dimikord Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 παιδια ποση ελευθερη ram εχετε στη συσκευη μας;εμενα παιζει μεταξυ 850 mb και 1,1 gb.αν και δεν μου δημιουργει προβλημα,μου φαινεται λιγο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoulis Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Το Le 2 έχει ραδιόφωνο ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Το Le 2 έχει ραδιόφωνο ή όχι? οχι,τα le eco δεν εχουν ραδιοφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagabwnd Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 αν κλείσεις τα πάντα ακόμα και το wifi ανεβαίνει στο 1,5 ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια ποση ελευθερη ram εχετε στη συσκευη μας;εμενα παιζει μεταξυ 850 mb και 1,1 gb.αν και δεν μου δημιουργει προβλημα,μου φαινεται λιγο. αν κλείσεις τα πάντα ακόμα και το wifi ανεβαίνει στο 1,5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 παιδια ποση ελευθερη ram εχετε στη συσκευη μας;εμενα παιζει μεταξυ 850 mb και 1,1 gb.αν και δεν μου δημιουργει προβλημα,μου φαινεται λιγο. 1.9 με 2 γιγα το δικο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joechris Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Καλησπέρα. Έχω ένα LeTv Pro 2 x625 και έχει κλειδώσει γιατί λέει το pattern είναι λάθος! Προσπάθησα να το κάνω hard reset κλείνοντας πρώτα την συσκευή και μετά πατώντας συγχρόνως το Volume Up και το Power Button. Αφήνω το Power Button μόλις εμφανιστεί το LETV RECOVERY αλλά αυτό δεν κάνει τίποτα. Δεν μπαίνει καν εκεί. Και ξεκινάει το κινητό κανονικά. Κάνω κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 ουτε το x620 ειναι πιστοποιημενο απο την google https://support.google.com/googleplay/answer/1727131?hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james01gr Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Γεια σας, συγγνώμη αλλά δεν έχω τόσο χρόνο ώστε να κοιτάξω και τις 36 σελίδες μήπως υπάρχει εκεί απάντηση στην ερώτησή/πρόβλημά μου οπότε το διατυπώνω εδώ ώστε αν μπορέσει κάποιος να μου απαντήσει. Λοιπόν, έχω δει από τα χαρακτηριστικά της συσκευής online, και σε βίντεο στο youtube αλλά και από τον πατέρα μου που έχει το ίδιο μοντέλο ότι στις ρυθμίσεις του κινητού και συγκεκριμένα στην προβολή υπάρχει μια ρύθμιση με όνομα scale view που σου επιτρέπει να κάνεις zoom ώστε να είναι μεγαλύτερα τα γράμματα κ.λπ. Στο δικό μου κινητό όμως δεν υπάρχει καμία τέτοια ρύθμιση και το άλλαξα και γλώσσα μήπως ήταν αυτό το πρόβλημα αλλά τελικά δεν είναι. Μήπως ξέρει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό και τι μπορώ να κάνω για να υπάρχει αυτή η ρύθμιση στο κινητό μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συγγνώμη που σας το ξαναγράφω αλλά πραγματικά θα ήθελα να ξέρω τι να κάνω ή τουλάχιστον πού να ρωτήσω για να βρω μια λύση... ναι υπάρχει. πας display ---> font size και το αλλάζεις. όπως μπορείς να πας change system font και να αλλάξεις και γραμματοσειρά αλλά και μέγεθος. το έχω το κινητό μια εβδομάδα περίπου με την έκδοση 17s του Ιταλού. με κλήσεις (έχω πολλές κλήσεις λόγω δουλειάς), email, δεδομένα ανοικτά και wifi ανοικτό όλη την ημέρα (εκτός από το βράδυ που το κλείνω) αντέχει άνετα μια ημέρα. παιχνίδια δεν παίζω. και το κινητό είναι σφαίρα. 2 γίγα ραμ ελεύθερη σχεδόν πάντα. δεν έχω πέσει κάτω από 1,5. δεν θέλω να διακινδυνεύσω να βάλω την 20 γιατί δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο και φοβάμαι μην το κολλήσω. το πήρα από το vickmall και είναι μια χαρά το κινητό. πάρα πολύ ευχαριστημένος, τόσο δεν το περίμενα να πω την αλήθεια. άσε που είναι και πανέμορφο. fast charge σε 40 λεπτά γεμίζει την μπαταρία. δεδομένα που έχω ανοικτά, wind & cosmote που έχω παίζουν στο H+. 4g δεν έχω δει από κανέναν αλλά είμαι και σε λίγο άγονη γραμμή, περιφέρεια Αθήνα. κάποιες φορές μόνο από ότι έχω δει, όταν το κινητό είναι σε αναμονή και το ανοίγω, χάνει το δίκτυο wifi που έχει συνδεθεί και πρέπει να κλείσω και να ανοίξω το wifi για να συνδεθεί ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 κάποιες φορές μόνο από ότι έχω δει, όταν το κινητό είναι σε αναμονή και το ανοίγω, χάνει το δίκτυο wifi που έχει συνδεθεί και πρέπει να κλείσω και να ανοίξω το wifi για να συνδεθεί ξανά. αυτο με το wifi το αντιμετωπιζω και εγω...εχουμε κατι νεωτερο απο την 20s του ιταλου ή αυτο ηταν και τελειωσε η υποστηριξη? αλλες custom υπαρχουν για το κινητο? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Ερώτηση παιδιά. Κάτι σαν ir blaster στο πάνω μέρος της συσκευής τι είναι;; Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Ερώτηση παιδιά. Κάτι σαν ir blaster στο πάνω μέρος της συσκευής τι είναι;; Sent from my Galaxy s7 gold Ir blaster είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Ir blaster είναι. Αφού δεν έχει η συσκευή σύμφωνα με το gsmarena.. Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpaokgr Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Σκευτομαι να το παρω παιδια, αυτο με την ρομ του Ιταλου πως το ζηταω απο το Vickmall? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Σκευτομαι να το παρω παιδια, αυτο με την ρομ του Ιταλου πως το ζηταω απο το Vickmall?με email. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagabwnd Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ir blaster είναι. τι είναι το ir blaster? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james01gr Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 το vickmall τα στέλνει με την έκδοση του Ιταλού, αλλά την 17s. πες τους να σου βάλουν την 20. το κινητό έχει IR Blaster κανονικότατα. άλλη custom rom δεν πρέπει να υπάρχει, τουλάχιστον όχι τόσο καλή που να την χρησιμοποιούν τόσος κόσμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Έχω μια θήκη για το le2 από λάθος. Μαύρη flip από ebay. Αν την θέλει κάποιος απο Θεσσαλονίκη την χαρίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 υπαρχει θηκη σιλικονης που να μην κιτρινιζει μετα απο λιγο καιρο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpaokgr Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 το vickmall το στελνει με την 19s που εχει δυνατοτητα για ota. Προχθες εκανα την παραγγελια και μιλουσα με την Selina Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Παιδιά, κάθε φορά που κλειδώνω την οθόνη, σβήνουν οι εφαρμογές νομίζω, δηλαδή αν ακούω ραδιόφωνο μέσω ίντερνετ ή κάτι άλλο. Επίσης σβήνει το ραδιόφωνο αν ακούω στο Chrome ας πούμε και αλλάξω παράθυρο. Έχω την 20ς του Ιταλού, αν ξέρει κανείς, ας βοηθήσει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifis77 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Καλησπέρα. Υπάρχει custom rom με ελληνικά ή μόνο stock? Είμαι κάτοχος Le Max 2 και μου έρχεται ένα le 2 για έναν συγγενή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Καλησπέρα. Υπάρχει custom rom με ελληνικά ή μόνο stock? Είμαι κάτοχος Le Max 2 και μου έρχεται ένα le 2 για έναν συγγενή... http://www.leeco.re/topic/2088-bb72x620-eui-59020s-mtk-chipset/ αυτη ειναι η τελευταια custom rom με ελληνικα η 20ς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_zio7 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Σκέφτομαι να παρω αυτο? Αξιζει?τι να προσέξω? Τι να ζητήσω να κανουν Δεν εχω πείρα καθολου με αυτα οποτε οποία άποψη καλοδεχούμενη Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_zio7 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Σκέφτομαι να παρω αυτο? Αξιζει?τι να προσέξω? Τι να ζητήσω να κανουν Δεν εχω πείρα καθολου με αυτα οποτε οποία άποψη καλοδεχούμενη Ευχαριστω http://www.vickmall.com/letv-leeco-le-2-x620-mtk-helio-x20-deca-core-3gb-ram-32gb-rom-16mp-8mp-cameras-fhd-screen-fingerprint-sensor-5-5-inch-yellow-gold.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Δεν μου αναγνωριζει ο υπολογιστης win10 το τηλ.Μηπως γνωριζει καποιος. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts