις συμβουλες καποιος απο εδω και μπορω να πω οτι ηταν η καλυτερη αγορα που εχω κανει σε κινητο... τωρα εψαξα λιγο και ειδα αυτα απο κατω... Θελω να εχει λιγο καλυτερα χαρακτηριστικα απο το προιγουμενο μου και σιγουρα 2 sim... Αν υπαρχει και touch id θα μου αρεσε πολυ !!

http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-prime-2-2ghz-2gb-32gb-smartphone-4g-td-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-5-5-inch-fhd-13-0mp.html

http://www.vickmall.com/meizu-m3-note-2gb-ram-16gb-rom-5-5-inch-fhd-4g-lte-4100mah-smartphone-helio-p10-octa-core-android-5-1-13-0mp-touch-id-silver.html

http://www.vickmall.com/meizu-metal-4g-lte-flyme-5-android-5-1-smartphone-helio-x10-octa-core-2gb-16gb-13-0mp-3140mah-battery-5-5-inch-fhd-2-5d-screen-white.html

http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html

γενικα επειδη εχω καιρο να ασχοληθω κοιταξα 8 πυρινα που πιστευω οτι ειναι καλυτερα... τωρα ομως ολα αυτα π ειδα εχουν 2G ραμ θα ηταν καλυτερα το 3 αλλα μ φενοντε πολυ καλα... Εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο ?? Η ποιο ειναι το καλυτερο απο αυτα ?? Θελω να το εχω συντομα οποτε κοιταω ευρωπη και ελλαδα... Ευχαριστω

Edited by makisspa

αξιζει τα λεφτα του ιατι ειναι κ το ποιο ακριβω απο αυτα που ειδα.... ?? ειναι καλυτερος ο εξαπυρηνος επεξεργαστης π εχει απο τα αλλα με τους οχταπυρινους ??

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης...Xiaomi δαγκωτό...:food:

Επεξεργαστής, gpu, μπαταρία, GPS, κάμερα, OTG, υπέρυθρες, δακτυλικό αποτύπωμα, υποστήριξη-Ελληνικές ρομ κ.λ.π...... Σ-Ο-Υ-Π-Ε-Ρ

"Φυσάει" σε όλα του.....:superman:

Το meizu μπορεί να το ανταγωνιζόταν λίιιιιιγο, αλλά είδα το σκορ στο antutu του και αναθέωρησα...30.000 κάτω από το xiaomi RN3 PRO...:blink:

Το Gearbest το χει 15 ευρώ φθηνότερα από το Vickmall: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_308825.html

Με τη διαφορά παίρνεις από ebay το κορυφαίο tempered glass H+ της Nillkin και καμμια θήκη...;)

Η μικρή έκδοση (16/2GB), κοστίζει 20 ευρώ φθηνότερα: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_308842.html και είναι μια χαρά κ αυτή.

Αν και φανατικός Vickmall-άκιας, 2 παραγγελίες από το gearbest τις τελευταίες εβδομάδες, και την επόμενη μέρα το πακέτο βρισκόταν στο ταχυδρομείο....;)

αξιοπιστο ειναι αλλα απο κινα.αμα θες να ερθει γρηγορα ψαξε σε ευρωπαικες αποθηκες (αν και η τιμη ανεβαινει ) αλλιως υπολογιζε 15-20 μερες (περιπου)!!

Νομιζω εχει και το minideal,gearbest απλα πρεπει να δεις που ειναι διαθεσιμο

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωραια θα το κοιταξω... Κατι ακυρο μεσω revolut εκανα παραγγελιες αλλα ειναι συνδεδεμενη στο κινητο που μου εκλεψαν... Τι μπορω να κανω γ να την ξεσυνδεσω ?? Κ να τν βαλω αλλου ?

Λογικα αμα κατεβασεις την εφαρμογη σε αλλο ανδροιντ και διαγραψεις την καρτα απο τον λογαριασμό σου θα διαγραφτει και απο το αλλο κιν.καλυτερα ομως αφου διαγραψεις την καρτα,να φτιαξεις και καινουριο λογαριασμο με μειλ που δεν εχεις στο κινητό ππυ σου εκλεψαν

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστω θα το δω... Στο θεμα μας τωρα... Θα επερνα σιγουρα το Xiaomi Redmi Note 3 Pro απλα με κομπλαρει λιγο η τιμη αν εκανε 150-2170 θα το ειχα παρει ... Αξιζει να κανω την υπερβαση να το παρω ?? Η να κοιταξω κατι ποιο φθινο με παρομια χαρακτηριστικα ?? Με το lenovo k3 note που ειχα ειμουν πολυ ευχαριστημενος... μονο η καμερα και το gps με χαλαγαν

Ευχαριστω θα το δω... Στο θεμα μας τωρα... Θα επερνα σιγουρα το Xiaomi Redmi Note 3 Pro απλα με κομπλαρει λιγο η τιμη αν εκανε 150-2170 θα το ειχα παρει ... Αξιζει να κανω την υπερβαση να το παρω ?? Η να κοιταξω κατι ποιο φθινο με παρομια χαρακτηριστικα ?? Με το lenovo k3 note που ειχα ειμουν πολυ ευχαριστημενος... μονο η καμερα και το gps με χαλαγαν

Δες και το απλο redmi note 3 αμα θες.Το πηρε προσφατα ο πατερας μου σε 2/16.Αρκετα καλη καμερα(χωρις φλας) και ωραιο hdr.Μπαταρια βραχος και ο Helio X10 δεν μασαει καθολου.GPS μια χαρα ειναι.Επισης αμα δουλευες στο Lenovo 4G,να ξερεις οτι το xiaomi εχει 1800/2600.Δεν εχει 800αρα αλλα και παλι μια χαρα θα παιζει.Με Wind F2G και Vodafone CU παιζει μια χαρα(Θεσσαλονικη).Αλλα το μονο μειον απ οτι ειδα ειναι το Android 6,που το κινητο ισως να μη το παρει.Αλλα για μενα τα αξιζει τα λεφτα και το προ και το απλο.Απλα το προ παιρνει SD,καλυτερες καμερες εχει και γρηγορη φορτιση.Αμα εχεις 2 καρτες ομως καρτα SD δεν μπαινει(η 2η καρτα ειναι και θεση για καρτα SD).Οσο για τις καμερες τα 16MP του Pro δεν με ενθουσιαζουν.Ειναι και θεμα φακου.Αλλο τα 5MP αρα του κινεζου και αλλο τα 5MP καμερα.Γιατι ειναι θεμα φακου και software(interpolation).Εδω βλεπω specs σε κατι κινεζικα που λενε οτι ειναι 8MP η πισω καμερα και διπλα (interpolation) οπου το κινητο δινει αναλυση 8MP και οχι ο φακος.

Εγω στο Pro θα πηγαινα για γρηγορη φορτιση(θελω να γεμιζει γρηγορα η μπαταρια αμα ξεχασω να το βαλω στην μπριζα) και η υποστηριξη.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Δες και το απλο redmi note 3 αμα θες.Το πηρε προσφατα ο πατερας μου σε 2/16.Αρκετα καλη καμερα(χωρις φλας) και ωραιο hdr.Μπαταρια βραχος και ο Helio X10 δεν μασαει καθολου.GPS μια χαρα ειναι.Επισης αμα δουλευες στο Lenovo 4G,να ξερεις οτι το xiaomi εχει 1800/2600.Δεν εχει 800αρα αλλα και παλι μια χαρα θα παιζει.Με Wind F2G και Vodafone CU παιζει μια χαρα(Θεσσαλονικη).Αλλα το μονο μειον απ οτι ειδα ειναι το Android 6,που το κινητο ισως να μη το παρει.Αλλα για μενα τα αξιζει τα λεφτα και το προ και το απλο.Απλα το προ παιρνει SD,καλυτερες καμερες εχει και γρηγορη φορτιση.Αμα εχεις 2 καρτες ομως καρτα SD δεν μπαινει(η 2η καρτα ειναι και θεση για καρτα SD).Οσο για τις καμερες τα 16MP του Pro δεν με ενθουσιαζουν.Ειναι και θεμα φακου.Αλλο τα 5MP αρα του κινεζου και αλλο τα 5MP καμερα.Γιατι ειναι θεμα φακου και software(interpolation).Εδω βλεπω specs σε κατι κινεζικα που λενε οτι ειναι 8MP η πισω καμερα και διπλα (interpolation) οπου το κινητο δινει αναλυση 8MP και οχι ο φακος.

Εγω στο Pro θα πηγαινα για γρηγορη φορτιση(θελω να γεμιζει γρηγορα η μπαταρια αμα ξεχασω να το βαλω στην μπριζα) και η υποστηριξη.

Δλδ να μην κοιταξω για καποιο ποιο φθινο ?? στο απλο κατι με χαλαει...

Δλδ να μην κοιταξω για καποιο ποιο φθινο ?? στο απλο κατι με χαλαει...

Τα τηλεφωνα ειναι vfm.Ειναι καλα κινητα και τα 2,οσο για το απλο τι σε χαλαει;

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το προ θα παρεις

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Ειπαμε το προ ειναι καλυτερο...και το ξαναλεω

+γρηγορη φορτιση,καμερα(κατα ποσο καλυτερη απο το απλο δεν ξερω) και υποστηριξη.2 καρτες και SD δεν πανε μαζι.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Μπορειτε να μ στειλετε που μπορω να το βρω ποιο οικονομικα απο ευρωπη ? Γτ το βρισκω μονο κινα...

Μπορειτε να μ στειλετε που μπορω να το βρω ποιο οικονομικα απο ευρωπη ? Γτ το βρισκω μονο κινα...

Απο ευρωπη ειναι πιο τσιμπημενο.Βρες κινεζομαγαζο με αποθηκη εδω.Μην πας σε σκρουτζομαγαζο.

Απο ευρωπη ειναι πιο τσιμπημενο.Βρες κινεζομαγαζο με αποθηκη εδω.Μην πας σε σκρουτζομαγαζο.

mono to vickmall 3erw... k to exei 220

Δε νομιζω να το βρεις αλλού φθηνότερα και σε stock.

235$ το vickmall, σε 3 μερες θα το χεις σπίτι σου..http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-5-5-inch-snapdragon-650-hexa-core-1-8ghz-3gb-ram-32gb-rom-stock-in-eu-warehouse-golden.html

229$ το χει το honorbuy, προτίμησε το προηγούμενο ;): http://www.honorbuy.com/600-xiaomi-redmi-note-3-3gb-ram-32gb-gold.html