Jump to content

Samsung J5 (2015) - Samsung A5 (2015) - LG ZERO Επιλογη?

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε ολους. θα ηθελα να με βοηθησετε οσον αφορα την επιλογη κινητου με τα εξης χαρακτηριστικα

-Γυναικα κατοχος , που σημαινει οτι αποκλειονται οποιαδηποτε κινεζικα με αλλαγες ρομ,μπλα μπλα μπλα...θελει να το ανοιξει και να το λειτουργησει αμεσα! Και επισης το λειτουργικο του να ειναι οσο πιο female friendly (υπαρχει αυτος ο ορος αραγε?) .

-Διαστασεις μεχρι 5 ιντσες

-Τιμη ταβανι τα 200+ ευρω

-Χρηση κυριως τηλεφωνικη, φωτογραφιες χωρις πολλες απαιτησεις σε social media

Με ολα και ολα αυτα και λιγο ψαξιμο εδω μεσα καταληγω στα παρακατω τρια κινητα οπως φαινεται και στον τιτλο

1. Samsung J5 (2015). Μαλλον πρεπει να ειναι αυτη τη στιγμη το best selling στην τιμη που παιζει με αρκετα και πολλα (σημαντικο) θετικα σχολια! https://www.skroutz.gr/s/7333160/Samsung-Galaxy-J5-8GB.html?from=account_favorites

2. Samsung A5 (2015). Αν εχω καταλαβει καλα...εχει ολα τα θετικα του J5 συν το γεγονος οτι ειναι μεταλλικο, γυαλι και πολυ πιο ελαφρυ. (διορθωστε με αν κανω λαθος). Και τα δυο φορανε την ιδια ακριβως καμερα και επιπλεον ειναι και 16gb. https://www.skroutz.gr/s/6003622/Samsung-Galaxy-A5-16GB.html?from=account_favorites

3. LG Zero, και η τελευταια μου επιλογη. μεταλλικο, με καλυτερη (ονομαστικη μπροστινη καμερα 8mp σε αντιθεση με τα 5mp των samsung, αλλα ειναι και στην πραγματικοτητα???), τιμη στο οριο μου, και σιγα σιγα θετικα σχολια,.

https://www.skroutz.gr/s/7932088/LG-Zero-16GB.html?from=favorites_popup

Επομενως ειμαι σε ενα διλημμα! και επειδη προκειται για γυναικα...πρεπει να σταθμισω ολες τις αναγκες και επιθυμιες της...με πολυ προσοχη!

Τι λοιπον θα μου προτεινατε?

Ευχαριστω!

Για να προλαβω τις απαντησεις μερικων, απεριψα το huawei p8 lite λογω και μονο αρνητικης προδιαθεσης της γυναικας οταν ειδε το λειτουργικο του.

To j5 θεωρώ είναι αξιόλογο φίλε! :)

Δυνατή οθόνη καλή κάμερα και μπαταρία! :)

Εχουμε και λεμε j5 2/2!!

Nα πω την αληθεια και εγω προς εκει κατεληγα αφου διαβασα ολα τα σχολια που βρηκα αλλα τελευταια στιγμη που πεταχτηκε και το LG zero.

Θα πρεπει να παω να το δω και αυτο απο κοντα!

Το A5 (2015) το έχει ένας φίλος μου πολύ όμορφο κινητό οι κυριότερες διαφορές οτι είναι αλουμίνιο, 16gb εσωτ μνήμη, 2gb ram σε σχέση με το j5 που έχει 8gb εσωτ μνήμη και 1.5gb ram (βέβαια με μια κάρτα μνήμης λύνεται το πρόβλημα στον εσωτ χώρο). Επίσης η έκδοση android το A5 έχει παραμείνει στην 5.0.2 ούτε καν στην 5.1 που είναι το j5. Αλλά αν πρόκειται για γυναίκα δε νομίζω να ασχοληθεί και πολύ με αυτό :p

Τέλος η μπαταρία του j5 στα 2600 mAh είναι δυνατή!

Πάντως στην τιμή που έχει πέσει το j5 άμα το πάρεις από σκρουτζομαγαζο αξίζει πολύ! Οπότε j5 κι από μένα :up:

Edited by filipsyros

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Εγώ θα πήγαινα στο zero. Η κάμερες του είναι πάρα πολύ καλές και ειδικά η μπροστινή είναι τρομερή και σε σχέση με το j5 το θεωρώ πιο όμορφο και σίγουρα δείχνει πιο πολυτελές. Το Α5 θα ήταν η δεύτερη επιλογή μου αλλά δεν θα έδινα 50 ευρώ επιπλέον για μισό GB περισσότερο RAM που σίγουρα δίνει μεγαλύτερη άνεση.

Αν στο παραπάνω ερώτημα είχα και σαν επιλογές το όριο χρημάτων 200ευρω από Κίνα μεριά τι θα μου προτείνατε;

Xiaomi mi4c

Note 3 pro??

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν στο παραπάνω ερώτημα είχα και σαν επιλογές το όριο χρημάτων 200ευρω από Κίνα μεριά τι θα μου προτείνατε;

Xiaomi mi4c

Note 3 pro??

Note 3 pro θα πρότεινα αν δεν έχεις θέμα με τις 5.5". Δέν έχουν μεγάλες διαφορές όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά η μπαταρία "τέρας" 4000mAh μετράει αρκετά υπέρ του note 3 pro. Επίσης αν θεωρείς και must το fingerprint scanner τότε πας για note 3

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Για το moto 3gn ποια είναι η γνώμη σας; σε σχέση με j5 και LG zero;

Η επιλογή πλέον είναι ανάμεσα σε Huawei P8 lite

Samsung a5 (2016)

Samsung j5

Πήγα και είδα το P8 lite από κοντά και με εντυπωσίασε με την ποιότητα κατασκευής του. Ανάμεσα σε αυτά λοιπόν ποια θα μου προτείνατε με κριτήριο την κάμερα, ευκολία χρήσης για γυναίκα, και γενικότερα;

Η επιλογή πλέον είναι ανάμεσα σε Huawei P8 lite

Samsung a5 (2016)

Samsung j5

Πήγα και είδα το P8 lite από κοντά και με εντυπωσίασε με την ποιότητα κατασκευής του. Ανάμεσα σε αυτά λοιπόν ποια θα μου προτείνατε με κριτήριο την κάμερα, ευκολία χρήσης για γυναίκα, και γενικότερα;

να ξες μονό το μότο τζι θα πάρει αναβάθμισή όλα τ άλλα που κοιτας θα πεθάνουν με λολλιποπ και ΜΜ

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

να ξες μονό το μότο τζι θα πάρει αναβάθμισή όλα τ άλλα που κοιτας θα πεθάνουν με λολλιποπ και ΜΜ

To P8 lite διαβασα στο φορουμ ότι αυτές τις ημέρες παίρνει την 6.0 mui rom. Αυτό δεν είναι το ίδιο;

To P8 lite διαβασα στο φορουμ ότι αυτές τις ημέρες παίρνει την 6.0 mui rom. Αυτό δεν είναι το ίδιο;

Μέτα? θα πάρει αναβάθμισή? δεν νομίζω Τάκη! το moto g3 θα πάρει android N κατά 99.9%:D

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Motor 3gn vs Samsung j5 από θέμα κάμερας ?

Κάποια προβλήματα υπερθέρμανση που διαβάζω για το moto έχουν ληθει πλέον με την αναβάθμιση σε 6.0?

Πάντως τα γενικότερα πολλά και καλά σχόλια και κριτικές για το j5 με έχουν πρόβληματισει ότι δε μπορεί να απέχουν και πολύ από τη πραγματικότητα και πρέπει να είναι όντως μια πολύ καλή vfm συσκευή στα 150€ που το βρίσκεις πλέον!