kxtsao Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 μου ήρθε και εμένα πρωί η αναβάθμιση 1,2gb ίσως να καταναλώνει πιο εύκολα πόρους της μπαταρίας, θα δω και αύριο, βέβαια, μετά την πρώτη φόρτιση στην μπάρα ειδοποιήσεων, όντως υπάρχει αυτό το νέο εικονίδιο με τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο. θα ήθελα να το βγάλω αν γίνεται κατά τ άλλα, θέλω να δω αν λειτουργεί ομαλά, γιατί με την nougat μου έτρωγε κάποια κολλήματα, ειδικά όταν άνοιγα συγκεκριμένες εφαρμογές και καναδυό φορές έκανε επανεκκίνηση από μόνο του Στάλθηκε από το F5121 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Έκανα επαναφορά και το πρόβλημα με τα ακουστικά παραμένει. Τελικά έγινε επιλεκτικό. Με κάποια δουλεύει, με κάποια όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gouglis Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 1) Η εκκαθάριση της cache πως γίνεται πλέον παιδιά; Με oreo ψάχνω στο μενού της αποθήκευσης κτλ και δεν βρίσκω κάπου επιλογή για clean up, στην προηγούμενη έκδοση πατούσες πάνω στην 'προσωρινή μνήμη' και καθάριζε. Στο oreo όμως δεν βρίσκω κάτι σχετικό. Χωρίς τρίτη εφαρμογή. Όχι στην αποθηκευση. Θα πας: εφαρμογες και ειδοποιησεις-->πληροφοριες εφαρμογης-->(επιλογη εφαρμογης)-->αποθηκευτικος χωρος->>εμφανιζονται δυο κουμπια για απελευθερωση μνημης. Βασικά στο μενου των εφαρμογων δεν βλεπω δυνατοτητα αλλαγής ταξινομησης τους απο αλφαβητικη, σε ανα χωρο που πιανουν. Πιθανον να το κατηργησε η google στο oreo. Βόλευε όταν ηθελες να κανει cleanup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezilys Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Από θέμα ταχύτητας έχει γίνει πάντως πιο γρήγορο από την nougat! Ειδικά στα παιχνίδια έχει αλλάξει αρκετά θα λεγα με το xperia actions μου βγάζει 59 fps σταθερά ασπουμε που πριν με την nougat μια πιγενε 59 μια 40 και μια 35!! Δεν ξέρω άμα μειώνει αυτόματα τα γραφικά αλλά από το είδα δεν είδα καμιά διαφορά στα γραφικά από πριν να σημειώσω ότι δεν τα πείραξα καθόλου! Ακόμα και στο κλείσιμο της συσκευής είδα μια βελτίωση λιγάκι πιο γρήγορα κλείνει!! Γενικά από θέμα ταχύτητας έχει βελτιωθεί σε πολλά σημεία τώρα δεν ξέρω άμα αυτό θα είναι εις βάρος της μπαταρίας..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 (edited) στην μπάρα ειδοποιήσεων, όντως υπάρχει αυτό το νέο εικονίδιο με τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο. θα ήθελα να το βγάλω αν γίνεται Στάλθηκε από το F5121 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με την εφαρμογή hide "running in the background" notification Edited February 25, 2018 by AnDas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Με την εφαρμογή hide "running in the background" notificationευχαριστώ για την πληροφορία κρίμα, πάντως που δεν μπορεί να γίνει εσωτερικά με κάποιον τρόπο και χρειάζεται να κατεβάσω ολόκληρη εφαρμογή Στάλθηκε από το F5121 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Είναι θέμα του Oreo σε όλα τα κινητά από ότι ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Σήμερα ήρθε ένα ακόμα αρχείο αναβάθμισης μεγέθους γύρω στα 100mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myrk2 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Ενημέρωση ασφαλείας Φεβρουαρίου. Περιλαμβάνεται στην νέα ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Με τη σημερινη αναβαθμιση εσβησε το κινητο και δεν ξανα ανοιξε. Νεκρο ουτε φορτιζει ουτε λαμπακια τιποτα. Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Με τη σημερινη αναβαθμιση εσβησε το κινητο και δεν ξανα ανοιξε. Νεκρο ουτε φορτιζει ουτε λαμπακια τιποτα. Καμια ιδεα? αν σου έσβησε κατά την διάρκεια της αναβάθμισης η κάτι τέτοιο μάλλον μπέτωσε.. έφυγες αντιπροσωπία μπας και το σώσεις με την εγγύηση.. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Δοκίμασε με το sony companion αν το δει ..η με τα πλήκτρα power+volume up η down συγχρόνως .. Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Πριν λιγη ωρα δοκιμασα power + up volume και εκανε δουλεια. Τι κολλημα εφαγε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 ως τώρα,τα αρνητικά είναι η χειρότερη διαχείριση της μπαταρίας, κοντά στο 15% κάτω και ένα ακόμη θέμα είναι το σήμα. κάτι έχει πάθει σίγουρα, δεν έχει καλή λήψη όπως πριν Στάλθηκε από το F5121 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezilys Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Πολλά bugs πάντως έχω παρατηρήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 επανέρχομαι όσον αφορά το θέμα μπαταρίας και μάλλον το 15% γίνεται 25% κάτω πολύ χαλαρά τραγική διαχείριση και ελπίζω να διορθωθεί στην συνέχεια Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 (edited) ως τώρα,τα αρνητικά είναι η χειρότερη διαχείριση της μπαταρίας, κοντά στο 15% κάτω και ένα ακόμη θέμα είναι το σήμα. κάτι έχει πάθει σίγουρα, δεν έχει καλή λήψη όπως πριν Στάλθηκε από το F5121 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν νομίζω πως η λήψη έχει σχέση με το λειτουργικό. Η κεραία και το hardware γενικότερα παραμένουν ίδια. Ωστόσο είναι πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τη λήψη. Μήπως συμβαίνει κάτι διαφορετικό; Αρχικά, μετά την αναβάθμιση σε oreo, είχα την εντύπωση πως έχει βελτιωθεί η λήψη αλλά πρόσεξα πως έχει μεταβληθεί η αντιστοιχία ανάμεσα στη στάθμη σήματος, όπως στο δίνει σαν τιμή το τηλέφωνο, και τις μπάρες που βλέπεις στην οθόνη. Παράδειγμα, ενώ πριν με στάθμη -107 σου έδινε μια μπάρα, τώρα εμφανίζει 2 μπάρες. Δίνει την εντύπωση καλύτερου σήματος αλλά πρακτικά είναι το ίδιο. Edited March 1, 2018 by Tasos30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Machete_ Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 (edited) Δεν μπορώ να πω ακόμα για την μπαταρία αλλά για αυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι τώρα αργεί υπερβολικά να μου ανοίξει εφαρμογές όπως Facebook, viber, messenger. (Ειδικά όταν τις ανοίγω από την μπάρα ειδοποίησης) . Συμβαίνει και σε άλλους? Edited March 1, 2018 by Machete_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezilys Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Δεν μπορώ να πω ακόμα για την μπαταρία αλλά για αυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι τώρα αργεί υπερβολικά να μου ανοίξει εφαρμογές όπως Facebook, viber, messenger. (Ειδικά όταν τις ανοίγω από την μπάρα ειδοποίησης) . Συμβαίνει και σε άλλους? Έχω την εντύπωση ότι το ίδιο ανοίγει σε θέμα ταχύτητας από πριν! Οσον αφορά το Facebook που λες σε μένα έχει κολλήσει ένα 14 δίπλα από το Facebook και δεν φεύγει με τπ αλλά ούτε μεγάλονει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Έδωσε ο Θεός και αναβάθμισα και εγώ σήμερα!Μέχρι στιγμής όλα καλά αλλά δεν το έχω πολυψάξει ακόμα.Μία ερώτηση μόνο ρε παιδιά γιατί δεν μπορώ να θυμηθώ...Σε μία σελίδα μου εξαφάνισε μία εφαρμογή.Και επειδή δεν θυμάμαι,υπήρχε εφαρμογή πριν "φωνητική αναζήτηση" της Google?Μου φαίνεται ότι υπήρχε και αυτή εξαφάνισε.Θυμάται κανείς? Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Εκανα clean install την 8.0.0 και σε ενα παιχνιδι 3D που εχω μου κανει θεματα στα γραφικα καποιες φορες οπως φαινεται στην εικονα: εχει κανεις αλλος το ιδιο θεμα? Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 η μπαταρία άρχισε να διορθώνει, νομίζω επανέρχεται στα παλιά επίπεδα.στα υπόλοιπα, μάλλον λειτουργεί καλύτερα από πριν Στάλθηκε από το F5121 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 εκ νέου αναβάθμιση, (ασφαλείας;), μεγέθους 292mb άσχετο, αλλά η κοινότητα εδώ ασχολείται πουθενά με πωλήσεις μεταχειρισμένων xz1 compact; Στάλθηκε από το F5121 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Machete_ Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Να ρωτήσω κάτι τους πιο ψαγμένους στη φωτογραφία... Μιλάω πάντα για φωτογραφίες στο αυτόματο (όχι manual). Έχει διαφορά στη ποιότητα της φωτογραφίας από 23 mp σε 8 mp ή από 16/9 σε 4/3 ?? Ρωτάω μόνο για ποιότητα (όχι μέγεθος φώτο). Εσείς, ποια ρύθμιση έχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 (edited) Να ρωτήσω κάτι τους πιο ψαγμένους στη φωτογραφία... Μιλάω πάντα για φωτογραφίες στο αυτόματο (όχι manual). Έχει διαφορά στη ποιότητα της φωτογραφίας από 23 mp σε 8 mp ή από 16/9 σε 4/3 ?? Ρωτάω μόνο για ποιότητα (όχι μέγεθος φώτο). Εσείς, ποια ρύθμιση έχετε? Στα 23mp υπάρχει διαφορά όπως και σε αναλογία 16/9. Βέβαια αυτά είναι θεωρητικά διότι σε 5in οθόνη τι λεπτομέρειες και τι διαφορές να εντοπίσεις ή αντιληφθείς; Εάν ωστόσο βλέπεις τις φωτογραφίες σε μεγαλύτερη οθόνη τότε θα δεις διαφορές. Εγώ το έχω αυτόματο με αυτόματο φλας στα 10mp την μπροστινή και 20mp την πίσω κάμερα. edit 22/3/2018: Παιδιά εδώ και μέρες πρόσεξα πως επάνω στο εικονίδιο του facebook μου εμφανίζει την ένδειξη για 2 ειδοποιήσεις, η οποία δεν φεύγει είτε ανοίξω την εφαρμογή είτε κάνω επανεκκίνηση της συσκευής. Σας το παρουσιάζει και εσάς; Edited March 22, 2018 by Tasos30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts