f_airy Δημοσιεύτηκε May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 21, 2016 Καλησπέρα, Έχω ένα laptop HP G21. Το έχω καμιά 4 χρόνια και κάτι. Κλείνει ξαφνικά όσο το έχω ανοικτό. Μπορεί να κρατήσει μια ώρα ανοικτό και να κλείσει ή 10 λεπτά. Δεν κάνω κάτι βαρύ μπορεί και απλό browsing και είναι ανοικτό και το skype (χωρίς να πραγματοποιώ κάποια κλήση) Το έκανα format αλλά συνεχίζουν τα ίδια. Το τροφοδοτικό του είναι υπερβολικά ζεστό. Υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό; Τι μου συστήνετε να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Πάνε σε ένα τεχνικό να στο καθαρίσει από μέσα ή αν μπορείς μόνος σου άνοιξε το και καθάρισε ότι σκόνες έχει μέσα. Υπερθέρμανση 99% Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_airy Δημ. May 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Σε τι κόστος κυμαίνεται ένας τεχνικός; Είναι εύκολα να το ανοίξω μόνος και να το καθαρίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Τα HP είναι τα πιο δύσκολα στο άνοιγμα, αν είσαι αρχάριος χρήστης θα πρότεινα να το πήγαινες σε τεχνικό, κόστος λογικά κανα 20-30€ .. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_airy Δημ. May 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ευχαριστώ! Υπάρχει κάποιος τρόπος να τσεκάρω ότι όντως είναι υπερθέρμανση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html Κατέβασε το και δες το cpu temperature. Είτε την portable έκδοση (δεν χρειάζεται εγκατάσταση) είτε το setup το ίδιο είναι. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Καλησπέρα, Έχω ένα laptop HP G21. Το έχω καμιά 4 χρόνια και κάτι. Κλείνει ξαφνικά όσο το έχω ανοικτό. Μπορεί να κρατήσει μια ώρα ανοικτό και να κλείσει ή 10 λεπτά. Δεν κάνω κάτι βαρύ μπορεί και απλό browsing και είναι ανοικτό και το skype (χωρίς να πραγματοποιώ κάποια κλήση) Το έκανα format αλλά συνεχίζουν τα ίδια. Το τροφοδοτικό του είναι υπερβολικά ζεστό. Υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό; Τι μου συστήνετε να κάνω; Σκονη μαλλον θα μαζεψε.Πανε σε ενα τεχνικο να το ανοιξει. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts