Jump to content

Dream Theater

jamez29
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αγαπημένο κομμάτι τώρα τελευταία : endless sacrifice

τέλειο..

Απίστευτο ρεφραίν με απίστευτες κιθάρες (η αρμονική όλα τα λεφτά)

Better to save the mystery than surrender to the secret

• Απαντήσεις 118
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δε λεω.Φοβεροι μουσικοι.Αλλα ο τραγουδιστης δεν ειναι και ότι καλυτερο...Και προσωπικα σε πολλα κομματια τους δεν βρισκω ουσια,παρα μονο επιδειξη τεχνικης. Πιο ευχαριστα ακουω τα 15λεπτα κομματια των My Dying Bride και των Opeth. Στο prog το μονο συγκροτημα με ουσια που βρηκα ειναι οι Fates Warning. A Pleasant Shade of Gray :X

Ο LaBrie είναι ένας πολύ καλός τραγουδιστής, απλά παλιότερα στα live δεν έλεγχε τη φωνή του και την πίεζε πάνω από τα όρια της (δεν είπε κανείς ότι είναι Halford ή Tate). Αλλά πλέον έχει βελτιωθεί πολύ, και προσωπικά βρίσκω τις ερμηνείες του στο Train Of Thought εξαιρετικές. Τη γνώμη μου συνολικά για τους Dream Theater τη διάβασες. Ίσως να με θεωρείς κολλημένο αλλά πίστεψε με και με άλλα groups είμαι ή ήμουν πορωμένος και όταν έβγαζαν ένα μέτριο/κακό album το παραδεχόμουν χωρίς αναστολές (πχ St. Anger των Metallica). Οι Opeth θεοί -ειδικά από το Still Life και μετά- αλλά θεωρείς συγκροτήματα όπως οι Queensryche, Rush, Tool χωρίς ουσία??? Μην τρελαθούμε. Το progressive έχει δώσει ουκ ολίγες φορές το φιλί της ζωής στο metal, τόσο εμπορικά (βλ. Empire των 'Ryche) όσο και καλλιτεχνικά (Images & Words των Theater)

Και τους Queensryche τους βρισκω φλυαρους :D Oσο για Rush και Tool δεν τους βαζω στο στομα μου :X Αλλα οι Tool εχουν αυτο το "κατι' που λειπει απο τους D.T.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Και τους Queensryche τους βρισκω φλυαρους :D Oσο για Rush και Tool δεν τους βαζω στο στομα μου :X Αλλα οι Tool εχουν αυτο το "κατι' που λειπει απο τους D.T.

Φλύαροι οι Queensryche??? :wacko: :blink:

Έχουμε και λέμε:

-Τίτλος του 8ου full lenght studio album Octavarium

-Ημερομηνία κυκλοφορίας 7/6

-Tracklisting

1. The Root Of All Evil

2. The Answer Lies Within

3. These Walls

4. I Walk Beside You

5. Panic Attack

6. Never Enough

7. Sacrificed Sons

8. Octavarium

Έχω ένα προαίσθημα ότι θα παραμιλάμε με αυτό... :) :up:

οι Dream Theater σε Αθήνα και Θεσ/κη 30/6 και 1/7, 3ωρο show!!

http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=6465

πάει τον χάσαμε τον jamez! :lol:

:yahoo: Y E A H, B A B Y, Y E A H!!! :yahoo:

Γεια χαρά σε όλους τους progsters και ειδικά στους φίλους των theater. Παρακολουθώ την πορεία τους τα τελευταία δέκα χρόνια και είχα την τύχη να είμαι παρών σε όλα τα εν Ελλάδι live τους. Η διατριβή μου σε όλα τα άλμπουμ τους με έκανε να αγαπήσω το progressive rock/metal. Ελπίζω να επιβεβαιωθούν οι φήμες που τους θέλουν εκ νέου στη χώρα μας . Αναμένω με αγωνία το OCTAVARIUM.
http://img2.uploadimages.net/675846acos_logo.JPG

Γεια χαρά σε όλους τους progsters και ειδικά στους φίλους των theater. Παρακολουθώ την πορεία τους τα τελευταία δέκα χρόνια και είχα την τύχη να είμαι παρών σε όλα τα εν Ελλάδι live τους. Η διατριβή μου σε όλα τα άλμπουμ τους με έκανε να αγαπήσω το progressive rock/metal. Ελπίζω να επιβεβαιωθούν οι φήμες που τους θέλουν εκ νέου στη χώρα μας . Αναμένω με αγωνία το OCTAVARIUM.

Καλώς τον φίλο μου (όλοι όσοι γουστάρουν dream theater: 1. είναι φίλοι μου, 2. ξέρουν να εκτιμούν την ποιότητα ;) ). Εγώ τους ακούω από το '98 και δυστυχώς δεν τους είδα τότε γιατί δεν είχα πορωθεί ακόμα, όμως ήμουν παρών στις 3 επόμενες εγχώριες εμφανίσεις τους. Με το SFAM έπαθα τεράστια πλάκα και εντρυφώντας στη συνέχεια και στην υπόλοιπη δισκογραφία τους (καθώς και στα εκπληκτικά LTE albums) πλέον αποτελούν το αγαπημένο μου συγκρότημα. Τεράστια η ανυπομονησία για το Octavarium, έτσι? Από τα ελάχιστα που έχω μάθει και απ' το γεγονός ότι οι ίδιοι οι Theater δεν δίνουν συγκεκριμένες πληροφορίες για τη μουσική του κατεύθυνση με κάνουν να πιστεύω ότι δε θα πιστεύουμε στα αυτιά μας για άλλη μια φορά. :)

• 2 weeks later...

ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

:) :yahoo: :yahoo: :w00t: :w00t:

Οι Dream Theater στην Θεσσαλονίκη στις 30/6 στο GI Amphitheatre και στην Αθήνα 1/7 στο Λυκαβηττό!! :w00t:

Super!!!

Ελπίζω να πάτε...

Learn to believe in the mighty and the strong

Come, bleed the beast, follow me it won't be long...

Οι Dream Theater στην Θεσσαλονίκη στις 30/6 στο GI Amphitheatre και στην Αθήνα 1/7 στο Λυκαβηττό!! :w00t:

Super!!!

Ελπίζω να πάτε...

Γουστάρω!!! :cool: Επιτέλους θα τους δω και στο Λυκαβηττό!

Γουστάρω!!! :cool: Επιτέλους θα τους δω και στο Λυκαβηττό!

Εγω ακουσα για θεατρο φαληρου... :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

όντως εκεί θα γίνει.

Μάλλον, και εγώ παρασύρθηκα. Το link που έδωσα παραπάνω από τους διοργανωτές για εκεί λέει.

Εγω ακουσα για θεατρο φαληρου... :worry:

Πάντως ακόμα και σήμερα το site αναφέρει Λυκαβηττό.

http://www.dreamtheater.net/tourdates.php

Όπου και να παίξουν όμως ...μας κάνει!!!

Learn to believe in the mighty and the strong

Come, bleed the beast, follow me it won't be long...

Πάντως ακόμα και σήμερα το site αναφέρει Λυκαβηττό.

http://www.dreamtheater.net/tourdates.php

Όπου και να παίξουν όμως ...μας κάνει!!!

Εννοείται!!! :up:

Τελικά θα γίνει στο Ανοικτό Θέατρο Φαλήρου, το είπε και ο Mike στο site του. Για όποιον ενδιαφέρεται για το πλήρες πρόγραμμα του πρώτου σκέλους της επερχόμενης περιοδείας τους http://www.mikeportnoy.com/forum/tm.aspx?m=740513

Και μετά ακολουθεί η Gigantour στις ΗΠΑ με co-headliners Megadeth και Dream Theater, και support Fear Factory, Dillinger Escape Plan & Nevermore!!!

Egw protimo perisotero tous Liquid Tension Expiriment,alla bebaia kai oi DT einai poly kaloi!

Alla dystixws se prog.metal aytoi pou xsexwrizoun gia mena (panta apo prosopiko gousto) einai oi Tool!An eimouna Ellada isws na phgena Lykabhto gia tous DT,den xanonte tetoies eykairies!

:)

Από dreamtheater.net:

Added on 04-08-2005

These are the final shows to complete the itinerary for this 1st European leg:

June 30th - Theater Galas - Thessaloniki, Greece

July 1st - Olympic Beach Volleyball Center - Athens, Greece

July 3rd - Parkorman - Istanbul, Turkey

(all 3 of these are "An Evening With Dream Theater")

Αγαπητέ φίλε οι L.T.E ΕΙΝΑΙ οι Dream Theater (εξαιρώντας τον Levin) από τη στιγμή που ο J.R έγινε μέλος της μπάντας. Γεγονός είναι ότι χάρη σε αυτό το project οι DT έγραψαν μερικά κορυφαία instrumentals (βλ. Dance of Eternity, Stream of consciousness κτλ). Όλοι στο Φάληρο την 01/07.
http://img2.uploadimages.net/675846acos_logo.JPG

http://www.mikeportnoy.com/forum/forceddownload.aspx?file=0%3B831680

Μήπως το μαύρο τμήμα στο κάτω μέρος καλύπτει κάτι? :confused:Πιθανώς έχει σχέση με το συνολικό packaging του cd που ο Mike είπε ότι θα είναι το καλύτερο που είχαν ποτέ. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τον Ιούνιο...

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για Αθήνα, 40 ευρώ από Ticket House. Ψιλοτσιμπιμένα, αλλά η αγάπη όλων εμάς που έχουμε εμβαθύνει στο μεγαλείο αυτού του συγκροτήματος είναι πολύ μεγάλη για να κολλήσουμε σε 5 ευρώ ;) . Και να μην ξεχνάμε ότι θα παίξουν 3 ώρες, ενώ πιθανότατα να τους δούμε για πρώτη φορά με τις οθόνες που είχαν στις περιοδείες Metropolis 2000 και Train of Thought 2004! :up: