CrisBal Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Έκανα αναβάθμιση το TWRP 3.2.3 και στην συνέχεια πήγα με dirty (από προηγούμενη ίδια ρομ) πήγα να εγκαταστήσω την ρομ lineage-15.1-20180821-Experimental-Rev7-x2 και κόλλησε και δεν μπαίνει στην ρομ.... τι πρέπει να κάνω στην συνέχεια για να μην χάσω τα data, καθώς δεν έχω πάρει backup?? Οι ογηγίες σας για dirty είναι φάουλ!!!! Ας το προσέξει όποιος θέλει να αναβαθμιστεί!!! Δεν είναι φάουλ γιατί κάτι που το γράφουμε το έχουμε δοκιμάσει πρώτα 2 3 φορές. Πατάς απλά να μπει σε recovery και reboot to system... Βέβαια τίποτα δεν είναι 100%σιγουρο με τα ηλεκτρονικά γι'αυτό λέμε πάντα backup..;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 (edited) .... φορμάτ...το μπελά μου μέσα! Edited August 27, 2018 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 (edited) Λόγω ότι εγώ ήμουν ανέκαθεν λάτρης της oreo, τον τελευταίο χρόνο, και επειδή το τηλέφωνο που είχα 820 πήγε σε φιλαράκι, ποια Rom έχει την καλύτερη κατά την γνώμη σας διαχείριση μπαταρίας 2018, χωρίς πολλές απαιτήσεις σε εφαρμογές Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 27, 2018 by nick1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 (edited) Το igo Primo δεν υπάρχει στο Play store. Βασίλη το Primo δεν είναι του Doupas. Απλά ο Ανδρέας Ντούπας έχει φτιάξει το skin (το οποίο είναι πολύ καλό/κορυφαίο) Σωστα Αυτό ενωουσα Θα περάσω παντως τη Ρομ να τη δω και θα ξαναδοκιμασω μήπως τρέχει που δεν το πιστεύω. Οποτε μετα η nextgen η επιστροφη στην Nougar Επίσης σκεφτωμαι να την περάσω χωρίς μετατροπή αρχείων (exr4) Και ο λογος γι αυτό (μήπως φταίει η μετατροπή αρχείων και δεν τρέχει??? Απο οτι μουγραψε ο Χρήστος περνάει και με ext4 Κατάλαβα καλά? η κάνω λάθος? Edited August 27, 2018 by vasillis2 Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Τι primo ξέχνα το. Δεν παίζει σε Oreo. Δεν φταίει το f2fs. Το έχω δοκιμάσει πολλές Ρομ και συσκευές. Είναι γνωστό ότι δεν παίζει. Αν θες οπωσδήποτε primo ξεχνάς τις Oreo roms. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Λόγω ότι εγώ ήμουν ανέκαθεν λάτρης της oreo, τον τελευταίο χρόνο, και επειδή το τηλέφωνο που είχα 820 πήγε σε φιλαράκι, ποια Rom έχει την καλύτερη κατά την γνώμη σας διαχείριση μπαταρίας 2018, χωρίς πολλές απαιτήσεις σε εφαρμογές Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οι τελευταίες oreo του Cris έχουν αρκετή καλή διαχείριση μπαταρίας για oreo. Aν θες πολύ καλύτερη θα πας λογικά σε mm 30s. Tου Crisbal πάντα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Δοκιμασα να βαλω την Arnova απο Gcamera που προτεινει ο Cris στην Los RR αλλα δειχνει μαυρο οταν ανοιγω την εφαρμογη! Την περασε κανεις? Έχουμε καμια αλλη πρόταση απο Gcamera να περασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 (edited) Δοκιμασα να βαλω την Arnova απο Gcamera που προτεινει ο Cris στην Los RR αλλα δειχνει μαυρο οταν ανοιγω την εφαρμογη! Την περασε κανεις? Έχουμε καμια αλλη πρόταση απο Gcamera να περασω? https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/MGC_5.3.015_B-S-G-based_v.1.0.9_TlnNeun.apk https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/Pixel2Mod-Arnova8G2-UltraMinimalSettings-Tolyan009-v2.apk Edited August 27, 2018 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/MGC_5.3.015_B-S-G-based_v.1.0.9_TlnNeun.apk https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/Pixel2Mod-Arnova8G2-UltraMinimalSettings-Tolyan009-v2.apkΚλείσε της άλλες κάμερες και κάνε εκκαθάριση επανεκκίνηση, και θα στρώσει Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι τελευταίες oreo του Cris έχουν αρκετή καλή διαχείριση μπαταρίας για oreo. Aν θες πολύ καλύτερη θα πας λογικά σε mm 30s. Tου Crisbal πάντα.Πέρασα την τελευταία Los και ήρθε για να μείνει, άλλωστε το φιλαράκι μου δεν έχει πολλές ανοιχτές εφαρμογές, σίγουρα θα έχει μια μέρα + διαχείριση Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Δοκίμασε τον BS3 και αν δεν σ αρέσει βάζεις της RR που είναι και αυτός εκεί μέσα....Αν αλλάξεις κερνελ θα χρειαστεί root... αυτά... ΥΓ Ανεβαίνει σήμερα και η v.2 με βελτιώσεις.... Χρήστο μόλις πέρασα με καθαρή εγκατάσταση την Los-RR v.2 Πέρασα και το magisk. Τώρα αν φλασάρω και το BS3 εννοείς θα πρέπει να ξαναφλασάρω το magisk; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Ναι γιατί το magisk κάνει patch στον κερνελ για το root Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Ναι γιατί το magisk κάνει patch στον κερνελ για το rootΣε ευχαριστώ Χρήστο.... Επομένως θα έπρεπε πρώτα να φλασαρω το kernel και μετά το magisk; Και antutu με την τελευταία Los-RR Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Χρήστο μόλις πέρασα με καθαρή εγκατάσταση την Los-RR v.2 Πέρασα και το magisk. Τώρα αν φλασάρω και το BS3 εννοείς θα πρέπει να ξαναφλασάρω το magisk;Δεν χρειάζεται να τον περάσεις. Τον έχει ήδη βάλει ο Crisbal. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Δεν χρειάζεται να τον περάσεις. Τον έχει ήδη βάλει ο Crisbal. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωπςςς.....Δεν το είχα προσέξει. Το έβαλε τώρα στην v.2 ε; Σ' ευχαριστώ:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Ωπςςς.....Δεν το είχα προσέξει. Το έβαλε τώρα στην v.2 ε; Σ' ευχαριστώ:)Και στην v1 το είχε. Los RR v2. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Σταθερή Pie 9 RevengeOS 2.0 27/08 STABLE NON TREBLE Note Gapps are included What's new ? - Double tap to sleep - Auto face unlock - Use the CloudFire DNS instead Google Spy - Battery settings animation - Higher system stability - Updates GPU drivers What's broken ? Your wallet Download: https://master.dl.sourceforge.net/project/revengeos/x2/RevengeOS_x2-2.0-20180827-1927-UNOFFICIAL.zip Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 (edited) Υπάρχει πρόβλημα στην Los RR με την χρήση του Bluetooth. Όταν καλώ ενώ είναι συνδεδεμένο , αποσυνδέεται και ξανά συνδέεται μόνο του. Όταν με καλούν και απαντώ συνεχίζει να ακούγεται ο ήχος κλήσης στο ακουστικό μέχρι να λήξει η κλήση . Δοκίμασα διάφορα wipes , clean install κλπ αλλά το μόνο που εφτιαξε τα πράγματα είναι το φλασαρισμα της προηγούμενης LOS του Χρήστου. Sent from my LEX820 using Tapatalk Edited August 28, 2018 by VOYAGER13 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Υπάρχει πρόβλημα στην Los RR με την χρήση του Bluetooth. Όταν καλώ ενώ είναι συνδεδεμένο , αποσυνδέεται και ξανά συνδέεται μόνο του. Όταν με καλούν και απαντώ συνεχίζει να ακούγεται ο ήχος κλήσης στο ακουστικό μέχρι να λήξει η κλήση . Δοκίμασα διάφορα wipes , clean install κλπ αλλά το μόνο που εφτιαξε τα πράγματα είναι το φλασαρισμα της προηγούμενης LOS του Χρήστου. Sent from my LEX820 using Tapatalk Πώς την έβαλες? Μόνο clean δουλεύει καλά.. Ανέβηκε σημερινή έκδοση με αλλαγές στα script... https://drive.google.com/file/d/1HF1m9IDIwgsA1fDCgTMMxnbeWBNJULNF/view?usp=sharing Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Η pie clean μπαινει; Format data, system, cache, dalvik? ή θελει και format internal storage? Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Πώς την έβαλες? Μόνο clean δουλεύει καλά.. Ανέβηκε σημερινή έκδοση με αλλαγές στα script... https://drive.google.com/file/d/1HF1m9IDIwgsA1fDCgTMMxnbeWBNJULNF/view?usp=sharing Στην αρχή την έβαλα dirty αλλά μετά έκανα και clean install χωρίς αποτέλεσμα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Πώς την έβαλες? Μόνο clean δουλεύει καλά.. Ανέβηκε σημερινή έκδοση με αλλαγές στα script... https://drive.google.com/file/d/1HF1m9IDIwgsA1fDCgTMMxnbeWBNJULNF/view?usp=sharing Χρήστο το v4a σου δουλεύει κανονικά? Στις πληροφορίες του driver Ολα ειναι YES εκτός από το processing. Αυτό είναι ΝΟ ότι και να κάνω. Μέχρι την προηγούμενη όλα ήταν εντάξει. Μήπως κάνει την ζημιά το audioFX που εμφανίστηκε στην v2? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 (edited) Χρήστο το v4a σου δουλεύει κανονικά? Στις πληροφορίες του driver Ολα ειναι YES εκτός από το processing. Αυτό είναι ΝΟ ότι και να κάνω. Μέχρι την προηγούμενη όλα ήταν εντάξει. Μήπως κάνει την ζημιά το audioFX που εμφανίστηκε στην v2? Το audio fx ηταν και στην 1..Ανοίγεις main power for speaker etc... Ανοίγεις convolver.. Βάζεις profiles...Iris.κλο .. ένα ότι θες..μετά πας πάλι και όλα είναι yes...Αν δεν τα ενεργοποιήσεις πως θα είναι yes?...οεο?:lol::p Edited August 28, 2018 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Η pie clean μπαινει; Format data, system, cache, dalvik? ή θελει και format internal storage? Ναι αλλά προσοχή..ΔΕΝ υποστηρίζει f2fs που σημαίνει τα κάνεις όλα ext4 και μετά προχωράς.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Το audio fx ηταν και στην 1..Ανοίγεις main power for speaker etc... Ανοίγεις convolver.. Βάζεις profiles...Iris.κλο .. ένα ότι θες..μετά πας πάλι και όλα είναι yes...Αν δεν τα ενεργοποιήσεις πως θα είναι yes?...οεο?:lol::p Όχι ρε συ... Αυτά είναι τα βασικά. Το έχω καιρό το v4a και το ξέρω αρκετά καλά. Έχω πολλά profile και δικά μου και τα πάντα έπαιζαν άψογα μέχρι και v7. Τώρα Απλά δεν παίζει. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Πώς την έβαλες? Μόνο clean δουλεύει καλά.. Ανέβηκε σημερινή έκδοση με αλλαγές στα script... https://drive.google.com/file/d/1HF1m9IDIwgsA1fDCgTMMxnbeWBNJULNF/view?usp=sharing αυτη περνιετε βρωιμικα πανω? ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτη περνιετε βρωιμικα πανω? Περασα την προηγουνενη με αρχεια ext4.. Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts