Bikouras Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Έχει κανένας θέμα με την ταπετσαρία στη Β05; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bikouras Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Ότι εικόνα και να βάλω για ταπετσαρία στατική η κινούμενη μετά από λίγο μου την αλλάζει μόνο του και μου βάζει την κλασική με τον τύπο που φωτίζει τα αστέρια! το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος αυτό το κουλό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 19, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Εγώ Εξ αρχής βάζω 500 firepaper για home screen ταπετσαρία και στην lock screen αναλαμβάνει το ZTE locker με ξεχωριστή ταπετσαρία, Απλά το βάζεις στην εξαίρεση στο battery saving αλλιώς δεν θα δουλεύει. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Παιδια καλησπερα.Νεος κατοχος ενος Axon mini.Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν πουθενα οδηγιες για root και εγκατασταση twrp.Ευχαριστω!! Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Στο XDA κοιτα. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos4 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Στο XDA κοιτα. Sent from my iPad using Tapatalk Σε ερώτηση σε σκρουντζομαγαζο μου είπαν ότι το τρίτο χρόνο της εγγύησης τον παίρνω με εγγραφή στο site της zte.. Ισχύει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 (edited) Ξεκαθαρη απάντηση στο ερώτημα σου θα λάβεις από την ίδια την ZTE η το επίσημο service της δηλαδή η Procordia. Δεν έχω ασχοληθεί προσωπικά επι αυτού. Παντως αυτό που γνωρίζω είναι ότι σε αρκετές εταιρίες(ASUS,Lenovo,MS κ.α) απαιτείται registration του προϊόν για να να σου παρέχουν κάλυψη εγγύησης. Sent from my iPad using Tapatalk Edited July 22, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Καλησπέρα παιδιά!!Θα ήθελα να σας ρωτήσω εαν αξίζει η αγορά της συσκευής πλέον !Επίσης η κάμερα της τι λέει;Σε τι επίπεδο την βάζετε;Είναι γρήγορη;Έχει καλή ποιότητα και εστιάζει γρήγορα;Πείτε μου σας παρακαλώ γτ το γλυκό κοιτάζω! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Μονο τα σπεξ να κοιταξεις, θα δεις οτι αξιζει. Το θεμα είναι τι υποστήριξη εχει και ποσο κοστιζει Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Μονο τα σπεξ να κοιταξεις, θα δεις οτι αξιζει. Το θεμα είναι τι υποστήριξη εχει και ποσο κοστιζει Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Τα specs μια χαρά είναι αλλά απαιτείται και το ανάλογο customisation για να αποδώσουν!Και ναι όντως από υποστήριξη πως τα πάει; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Για την κάμερα δεν είμαι ο ειδικος. Ρίξε μια ματιά σε review και youtube βίντεο όπως και στο XDA στο ανάλογο νημα με τις φωτογραφιες να βγάλεις τα συμπεράσματα σου. Τώρα από θέμα υποστήριξης 1 χρόνο κυκλοφορίας της εχει δεχτεί θερμή υποστήριξη από την εταιρία επίσημα. Τωρα αν θες custom rom και εκει υπάρχουν επιλογές εξισου στο XDA. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Ποσο το βρίσκεις? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Ποσο το βρίσκεις? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Από Σκρουτζ κοίταξα στα 393 Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Αουτς! Πονεσα λιγο.... Για ποιον λογο να μη πας σε κάτι αντιστοιχο με πολυ λιγοτερα ευρώ??? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 (edited) Μια χαρά και ανταγωνιστική τη βρίσκω τη τιμή του με βάση το συνολικό πακέτο που προσφέρει. Από Σκρουτζ κοίταξα στα 393 Στα 360 ευρώ συνολικά με μεταφορικά από ισπανικό Amazon. https://www.amazon.es/ZTE-Axon-Smartphone-Snapdragon-almacenamiento/dp/B01I092IPC/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1500792806&sr=8-2&keywords=Axon+7 Κατά καιρούς έχουν παίξει παρόμοιες τιμές και από τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά παραρτήματα του Amazon. Sent from my iPad using Tapatalk Edited July 23, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 alextrela τωρα είδα την υπογραφή σου . Ισχύει η ερώτηση που σου έχω κάνει στο άλλο νήμα . Εάν μπορείς απάντησέ μου. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 24, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Κοίταξε η συσκευή στα λεφτά που έκανε στην αρχή στα 450 που το αγόρασα εγώ όπως και τώρα που έπεσε παραμενει εξαιρετική σε όλους τους τομείς με εξαίρεση την κάμερα κυρίως σε low light συνθήκες και καταγραφή video που όλοι οι Κινέζοι γνωστό είναι κολυμπούν στο ίδιο καζάνι. Αυτό είναι το μοναδικό χτυπητό μείον της συσκευής. Η συσκευή μου ευρωπαϊκή είναι και φαντάζομαι στο you.gr πουλάνε την ευρωπαϊκή έκδοση. Μου φαίνεται απίθανο έως αδύνατο να πουλάνε αμερικανική η κινεζική version. Τώρα σε σχέση με το Matte εκεί που υπερτερεί το Huawei είναι στην αυτονομία που είναι top πράγμα λογικό αν αναλογιστούμε ότι έχει 4000 μπαταρία με 1080 ανάλυση οθόνης. Όπως επίσης θα υπερτερεί σε λήψη σήματος WiFi και ομιλίας που διαχρονικά τα Huawei διαπρέπουν με διαφορά από τους περισσότερους κατασκευαστές(με τίμημα πάντα το υψηλότερο SAR) Επειδή παράλληλα με το Axon 7 ειχα/έχω το s7 edge/S8+ το Axon υπερτερεί σε αυτά τα 2 ελαφρώς αλλά αισθητά ειδικά στην εμβέλεια του WiFi που διαχρονικά τα Samsung δεν φημίζονται σε αυτό το τομέα. Τώρα προσωπικά εγώ προτιμώ το Axon έναντι του Huawei διότι όταν κυκλοφόρησαν πέρσι ήταν αρκετα πιο προσιτό το πρώτο,επίσης έχει double tap to wake που ήθελα αυτό το feature και επίσης δεν είχε on screen navigation button που έχει το Huawei. Επίσης το Axon υπερτερεί στον ήχο από τα ηχεία(ενσωματώνει διπλά ίδιας ποιότητας stereo ηχεία) όπως και η χρήση DAC HiFi ήχο από την θύρα ακουστικών. Επίσης το Axon έχει πιστοποίηση Daydream VR αν σε ενδιαφέρει αυτό το feature. Στα κοινά μεταξύ τους και τα 2 έχουν εξαιρετική ποιότητα κατασκευής,full unibody metal κατασκευή και τα 2 όμορφα είναι και dual sim. Από εκεί και πέρα υπάρχει διαφορά σε τεχνολογια οθόνης το ένα LCD–IPS 1080 το άλλο 2K OLED. Άρα είναι και θέμα ποια τεχνολογια οθόνης προτιμάς ανεξάρτητα από την ανάλυση. Άρα τα βάζεις κάτω και κρίνεις πιο ταιριάζει περισσότερο στα γούστα σου. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Σωστά τα λες απλά και η κάμερα του mate 9 είναι εξαιρετική και είναι ανώτερη κατά πολύ από του axon 7 Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 24, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 (edited) Σωστά τα λες απλά και η κάμερα του mate 9 είναι εξαιρετική και είναι ανώτερη κατά πολύ από του axon 7 Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με P10 έχουμε βελτίωση στην Huawei. Έτσι όπως τα λες(κατά πολύ ανώτερη)σαν να είναι σκουπίδι στην κάμερα το Axon πράγμα που δεν ισχύει. Στα ίδια επίπεδα πάνω κάτω με OnePlus 3 είναι του Axon. Γενικά οι Κινέζοι απέχουν από Sammy,Lg,Google και HTC που παραμένουν top και σε αυτό δεν χωρα αμφιβολία. Οποίος θέλει με βασικό κριτήριο κάμερα πάει σε αυτούς και δεν κοιτάζει κανέναν κινέζο. Sent from my iPad using Tapatalk Edited July 24, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Κοίταξε η συσκευή στα λεφτά που έκανε στην αρχή στα 450 που το αγόρασα εγώ όπως και τώρα που έπεσε παραμενει εξαιρετική σε όλους τους τομείς με εξαίρεση την κάμερα κυρίως σε low light συνθήκες και καταγραφή video που όλοι οι Κινέζοι γνωστό είναι κολυμπούν στο ίδιο καζάνι. Αυτό είναι το μοναδικό χτυπητό μείον της συσκευής. Η συσκευή μου ευρωπαϊκή είναι και φαντάζομαι στο you.gr πουλάνε την ευρωπαϊκή έκδοση. Μου φαίνεται απίθανο έως αδύνατο να πουλάνε αμερικανική η κινεζική version. Τώρα σε σχέση με το Matte εκεί που υπερτερεί το Huawei είναι στην αυτονομία που είναι top πράγμα λογικό αν αναλογιστούμε ότι έχει 4000 μπαταρία με 1080 ανάλυση οθόνης. Όπως επίσης θα υπερτερεί σε λήψη σήματος WiFi και ομιλίας που διαχρονικά τα Huawei διαπρέπουν με διαφορά από τους περισσότερους κατασκευαστές(με τίμημα πάντα το υψηλότερο SAR) Επειδή παράλληλα με το Axon 7 ειχα/έχω το s7 edge/S8+ το Axon υπερτερεί σε αυτά τα 2 ελαφρώς αλλά αισθητά ειδικά στην εμβέλεια του WiFi που διαχρονικά τα Samsung δεν φημίζονται σε αυτό το τομέα. Τώρα προσωπικά εγώ προτιμώ το Axon έναντι του Huawei διότι όταν κυκλοφόρησαν πέρσι ήταν αρκετα πιο προσιτό το πρώτο,επίσης έχει double tap to wake που ήθελα αυτό το feature και επίσης δεν είχε on screen navigation button που έχει το Huawei. Επίσης το Axon υπερτερεί στον ήχο από τα ηχεία(ενσωματώνει διπλά ίδιας ποιότητας stereo ηχεία) όπως και η χρήση DAC HiFi ήχο από την θύρα ακουστικών. Επίσης το Axon έχει πιστοποίηση Daydream VR αν σε ενδιαφέρει αυτό το feature. Στα κοινά μεταξύ τους και τα 2 έχουν εξαιρετική ποιότητα κατασκευής,full unibody metal κατασκευή και τα 2 όμορφα είναι και dual sim. Από εκεί και πέρα υπάρχει διαφορά σε τεχνολογια οθόνης το ένα LCD–IPS 1080 το άλλο 2K OLED. Άρα είναι και θέμα ποια τεχνολογια οθόνης προτιμάς ανεξάρτητα από την ανάλυση. Άρα τα βάζεις κάτω και κρίνεις πιο ταιριάζει περισσότερο στα γούστα σου. Sent from my iPad using Tapatalk Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ήσουν κατατοπιστικότατος! Παρεμπιπτόντως προχθές είδα και το άλλο σου κινητό τα s8 plus το οποίο είχε το public σε προσφορά αλλά πολύ ακριβό (700 €) στην προσφορά. Θα τα ξαναδώ όλα και θα δω τι θα αποφασίσω. Με επηρεασες πολύ στο θέμα του σήματος διότι λόγω δουλειάς μιλάω όλη μέρα και με το note 3 που έχω δεν έχω καθόλου καλό σήμα. Φταίει βέβαια και ο παροχος αλλά νομίζω την κύρια ευθύνη την έχει το κινητό μου. Όταν θα χρειαστώ κάτι άλλο θα σε ρωτήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Με P10 έχουμε βελτίωση στην Huawei. Έτσι όπως τα λες(κατά πολύ ανώτερη)σαν να είναι σκουπίδι στην κάμερα το Axon πράγμα που δεν ισχύει. Στα ίδια επίπεδα πάνω κάτω με OnePlus 3 είναι του Axon. Γενικά οι Κινέζοι απέχουν από Sammy,Lg,Google και HTC που παραμένουν top και σε αυτό δεν χωρα αμφιβολία. Οποίος θέλει με βασικό κριτήριο κάμερα πάει σε αυτούς και δεν κοιτάζει κανέναν κινέζο. Sent from my iPad using TapatalkΔεν νομίζω το opo3 έχει ανώτερη κάμερα από το axon και το mate ανώτερη και από τα δύο με μικρές διαφορές από τις φετινές ναυαρχίδες σε κάποιες συνθήκες είναι ανώτερο και από αυτές Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 24, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Εγώ όπως και οι περισσότεροι που έχουν υψηλές απαιτήσεις αν θέλαμε top κάμερα δεν θα πηγαίναμε σε κανέναν κινέζο. Έχουν αρκετή δουλειά ακόμα. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 (edited) Εσύ όμως δεν είχες το mate 9 αν δεν κάνω λάθος και αν δεν κάνω λάθος έχεις το axon το mate ξαναγράφω δεν έχει καμία σχέση με το axon 7 για να μην διαβάζουν εδώ μέσα ότι να ναι και με τίποτα η κάμερα τους δεν συγκρίνεται, sorry για το off topic αλλά όπως τα γράφεται βάζετε πολλοί στη ίδια ζυγαριά όλες τις κινέζικες συσκευές και κάμερες Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 24, 2017 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 24, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 (edited) Εσύ όμως δεν είχες το mate 9 αν δεν κάνω λάθος και αν δεν κάνω λάθος έχεις το axon το mate ξαναγράφω δεν έχει καμία σχέση με το axon 7 για να μην διαβάζουν εδώ μέσα ότι να ναι και με τίποτα η κάμερα τους δεν συγκρίνεται, sorry για το off topic αλλά όπως τα γράφεται βάζετε πολλοί στη ίδια ζυγαριά όλες τις κινέζικες συσκευές και κάμερες Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Sorry αλλά δεν με έχει πείσει το Matte από όσες λίγες φωτό είδα στο νήμα με τις φωτός όπως και από το νήμα του. Σε low light πάσχει όπως και στην καταγραφή video. Εξακολουθώ να την κατατάσσω την Huawei στην ίδια μοίρα με τους άλλους κινέζους στυλ OnePlus η Axon. Με το P10 έχουν γίνει κάποια βήματα εμπρός αλλά το Matte 9 είναι μια γενιά πίσω. Και επαναλαμβάνω όσοι έχουν βασικό κριτήριο την κάμερα θα στραφούν σε μη κινεζικές συσκευές. Sent from my iPad using Tapatalk Edited July 24, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Είδες που γράφεις ότι να ναι ακριβώς τον ίδιο φακό έχουν το mate 9 και το p10 θα πάρει κανείς που έχει το axon 7 τα mate και θα πάθει σοκ Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts