Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βάλε dirty την 26ς τότε..

ευχαριστώ !

μόλις έβαλα το κινέζικο modem firmware για 26s (μπας και ) και αν συνεχισθεί το πρόβλημα τότε θα βάλω dirty την τελε 26ς .

Σήμερα επιβεβαίωσα ότι όντως υπάρχει σαφέστατη συσχέτιση των επανεκκινήσεων με την απώλεια σήματος (καθώς κινούμαι με προαστιακό και μετρό και το σήμα χάνεται κάθε τρεις και λίγο) ...

Sammy S9+

Έχω αυτήν από το πρώτο ποστ LeMax2_MIUI8_7.7.1_EU_v.3_C.B.G

Βαλε αυτο απο TWRP χωρίς wipe πριν και μετά..

https://mega.nz/#!Za41EIRa!1hjyq_ETO5Shjb_j3jco6x21CyrL1CI6LiaWEMpGjlY

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξει το winbank? Κάπου διάβασα παίζει αν βάλεις το Magisk...το φλαράρω από TWRP κατευθείαν ή πρέπει πρώτα να πατήσω full unroot από το supersu?

πας στον SU και πατάς unroot ..

Ξερει κανεις κανενα καταστημα για αγορα τζαμακι προστασια της πισω καμερας, γιατι αγορασα ενα απο ebay, και στο τελος νομισα οτι φταιει το τηλεφωνο ποιο χαλια δεν υπηρχε... θολωσε εντελως. Ασε που δεν καλυπτε ολη την καμερα και αφηνε κενα γυρω γυρω

Οσο για την νεα MIUI8_7.7.1_EU_v.3_C.B.G την περασα εχθες και βρισκομε στο σταδιο δοκιμων, θα πω εντυπωσεις σε καμια βδομαδα.

Edited by nick1967

SOS !

Ξεκλείδωσα bootloader και πέρασα twrp σε κινητό φίλου αλλά όταν μπαίνω στο twrp δε βλέπει κανένα storage.Και στο internal και στο usb/otg βγάζει 0mb όταν πατάω select storage και δε μου βγάζει το αρχείο της rom που έχω πετάξει μέσα στο internal.Αν μπορείτε καποια βοήθεια.

Επίσης όταν ανοίγουμε το twrp γράφει κάτι για encryption και ζητάει ένα κωδικό.

Στο pc πάντως βλέπω κανονικά το storage όπως επίσης και όταν συνδέω usb/otg σε ανοιχτό κινητό το βλέπει κανονικά.

Ξερει κανεις κανενα καταστημα για αγορα τζαμακι προστασια της πισω καμερας, γιατι αγορασα ενα απο ebay, και στο τελος νομισα οτι φταιει το τηλεφωνο ποιο χαλια δεν υπηρχε... θολωσε εντελως. Ασε που δεν καλυπτε ολη την καμερα και αφηνε κενα γυρω γυρω

Οσο για την νεα MIUI8_7.7.1_EU_v.3_C.B.G την περασα εχθες και βρισκομε στο σταδιο δοκιμων, θα πω εντυπωσεις σε καμια βδομαδα.

https://m.aliexpress.com/s/item/32780066638.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32780066638&productSubject=For-Letv-Leeco-Le-Max-2-Pro-3-S3-1s-Cool-1-X820-Camera-Lens-Protector#autostay

Αυτό εδώ έχω πάρει εγώ και καλύπτει όλη την κάμερα και δεν μου δημιουργεί πρόβλημα στις φωτογραφίες

Το πέρασα και όταν με καλούν βλέπω μόνο τη φωτογραφία από τη μέση και κάτω της οθόνης και από το μήνυμα για Swype πάνω ή κάτω αναλόγως αν θα απαντήσω ή όχι. Πώς μπορώ να γυρίσω στον προηγούμενο dialer ή να βάλω κάποιον άλλον που να φαίνονται ολόκληρα?

leeco le max 2 tele26s v47

Chris μήπως ξέρεις πως γυρίζω στον προηγούμενο dialer της 26s ή σε κάποιον που να δουλεύει καλά?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Η θηκη που πηρα απο efox ειναι πλέον για πεταμα.

Ψάχνω τυπου βιβλίο, με ή χωρις παραθυρακι(δε με απασχολει), λεπτοκαμωμένη.

Καποια προταση?

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Η θηκη που πηρα απο efox ειναι πλέον για πεταμα.

Ψάχνω τυπου βιβλίο, με ή χωρις παραθυρακι(δε με απασχολει), λεπτοκαμωμένη.

Καποια προταση?

Κάτι τέτοιο ? Χωρίς παραμυθάκι. :):):)

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Chris μήπως ξέρεις πως γυρίζω στον προηγούμενο dialer της 26s ή σε κάποιον που να δουλεύει καλά?

Γιατί τι έπαθε? Αυτά έδωσε ο Τάσος και υποτίθεται ότι δουλεύει. Βάλε από την 26ς που έχω με μεγάλη εικόνα και δοκίμασε αλλιώς παρτα μέσα από την τελε και βάλτα χειροκίνητα.

Πήγαινε επίσης αρχική σελίδα που έχει όλους τους drivers και τους μαμά και βάλε πίσω τους Google.

Edited by CrisBal

https://m.aliexpress.com/s/item/32780066638.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32780066638&productSubject=For-Letv-Leeco-Le-Max-2-Pro-3-S3-1s-Cool-1-X820-Camera-Lens-Protector#autostay

Αυτό εδώ έχω πάρει εγώ και καλύπτει όλη την κάμερα και δεν μου δημιουργεί πρόβλημα στις φωτογραφίες

Το αγορασα ειδη ...ευχαριστω φιλος

Edited by nick1967

Εγώ την 26s v47 έχω και το τηλέφωνο δουλεύει ΑΨΟΓΑ. Βέβαια και πριν με την tele 23 πάλι έτσι δούλευε.
OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 .

Βαλε αυτο απο TWRP χωρίς wipe πριν και μετά..

https://mega.nz/#!Za41EIRa!1hjyq_ETO5Shjb_j3jco6x21CyrL1CI6LiaWEMpGjlY

Δούλεψε τέλεια!Ένα θέμα με τις ειδοποιήσεις έχω... θα βάλω NOVA μπας και τις δω... γιατί κατά τα άλλα η rom είναι άψογη!

SOS !

Ξεκλείδωσα bootloader και πέρασα twrp σε κινητό φίλου αλλά όταν μπαίνω στο twrp δε βλέπει κανένα storage.Και στο internal και στο usb/otg βγάζει 0mb όταν πατάω select storage και δε μου βγάζει το αρχείο της rom που έχω πετάξει μέσα στο internal.Αν μπορείτε καποια βοήθεια.

Στο pc πάντως βλέπω κανονικά το storage όπως επίσης και όταν συνδέω usb/otg σε ανοιχτό κινητό το βλέπει κανονικά.

Βάλε το TWRP - LeEco_LE_x2-f2fs_X820_822_TWRP_v1_CRISBAL_GR και λογικά θα δουλέψει.

Edited by tsilas1

Γιατί τι έπαθε? Αυτά έδωσε ο Τάσος και υποτίθεται ότι δουλεύει. Βάλε από την 26ς που έχω με μεγάλη εικόνα και δοκίμασε αλλιώς παρτα μέσα από την τελε και βάλτα χειροκίνητα.

Πήγαινε επίσης αρχική σελίδα που έχει όλους τους drivers και τους μαμά και βάλε πίσω τους Google.

Ωραία τα λες αλλά που είναι όλα αυτά? Εμείς δεν έχουμε τις γνώσεις σου. Να βάλω αυτα που ήτανε για την tele23 ή θα έχω κάνα άλλο θέμα?

Αυτό επαθα:

Το πέρασα και όταν με καλούν βλέπω μόνο τη φωτογραφία από τη μέση και κάτω της οθόνης και το μήνυμα για Swype πάνω ή κάτω αναλόγως αν θα απαντήσω ή όχι.

Edited by GUZGUN

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Κάτι τέτοιο ? Χωρίς παραμυθάκι. :):):)

Ναι, αυτην κοιτουσα

Την εχεις? Με ποιον τροπο κούμπωνει το τηλέφωνο?

Ωραία τα λες αλλά που είναι όλα αυτά? Εμείς δεν έχουμε τις γνώσεις σου. Να βάλω αυτα που ήτανε για την tele23 ή θα έχω κάνα άλλο θέμα?

Αυτό επαθα:

Το πέρασα και όταν με καλούν βλέπω μόνο τη φωτογραφία από τη μέση και κάτω της οθόνης και το μήνυμα για Swype πάνω ή κάτω αναλόγως αν θα απαντήσω ή όχι.

Όταν σε καλούν έτσι είναι όταν καλείς εσύ ή απαντήσεις που είναι? Δεν είναι επάνω μέχρι τη μέση και κάτω τα κουμπιά? Έτσι πρέπει να είναι ο μαμά σε μεγάλο..

Όταν σε καλούν έτσι είναι όταν καλείς εσύ ή απαντήσεις που είναι? Δεν είναι επάνω μέχρι τη μέση και κάτω τα κουμπιά? Έτσι πρέπει να είναι ο μαμά σε μεγάλο..

Όταν με καλούν είναι όπως φαίνεται στη φωτο.Όταν καλω εγώ είναι καλά έστω μικρή η φωτό. μέσα από την Tele26 rom ποιο αρχειο να παρω?

Edited by GUZGUN

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Όταν με καλούν είναι όπως φαίνεται στη φωτο.Όταν καλω εγώ είναι καλά έστω μικρή η φωτό. μέσα από την Tele26 rom ποιο αρχειο να παρω?

Ναι βρε έτσι είναι. Σέρνεις επάνω και απαντάς. Βάλε πίσω τους Google από το ζιπ στην αρχική σελίδα με όλους τους dialers.

Ναι βρε έτσι είναι. Σέρνεις επάνω και απαντάς. Βάλε πίσω τους Google από το ζιπ στην αρχική σελίδα με όλους τους dialers.

Ευχαριστώ λάθος δικό μου τότε. Πρώτη φορά έβλεπα κάτι τέτοιο. Θα δοκιμάσω τους dialers τότε στο Post #7600

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Ευχαριστώ λάθος δικό μου τότε. Πρώτη φορά έβλεπα κάτι τέτοιο. Θα δοκιμάσω τους dialers τότε στο Post #7600

Δεν υπάρχει λάθος και ξελαθος όλοι μαθαίνουμε εδώ... Δοκίμασε μέσα στο ζιπ έχει ο Τάσσος πολλούς..

Edited by CrisBal

SOS !

Εισαι encrypted με indian. Δες εδω (ειναι οδηγιες από το αρχικό ποστ) ) πως θα βγαλεις το encryption και μετα οσο εισαι σε twrp βαλε την ρομ μεσα. Δες τα βηματα (οπου china βλεπε custom rom)

Μόνο με custom TWRP recovery

1.Έχουμε εγκατεστημένη μία Indian rom, official ή όχι.

2.Βάζουμε την νέα China rom χύμα στο κινητό (όχι σε φάκελο) ή σε USB/OTG

3. Απενεργοποιούμε το τηλέφωνό μας μέσα από το σύστημα ή πατώντας συνέχεια το δεξί κουμπί (on/off).

4.Στο κινητό μας πατάμε ταυτόχρονα για λίγη ώρα τα κουμπιά volume up (+)& on/off μέχρι να γράψει LeEco Recovery και μετά τα αφήνουμε.

5.Μπαίνουμε στο TWRP recovery και πατάμε στο Wipe μετά στο advance wipe και εκεί επιλέγουμε πρώτα το data και μετα επανεκκίηση στο recovery και μετά πάλι στο Wipe μετά στο advance wipe και εκεί επιλέγουμε ΟΛΑ τα κουτάκια εκτός του Internal Storage . Κάνουμε slide δεξιά για να γίνει.

6.Γυρνάμε στην αρχική και πατάμε το Reboot > Recovery.Μόλις μπει, πατάμε Install και βρίσκουμε την rom την επιλέγουμε και κάνουμε slide δεξιά για να γίνει η εγκατάσταση.Υπάρχει η πιθανότητα να χρειαστεί να επιλέξουμε και internal αν υπάρχει encryption στη rom που είχαμε. Συνήθως από Indian σε China. Στην περίπτωση που κάνουμε wipe και τον Internal storage πατάμε κατευθείαν reboot to recovery και επιτρέπουμε στο TWRP να διαχειρίζεται τον εσωτερικό χώρο, τικαρουμε το κουτάκι να μην εμφανίζεται ξανά και ξανά κάνουμε reboot to recovery πριν την εγκατάσταση. Μπαίνουμε αρχική και βάζουμε την rom ή μέσω Pc στον εσωτερικό χώρο του τηλεφώνου ή από USB-C. Κάνουμε πάλι reboot to recovery για να δει σωστά την rom και μετά φλασάρουμε. Στο τέλος κάνουμε πάντα wipe Art & dalvic & cache.

Στην πρώτη εκκίνηση θα αργήσει το κινητό να ξεκινήσει 3-5 λεπτά.

Edited by dostoevsky

Κώστας

My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, .......

Σε κλειστό χώρο, πχ μέσα στο σπίτι σας γίνεται ενημέρωση στον καιρό? Γιατί ανοίγω τοποθεσία, wifi αλλά δεν βρίσκει περιοχή με τίποτα.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Μπορει καποιος που ξερει να δωσει ενα link για το Dolby Atmos?? Επισης μπορει να μπει στην πρωτη σελιδα μαζι με το V4A ωστε να μην το ψαχνουμε??? Thanks!!
Mi Note 10 .

Μπορει καποιος που ξερει να δωσει ενα link για το Dolby Atmos?? Επισης μπορει να μπει στην πρωτη σελιδα μαζι με το V4A ωστε να μην το ψαχνουμε??? Thanks!!

Κάτω κάτω τελευταίο... ;)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7109549#post7109549