toroman Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Αξίζει η cm13 sultan? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έτσι κι έτσι ! Ποιο καλή μ φαίνεται ή τελευταία community ! Πολύ πιο smooth από τις προηγούμενες !! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Κάποια στιγμή θυμάμαι είχε αναφερθεί ότι κάποιοι αντιμετώπιζαν πρόβλημα με το gps αποσυνδέσεις είχαν αναφέρει.. Ετυχε λόγω δουλειάς να πάω από ανκόνα αυστρία γερμανία γαλλία πουθενά δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με το gps ούτε μετά από έξοδους από το τούνελ μου φάνηκε κιόλας ότι όταν έβγαινα από το τούνελ που είχε χάσει το σήμα ότι το ξανά έβρισκε πάρα πολύ γρήγορα γενικώς 12 ώρες που έμεινε ανοιχτό δεν αντιμετώπισα το παραμικρό αυτά από εμένα για το gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Κάποια στιγμή θυμάμαι είχε αναφερθεί ότι κάποιοι αντιμετώπιζαν πρόβλημα με το gps αποσυνδέσεις είχαν αναφέρει.. Ετυχε λόγω δουλειάς να πάω από ανκόνα αυστρία γερμανία γαλλία πουθενά δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με το gps ούτε μετά από έξοδους από το τούνελ μου φάνηκε κιόλας ότι όταν έβγαινα από το τούνελ που είχε χάσει το σήμα ότι το ξανά έβρισκε πάρα πολύ γρήγορα γενικώς 12 ώρες που έμεινε ανοιχτό δεν αντιμετώπισα το παραμικρό αυτά από εμένα για το gps Ευχάριστη είδηση! Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την Dark gray. Αλλά μάλλον θα παραγγείλω και την διάφανη. Έχει τρομερή εφαρμογή. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελικά έριξα μια διάφανη. Αφού έχει τρομερή εφαρμογή δεν πειράζει ας την βάλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Ξέχασα να αναφέρω ότι είμαι root 3.2.2 και με την εφαρμογή here we go Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Κι εγώ αυτή έχω. Φοβεροί χάρτες Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Ιταλία με sygic ένα συνεχόμενο 6ωρο κανένα θέμα με GPS, 3.2.4 Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 δεν ξέρω αν είναι η ίδια εφαρμογή αλλά μια φορά το here maps με έστειλε στο γάμο του Καραγκιόζη. 30+ χλμ μακριά Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Καλά π*πες το refund της curved tempered... Ανοίχθηκε ticket για αυτό, και πήρα μια απάντηση ότι για optimal protection τα borders πρέπει να είναι 5mm Και έχουν βάλει και ένα disclaimer στη σελίδα του γυαλιού "To ensure the curved screen protector offers optimal protection while maintaining the sleek look of the OnePlus 3, the colored border extends over the edges of the display by approximately 0.9 mm." Συνεπώς επίσης π*πες μου έλεγαν στο live chat ότι την διόρθωσαν... Όποιος παραγγείλει την curved από 1+, ναι μεν έχει την καλύτερη εφαρμογή, αλλά να ξέρει ότι χάνει 1mm περίπου από δεξιά και αριστερά της οθόνης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 δεν ξέρω αν είναι η ίδια εφαρμογή αλλά μια φορά το here maps με έστειλε στο γάμο του Καραγκιόζη. 30+ χλμ μακριά Γενικά έχω διαβάσει παράπονα για το here. Εγώ με navigon δεν έχω θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris46 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Μία ερώτηση. Έχετε περάσει την 3.2.4 με OTA ; Διαβάζω στα φορουμ έχει θέματα με wifi και διαχείρηση μπαταρίας. Έχω ακόμη την 3.2.2. Δεν είμαι root καθαρά stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Μία ερώτηση. Έχετε περάσει την 3.2.4 με OTA ; Διαβάζω στα φορουμ έχει θέματα με wifi και διαχείρηση μπαταρίας. Έχω ακόμη την 3.2.2. Δεν είμαι root καθαρά stock. ,Κυρίως με το σήμα έχει θέμα, από 4g γυρνάει σε Ή ή Ε, κάι εγώ έχω μείνει με την 3.2.2, χωρίς ροοτ. Να δούμε αν θα έρθει κάποια άλλη αναβαθμιση μέσω ΟΤΑ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Παίδες όσοι περιμένετε OTA ερχεται ή 3.2.6 με αρκετές βελτιώσεις σε κάμερα touch και πολλά ακόμα ! Αναμεινατε ολίγον τι ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 εγώ με rr είχα εχτές 4g και 3g χωρίς το παραμικρό θέμα, ούτε battery drain ούτε τίποτα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-3-2-6-mm-ota-for-oneplus-3.465753/ Νέα ενημέρωση σύντομα διαβάστε τι αλλαζει Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest philliako Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 (edited) Μολις εχω βαλει και γω την 3.2.6 για να δουμε αν οντως εχει γινει βελτιωση. Παντως αυτο που με ευχαριστει σ αυτη την εταιρεια ειναι το ποση υποστηριξη δινει στα τηλεφωνα της δηλαδη ενα τηλεφωνο το χρονο με φουλ υποστηριξη σε αντιθεση με την σαμσουνγκ που ειναι η μερα με την νυχτα. UPDATE: Απο μια πρωτη ματια που εχω δει και δεν το γραφει στα νεα του update ειναι οτι συμπεριλαμβανεται το security patch του Σεπτεμβριου. Και επιτελους εβαλαν επιλογη για τη φωτεινοτητα της οθονης. Edited September 18, 2016 by philliako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Άρα στην ουσία ή 3.2.6 είναι ή stable 3.5.2 ? Διαβάζω ότι δεν κάνει να πάμε εμείς στην καινούρια γτ βγάζει bug ! Ετοιμάζουν fix Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Παιδιά μπορείτε να με βοηθησετε να φτιαξω VPN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Παιδιά μπορείτε να με βοηθησετε να φτιαξω VPN Δεν χρειάζεται απλα κατέβασε μία εφαρμογή για vpn από το store άλλαξε σε γερμανα κ δες για αναβάθμιση Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Δεν χρειάζεται απλα κατέβασε μία εφαρμογή για vpn από το store άλλαξε σε γερμανα κ δες για αναβάθμιση Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ που είμαι 3.2.2 και έχω VPN μου βγάζει την 3.2..4.Δεν έχει πουθενά να κάνω check update? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Εγώ που είμαι 3.2.2 και έχω VPN μου βγάζει την 3.2..4.Δεν έχει πουθενά να κάνω check update? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάλλον θα πρέπει να κάνεις και αυτή την αναβάθμιση για να περάσει την 6 ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Δεν χρειάζεται απλα κατέβασε μία εφαρμογή για vpn από το store άλλαξε σε γερμανα κ δες για αναβάθμιση Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για πείτε γενικώς ποια χρησιμοποιείτε, για μελλοντική χρήση; Opera VPN, TunnelBear ή κάποια άλλη; Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest philliako Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Εγω συγκεκριμενα χρησιμοποιησα αυτη την εφαρμογη και μου βγηκε απευθειας το update. Να πω οτι ειμουν στην εκδοση 3.2.4 πριν τo update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Εχουμε το νήμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=439165 για κουβέντα περι Αναβαθμίσεων, κλπ... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_k Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Θα χρειαστώ τη βοήθεια σας όσον αφορά τον φορτιστή του κινητού. Είναι δυνατόν να τον χρησιμοποιήσουμε για φόρτιση στο αμάξι (σε usb θύρα) χωρίς χρήση του dash car charger που φαίνεται στο site ή η αγορά του δεύτερου είναι μονόδρομος για φόρτιση στο αμάξι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest philliako Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Οχι ειναι δυνατη η φορτιση του κινητου μεσω καποιου αλλου φορτιστη χωρις να υπαρξει καποιο προβλημα στο κινητο απλα αν ζητας το dash charging τοτε η αγορα του φορτιστη απο το site ειναι μονοδρομος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts