Jump to content

Huawei P9 Lite 16GB Vs MLS Energy 4G

trozos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

(Μεταφέρω το ερώτημά μου από άλλο θέμα ανοίγοντας νέο)

"Γεια σας. Καθότι δεν έχω εμπειρία από smartphones και ψάχνω αυτόν τον καιρό θα ήθελα τη γνώμη σας.

Είμαι μεταξύ Huawei P9 Lite 16GB και MLS Energy 4G, χωρίς να αποκλείω οτιδήποτε άλλο...

Θα με ενδιέφερε το λογισμικό της MLS και θεωρώ πολύ θετικό το ότι είναι ελληνική, αλλά έχω ακούσει ότι είναι πολύ ακριβά τα ανταλλακτικά της.

Από την άλλη μεριά και για την εταιρεία που έχει το επίσημο σέρβις της HUAWEI δεν έχουν γραφτεί και τα καλύτερα λόγια...

Γενικώς με ενδιαφέρει στο κινητό η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, η καλή γενική λειτουργία του και να μην καθυστερεί πολύ σε Internet και εφαρμογές. Θεωρώ όμως σημαντικό για κάθε μάρκα η μετά την πώληση υποστήριξη...

Περιμένω με ενδιαφέρον την τοποθέτησή σας..."

Huawei P9 Lite 16GB

http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Huawei-Smartphone-P9-Lite-16GB-Mauro-51090HJF.htm

Vs

MLS Energy 4G

http://www.myphone.gr/d/mls/energy-4g.647/hands-on/

Δηλαδή σε ποια σημεία λέτε ότι υστερεί το MLS;

Διότι εμένα μπορεί να με καλύπτει παρά τις αδυναμίες του, ενώ παράλληλα θα επωφελούμαι από το λογισμικό της MLS...

Δηλαδή σε ποια σημεία λέτε ότι υστερεί το MLS;

Διότι εμένα μπορεί να με καλύπτει παρά τις αδυναμίες του, ενώ παράλληλα θα επωφελούμαι από το λογισμικό της MLS...

Το λογισμικό της MLS είναι κορυφαίο.

Βεζούβιος

Έχε όμως το νου σου για την υποστηριξη,που λες ότι εχει η mls,γιατί αναφέρει η ίδια ότι το προσφέρει με 1 χρόνο εγγύηση.

Προφανώς και ο φίλος κάνει πλάκα για το mls.

Στα λεφτά αυτά παίρνεις το πολύ καλύτερο Nexus 5x.

Sent from my HM 1SW using Tapatalk

Κοίταξε καλό το λογισμικό δεν λεω,καλο που τού μιλάς και σου απαντά :P.Αλλα δεν είναι τόσο ποιοτικά τα mls ειναι σαν φθηνό κινεζιες δεν τα εμπιστεύομαι.Κοιτα και το Α5 2016 που παίζει στην ιδια τιμή η και το nexus 5x που σου λέει ο φίλος

Σας ευχαριστώ όλους που μπήκατε στον κόπο να με βοηθήσετε!

Τελικά μάλλον προς το Α5 2016 κατευθύνομαι.

Τι πρέπει να προσέξω τώρα ώστε να έχω εγγυήσεις και σέρβις από την επίσημη αντιπροσωπεία;

Όταν γράφει EU αυτό είναι καλό;

Το EU σημαίνει ότι δεν θα έχεις τρεχάματα με το service, για το αν σε καλύπτει η εγγύηση.

Εγώ πάλι θα σου πρότεινα να πας σε NEXUS γιατί θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο . Θα έχεις αναβαθμίσεις για 3 χρόνια, ενώ η samsung, απο του χρόνου θα σε ξεχάσει οτι υπάρχεις . ειδικά που θα πάρεις και κινητό της που δεν είναι ναβαρχίδα.

Το ΝΕΧUS παρε!

So this is how liberty dies, with thunderous applause

OK το λαμβάνω και αυτό υπόψιν, Ευχαριστώ!

Απλώς από ό,τι κατάλαβα το Α5 2016 έχει πολύ καλύτερη μπαταρία, που μετράει πολύ για μένα.

Επίσης μου αρέσει που έχει πολύ χαμηλό SAR.

Το EU σημαίνει ότι δεν θα έχεις τρεχάματα με το service, για το αν σε καλύπτει η εγγύηση.

Εγώ πάλι θα σου πρότεινα να πας σε NEXUS γιατί θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο . Θα έχεις αναβαθμίσεις για 3 χρόνια, ενώ η samsung, απο του χρόνου θα σε ξεχάσει οτι υπάρχεις . ειδικά που θα πάρεις και κινητό της που δεν είναι ναβαρχίδα.

Το ΝΕΧUS παρε!

Οι αναβαθμίσεις αφορούν το λειτουργικό ή και άλλες εφαρμογές;

Πόσο σημαντικό στοιχείο είναι κατά τη γνώμη σας οι αναβαθμίσεις;

Ξαναλέω πάντως ότι δίνω μεγάλη σημασία σε μπαταρία, SAR και service...

Για τα δύο τελευταία στοιχεία νομίζω τελικά ότι προτιμώ Α5 2016 από HUAWEI...

Οι αναβαθμίσεις αφορούν το λειτουργικό ή και άλλες εφαρμογές;

Πόσο σημαντικό στοιχείο είναι κατά τη γνώμη σας οι αναβαθμίσεις;

Ξαναλέω πάντως ότι δίνω μεγάλη σημασία σε μπαταρία, SAR και service...

Για τα δύο τελευταία στοιχεία νομίζω τελικά ότι προτιμώ Α5 2016 από HUAWEI...

Θα σε υπερκαλυψει το Α5 και οπως φαινεται είναι εντελώς απροβλημάτιστο.Τώρα αν θελουμε να κυνηγάμε τα specs και αν εχει την Τελευταία αναβάθμιση,το nexus εκει κ σε επεξεργαστή είναι λιγο πιο μπροστά αυτο ομως δεν σημαίνει οτι θα καταλάβεις διάφορα καπου αλλου εκτος απο το antutu.