Jump to content

ZTE Axon 7

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι το κινεζικο? Αν ναι, υπαρχει χαοτικη διαφορα μεταξυ κινεζικων και ευρωπαϊκων - αμερικανικων.

Μπορουν να μας το επιβεβαιωσουν οι κάτοχοι...

Εχει διαφορες στο hardware Βαγγέλη; θεωρώ δύσκολο η premium έκδοση να υπολείπεται όπως λες

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στα Αμερικανικά γίνετε λόγος και για κακό σήμα σε WiFi και κηνιτο κάτι που δεν το έχει το δικό μας. Θα δοκιμάσω βραδυνη φώτο και θα ανεβάσω αργότερα.

Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν μιλάμε μόνο για φωτογραφία αλλά για βίντεο που τα πράγματα είναι επιεικώς μέτρια.

Ευχαριστω δημόσια το φίλο το Θανάση που με πρόλαβε και ακυρωσα την παραγγελία

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχει διαφορες στο hardware Βαγγέλη; θεωρώ δύσκολο η premium έκδοση να υπολείπεται όπως λες

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν μιλάμε μόνο για φωτογραφία αλλά για βίντεο που τα πράγματα είναι επιεικώς μέτρια.

Ευχαριστω δημόσια το φίλο το Θανάση που με πρόλαβε και ακυρωσα την παραγγελία

Η premium εκδοση κυκλοφορησε ηδη εδώ και μερικους μηνες, ενώ η ευρωπαϊκη μολις πριν λιγες μερες.

Είναι πολύ πιθανο οι διαφορες αναφορες στα φορα για αλλαγη hardware components να ευσταθουν (πως αλλωστε δικαιολογειται κανεις ευρωπαιος να μην εχει θεμα με wifi/gsm signals κλπ, ενώ οι κάτοχοι κινεζικων / αμερικανικων να εχουν τοσες πολλες αναφορες), ενώ εχουν ηδη κυκλοφορησει παμπολλα firmware updates (το ένα major, μολις σημερα, όπως ειδαμε από το συμφορουμιτη Alextrela).

Κατά συνεπεια, μαλλον βιαστηκες να ακυρωσεις το -κατά τα φαινόμενα - πιο vfm flagship killer του εμποριου...

Επισης, σου υπενθυμίζω ότι το κινητο φοραει Samsung isocell 20MP με f1.8. Με αλλα λογια εχεγγυο, με ένα καλο software optimization, να δωσει φωτο εφάμιλλες σε επιπεδο με το s7 edge...

Edited by v@gelis

Ultimate camera review (Ανεβασμενο πριν 16ωρες, με φρεσκια συσκευή), χαλι μαυρο η καμερα τελικα :lol:

ZTE Axon 7 Ultimate Camera Review 2016: VLOG !! | Best Camera 2016 ???

Edited by v@gelis

Ultimate camera review (Ανεβασμενο πριν 16ωρες, με φρεσκια συσκευή), χαλι μαυρο η καμερα τελικα :lol:

ZTE Axon 7 Ultimate Camera Review 2016: VLOG !! | Best Camera 2016 ???

Βαγγέλη σε γειτονικό φόρουμ τα ίδια έγραφες για την οθόνης και την κάμερα του oneplus 3 όταν έλεγα για τεχνολογία τριετίας και τελικά όταν το πήρες στα χέρια σου το πέταξες σαν βρωμερό σκουπίδι.

Τα ίδια γράφεις και εδώ μέχρι να το πάρεις στα χέρια σου. Δυστυχώς η κάμερα εδεν ξεφεύγει από τα κινέζικα

Βαγγέλη σε γειτονικό φόρουμ τα ίδια έγραφες για την οθόνης και την κάμερα του oneplus 3 όταν έλεγα για τεχνολογία τριετίας και τελικά όταν το πήρες στα χέρια σου το πέταξες σαν βρωμερό σκουπίδι.

Τα ίδια γράφεις και εδώ μέχρι να το πάρεις στα χέρια σου. Δυστυχώς η κάμερα εδεν ξεφεύγει από τα κινέζικα

Το πεταξα, όπως μερικες άλλες εκατοντάδες κινητα Γιωργο, μη μπερδευεσαι, εδώ μιλαμε για το Axon 7, άλλο φρουτο (παρεμπιποντως, το oneplus 3, κανει τεραστια επιτυχια, όπως ακριβως προεβλεψα day 1).

Αληθεια, το κατω του μετριου βιντεο το ειδες, στο -προ μερικων ωρων- ανεβασμενο, αναλυτικοτατο βιντεο από εμπειρο χρηστη? :lol:

7:30 λεπτα είναι, κανε ένα κοπο, προλαβαίνεις να αναιρεσεις το λαθος σου και να ριξεις ξανα παραγγελια...

Το πεταξα, όπως μερικες άλλες εκατοντάδες κινητα Γιωργο, μη μπερδευεσαι, εδώ μιλαμε για το Axon 7, άλλο φρουτο.

Αληθεια, το κατω του μετριου βιντεο το ειδες, στο -προ μερικων ωρων- ανεβασμενο, αναλυτικοτατο βιντεο από εμπειρο χρηστη? :lol:

Μπορείς να μου βρεις μια βραδινή λήψη διότι το κάτω του μετρίου εμφανίζεται σε σκοτεινές λήψεις και κυρίως στο βίντεο.

Και το z ultra θυμάμαι πόσο εντυπωσιακές φωτογραφίες έβγαζε την ημέρα μέχρι που ο δύσμοιρος ο χρήστος (vezyro) έμπαινε στο χαμηλό φωτισμό και ήταν σαν νόκια των 15 ευρώ.

Βαγγέλη αναμένω με το καλό να το παραλάβεις να επιβεβαιώσεις τα λεγόμενα σου.

Όσο για το oneplus 3 Και εγώ αυτό είχα πει ότι θα κάνει τεράστια επιτυχία αλλά δεν μπορεί να ξεφύγει από τον κανόνα ότι πληρώνεις παίρνεις.

Η συσκευη καμία σχέση με oneplus πάντως.

Εχει πολυ παραπάνω προτερήματα.(οθόνη,ηχεία,ντιζάιν αυτονομία απο αρκετα εως πολυ ανώτερη συσκευη)

Wifi ΚΑΤ εμέ πιο δυνατό απο 7 edge.

Σήμα κανένα απόλυτος θεμα.

Μπαταρία μια πρώτη ανάγνωση επιπέδου απλού S7.

Sent from my iPad Air 2

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εχει πολυ παραπάνω προτερήματα.

Sent from my iPad Air 2

Μιας που το έχεις μίλα μας λίγο για την κάμερα που ουσιαστικά φαίνεται να είναι το αδύνατο σημείο του .

Μπορείς να μου βρεις μια βραδινή λήψη διότι το κάτω του μετρίου εμφανίζεται σε σκοτεινές λήψεις και κυρίως στο βίντεο.

Και το z ultra θυμάμαι πόσο εντυπωσιακές φωτογραφίες έβγαζε την ημέρα μέχρι που ο δύσμοιρος ο χρήστος (vezyro) έμπαινε στο χαμηλό φωτισμό και ήταν σαν νόκια των 15 ευρώ.

Βαγγέλη αναμένω με το καλό να το παραλάβεις να επιβεβαιώσεις τα λεγόμενα σου.

Γιωργο νομιζω τα πραγματα είναι ξεκάθαρα. Στο 7:30 λεπτων βιντεο βλέπεις το 90% της χρησης της καμερας που είναι σε πολύ καλα επίπεδα.

Θυμησου πως ηταν πριν μερικους μηνες αυτό το κινητο σε αποδοση σε αυτό τον τομεα.

Επισης αναλογισου ότι εχει παρει 4 major updates κι επεται συνεχεια σε εβδομαδιαια βαση (ο τυπος, αν δεις στα σχολια του δεν ειχε καν τη Β30, που δοθηκε μολις σημερα το πρωι !!!!). Τα ειπαμε και παραπανω, εισαι εμπειρος χρηστης και μπορεις να το καταλάβεις. Όταν εχεις εξαιρετικο υλικο Samsung φακο, 20αρη, με διάφραγμα f1.8, μπορεις να κανεις πολλα στο κομματι του λογισμικού...;)

Γιωργο νομιζω τα πραγματα είναι ξεκάθαρα. Στο 7:30 λεπτων βιντεο βλέπεις το 90% της χρησης της καμερας που είναι σε πολύ καλα επίπεδα.

Θυμησου πως ηταν πριν μερικους μηνες αυτό το κινητο σε αποδοση σε αυτό τον τομεα.

Επισης αναλογισου ότι εχει παρει 4 major updates κι επεται συνεχεια σε εβδομαδιαια βαση (ο τυπος, αν δεις στα σχολια του δεν ειχε καν τη Β30, που δοθηκε μολις σημερα το πρωι !!!!). Τα ειπαμε και παραπανω, εισαι εμπειρος χρηστης και μπορεις να το καταλάβεις. Όταν εχεις εξαιρετικο υλικο Samsung φακο, 20αρη, με διάφραγμα f1.8, μπορεις να κανεις πολλα στο κομματι του λογισμικού...;)

Δυστυχώς ο κινέζικος κανόνας βαγγέλη είναι υπεράνω όλων. Δεν θυμάμαι μέχρι σήμερα ούτε ένα από τα 100δες κινέζικα κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια μου να τον ξεπερνάει.

Εχει πολυ παραπάνω προτερήματα.(οθόνη,ηχεία,ντιζάιν αυτονομία απο αρκετα εως πολυ ανώτερη συσκευη)

Sent from my iPad Air 2

Ωραια Αλεξ, το κινητο φαινεται διαμαντι και το επιβεβαιώνεις.

Η καμερα πλεον κινειται σε ποιοτικα επίπεδα και παμε για ακομα μεγαλύτερα πραγματα.

ΥΓ πες μας για το λευκο της οθονης, ισχυει ότι είναι πιο "ψυχρο" , με καλυτερη αποδοση του σε σχεση με τον ικτερο του s7 edge?

Παιδιά για την κατηγορία και το επίπεδο τιμής η κάμερα είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Σαφώς υπολείπεται από s7/g5 κυρίως χαμηλό φωτισμό και νύχτα.

Δεν περίμενα από καμια κινέζικη συσκευή να κάνει παπάδες επίπεδου Samsung,lg σε αυτό το τομέα που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία και τεχνογνωσία

Για το λευκό μαλλον θα ελεγα ελαφρώς πιο θερμο λευκό έχει από 7 edge που σε εμένα είναι προς το ψυχρο άψογο και καμία σχέση με ίκτερο Βαγγέλη.

Έχουν πολύ καλό λευκό και τα 2 με μια μικρή διαφοροποίηση στο τόνο του λευκού.

Για την κατηγόρια της συσκευής είναι εξαιρετικο σύνολο σε υψηλά επίπεδα και η πιο ολοκληρωμένη στην αγορά χωρίς υπερβολή.

Έχει χαρακτηριστικά μάλιστα που είναι σε υψηλότερα επιπεδα από συσκευές με μεγαλύτερη αξία.

Edited by alextrela
alextrela

2 φώτο σε χαμηλό φωτισμό αλλά στο αυτόματο. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160912/0b954cc16c34dba44f9301fe8bb72520.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160912/94ec0f729188f2816bd26d317f1f1988.jpg

2 φώτο σε χαμηλό φωτισμό αλλά στο αυτόματο. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160912/0b954cc16c34dba44f9301fe8bb72520.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160912/94ec0f729188f2816bd26d317f1f1988.jpg

Aν μπορουσες να τις ανεβασεις σε κανενα Flickr να βλεπαμε περισοοτερες λεπτομερειες και πως την τραβηξε (exif) θα ηταν πολυ καλυτερα....

Με μια πρωτη ματια φαινονται πολυ μετριες και με πολυ θορυβο.

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Για εμένα μετα το 7 edge το P9 plus και το Axon 7 ειναι οι 2 πιο ολοκληρωμένες και πλήρης συσκευες για το 16 στο χώρο του android.

Θα με χαρακτήριζα ιδιαιτερα απαιτητικό χρήστη και με πολυ αυστηρά κριτήρια επιλογών που αν μια συσκευη δεν καλυπτει τα περισσότερα πολυ ικανοποιητικά ουτε καν θα την δοκίμαζα.

Για το Axon 7 το μόνο σίγουρο οτι θα την κρατήσω διότι βλέπω ειναι ενα εξαιρετικό σύνολο για την κατηγορία τιμής που παίζει ξεκάθαρα και επαναλαμβάνω παίζει σε αρκετούς τομείς με υψηλότερη προδιαγραφών κυβικά απο προτάσεις που βγήκαν στην αγορά με υψηλότερο κοστος κτήσεις.

Edited by alextrela

Νομίζω η εικόνα μιλάει από μόνη της. Αν θέλεις βάλε και ένα βιντεο με χαμηλό φωτισμό . Εκεί τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα

Edited by gkp

Τι είπε η εικόνα, όταν μίλησε; ότι έχει μπόλικο θόρυβο σε πολύ χαμηλό φωτισμό. Ναι, το ξέραμε. Μια στις 100 φώτο δηλαδή, όπου επιβάλλεται να παίξεις με Manual ρυθμίσεις...

Τι είπε η εικόνα, όταν μίλησε; ότι έχει μπόλικο θόρυβο σε πολύ χαμηλό φωτισμό. Ναι, το ξέραμε. Μια στις 100 φώτο δηλαδή, όπου επιβάλλεται να παίξεις με Manual ρυθμίσεις...

Χαχαχαχ Βαγγέλη νομίζω ότι το έχεις τελειώσει και εσύ πριν καλά καλά το παραλαβεις... Πάμε για άλλα. Δεν είναι εδώ το λιμάνι σου

Χαχαχαχ Βαγγέλη νομίζω ότι το έχεις τελειώσει και εσύ πριν καλά καλά το παραλαβεις... Πάμε για άλλα. Δεν είναι εδώ το λιμάνι σου

Θα δοκιμαστεί και θα κριθεί όπως ξέρω καλά να κάνω Γιωργο. Πάντα με τα δικά μου ματια και μόνο. Μετά θα βγει το πόρισμα ;)

Λες και αλλιως δεν θα το αλλαζε....:lol:

Motorola moto z να δω που θα βρουμε και τι ασχημο θα βρουμε και σε αυτο!

Θα δοκιμαστεί και θα κριθεί όπως ξέρω καλά να κάνω Γιωργο. Πάντα με τα δικά μου ματια και μόνο. Μετά θα βγει το πόρισμα ;)

Ας ελπίσουμε όμως να γράψεις τα αρνητικά διότι στο γειτονικό νήμα του oneplus 3 λακισες και έκανες την πάπια για οθόνη και κάμερα...

Λες και αλλιως δεν θα το αλλαζε....:lol:

Motorola moto z να δω που θα βρουμε και τι ασχημο θα ωρουμε και σε αυτο!

Clove.co.uk έχει εδώ και μέρες

Ηδη παρέλαβε ένα παιδί έδω μέσα... ;)

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ας ελπίσουμε όμως να γράψεις τα αρνητικά διότι στο γειτονικό νήμα του oneplus 3 λακισες και έκανες την πάπια για οθόνη και κάμερα...

Όχι βέβαια, είπα τα πράγματα ακριβώς όπως έχουν, όταν άλλοι μιλαγαν για κάμερες και οθόνες τριετίας και στα καπάκια είδαμε βαθμολογία σε DxO και displaymate να παίζουν στην πρώτη 5αδα. Πλήρως αξιόπιστα πάντα...

Edited by v@gelis

Και τα 2 δεν ηταν κακα ΦΤΟΥ, αλλα δεν ηταν και τοπ.

Δεν ηταν αναβαθμιση σε σχεση με το ΟP2?:)

Άλλο ένα σημερινο video-review. Στο 6' (λεπτο) θα βρειτε και μπόλικες φωτο, για οσους "ανησυχουν" για την καμερα του (και βραδυνες Γιωργο):

https://www.youtube.com/watch?v=H-T3cBwmMdE

Edited by v@gelis

• The title was changed to ZTE Axon 7 (A2017)