Jump to content

OnePlus 3

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αξίζει η cm13 sultan?

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έτσι κι έτσι ! Ποιο καλή μ φαίνεται ή τελευταία community ! Πολύ πιο smooth από τις προηγούμενες !!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάποια στιγμή θυμάμαι είχε αναφερθεί ότι κάποιοι αντιμετώπιζαν πρόβλημα με το gps αποσυνδέσεις είχαν αναφέρει..

Ετυχε λόγω δουλειάς να πάω από ανκόνα αυστρία γερμανία γαλλία πουθενά δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με το gps ούτε μετά από έξοδους από το τούνελ μου φάνηκε κιόλας ότι όταν έβγαινα από το τούνελ που είχε χάσει το σήμα ότι το ξανά έβρισκε πάρα πολύ γρήγορα γενικώς 12 ώρες που έμεινε ανοιχτό δεν αντιμετώπισα το παραμικρό αυτά από εμένα για το gps

Κάποια στιγμή θυμάμαι είχε αναφερθεί ότι κάποιοι αντιμετώπιζαν πρόβλημα με το gps αποσυνδέσεις είχαν αναφέρει..

Ετυχε λόγω δουλειάς να πάω από ανκόνα αυστρία γερμανία γαλλία πουθενά δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με το gps ούτε μετά από έξοδους από το τούνελ μου φάνηκε κιόλας ότι όταν έβγαινα από το τούνελ που είχε χάσει το σήμα ότι το ξανά έβρισκε πάρα πολύ γρήγορα γενικώς 12 ώρες που έμεινε ανοιχτό δεν αντιμετώπισα το παραμικρό αυτά από εμένα για το gps

Ευχάριστη είδηση!

Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την Dark gray. Αλλά μάλλον θα παραγγείλω και την διάφανη. Έχει τρομερή εφαρμογή.

Τελικά έριξα μια διάφανη. Αφού έχει τρομερή εφαρμογή δεν πειράζει ας την βάλω

δεν ξέρω αν είναι η ίδια εφαρμογή αλλά μια φορά το here maps με έστειλε στο γάμο του Καραγκιόζη. 30+ χλμ μακριά
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Καλά π*πες το refund της curved tempered...

Ανοίχθηκε ticket για αυτό, και πήρα μια απάντηση ότι για optimal protection τα borders πρέπει να είναι 5mm

Και έχουν βάλει και ένα disclaimer στη σελίδα του γυαλιού "To ensure the curved screen protector offers optimal protection while maintaining the sleek look of the OnePlus 3, the colored border extends over the edges of the display by approximately 0.9 mm."

Συνεπώς επίσης π*πες μου έλεγαν στο live chat ότι την διόρθωσαν...

Όποιος παραγγείλει την curved από 1+, ναι μεν έχει την καλύτερη εφαρμογή, αλλά να ξέρει ότι χάνει 1mm περίπου από δεξιά και αριστερά της οθόνης...

δεν ξέρω αν είναι η ίδια εφαρμογή αλλά μια φορά το here maps με έστειλε στο γάμο του Καραγκιόζη. 30+ χλμ μακριά

Γενικά έχω διαβάσει παράπονα για το here. Εγώ με navigon δεν έχω θέμα.

Μία ερώτηση. Έχετε περάσει την 3.2.4 με OTA ; Διαβάζω στα φορουμ έχει θέματα με wifi και διαχείρηση μπαταρίας. Έχω ακόμη την 3.2.2. Δεν είμαι root καθαρά stock.

Μία ερώτηση. Έχετε περάσει την 3.2.4 με OTA ; Διαβάζω στα φορουμ έχει θέματα με wifi και διαχείρηση μπαταρίας. Έχω ακόμη την 3.2.2. Δεν είμαι root καθαρά stock.

,Κυρίως με το σήμα έχει θέμα, από 4g γυρνάει σε Ή ή Ε, κάι εγώ έχω μείνει με την 3.2.2, χωρίς ροοτ. Να δούμε αν θα έρθει κάποια άλλη αναβαθμιση μέσω ΟΤΑ....

Παίδες όσοι περιμένετε OTA ερχεται ή 3.2.6 με αρκετές βελτιώσεις σε κάμερα touch και πολλά ακόμα ! Αναμεινατε ολίγον τι !
[sIGPIC][/sIGPIC]

εγώ με rr είχα εχτές 4g και 3g χωρίς το παραμικρό θέμα, ούτε battery drain ούτε τίποτα
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-3-2-6-mm-ota-for-oneplus-3.465753/

Νέα ενημέρωση σύντομα διαβάστε τι αλλαζει

Guest philliako

Μολις εχω βαλει και γω την 3.2.6 για να δουμε αν οντως εχει γινει βελτιωση. Παντως αυτο που με ευχαριστει σ αυτη την εταιρεια ειναι το ποση υποστηριξη δινει στα τηλεφωνα της δηλαδη ενα τηλεφωνο το χρονο με φουλ υποστηριξη σε αντιθεση με την σαμσουνγκ που ειναι η μερα με την νυχτα.

UPDATE: Απο μια πρωτη ματια που εχω δει και δεν το γραφει στα νεα του update ειναι οτι συμπεριλαμβανεται το security patch του Σεπτεμβριου. Και επιτελους εβαλαν επιλογη για τη φωτεινοτητα της οθονης.

Edited by philliako

Άρα στην ουσία ή 3.2.6 είναι ή stable 3.5.2 ? Διαβάζω ότι δεν κάνει να πάμε εμείς στην καινούρια γτ βγάζει bug ! Ετοιμάζουν fix
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά μπορείτε να με βοηθησετε να φτιαξω VPN

Δεν χρειάζεται απλα κατέβασε μία εφαρμογή για vpn από το store άλλαξε σε γερμανα κ δες για αναβάθμιση

Δεν χρειάζεται απλα κατέβασε μία εφαρμογή για vpn από το store άλλαξε σε γερμανα κ δες για αναβάθμιση

Εγώ που είμαι 3.2.2 και έχω VPN μου βγάζει την 3.2..4.Δεν έχει πουθενά να κάνω check update?

Mi 9 128gb :shoot:

Εγώ που είμαι 3.2.2 και έχω VPN μου βγάζει την 3.2..4.Δεν έχει πουθενά να κάνω check update?

Μάλλον θα πρέπει να κάνεις και αυτή την αναβάθμιση για να περάσει την 6 !

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για πείτε γενικώς ποια χρησιμοποιείτε, για μελλοντική χρήση;

Opera VPN, TunnelBear ή κάποια άλλη;

Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Εχουμε το νήμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=439165 για κουβέντα περι Αναβαθμίσεων, κλπ...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Καλησπέρα σε όλους. Θα χρειαστώ τη βοήθεια σας όσον αφορά τον φορτιστή του κινητού. Είναι δυνατόν να τον χρησιμοποιήσουμε για φόρτιση στο αμάξι (σε usb θύρα) χωρίς χρήση του dash car charger που φαίνεται στο site ή η αγορά του δεύτερου είναι μονόδρομος για φόρτιση στο αμάξι?

Guest philliako
Οχι ειναι δυνατη η φορτιση του κινητου μεσω καποιου αλλου φορτιστη χωρις να υπαρξει καποιο προβλημα στο κινητο απλα αν ζητας το dash charging τοτε η αγορα του φορτιστη απο το site ειναι μονοδρομος