Jump to content

Νέο κινητό για την γυναίκα μου. ( Οχι xiaomi rn3p)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά από χρόνια με το Asus zenfone 5 ήρθε η ωρα για αλλαγη.

Απαραίτητα είναι μόνο:

1.Μέχρι 5.5 οθόνη

2.Δικαρτο

3.Οχι Xiaomi Redmi Note 3 pro.

Με budget μέχρι 200€ εχω καταλήξει προς το παρόν στο letv x800.

Ακουω αλλες προτάσεις μέχρι 250€ (Κίνα , τσιγκουνης κτλπ)

Γιατί δε θέλει ένα αξιόπιστο-τούμπανο κινητό με απίστευτη υποστήριξη από την Ελληνική κοινότητα και να είναι μαζί με το "σωρό", με τόσους λιγούρηδες που πέσαν και το πήραν με, μόλις, 150 ευρώ....ξεφτίλα!!!! :blink: :lol: :lol: :blink:

Θα πάει σε κάτι πιο εκλεπτυσμένο τούμπανο και σε roze-gold χρωματάκι στα 200$:

http://www.vickmall.com/letv-2-le-2-mtk-helio-x20-deca-core-3gb-ram-32gb-rom-16mp-8mp-cameras-fhd-screen-fingerprint-sensor-5-5-inch.html

ή αν η γυναίκα είναι απαιτητική και της τεχνολογίας, κάτι όχι και τόσο σύνηθες.......:X......:cry:.....:chair:, θα σκάσει ακόμα 60$ για το pro:

http://www.vickmall.com/original-letv-leeco-le-2-pro-2-5ghz-mtk-helio-x20-64-bit-4gb-32gb-21mp-8mp-cameras-fhd-screen-fingerprint-sensor-5-5-inch.html

;) :p :D :up: :clap:

@amaga

μπορεις να γραψεις ενα λινκ στο οποιο φαινεται ακριβως η εκδοση του x800 που αναφερεις?

οπως και για τις αλλες συσκευες της ιδιας εταιρειας που προτεινουν τα παιδια πιο πανω,

ζηταω ακριβες λινκ, για να ειμαι σιγουρος οτι αναφερομαστε ακριβως στην ιδια συσκευη

που σε γενικες γραμμες δε μου αρεσει η μπαταρια, η ελλειψη card slot, η ελλειψη ραδιοφωνου κτλ.

ομως για να ειμαστε βεβαιοι διευκρινισε δινοντας λινκ αυτου που κοιτας (η τιμη € μονο, δεν αρκει)

Edited by telefoneri

@telefoneri,

το 1ο είναι out of stock...:p

το 2ο είναι "τουμπανη" επιλογή αφού παίρνει κ SD card...;)

το 3ο είναι πολύ καλή συσκευή, με 10-11 όμως μόνο MB ελευθερα, χωρίς δυνατότητα επέκτασης...:(

@telefoneri,

το 1ο είναι out of stock...:p

το 2ο είναι "τουμπανη" επιλογή αφού παίρνει κ SD card...;)

το 3ο είναι πολύ καλή συσκευή, με 10-11 όμως μόνο MB ελευθερα, χωρίς δυνατότητα επέκτασης...:(

ασε τον να μας εξηγησει ο ιδιος βαζοντας λινκ διοτι ειναι λιγο μπλεξιμο

με τις ονοματοδοσιες των εκδοσεων των κινητων της letv (leeco) :wacko:

http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-letv-s1-pro-64gb

Αυτή ειναι η πρώτη επιλογή προς το παρών. SD δεν νε ενδιαφέρει αν ειναι από 32gb και πάνω.

Ραδιόφωνο δεν την ενδιαφέρει γιατί ανακάλυψε το spotify.

http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-letv-s1-pro-64gb

Αυτή ειναι η πρώτη επιλογή προς το παρών. SD δεν νε ενδιαφέρει αν ειναι από 32gb και πάνω.

Ραδιόφωνο δεν την ενδιαφέρει γιατί ανακάλυψε το spotify.

Μπουρί...πολύ καλή επιλογή. Νομίζω με 64GB δεν χρειάζεται sd. Το ζήτημα είναι τι γίνεται με τη ρομ...μην είναι για τα βάθη της Κίνας.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Απο ότι είδα στο νημα εδώ , υπάρχει rom αλλά δεν έχει δοκιμαστεί γιατί το κινητό είναι US version. Στη χειρότερη root κι βγάζω εγώ τις κινέζικες εφαρμογές.

Όμορφο το z11 , στα υπόψιν.

Απο ότι είδα στο νημα εδώ , υπάρχει rom αλλά δεν έχει δοκιμαστεί γιατί το κινητό είναι US version. Στη χειρότερη root κι βγάζω εγώ τις κινέζικες εφαρμογές.

Όμορφο το z11 , στα υπόψιν.

Φίλε γνώμη μου είναι ν αποφύγεις επεξεργαστες της σειράς snapdragon 61x.Δεν είναι κι οτι καλύτερο εν ετη 2016. Μιλάω εκ πειρας. Θα προτείνω κι εγω leeco le 2 σε Rose gold, διαβαζω και πολύ καλά reviews για την κάμερα. Ταμαμ για γυναίκα...

Γιατί οχι το χιαομι????

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Μήπως γιατί το έχετε καταντήσει καραμέλα σε κάθε θεμα

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Αν δεν υπάρχει κάτι καλύτερο τι σε πειράζει εσένα; μήπως είσαι ανταγωνιστής της xiaomi και στεναχωριεσαι;

@Xander, κρυφο-xiaomi-ακιας είναι....μην τον "ακούς" που σκουζει....;)

Α, για όσους ενδιαφέρονται...κοντά στα 160 ευρώ έχει το gearbest την έκδοση με τα 32/3GB, χρυσό χρωμα... για όσους λίγους εκλεκτούς προλάβουν!!!!! :lol: :lol: :)

Η απαντηση ακριβως από κάτω :)

Συν του ότι ειμαι κατοχος του 2 και μπορώ να πω τα καλυτερα

Αν δεν υπάρχει κάτι καλύτερο τι σε πειράζει εσένα; μήπως είσαι ανταγωνιστής της xiaomi και στεναχωριεσαι;

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Εντάξει, αλλά τα γούστα του καθενός όμως είναι διαφορετικά και τα κριτήρια που θεωρεί κάποιος σημαντικά για την επιλογή να διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Μπορεί ένα τηλέφωνο να γαζώνει σε specs αλλά σε κάποιον να μην αρέσει το ui του τηλεφώνου. Μπορεί κάποιος να έχει ιδιαιτερότητες στο design, πχ εγώ δεν μπορώ τηλέφωνο με κεντρικο κουμπί, μπορεί κάποιος να θέλει να δουλεύει out of the box χωρίς να ασχοληθεί Ούτε δευτερόλεπτο με ρομ κλπ. Οπότε καλό είναι να υπάρχουν εναλλακτικές προτάσεις και πιθανόν κάτι τέτοιο εννοούσε το παιδί.

Edited by zananiro

Εντάξει, αλλά τα γούστα του καθενός όμως είναι διαφορετικά και τα κριτήρια που θεωρεί κάποιος σημαντικά για την επιλογή να διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Μπορεί ένα τηλέφωνο να γαζώνει σε specs αλλά σε κάποιον να μην αρέσει το ui του τηλεφώνου. Μπορεί κάποιος να έχει ιδιαιτερότητες στο design, πχ εγώ δεν μπορώ τηλέφωνο με κεντρικο κουμπί, μπορεί κάποιος να θέλει να δουλεύει out of the box χωρίς να ασχοληθεί Ούτε δευτερόλεπτο με ρομ κλπ. Οπότε καλό είναι να υπάρχουν εναλλακτικές προτάσεις και πιθανόν κάτι τέτοιο εννοούσε το παιδί.

+1 με κάθε λέξη που έγραψε :!:

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Ποιο απ' όλα , γιατί μπλέχτηκαν πολλά παιδιά....:lol: :p

Τον ziaba εννοούσα. Αν αναφερόμουν σε εσένα δεν θα έγραφα παιδί, αλλά "θεούλης"! :) :) ;) Τα είπαμε αυτά, demakhs=θεούλης! :cool: :D :) ;)

Edited by zananiro