Jump to content

ArisPoz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ArisPoz

  1. Θα το δοκιμασω σε ευχαριστω παρα πολυ ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βγαζει ενα error : STATUS_BROM_CMD_SEND_DA_FAIL(0xxx60003) μπορω να κανω κατι για αυτο ;
  2. Παιδία θέλω βοήθεια όπως και δήποτε... Το κινητο δουλευε κανονικοτατα αλλα πηγα να του βαλω twrp μεσω fastboot και δν μπορουσα καν να μπω στο κινητο , κολουσε στο boot , επισης μετα με flash tool (sp) περασα μια repair rop και ολα ηταν αναποδα στο κινητο , ολα ομως αλλα η αφη ηταν κανονικα αν πατουσες εκει που θα βρισκοταν αν δεν ηταν αναποδα . Αφου τα εσβησα ολα με το fastboot (erase) τωρα με το flash tool δεν μπορω να κανω τιποτα επειδη μου πεταει συνεχεια ενα error ... Πραγματικα χρειάζομαι βοήθεια . Σας ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων !!! :cry: :wacko:
  3. Παιδια γνωριζει κανενας τι εγινε με την 15s για US ? Το xposed μπορω να το βαλω στην 14s ? Eυχαριστω πολυ !
  4. ψαχνω το TWRP τωρα , την 11s
  5. παιδια θελω να περασω στο LeTv Us version , cm , μπορει καποιος να με βοηθησει ? λινκ και τα σχετικα , την eui δν την μπορω αλλο ... ευχαριστω !
  6. Tην δοκιμασαμε ??τι λεει καλη ειναι ??? Θελει decryption key ... To οποιο ειναι ?
  7. 15s για US , Βγηκε ?? αν ναι ενα λινκ ? Ευχαριστω πολυ
  8. ξερουμε αν η 14s του cuoco ειναι και αυτο EUI ?? Δν μου αρεσει το EUI βρε παιδια .... To MM θα ειναι κανονικα οπως τα κλασικα android ?
  9. Ποτε περιπου θα βγει το ΜΜ ??
  10. Μηπως υπαρχει για το Le1Pro US version android MM ?? Η μονο για CN ? Επισης θα ηθελα να με βοηθησετε ποια Rom να επιλεξω , κατα την γνωμη σας η καλυτερη μεχρι στιγμης για το x800 ?
  11. πατα ταυτοχρονα και τα 3 κουμπια , (VOLUME+)+(VOLUME-)+(POWER) ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πατα ταυτοχρονα και τα 3 κουμπια , (VOLUME+)+(VOLUME-)+(POWER)
  12. Έχω την 11s (stable). Μήπως υπάρχει κάποιο update; Μπορείτε να μου δώσετε κάποιο link; Σας ευχαριστώ πολύ!
  13. Δν εγινε τιποτα .... Οταν περναω μια ρομ , ξεκιναει , αναβει το μπλε λεντακι , και ανοιγει κανονικα και κολλαει εκει που ερχεται η ωρα να αναγνωριει την SIM , Μηπως μπορω να κανω κατι για να κανω το κινητο να εχει παλι την stock του ? Ουτε το Qfil δν αναγνωριζει το κινητο μου , μπηκα σε test mode απεγκατεστισα ολα τα qualcom drivers , αλλα τιποτα , τι μπορω να κανω ?
  14. απο στικακι με ΟΤG μπορω να κανω τιποτα ? μηπως εχω πειραξει τα partition ?
  15. Καλησπερα σας , εχω ενα πολυ μεγαλο προβλημα , καταρχας οταν πηγα να περασω το custom recovery ειχε κολλησει στο πιγκουινακι της Linux , και δν μπορουσα να κανω τιποτα , κατεβασα το QFIL , για qualcom hard brick , το ετρεξα και δοξα το θεο ανοιξε , περασα το recovery TWRP , και τωρα καθε φορα που περναω μια ROM παει και κολλαει εκει που ειναι να διαβασει την SIM , Τι μπορω να κανω ;; Καθε βοηθεια δεκτη , σας ευχαριστω πολυ !!!
×
×
  • Create New...