Jump to content

Μετά το S7 Edge, τι;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Hello hello.

Μετά το σημαδάκι που εμφανίστηκε στο bezel του S7 edge, το OCD μου μου επέβαλλε να το βάλω αγγελία. Φεύγοντας, λοιπόν, αφήνει ένα (μεγάλο) κενό που θα πρέπει να αναπληρώσω άμεσα.

Θα ήθελα τη γνώμη σας για συσκευές με μεγάλη οθόνη (πάνω από 5,5") με πολύ καλή κάμερα.

Είμαι ανάμεσα σε:

1) Xiaomi Mi Max 4gb+128gb (με εκπληκτική μπαταρία, αλλά "απλά ικανοποιητικής" ποιότητας κάμερα) και κινέζικο πήγαιν-έλα

2) Nexus 6P (πιθανότατα 64gb, εκτός αν βρω στα 500 το 32άρι).

Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

Να σκεφτώ κάτι φτηνότερο αλλά πιο value for money; Αν ναι, τι προτεινετε;

https://www.skroutz.gr/s/7541851/Motorola-Moto-X-Style-32GB.html

Eνα μικρο nexus 6p!!! Καλη τιμη/ηχειαρες/πολυ καλη οθονη/στοκ ανδροιδ με προσθηκες πολυ χρησιμες απο την μοτορολα και οχι σκουπιδαριο/καμερα πολυ καλη,απο το nexus χανει λιγο στις νυχτερινες (ενταξει σαν του s7 που ειχες δεν θα ειναι) / μπαταρια διαβασα οτι με την 6.0.1 παει καλυτερα και εχει πολυυ γρηγορη φορτιση/αναβαθμισεις στην ωρα του και οχι οπως καποιο αλλο phablet που ακομα ειναι στην λολλιποπ και ακομα να παρει επισημα την 6..Στα 365 που εχει (αγορα απο Ελλαδα),εγω θα ελεγα και ευχαριστω :p

Edited by mikele123

οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω,δες το LG V10.

επισης παρα πολυ καλη εντυπωση οταν το ειδα απο κοντα μου αφησε το huawei p9 Plus αλλα ειναι αρκετα πανω απο το V10.

Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10

Άσχετο, αλλά αλλάζεις το κινητό σου επειδή έχει ένα σημάδι στο bezel;

Βάλε το ocd στην άκρη για λίγο καιρό και περίμενε το Galaxy Note 7

Sent from my HM 1SW using Tapatalk

@bilakos10, δε θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα...:up:

Κάτι τέτοιο σκέφτηκα και γω μόλις είδα τον τίτλο του θέματος...:blink:

** OCD (Obsessive–compulsive disorder): Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή ή Μανιοπαρορμητική Διαταραχή

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CE%B4%CE%B5%CE%BF%CF%88%CF%85%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%87%CE%AE

Προφανώς δεν ήταν η αιτία το σημαδάκι, παιδιά. Υπερβάλλω :P

Ήταν αφορμή (δεν βλέπω το σημάδι επειδή φοράει θήκη, αλλά με εκνευρίζει να ξέρω ότι υπάρχει. fucκ logic), και δεδομένης της συνεχώς μειούμενης μεταπωλητικής αξίας του τηλεφώνου, αποφάσισα να δοκιμάσω να το "στείλω".

Αποδείχτηκε πολύ πιο εύκολο απ' ότι περίμενα, και πλέον είμαι σε αναζήτηση συσκευής.

Δεν είμαι ο μόνος που αλλάζει κινητό "επειδή βαριέται", νομίζω ;)

----------------------------

Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας. Σίγουρα δεν πρόκειται να συγκρίνω ασύγκριτα χαρακτηριστικά, λόγω S7 edge.

Βλέπω πως το 6p πλέον πέφτει κοντά στα 500 ευρώ. Διαβάζοντας αρκετά reviews ομως, βλέπω πως υστερεί φωτογραφικά κυρίως λόγω του Electronic Image Stabilization. Δεδομένου πως το S7 edge ήταν κοντά τιμολογιακά με το 6p, χωρίς το τελευταίο να δέχεται SD ή να είναι αδιάβροχο (δεν μου είναι απαραίτητα, αλλά ευπρόσδεκτα), νομίζω πως θα ήταν υποβάθμιση να πάω στο 6p λόγω κάμερας. Το μόνο πλεονέκτημα είναι το stock Android και η πληθώρα ROMs. Οπότε το 6p το αφήνω τελευταίο.

Το Moto X Play το είδα δει πριν καταλήξω στο S7 edge. Να πω την αλήθεια, λίγες φορές κρίνω το design κινητών, αλλά νομίζω το συγκεκριμένο έχει "πολυφορεμένο" και ουδέτερο σχεδιασμό. Επίσης στα 370, για midrange (με τα πλεονεκτήματα του σχεδόν-stock Android, σαφώς) μου φαίνεται λίγο τσιμπημένο.

Το LG V10 το σκέφτομαι σοβαρά, μιας και πληροί πολλές από τις προϋποθέσεις (μεγάλη οθόνη, ικανοποιητική μπαταρία, wow factor λόγω δεύτερης οθόνης, άριστη κάμερα με manual video). Παρ' όλα αυτά, με προβληματίζει η μεταπωλητική αξία του.

Πολύ φοβάμαι πως σε high end κινητά δεν θα υπάρξει κάτι που να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον μέχρι και το Note 7, που προτείνουν τα παιδιά παραπάνω, γι' αυτό και ρώτησα στο πρώτο post αν υπάρχει κάτι σε mid-range με καλή κάμερα/αυτονομία.

Τώρα τελευταία με τρώει το χέρι μου για Xiaomi/Meizu/Huawei.

Φιλε μου δεν αναφερθηκα στο moto x play αλλα στο moto x style το οποιο μονο midrange δεν ειναι και κατα την γνωμη μου ειναι αρκετα ομορφο,με υπεροχο κρατημα μιας και κανει κουρμπα στην πλατη και με πολυ καλα μπεζελ..Προσωπικα το εχω πιο ψηλα απο το v10 για διαφορους λογους!! Aλλα απο οτι βλεπω δινεις βαση στην καμερα και θεωρω οτι σε βραδινες ληψεις δεν θα σε καλυψει οπως το s7 η το v10 Edited by mikele123

Ε παρε ενα Xiaomi note 3 pro ή κανα Huawei P8 να εκτιμησεις πιο πολυ το S7 edge για να το ξαναπαρεις :p:lol:

Ε παρε ενα Xiaomi note 3 pro ή κανα Huawei P8 να εκτιμησεις πιο πολυ το S7 edge για να το ξαναπαρεις :p:lol:

Αν εξαιρέσεις την κάμερα - αντικειμενικα - και την εμφάνιση που είναι υποκειμενικη, σε τι υστερεί το xiaomi που θα εκτιμήσει ξανά το edge??...

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν εξαιρέσεις την κάμερα - αντικειμενικα - και την εμφάνιση που είναι υποκειμενικη, σε τι υστερεί το xiaomi που θα εκτιμήσει ξανά το edge??...

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ειναι πουθενα καλυτερο κανενα απο τα 2 σε συγκριση με αυτα τα 2.Οχι οτι δεν ειναι καλα κινητα αλλα δεν υστερουν ουτε σε hardware,ουτε σε ποιοτητα κατασκευης,ουτε σε οθονη αλλα ουτε σε εμφανιση.

Νταξει δεν ηθελα να κανω versus κι ουτε αντιπαραθεση.Πιο πολυ χιουμοριστικο ηταν το σχολιο μου.

Πλάκα πλάκα το Note 3 Pro με έψηνε, αλλά διαβασα ότι η κάμερα είναι μέτρια σε όλα τα Xiaomi.

Και στα ίδια λεφτά (από EU warehouse) βρίσκω το Mi Max, που με ψήνει λόγω μεγαλύτερης οθόνης και αυτονομίας.

Το Huawei P8, δεν το κοιτάω καν. Το P9 δεν με αφήνει αδιάφορο, αλλά με ενοχλεί το EMUI με τα Huawei...

Προφανώς αν πάω σε κάτι midrange ή/και Κινέζικο, θα έιναι για το value for money και δεν θα κοιτάξω να έχει την καλυτεροτερότερη κάμερα. Απλά να μην είναι εντελώς χρέπι φωτογραφικά.

Φιλε μου δεν αναφερθηκα στο moto x play αλλα στο moto x style το οποιο μονο midrange δεν ειναι και κατα την γνωμη μου ειναι αρκετα ομορφο,με υπεροχο κρατημα μιας και κανει κουρμπα στην πλατη και με πολυ καλα μπεζελ..Προσωπικα το εχω πιο ψηλα απο το v10 για διαφορους λογους!! Aλλα απο οτι βλεπω δινεις βαση στην καμερα και θεωρω οτι σε βραδινες ληψεις δεν θα σε καλυψει οπως το s7 η το v10

Έχεις δίκαιο, σόρρυ. Απ' όταν τα παρουσίασε η Moto τα μπερδεύω αυτά τα δυο. Αν το Style είχε την 3600mAh μπαταρία του Play θα το είχα ήδη παρει όταν είχε βγει (την εποχή που είχα πάρει το Nexus 6, με παρόμοιο design language).

Και πάλι, το v10 με παρόμοια τιμή, κερδίζει λόγω κάμερας, θεωρώ. Δεν με πείθει το Moto :O

Edited by x_vagos_x