konstantinosha Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 μου εκατσε τελικα ενα χ620 η ρομ του ιταλου ειναι η μονη και αν ναι που την βρισκω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_1987 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 μου εκατσε τελικα ενα χ620 η ρομ του ιταλου ειναι η μονη και αν ναι που την βρισκω; κοιτα 1 σελ. εχει και τον οδηγο και απο που να κανεις download rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmnk Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Καλησπερα παιδια στην παρέα μόλις αγόρασα το κινητό και περασα του ιταλου οπως γράφει στην πρωτη σελιδα και τωρα μου λέει 5.6.014.stable.εχω 2 ερωτήσεις 1)λογικο που εχει τοσα κινεζικα π.χ.στην μουσική και 2) πως θα εγκαταστισω νεα ρομ του ιταλου και απο που την κατεβάζουμε. Ευχαριστώ πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Καλησπερα παιδια στην παρέα μόλις αγόρασα το κινητό και περασα του ιταλου οπως γράφει στην πρωτη σελιδα και τωρα μου λέει 5.6.014.stable.εχω 2 ερωτήσεις 1)λογικο που εχει τοσα κινεζικα π.χ.στην μουσική και 2) πως θα εγκαταστισω νεα ρομ του ιταλου και απο που την κατεβάζουμε. Ευχαριστώ πολυ. η rom του ιταλου εχει μια εφαρμογη OTA UPDATE.οταν βγαζει αναβαθμιση σε ειδοποιει ,μπαινεις και κανεις το. update.βεβαιωσου οτι εχεις του ιταλου γιατι στην μουσικη εμενα δεν εχει κινεζικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmnk Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 (edited) Παιδια καλησπερα εγκατέστησα κανονικα του ιταλου όπως λεει ο οδηγος αλλα δεν βρίσκω πουθενα την εφαρμογη ota.νομιζω οτι πρεπει να εσβησα ενα εικονίδιο το user.εκανα reset Factory μήπως εμφανιστει αλλα τιποτα.πως μπορω να εγκαταστισω την 17s? Ευχαριστώ Edited September 14, 2016 by gmnk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_1987 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Παιδια καλησπερα εγκατέστησα κανονικα του ιταλου όπως λεει ο οδηγος αλλα δεν βρίσκω πουθενα την εφαρμογη ota.νομιζω οτι πρεπει να εσβησα ενα εικονίδιο το user.εκανα reset Factory μήπως εμφανιστει αλλα τιποτα.πως μπορω να εγκαταστισω την 17s? Ευχαριστώ στο τελος τις σελ εδω http://blog.grossoshop.net/leeco-x620-le2-le2-pro-bb72-rom/ λεει πως βαζεις το οτα αυτο το εκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmnk Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 στο τελος τις σελ εδω http://blog.grossoshop.net/leeco-x620-le2-le2-pro-bb72-rom/ λεει πως βαζεις το οτα αυτο το βιντεακι ισχύει. αυτοhttps://youtu.be/prNCeKqh1qw αν ναι πειραζει που εχω σβήσει το εικονίδιο user# σε ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_1987 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 στο τελος τις σελ εδω http://blog.grossoshop.net/leeco-x620-le2-le2-pro-bb72-rom/ λεει πως βαζεις το οτα αυτο το βιντεακι ισχύει. αυτοhttps://youtu.be/prNCeKqh1qw αν ναι πειραζει που εχω σβήσει το εικονίδιο user# σε ευχαριστώ πολυ νομίζω πως σωστά είναι και στο βίντεο δεν έχω πλέον το κινητό και δεν θυμάμαι ακριβώς . όταν λες ότι το εσβησες ενοεις το εικονίδιο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmnk Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 νομίζω πως σωστά είναι και στο βίντεο δεν έχω πλέον το κινητό και δεν θυμάμαι ακριβώς . όταν λες ότι το εσβησες ενοεις το εικονίδιο ?? Ναι μονο το εικονιδιο έσβησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 εχουμε link με το user manual της συσκευης μας στα αγγλικα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmnk Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 καλησπερα στην παρεα επειδη προερχομαι απο meizu θα ηθελα λιγο την κατανοηση σας.εβαλα την rom του ιταλου την 14ς οπως ακριβως λενε οι οδηγιεσ τησ πρωτησ σελιδας.οταν ανοιξε το κινητο εσβησα την εφαρμογη user# και δεν βρησκω το ota update.κατεβασα την εφαρμογη chek root και μου λεει οτι δεν ειμαι root. ηερωτηση μου ειναι πωσ θα περασω την νεα 17s πρεπει να ξανακανω ολο τον οδηγο απο την αρχη με την νεα rom η να περασω το 17s zip στο κινητο και να συνεχισω απο το 7 του οδηγου(εισερχεστε στο μενου twrp recovery ....)?ευχαριστω παρα πολυ και συγνωμη αν γινομαι κουραστικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_1987 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Ναι μονο το εικονιδιο έσβησα αν μπεις στις εφαρμογές στο δείχνει το οτα να το εκινείς από εκεί? και ίσως να εμφανίσεις απo εκεί ξανά το εικονίδιο (δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αυτό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmnk Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 οχι το εψαξα δεν υπαρχει μεσα στις εφαρμογες.σε ευχαρηστω.αν μπορεισ να με βοηθησεις θα ημουν υποχρεος ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν μπεις στις εφαρμογές στο δείχνει το οτα να το εκινείς από εκεί? και ίσως να εμφανίσεις απo εκεί ξανά το εικονίδιο (δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αυτό) οχι το εψαξα δεν υπαρχει μεσα στις εφαρμογες.σε ευχαρηστω.αν μπορεισ να με βοηθησεις θα ημουν υποχρεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_1987 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 οχι το εψαξα δεν υπαρχει μεσα στις εφαρμογες.σε ευχαρηστω.αν μπορεισ να με βοηθησεις θα ημουν υποχρεος ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οχι το εψαξα δεν υπαρχει μεσα στις εφαρμογες.σε ευχαρηστω.αν μπορεισ να με βοηθησεις θα ημουν υποχρεος το μονο που μπορω να σκεφτω εγω ειναι να κανεις το instal ξανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmnk Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 οχι το εψαξα δεν υπαρχει μεσα στις εφαρμογες.σε ευχαρηστω.αν μπορεισ να με βοηθησεις θα ημουν υποχρεος ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το μονο που μπορω να σκεφτω εγω ειναι να κανεις το instal ξανα ενοεισ ολο τον οδηγο απο την αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diabolic Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Και στο δικο μου παρολο που φορουσε εξαρχης rom του Ιταλου δεν ειχε το εικονιδιο για ota update. Ακολουθησα τον οδηγο και του περασα την 16s. Πριν απο μερικες μερες ανεβηκε και η 17s του Ιταλου και την πηρε αυτοματα μεσω της εφαρμογης διχως κανενα προβλημα και χωρις να χασω δεδομενα και εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmnk Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Και στο δικο μου παρολο που φορουσε εξαρχης rom του Ιταλου δεν ειχε το εικονιδιο για ota update. Ακολουθησα τον οδηγο και του περασα την 16s. Πριν απο μερικες μερες ανεβηκε και η 17s του Ιταλου και την πηρε αυτοματα μεσω της εφαρμογης διχως κανενα προβλημα και χωρις να χασω δεδομενα και εφαρμογες. καταρχασ ευχαρηστω για την απαντηση.να σε ρωτησω παρολο που εχω την 14ς του ιταλου θα κατεβασω την 17ς(την αποσιμπιεζεισ)?και ξανακανω ολη την διαδικασια απο τη αρχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diabolic Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Ναι οπως λεει ο οδηγος. Απλα πρεπει να κατεβασεις και την 14αρα για να παρεις απο μεσα κατι αρχεια οπως λεει ο οδηγος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 καταρχασ ευχαρηστω για την απαντηση.να σε ρωτησω παρολο που εχω την 14ς του ιταλου θα κατεβασω την 17ς(την αποσιμπιεζεισ)?και ξανακανω ολη την διαδικασια απο τη αρχη? μπορεις χωρις να ξεζιπαρεις την 17 rom,να πας ρυθμισεις >reboot >recovery και να κανεις απο εκει εγκατασταση την τελευταια του ιταλου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmnk Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 μπορεις χωρις να ξεζιπαρεις την 17 rom,να πας ρυθμισεις >reboot >recovery και να κανεις απο εκει εγκατασταση την τελευταια του ιταλου. μου ειπαν και εναν αλλον τροπο 1)αφου εχουμε περασει την 14ς βαζουμε την 17ς στο κινητο 2)μπαινουμε twrp recovery 3)wipe 4)install την rom. θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω ευχαρηστω για τισ απαντησεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chuckkkkkk Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Χτες παρελαβα και εγω απο vickmall και εχω θεμα me ta updates. EUI version μου λεει 5.8.016S οταν παταω την εφαρμογη ota updates ( η οποια αρκετες φορες δεν ανταποκρινεται και κανει καμια 20αρια δευτερολεπτα να ανοιξει )μου λεει available updates new update : leeco.le2.16s.bb72(version leeco le2.voo) tap to download/flash. τη κανω download και πατω install και τπτ... απλα σα να μη πατησα... και ξαναπαταω και ξανακατεβαζω και τπτ τπτ τπτ... ερωτηση... τελικα το 5.8.016S σημενει οτι εχω ηδη την 16s? αν ναι τοτε το available update leeco.le2.16s.bb72 τι ειναι? Ακομα καποιοι λετε οτι περασατε την 17s. απο την ota update? Να σημειωσω οτι απο χτες η εφαρμογη ota updates εχει κρασαρει 3-4 φορες. δε ξερω γιατι διοτι δε κρασαρει καποια συγκεκριμενη στιγμη. μαλλον οταν παταω install μετα απο καμια ωρα κρασαρει η εφαρμογη. τωρα απο ποιοτητα τα εχουν πει κ οι αλλοι το κινητο ειναι κορυφη. απο ταχυτητα δε τρελαθηκα. ενα mstar που ειχα 8 core 2 ram ηταν ποιο γρηγορο. λογικα ειναι θεμα λογισμικου το οποιο θελει πολυ δουλεια.....αλλα αν δε μπορουμε να κανουμε το update τοτε τι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chuckkkkkk Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Να προσθεσω οτι στις ρυθμισεις στο reboot δε δουλευει καμια επιλογη. Ισως για αυτο δε κανει τπτ και οταν παταω install στο ota διοτι θελει να κανει reboot σε recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_1987 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Να προσθεσω οτι στις ρυθμισεις στο reboot δε δουλευει καμια επιλογη. Ισως για αυτο δε κανει τπτ και οταν παταω install στο ota διοτι θελει να κανει reboot σε recovery σου εχουν βαλει καποια ρομ αλλα το οτα ειναι του ιταλου κα ψαχνει να κατεβασει την bb 16s που ειναι του ιταλου, ετσι πιστευω. τωρα σε θεμα ταχυτητας του κινητου ειναι πολυ καλο κατι τρεχει με την ρομ σου. ψαξε στο νετ να δεις ποια ρομ φορας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chuckkkkkk Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 σου εχουν βαλει καποια ρομ αλλα το οτα ειναι του ιταλου κα ψαχνει να κατεβασει την bb 16s που ειναι του ιταλου, ετσι πιστευω. τωρα σε θεμα ταχυτητας του κινητου ειναι πολυ καλο κατι τρεχει με την ρομ σου. ψαξε στο νετ να δεις ποια ρομ φορας. Ειδικος δεν ειμαι αλλα οταν παω ρυθμισεις σχετικα με το τηλ εχει το logo grossoshop.net. αν υπαρχει καποιος τροπος για να γινω πιο συγκεκριμενος σχετικα με τη rom πειτε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diabolic Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Και εμένα έτσι ήταν στην αρχή. Δεν ξέρω τι κόλπο κάνουν εκεί στο Vickmall... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts