haf Δημοσιεύτηκε February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 3, 2005 Προσπαθώ να συνδέσω το PDA2K με το PC του σπιτιού με ένα USB BT μεσω Activesync. Βασικά με το Cradle το PDA2K επικοινωνεί με το PC χωρίς πρόβλημα.Αφού εγκαθιστώ σε WIN XP με SP2 τους drivers του USB BT δεν μπορώ να ρυθμίσω τις θύρες com. To PDA2K εχει com ports inbound 5 outbound 6 ενω το Bluetooth dongle com 15. Δεν μπορω να αλλαξω σε κανένα απο τα δύο τα com ports??? :( Μπορεί κάποιος να αναφέρει με λεπτομέρεια την διαδικασία??? Κάποια ιδέα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haf Δημ. February 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Μπορει καποιος να βοηθήσει σχετικά με την διαδικασία συνδεσης PDA- Desktop μέσω του active sync με Bluetooth??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehnv Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 ..ρίξε μια ματιά εδώ ... ίσως σε βοηθήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haf Δημ. February 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 ..ρίξε μια ματιά εδώ ... ίσως σε βοηθήσει Ευχαριστώ αλλα δεν με βοήθησε.. Το προβλημα μου ειναι με ποιο τροπο θα ρυθμισω στο PDA2K και στον Desktop Η/Υ μέσω Active sync την ιδια θυρα Bluetooth?????? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 ρωτα μια τον geovass, νομιζω το εχει πετυχει. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Δες και αυτό. Κάποιος το είχε αναφέρει στο forum, πιθανότατα ο geovass!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haf Δημ. February 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Δες και αυτό. Κάποιος το είχε αναφέρει στο forum, πιθανότατα ο geovass!:D Ευχαριστώ το ειχα δει...αλλα εγω οταν λέω στο προγραμμα του Bluetooth στο PC να δημιουργήσει com port .. αυτο δημιουργει μια com port 15... ενω το PDA2K εχει inbound 5 και outbound 6 :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehnv Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Ευχαριστώ αλλα δεν με βοήθησε.. Το προβλημα μου ειναι με ποιο τροπο θα ρυθμισω στο PDA2K και στον Desktop Η/Υ μέσω Active sync την ιδια θυρα Bluetooth?????? :wacko: ...προσπάθησε από τα Bluetooth Settings στο PC, να αλλάξεις ή να προσθέσεις νέα Βluetooth Serial Port για incoming και κατόπιν πήγαινε στα Connection Settings του ActiveSync να επιλέξεις την νέα COM port. Θα χρειαστεί όμως μετά, και από τον Bluetooth Manager στο PDA2K, να διαγράψεις την παλιά ActiveSync σύνδεση (delete το shortcut) και να δημιουργήσεις μια νέα. Έτσι, και αφού έχεις ορίσει νέα BT Serial Port στο PC, όταν επιλέξεις New > ActiveSync via Bluetooth ..στον BT Manager στο PDA2K, θα βρεί την νέα port, θα δημιουργήσει νέα σύνδεση... και λογικά είσαι ok.. (τουλάχιστον, σε μένα, έτσι δούλεψε... :O ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LsDs Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα.Η ερωτηση μου ειναι πωσ μπορω να διαγραψω την activesync συνδεση απο το ppc μου και να δημιουργησω νεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehnv Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα.Η ερωτηση μου ειναι πωσ μπορω να διαγραψω την activesync συνδεση απο το ppc μου και να δημιουργησω νεα ...Start > Settings > Blutooth Manager > ...(βλέπεις το shortcut της ActiveSync σύνδεσης > ..παρατεταμένο πάτημα με το pen ... και από το menu που εμφανίζεται επιλέγεις Delete ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts