CrisBal Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Τελεια Χρηστο σε ευχαριστω πολυ! Η 26s η καλυτερη eui που εχω βαλει τοσο απο stable οσο και απο εμφανιση χρωματων και φωτεινοτητας Σε ευχαριστουμε και γι αυτο το update ειναι οτι πρεπει καθεται στην RR ταμαμ και νομιζω πως λειπει απο την official,tnx!!! Μα καλά και τα δύο τα δοκίμασες κι όλας? :lol: Πόσα LeMax2 έχεις... :wacko::p:D Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mike8777 Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Καλησπεραα...εχω ενα Le Max 2 και θελω να του βαλω την εκδοση με τα ελληνικα...διαβασα στα γρηγορα τους οδηγους αλλα εχω κατα μπερδευτει...δεν γνωριζω πολλα απο android....μπορει να γραψει καποιος το προγραμμα και ποια εκδοση ειναι η rom? Ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos01 Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 (edited) Μα καλά και τα δύο τα δοκίμασες κι όλας? :lol: Πόσα LeMax2 έχεις... :wacko::p:D Το λεει και το μοντελο le max (2) χαχαχα..το βγαζανε στη Χιο μεχρι που την αγορασαν κι αυτη κινεζοι .... Edited May 27, 2017 by mythos01 Παράθεση 26s by CrisBall :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Καλησπεραα...εχω ενα Le Max 2 και θελω να του βαλω την εκδοση με τα ελληνικα...διαβασα στα γρηγορα τους οδηγους αλλα εχω κατα μπερδευτει...δεν γνωριζω πολλα απο android....μπορει να γραψει καποιος το προγραμμα και ποια εκδοση ειναι η rom? Ευχαριστω:) Καλώς ήρθες..;) Πας αρχική ΣΕΛΙΔΑ και βλέπεις οδηγίες. Ξεκινάς με drivers & Bootloader έλεγχο. Μετά πας και περνάς TWRP. Μετά κάνεις φουλ backup τα πάντα. Τέλος βάζεις όποια ρομ θέλεις. Ότι έχουμε εδώ έχει φουλ ελληνικά. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 (edited) Το λεει και το μοντελο le max (2) χαχαχα Πλάκα πλάκα μόλις πέρασα κι εγώ την επίσημη RR 20170523 και κρασάρει συνέχεια κάμερα και file manager. :lol::p Μάλλον θα γυρίσω στην moded πίσω τελικά..... :wacko: Edited May 27, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos01 Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Πλάκα πλάκα μόλις πέρασα κι εγώ την επίσημη RR 23052017 και κρασάρει συνέχεια κάμερα και file manager. :lol::p Μάλλον θα γυρίσω στην moded πίσω τελικά..... :wacko: Πηγε 017; Εμεινα στη 523 εγω χαχα Παράθεση 26s by CrisBall :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Σ ευχαριστώ πολύ Χρήστο !! Άρα στο δικό μου έχει επιλεγεί από την αρχή να δείχνει 4G στην 1 σιμ γιατί εγώ δεν πείραξα ούτε άλλαξα τίποτα ☺️ Να είσαι πάντα καλά και μπράβο σου που βοηθάς όλα τα παιδιά σε ότι χρειάζονται!!! Πάντα ως προεπιλογή είναι η SIM 1. Άλλαξε ανάλογα με τις ανάγκες σου και όπου έχεις περίσσευμα Data μέσα από τις ρυθμίσεις των SIM καρτών. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Τα παρατάω με το backup, θα περάσω την 23S και οτι γίνει, μου έσπασε τα νευρα. Εκανα uninstall ολους τους drivers και ξανά εγκατάσταση και πάλι τίποτα. http://i65.tinypic.com/30ur96t.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Άλλο ένα bug με την nougat, κολλαει η δική μου κάμερα σε βιντεο κλήσεις στο viber. με βλέπυν ακίνητο Εμένα μετά το Update δεν ανοίγει καθόλου και κρασάρει συνέχεια διάφορες υπηρεσίες... :lol: Γυρνάω σε EUI.. σιγά σιγά... ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 (edited) Τα παρατάω με το backup, θα περάσω την 23S και οτι γίνει, μου έσπασε τα νευρα. Εκανα uninstall ολους τους drivers και ξανά εγκατάσταση και πάλι τίποτα. Μάλλον δεν έχεις το σωστό adb file.. Περίμενε μήπως το έχω στο clouddrive.. Για κοίτα με αυτό https://mega.nz/#!VIM3SIoJ!D6KNeypzcGccU8_eVmFlbdXJdrTCo3y7hm0r7PaCtvw Τρέξε από εκεί μέσα στο c πάντα με shift και cmd ως διαχειριστής τις εντολές πάντα από fastboot.. Edited May 27, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Μάλλον δεν έχεις το σωστό adb file.. Περίμενε μήπως το έχω στο clouddrive.. Για κοίτα με αυτό https://mega.nz/#!VIM3SIoJ!D6KNeypzcGccU8_eVmFlbdXJdrTCo3y7hm0r7PaCtvw Τρέξε από εκεί μέσα στο c πάντα με shift και cmd ως διαχειριστής τις εντολές πάντα από fastboot.. Αυτό έχω, το πήρα από τον δικό σου οδηγό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Αυτό έχω, το πήρα από τον δικό σου οδηγό Ωραία. Μέσα από fastboot πως το βλέπει διαχείριση συσκευών? Αν είσαι TWRP πως το βλέπει πάλι? MTP device τότε σωστό. Αν όχι drivers αλλαγή. Επίσης ενεργοποίηση usb debugging χωρίς ανάκληση πιστοποιητικων. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Ωραία. Μέσα από fastboot πως το βλέπει διαχείριση συσκευών? Αν είσαι TWRP πως το βλέπει πάλι? MTP device τότε σωστό. Αν όχι drivers αλλαγή. Επίσης ενεργοποίηση usb debugging χωρίς ανάκληση πιστοποιητικων. Fastboot το βλέπει σαν Android Bootloader Interface TWRP το βλέπει σαν Android Composite ADB Interface Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Που ειναι τα ΑΚΤ Profiles για τη μπαταρια στη νεα Nougat?? Πολλες ρυθμισεις ρε παιδι εχασα τον μπουσουλα!!! :P Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 (edited) Fastboot το βλέπει σαν Android Bootloader Interface TWRP το βλέπει σαν Android Composite ADB Interface Ωπ! Το 1ο σωστά το δεύτερο λάθος! Πρέπει να το βλέπει ΣΚΕΤΟ ANDROID MTP DEVICE. Πάτησε επάνω στο εικονίδιο. Κατάργηση driver και λογισμικό συσκευής που λέει. Κάνε ανανέωση. Βλέπεις τρίγωνο θαυμαστικό τώρα. Πάτα επάνω (για Windows 10 disabled signature verification) πατάς τοπικά από δίσκο επιλογή κάτω δεξιά θα επιλέξω από προτεινόμενα. Θα ανοίξει καρτέλα αριστερή και δεξιά τους drivers. Αριστερά θα λέει Android Device και δεξιά να λέει σκέτο Android MTP Device το επιλέγεις ενημέρωση οδηγού θα πεις ναι και είσαι οκ. Τσέκαρε και το mount sto TWRP να είναι Enable to MTP. κατω δεξιά. Κοίτα κι εδώ που έχω σούπερ οδηγό για το Χ800 τα περισσότερα είναι ίδια https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19375-Letv-Leeco-Le-1-pro-X800-US-CN-version/?postID=242463 Δες κι εδώ και δοκίμασε με SAMSUNG DRIVERS https://developer.android.com/studio Edited May 27, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Που ειναι τα ΑΚΤ Profiles για τη μπαταρια στη νεα Nougat?? Πολλες ρυθμισεις ρε παιδι εχασα τον μπουσουλα!!! :P Ρυθμίσεις> LEECO ρυθμίσεις> ΑΚΤ μέσα.. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Ρυθμίσεις> LEECO ρυθμίσεις> ΑΚΤ μέσα.. ;) Ποια προτείνεται από τις ρυθμίσεις; Έχω ghostpepper , έχει καλύτερη balanced για αυτονομία; Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 (edited) Ποια προτείνεται από τις ρυθμίσεις; Έχω ghostpepper , έχει καλύτερη balanced για αυτονομία; Εγω αυτό βάζω πάντα.. ;) Edited May 27, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos01 Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Ποια προτείνεται από τις ρυθμίσεις; Έχω ghostpepper , έχει καλύτερη balanced για αυτονομία; Νομιζω με hawkpepper καλυτερη μπαταρια και γρηγορο Παράθεση 26s by CrisBall :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 (edited) Ωπ! Το 1ο σωστά το δεύτερο λάθος! Πρέπει να το βλέπει ΣΚΕΤΟ ANDROID MTP DEVICE. Πάτησε επάνω στο εικονίδιο. Κατάργηση driver και λογισμικό συσκευής που λέει. Κάνε ανανέωση. Βλέπεις τρίγωνο θαυμαστικό τώρα. Πάτα επάνω (για Windows 10 disabled signature verification) πατάς τοπικά από δίσκο επιλογή κάτω δεξιά θα επιλέξω από προτεινόμενα. Θα ανοίξει καρτέλα αριστερή και δεξιά τους drivers. Αριστερά θα λέει Android Device και δεξιά να λέει σκέτο Android MTP Device το επιλέγεις ενημέρωση οδηγού θα πεις ναι και είσαι οκ. Τσέκαρε και το mount sto TWRP να είναι Enable to MTP. κατω δεξιά. Κοίτα κι εδώ που έχω σούπερ οδηγό για το Χ800 τα περισσότερα είναι ίδια https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19375-Letv-Leeco-Le-1-pro-X800-US-CN-version/?postID=242463 Δες κι εδώ και δοκίμασε με SAMSUNG DRIVERS https://developer.android.com/studio Δεν λέει πουθενά Android MTP Device http://i65.tinypic.com/nwec1e.jpg http://i68.tinypic.com/30jl2rk.jpg Ευχαριστώ Χρήστο για το ενδιαφέρον που δείχνεις . Θα προσπαθήσω αύριο μπας και καταφέρω τίποτα, έχω συνδέσει στον υπολογιστή πάνω από 10 τηλέφωνα ποτέ και χωρίς πρόβλημα, τώρα βαρέθηκα και μου έσπασε τα νεύρα. Edited May 27, 2017 by leonpap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mike8777 Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Καλώς ήρθες..;) Πας αρχική ΣΕΛΙΔΑ και βλέπεις οδηγίες. Ξεκινάς με drivers & Bootloader έλεγχο. Μετά πας και περνάς TWRP. Μετά κάνεις φουλ backup τα πάντα. Τέλος βάζεις όποια ρομ θέλεις. Ότι έχουμε εδώ έχει φουλ ελληνικά. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση...βγηκε ακρη με το bootloader ειναι ξεκλειδωτο..τωρα το επομενο σταδιο αυτο που με εχει μπερδεψει...κατεβαζω ρομ απο εδω και την περναω στο κινητο ? η θα περαστει με αυτο το TWRP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Περνας TWRP, κανεις back up τα παντα, φλασαρεις νεα ρομ, ετοιμος Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mike8777 Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Περνας TWRP, κανεις back up τα παντα, φλασαρεις νεα ρομ, ετοιμος Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Ποια αρχεια ειναι της rom ? ειναι μεσα στο META-INF ? στο system ? η το σκετο boot που εχει ο φακελος...ευχαριστω πολυ απλα λιγο πιο αναλυτικα γτ δεν εχω ιδεα με τις ρομ + το back up δεν με καιει το κινητο δεν εχει τπτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisTsil Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 (edited) Καλησπέρα έχω το κινητό με την official 26s δυο θέματα μια που βλέπω μετά την αναβάθμιση είναι ότι δεν μπορώ να βάλω default browser τον chrome και στο notification screen ο καιρός δεν ανανεώνεται καν. Sent from my Le X822 using Tapatalk Edited May 27, 2017 by CrisBal Τριπλοτυπο ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Καλησπέρα έχω το κινητό με την official 26s δυο θέματα μια που βλέπω μετά την αναβάθμιση είναι ότι δεν μπορώ να βάλω default browser τον chrome και στο notification screen ο καιρός δεν ανανεώνεται καν. Sent from my Le X822 using Tapatalk Βάλε root και σβηστον τελείως. Καιρό βάλε άλλη εφαρμογή. Έχει στο playstore χιλιάδες. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts