kak13000 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος του Leeco Le S3 (Χ626) Από όσο διαβάζω οι ΡΟΜ για τον Χ620 είναι συμβατές και για το δικό μου τηλ. Ήθελα παρακαλώ κάποιος να μου το επιβεβαιώσει και επίσης θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει διαθέσιμη RR (Resurrection Remix) για τον Χ620 και αν δουλεύει σωστά. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifis77 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 RR νομίζω δεν υπάρχει. Δες εδώ https://forum.xda-developers.com/le-2/development/rom-lineageos-13-leeco-le-s3-x626-t3706170 Και https://forum.xda-developers.com/le-2/development/rom-miui-9-7-11-16-leeco-le-s3-x626-t3708502 Στάλθηκε από το Vi10 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 RR νομίζω δεν υπάρχει. Δες εδώ https://forum.xda-developers.com/le-2/development/rom-lineageos-13-leeco-le-s3-x626-t3706170 Και https://forum.xda-developers.com/le-2/development/rom-miui-9-7-11-16-leeco-le-s3-x626-t3708502 Στάλθηκε από το Vi10 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραία, ευχαριστώ. Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisPoz Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Παιδία θέλω βοήθεια όπως και δήποτε... Το κινητο δουλευε κανονικοτατα αλλα πηγα να του βαλω twrp μεσω fastboot και δν μπορουσα καν να μπω στο κινητο , κολουσε στο boot , επισης μετα με flash tool (sp) περασα μια repair rop και ολα ηταν αναποδα στο κινητο , ολα ομως αλλα η αφη ηταν κανονικα αν πατουσες εκει που θα βρισκοταν αν δεν ηταν αναποδα . Αφου τα εσβησα ολα με το fastboot (erase) τωρα με το flash tool δεν μπορω να κανω τιποτα επειδη μου πεταει συνεχεια ενα error ... Πραγματικα χρειάζομαι βοήθεια . Σας ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων !!! :cry: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifis77 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Αν θυμάμαι καλά πρέπει πρώτα μέσω flash tool να περάσεις, αφού έκανες format αποτι κατάλαβα, μόνο το preloader και μετά όλη τη fastboot rom. Ίσως η rom που πέρασες να μην έκανε. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisPoz Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Θα το δοκιμασω σε ευχαριστω παρα πολυ ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βγαζει ενα error : STATUS_BROM_CMD_SEND_DA_FAIL(0xxx60003) μπορω να κανω κατι για αυτο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifis77 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Δες εδώ τι είχα κάνει https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7139651 Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachathan Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Καλησπέρα, Με την τελευταία αναβάθμιση του λογισμικού (5.9.028s) μου βγήκε ένα πρόβλημα με το play store. Δεν το ανοίγει, βγάζει error, και κολλάει. Ακολούθησα όλες τις οδηγίες που βρήκα στο ίντερνετ για το συγκεκριμένο error αλλά δεν διορθώθηκε. Προσπάθησα να βάλω άλλη rom και ανακάλυψα ότι δεν μπορεί να μπει το κινητό σε recovery mode. Όταν προσπαθώ να μπω σε recovery mode μου βγάζει το εξής μήνυμα "Your phone is not running an official LeMobile system and will not run normally. Please go to any LeEco after-sales service outlet for an official version" και μετά ανοίγει κανονικά και δεν μπορώ να αλλάξω rom! Και εννοείται ότι το πρόβλημα με το play store εξακολουθεί να υπάρχει. Επίσης δεν μπορώ να κάνω reset to factory settings. Μπορεί κανείς να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Καλησπέρα, Με την τελευταία αναβάθμιση του λογισμικού (5.9.028s) μου βγήκε ένα πρόβλημα με το play store. Δεν το ανοίγει, βγάζει error, και κολλάει. Ακολούθησα όλες τις οδηγίες που βρήκα στο ίντερνετ για το συγκεκριμένο error αλλά δεν διορθώθηκε. Προσπάθησα να βάλω άλλη rom και ανακάλυψα ότι δεν μπορεί να μπει το κινητό σε recovery mode. Όταν προσπαθώ να μπω σε recovery mode μου βγάζει το εξής μήνυμα "Your phone is not running an official LeMobile system and will not run normally. Please go to any LeEco after-sales service outlet for an official version" και μετά ανοίγει κανονικά και δεν μπορώ να αλλάξω rom! Και εννοείται ότι το πρόβλημα με το play store εξακολουθεί να υπάρχει. Επίσης δεν μπορώ να κάνω reset to factory settings. Μπορεί κανείς να βοηθήσει? πρέπει να εγκαταστήσεις την εφαρμογή root checker γιατί μάλλον έχει χάσει το root.γι'αυτό δεν μπαίνει στο recovery. Αν ξεκλειδώσεις τον boot loader και εγκαταστήσεις ξανά το recovery, όλα θα είναι οκ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachathan Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 (edited) Root access is not properly installed μου έβγαλε. Πως εγκαθιστώ ξανά το recovery? Edited January 12, 2018 by zachathan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Root access is not properly installed μου έβγαλε. Πως εγκαθιστώ ξανά το recovery? επειδή μου το έστειλαν από το μαγαζί που το αγόρασα με root, είναι το μόνο κινητό που δεν έχω κάνει την διαδικασία για να σε βοηθήσω.μπορείς όμως να βρεις στο Google η στους xda πως γίνεται root το συγκεκριμένο μοντέλο, και πως φλασαρουμε το recovery. Μπορείς να δεις και σε βίντεο στο you tube την διαδικασία, και συνήθως από κάτω στα σχόλια, δίνουν και τα link για τα εργαλεία που θα χρειαστείς. Αν κολλήσεις κάπου , πες μου να βοηθήσω.δεν είναι τίποτα δύσκολο, αλλά θέλει προσοχή να κάνεις ακριβώς τα βήματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifis77 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Root access is not properly installed μου έβγαλε. Πως εγκαθιστώ ξανά το recovery?Προσπάθησες να περάσεις twrp μέσω fastboot; Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachathan Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Προσπάθησες να περάσεις twrp μέσω fastboot; Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ναι, αλλα οταν φτανω στο σημειο να μπω στο recovery mode δεν μπαινει, αρα δεν μπορω να το κανω ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επειδή μου το έστειλαν από το μαγαζί που το αγόρασα με root, είναι το μόνο κινητό που δεν έχω κάνει την διαδικασία για να σε βοηθήσω.μπορείς όμως να βρεις στο Google η στους xda πως γίνεται root το συγκεκριμένο μοντέλο, και πως φλασαρουμε το recovery. Μπορείς να δεις και σε βίντεο στο you tube την διαδικασία, και συνήθως από κάτω στα σχόλια, δίνουν και τα link για τα εργαλεία που θα χρειαστείς. Αν κολλήσεις κάπου , πες μου να βοηθήσω.δεν είναι τίποτα δύσκολο, αλλά θέλει προσοχή να κάνεις ακριβώς τα βήματα. κι εμενα υποτιθεται ετσι μου το εστειλαν, αλλα τελικα δεν ειναι σωστα το root. Εχω προσπαθησει να το ξανα κανω root αλλα χωρις rocovery mode δεν γινεται. Θα ψαξω να βρω πως να φλασαρω το recovery αλλα αμφιβαλλω αν θα γινει. Επισης ζητησα βοηθεια και απο τους xda αλλα δεν απαντησε κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifis77 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Προσπάθησε τότε να περάσεις official rom μέσω sp flash tool. Νομίζω μπορείς να περάσεις και twrp. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 ναι, αλλα οταν φτανω στο σημειο να μπω στο recovery mode δεν μπαινει, αρα δεν μπορω να το κανω ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κι εμενα υποτιθεται ετσι μου το εστειλαν, αλλα τελικα δεν ειναι σωστα το root. Εχω προσπαθησει να το ξανα κανω root αλλα χωρις rocovery mode δεν γινεται. Θα ψαξω να βρω πως να φλασαρω το recovery αλλα αμφιβαλλω αν θα γινει. Επισης ζητησα βοηθεια και απο τους xda αλλα δεν απαντησε κανεις αν πέρασες official Rom, τότε έχασες το root . Βρες στο ίντερνετ το twrp για le2- βάλτο χύμα στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης , και φλασαρε το με την εφαρμογή flasify που θα βρεις στο Google play. Αν υπάρχει ακόμα το root, θα λυθεί το πρόβλημά σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachathan Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 αν πέρασες official Rom, τότε έχασες το root . Βρες στο ίντερνετ το twrp για le2- βάλτο χύμα στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης , και φλασαρε το με την εφαρμογή flasify που θα βρεις στο Google play. Αν υπάρχει ακόμα το root, θα λυθεί το πρόβλημά σου. Μου βγαζει "you don't have root/superuser acces on your device". Αντε βγαλε ακρη τωρα απο αυτο. Θα δοκιμασω να περασω official rom γιατι δεν βλεπω να γινεται τιποτα αλλιως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifis77 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Πέρασε official και μετά περνάς twrp και custom rom. Το λογισμικό που σου ήρθε πρέπει να είναι περίπτωση.. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Μου βγαζει "you don't have root/superuser acces on your device". Αντε βγαλε ακρη τωρα απο αυτο. Θα δοκιμασω να περασω official rom γιατι δεν βλεπω να γινεται τιποτα αλλιως έχεις δει αν υπάρχει μέσα στις εφαρμογές σου ο super user?'αν υπάρχει πήγαινε στα permissions και δώσε τα δικαιώματα μήπως και δουλέψει και γλυτώσεις την φασαρία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachathan Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 έχεις δει αν υπάρχει μέσα στις εφαρμογές σου ο super user?'αν υπάρχει πήγαινε στα permissions και δώσε τα δικαιώματα μήπως και δουλέψει και γλυτώσεις την φασαρία. Οχι δεν υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachathan Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Προσπάθησε τότε να περάσεις official rom μέσω sp flash tool. Νομίζω μπορείς να περάσεις και twrp. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οσες official rom και να κατεβασα, δεν εχουν το scatter file για να μπορεσω να την περασω μεσω το flash tool. Ξερεις τι μπορει να παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifis77 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Δοκίμασε αυτήν http://www.androidbrick.com/download/unbrick-leeco-le-2-x620-x620-pro-x625-pro-sp-flash-rom/ Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachathan Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 (edited) Δοκίμασε αυτήν http://www.androidbrick.com/download/unbrick-leeco-le-2-x620-x620-pro-x625-pro-sp-flash-rom/ Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτη η rom εχει το scatter αρχειο αλλα μου βγαζει αλλο error. Καταφερα τελικα να εγκαταστησω τα gapps χωρις recovery και εν μερη λυθηκε το προβλημα. Ευχαριστω για την βοηθεια παντως! Edited January 14, 2018 by zachathan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolianis Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Παιδιά τι παίζει με τις roms ποια είναι η τελευταία? εγώ έχω την 20s του Ιταλού υπάρχη τίποτα καλύτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Τι Rom μπορούμε να βρούμε κάποιο για το κινητό ώστε να είναι λειτουργικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Γεια σας μου έδωσε ένα le2 ένας φίλος γιατί είχε πρόβλημα.. περνάω twrp και δεν το παίρνει με τίποτα. Το κινητό έχει περάσει από κατάσταση brick, orange state και γενικά με έχει κουράσει Έχω περάσει μια rom επίσημη που δεν έχει Ελληνικά την 5,9,026. Θα ήθελα να με βοηθήσετε να βρω για να κατεβάσω την τελευταία επίσημη που να έχει και Ελληνική γλώσσα. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts