fotispigi Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Παιδιά καλησπέρα ,η τελευταία rom του Chris περιέχει gapps ή τα βάζουμε μόνοι μας; τα βαζουμε, δεν ειναι ενσωματωμενα Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanman Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Ευχαριστώ πολύ Φώτη!Πάνω απ'όλα ευχαριστούμε τον Chris για τα όμορφα καλουδια που μας προσφέρει απλόχερα! Παράθεση Letv 1 pro x800 us Letv le max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 (edited) Προσπαθω να βοηθησω το μελος που ειχε χασει τα imei. Και οι δυο εχουμε το χ820. Παιρνω με το twrp αντιγραφο της δικης μου ρομ και την βαζω στο κινητο του ωστε να κανω επαναφορα με ακριβως το ιδιο twrp αλλα λαμβανω σφαλμα ''not selected particion to restore''. Πως λυνεται αυτο και τι ακριβως προτεινεται να κανω αντιγραφο της ρομ που εχει το κινητο μου (ποια να επιλεξω στο twrp); 1. (μπορει να κανω και λαθος).. περασες το αντιγραφο με adb, η με κοπυ-παστε? Επισης, το δικο σου εχει αλλους κωδικους.. Περναει με twrp? (Εγω που δοκιμασα να περασω μπακαπ απο το ενα le max x29, sto allo le max x29 που εχω, δεν περναγε) Τωρα αν περναει με αλλον τροπο, δεν ξερω..? 2. Ετσι οπως το γραφεις, λεει οτι δεν εκανες επιλογη, που θα γινει η επαναφορα.. Εκανες? Λογικα στο system δεν πρεπει να γινη? 3. Απ οτι ξερω τα ιμει ειναι σ αυτους τους φακελους: efs1.emmc.win efs1.emmc.win.sha2 efs2.emmc.win 4. Ειχα γραψει και τοτε που ρωταγε ο φιλος οτι: Με την 30s, το MEID φαινετε οτα πληκτρολογησεις *#06# Οταν ομως αλλαξεις ρομ το MEID δεν φαινετε.. Φαινωντε μονο τα 2 ιμει. (τοχω δοκιμασει προσωπικα) ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑΓΗ ΡΟΜ, μονο και μονο για να το δω..! Αρα λογικαγια να δει το MEID, θα πρεπει να περασει την 30s 5. Ειχα τσεκαρει επισης στα 2 le max και sto Elephone P2000 poy εχω οτι, Το δευτερο ιμει ειναι συν 8 νουμερα, στα τελευταια 3 ψηφια, απο το πρωτο.. (δηλαδη., αν το πρωτο ιμει που ειχε γραψει το εχει και τελειωνει π.χ. σε 857, το δευτερο ιμει θα τελειωνει, σε 857+8= "865". Τοχαν επιμεβαιωση αν θυμαμαι καλα και 2-3 παιδια. Ολα τα προηγουμενα νουμερα ειναι ιδια. 6.Ειχα γραψει επισης, (απ οτι γκουγκλαρισα), οτι το ποιο πιθανο ειναι οτι, στις περισοτερες περιπτωσεις, ΔΕΝ φταιει το ιμει, αλλα ο παροχος του δικτιου.. π.χ. Αφου το ενα ιμει το βγαζει, γιατι να μην εχει δικτιο? Επικοινωνησε με τον παροχο??? ΣΥΝΟΨΗ: Αφου επικοινωνησουμε με τον παροχο και σιγουρεψουνε οτι ειναι ανταξει 1. βαζουμε το ιμει που εχουμε 2. βαζουμε το 2ο ιμει συν 8 νουμερα στα 3α τελευταια ψηφια 3. περναμε την 30s. (ετσι θα δουμε αν εμφανιστει το MEID.., γιατι αν περασουμε π.χ. την Pie, δεν θα το δουμε) Ελπιζω να βοηθησα Ναστε καλα.. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- New build for Leeco Max2 (x2) by CrisBalGreece ▪️ Version: Pie ▪️ Build date: June 30th 2019, 19:22 pm ▪️ File size: 825 MB Changelog - Greek translations 100% - Greek apps - Gboard - Greek LePref plus extras - Removed Via ▪️ Download https://drive.google.com/file/d/1ZfnUSlsCban0RlrR7zYLOT4tcN_nTPA2/view?usp=sharing #x2 #aospextended Gapps: BeanGapps, MindTheGapps, OpenGapps-nano -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AOSP-EXTENDED -v6.6-x2-2190617/30-4100mAh Battery Patch Working also for AOSP-EXTENDED -v6.6-x2-2190617-OFFICIAL Zip Download https://mega.nz/#!lWpCSCqb!hl8zllt7TZoiyLTGWzunfm1lMGr_6GQs1BDUD378kuw Ευχαριστουμεεεεεεε!!!!! Νασε καλα!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια, επειδη βλεπω 3 ειδων gapps, και δεν το ξερω το θεμα ξερει καποιος, ποια ειναι καλυτερα, να διαλεξουμε?? Edited July 1, 2019 by vasillis2 Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 1. (μπορει να κανω και λαθος).. περασες το αντιγραφο με adb, η με κοπυ-παστε? Επισης, το δικο σου εχει αλλους κωδικους.. Περναει με twrp? (Εγω που δοκιμασα να περασω μπακαπ απο το ενα le max x29, sto allo le max x29 που εχω, δεν περναγε) Τωρα αν περναει με αλλον τροπο, δεν ξερω..? 2. Ετσι οπως το γραφεις, λεει οτι δεν εκανες επιλογη, που θα γινει η επαναφορα.. Εκανες? Λογικα στο system δεν πρεπει να γινη? 3. Απ οτι ξερω τα ιμει ειναι σ αυτους τους φακελους: efs1.emmc.win efs1.emmc.win.sha2 efs2.emmc.win 4. Ειχα γραψει και τοτε που ρωταγε ο φιλος οτι: Με την 30s, το MEID φαινετε οτα πληκτρολογησεις *#06# Οταν ομως αλλαξεις ρομ το MEID δεν φαινετε.. Φαινωντε μονο τα 2 ιμει. (τοχω δοκιμασει προσωπικα) ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑΓΗ ΡΟΜ, μονο και μονο για να το δω..! Αρα λογικαγια να δει το MEID, θα πρεπει να περασει την 30s 5. Ειχα τσεκαρει επισης στα 2 le max και sto Elephone P2000 poy εχω οτι, Το δευτερο ιμει ειναι συν 8 νουμερα, στα τελευταια 3 ψηφια, απο το πρωτο.. (δηλαδη., αν το πρωτο ιμει που ειχε γραψει το εχει και τελειωνει π.χ. σε 857, το δευτερο ιμει θα τελειωνει, σε 857+8= "865". Τοχαν επιμεβαιωση αν θυμαμαι καλα και 2-3 παιδια. Ολα τα προηγουμενα νουμερα ειναι ιδια. 6.Ειχα γραψει επισης, (απ οτι γκουγκλαρισα), οτι το ποιο πιθανο ειναι οτι, στις περισοτερες περιπτωσεις, ΔΕΝ φταιει το ιμει, αλλα ο παροχος του δικτιου.. π.χ. Αφου το ενα ιμει το βγαζει, γιατι να μην εχει δικτιο? Επικοινωνησε με τον παροχο??? ΣΥΝΟΨΗ: Αφου επικοινωνησουμε με τον παροχο και σιγουρεψουνε οτι ειναι ανταξει 1. βαζουμε το ιμει που εχουμε 2. βαζουμε το 2ο ιμει συν 8 νουμερα στα 3α τελευταια ψηφια 3. περναμε την 30s. (ετσι θα δουμε αν εμφανιστει το MEID.., γιατι αν περασουμε π.χ. την Pie, δεν θα το δουμε) Ελπιζω να βοηθησα Ναστε καλα.. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστουμεεεεεεε!!!!! Νασε καλα!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια, επειδη βλεπω 3 ειδων gapps, και δεν το ξερω το θεμα ξερει καποιος, ποια ειναι καλυτερα, να διαλεξουμε?? Εγώ τα openGapps βάζω πάντα Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 Εγώ τα openGapps βάζω πάντα Κι εγω αυτα βαζω.. Απλως ειπα, μηπως ξερει καποιος τι παιζει.. Ευχαριστω Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 (edited) New build for Leeco Max2 (x2) by CrisBalGreece ▪️ Version: Pie ▪️ Build date: June 30th 2019, 19:22 pm ▪️ File size: 825 MB Απο την τελευταια ΑΕΧ περναει βρωμικα , η καλυτερα καθαρη? Ποιο twrp πρωτεινης? Edited July 2, 2019 by vasillis2 Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 New build for Leeco Max2 (x2) by CrisBalGreece ▪️ Version: Pie ▪️ Build date: June 30th 2019, 19:22 pm ▪️ File size: 825 MB Απο την τελευταια ΑΕΧ περναει βρωμικα , η καλυτερα καθαρη? Ποιο twrp πρωτεινης? Κάνε cache and dalvik cache και βαλτην.. Καθαρή... κάνεις 2 cache , system and data. TWRP όλα τα treble support.. Τσεκαρε το ποστ για το patch στον Chrome αν χρειαστεί Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis_1 Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 Κάνε cache and dalvik cache και βαλτην.. Καθαρή... κάνεις 2 cache , system and data. TWRP όλα τα treble support.. Τσεκαρε το ποστ για το patch στον Chrome αν χρειαστεί Επέστρεψε ο chrisbal και αναστήθηκε το φόρουμ. Ευχαριστούμε :) Παράθεση LeEco Le Max 2 EUI 30s-V23 / Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 Κάνε cache and dalvik cache και βαλτην.. Καθαρή... κάνεις 2 cache , system and data. TWRP όλα τα treble support.. Τσεκαρε το ποστ για το patch στον Chrome αν χρειαστεί Ευχαριστω! νασαι παντα καλα!!!!! Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 Εναν φακελο Xiaomi, που εχει ριζωσει στην SD ξερει καποιος πως φευγει? Με διαγραφες και μεσω twrp, ολο ξαναεμφανιζετε.. Μ εχει πρηξει... Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 Επέστρεψε ο chrisbal και αναστήθηκε το φόρουμ. Ευχαριστούμε :)Το κρατήσανε όμως ζωντανό και άλλα παιδιά εδώ μέσα τόσο καιρό. Πάνε σε άλλα forum να δεις τι νέκρα επικρατεί. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 Το κρατήσανε όμως ζωντανό και άλλα παιδιά εδώ μέσα τόσο καιρό. Πάνε σε άλλα forum να δεις τι νέκρα επικρατεί. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έτσι ακριβώς! Η δύναμη του φόρουμ είστε όλοι εσείς και κανένας άλλος.. 3 ετών τηλέφωνο και ακόμα είμαστε ζωντανοί και έρχεται και η Q σε λίγες μέρες..;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 (edited) Έτσι ακριβώς! Η δύναμη του φόρουμ είστε όλοι εσείς και κανένας άλλος.. 3 ετών τηλέφωνο και ακόμα είμαστε ζωντανοί και έρχεται και η Q σε λίγες μέρες..;) :wacko::X:) Τετοια πες μας!!!!!!!!!!!! Με ..βλεπω, να περνω και ...τριτο.. Le Max..? Edited July 2, 2019 by vasillis2 Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 ....και έρχεται και η Q σε λίγες μέρες..;) Με βλέπω να παρατάω το mix 2s και να ξανακάνω τον "Αλέκο" κύρια συσκευή μου:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 οσοι πιστοι προσελθετε...το δικο μου θα το δωσω οποιος θελει ειναι με 4 ραμ και 64 μνημη γενικα αψεγαδιαστο και με τζαμακι απο την πρωτη στιγμη το δινω γιατι εχει πιεστει η οθονη σε ενα σημειο χαμηλα και σε σκουρο φοντο φαινεται ενα μωβ σημαδι,,,σε λευκο φοντο κανενα προβλημα οποιος θελει να δει φωτο ας μου στειλει π.μ. να του στειλω το λινκ σε γειτονικο φορουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 οσοι πιστοι προσελθετε...το δικο μου θα το δωσω οποιος θελει ειναι με 4 ραμ και 64 μνημη γενικα αψεγαδιαστο και με τζαμακι απο την πρωτη στιγμη το δινω γιατι εχει πιεστει η οθονη σε ενα σημειο χαμηλα και σε σκουρο φοντο φαινεται ενα μωβ σημαδι,,,σε λευκο φοντο κανενα προβλημα οποιος θελει να δει φωτο ας μου στειλει π.μ. να του στειλω το λινκ σε γειτονικο φορουμ. To εχεις ξαναγράψει...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7863535#post7863535 Βάλτο στις αγγελίες! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Τσεκαρε το ποστ για το patch στον Chrome αν χρειαστεί Εσυ μου τογραψες για τον chrome, αλλα ..ειπα να μην ρωτησω ..παλι.. οποτε μου ανοιξε στα ..αγγλικα:lol: Αφου .. ..εψαξα ..εψαξα ..εψαξα.. και δεν τα καταφερα περασα τον chrome beta,:) Διορθωνετε?? Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Εσυ μου τογραψες για τον chrome, αλλα ..ειπα να μην ρωτησω ..παλι.. οποτε μου ανοιξε στα ..αγγλικα:lol: Αφου .. ..εψαξα ..εψαξα ..εψαξα.. και δεν τα καταφερα περασα τον chrome beta,:) Διορθωνετε?? Απεγκατάσταση του beta και φλας το ζιπ...η απλά κάνε ενημέρωση στον Chrome μετά την απεγκατάσταση του beta.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Θέλει downgrade to Magisk se 17.0 Stable για να δουλεύει σωστά τα άλλα είναι πειραματικά..Το αφαιρώ στην νέα φουλ Ρομ. Εκανα απεγκατασταση το chrome beta και πηγα να περασω το ζιπ.. Μετα ..λεω.. (δεν κανω.. ενημερωση πρωτα.?) Παω να κανω ενημςρωση ..και.. την ειχε κανει ..μονο του! :lol: Αν κανουμε downgrade to Magisk se 17.0 Stable, ολα τα υπολοιπα , θα δουλευουν σωστα??? Η θαχει αλλα θεματα? (ετσι για να μαθαινουμε..) Ουτως η αλλως, το face unlock δεν το χρησιμοποιω (περασα Μαγκισκ 19.3) και παλι εχει το ιδιο θεμα στο ξεκλειδωμα.. Ευχαριστω!!! Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Εκανα απεγκατασταση το chrome beta και πηγα να περασω το ζιπ.. Μετα ..λεω.. (δεν κανω.. ενημερωση πρωτα.?) Παω να κανω ενημςρωση ..και.. την ειχε κανει ..μονο του! :lol: Αν κανουμε downgrade to Magisk se 17.0 Stable, ολα τα υπολοιπα , θα δουλευουν σωστα??? Η θαχει αλλα θεματα? (ετσι για να μαθαινουμε..) Ουτως η αλλως, το face unlock δεν το χρησιμοποιω (περασα Μαγκισκ 19.3) και παλι εχει το ιδιο θεμα στο ξεκλειδωμα.. Ευχαριστω!!! Το ξεκλείδωμα δεν έχει σχέση με το Magisk. Είπαμε..για το battery calibration χρειάζεται..] Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 .... και έρχεται και η Q σε λίγες μέρες..;) Εγώ με την beta Q είμαι εδώ και αρκετό καιρό...... Πειράζει? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Το ξεκλείδωμα δεν έχει σχέση με το Magisk. Είπαμε..για το battery calibration χρειάζεται..] Μαιλστα.. τωρα το καταλαβα..! Οποτε κανενα προβλημα.. Περναμε το δικο σου twrp, και το κανουμε.. Ευχαριστω Μπος.. Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Εγώ με την beta Q είμαι εδώ και αρκετό καιρό...... Πειράζει? :D Επειδή την έχω βάλει 10 φορές, πες τι έχεις κάνει για τα gapps γιατί δεν έχω βγάλει άκρη μέχρι τωρα Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 (edited) Εγώ με την beta Q είμαι εδώ και αρκετό καιρό...... Πειράζει? :D 1. Φυσικά και πειράζει.....αφού είσαι μοναχοφάης:lol: 2. Διόρθωσε την παράθεση που έχεις κάνει:)....Ουπς...κάτι γίνεται με τις παραθέσεις!!!!:rolleyes: Edited July 3, 2019 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Επειδή την έχω βάλει 10 φορές, πες τι έχεις κάνει για τα gapps γιατί δεν έχω βγάλει άκρη μέχρι τωρα[/quote/] Θα μας πει ο Χριστός σε λίγο......Για...σίγουρα πράγματα!!!!!:D Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts