vis Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Πιστεύω ξεχειλώνουμε με οφτοπικ το νήμα.Για τις αποστολές παραλαβές υπάρχει άλλο νήμα, καλό θα ήταν να διαγραφούν /μεταφερθουν τα oftopic μηνύματα . Παράθεση αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Παντως στην τελευταια αναβαθμιση προσθεσαν γλωσσες.. λογικα ψηνονται και τα Ελληνικα... Υπαρχει καποιος να μου στειλει το apk themes και wallpapers??? Μια βδομαδα ζητιανευω για τα apk.. κανεις?? Στην επίσημη βάλανε γλώσσες? Ποιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paul64 Δημ. September 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Σφραγισμενο καινμε πειραγμενη ρομ πως γινεται...? Μαιμουδια μου φαινεται... (Η κατασταση οχι η συσκευη. )Ειχες ζητησει και στοκ ρομ? κι ομως ναι ηταν σφραγισμενο και η ρομ ειναι πειραγμενη (εκτος κι αν η indian rom δεν εχει update στις ρυθμισεις) ηθελα να ρωτησω καποιον που εχει παρει με πειραγμενη ρομ επειδη θελω να βαλω την κινεζικη official, μπαινω στη στοκ recovery αλλα μου λεει βαλτε το update σε external storage....εχοντας το update.zip στη μνημη του κινητου δεν το φλασαρει....πρεπει να παρω usb type-c στικακι? το twrp φοβαμαι να το βαλω μηπως μπρικαρει το τηλεφωνο.....οποιος ξερει ας βοηθησει παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 (edited) Από ότι θυμάμαι, σε bootloader mode, πατώντας το κουμπί power,. Kai. Volume +,. Αύξηση έντασης ήχου,,, το κινητό βγάζει στην οθόνη,,,,. update,, restart,,,,,start,,,,και ένα άλλο που δεν το θυμάμαι. Νομίζω πρέπει το αρχείο zip, να το μετονομασης σε update.zip,,,, να επιλέξει το update από την οθόνη,,,,ΑΛΛΑ. μετά δεν είμαι σίγουρος για την επιλογή,. Το restart,,,,,H,,,,,start. Περίμενε να πει και κάποιος από το site την γνώμη του,,, φοβάμαι μην το κολλήσεις,. Δεν έχω κάνει αυτή την διαδικασία, και δεν ξέρω,,,, έχω. twrp. kai cuoco. Περίμενε!!!!!!!!! Ή official rom, Δεν έχει Ελληνική γλώσσα!! Edited September 27, 2016 by athanasios1112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Στην επίσημη βάλανε γλώσσες? Ποιες? Αν εχεις τη 17s πηγαινε ρυθμισεις γλωσσα , και δες. Στη 15s που το παρελαβα ειχε αγγλικα-κινεζικα μονο. Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Δεν το έχω ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Αν εχεις τη 17s πηγαινε ρυθμισεις γλωσσα , και δες. Στη 15s που το παρελαβα ειχε αγγλικα-κινεζικα μονο. Αν βάλει την Official Rom πάλι μια χαρά θα είναι και εγω που το πηρα είχε custom rom έβαλα την Official Rom και όλα καλά ota update περνώ κανονικά. Όλα λειτουργούν άψογα. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Αν βάλει την Official Rom πάλι μια χαρά θα είναι και εγω που το πηρα είχε custom rom έβαλα την Official Rom και όλα καλά ota update περνώ κανονικά. Όλα λειτουργούν άψογα. Ολα τελεια .. εγω δυσκολα να βαλω custom.. μονο cm και μετα σπο πολυυυυ σκεψη.. Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Σήμερα παρέλαβα κι εγώ από Gearbest 1) Το κουτί ήρθε σφραγισμένο, όχι με εξωτερική ζελατίνα, αλλά με δύο χοντρά αυτοκόλλητα σε κάθε πλευρά με τα αρχικά CY επάνω 2) Η μαλακή θήκη περιλαμβάνεται στο πακέτο....όπως υπέθεσα, επειδή είναι φορεμένη στο κινητό οι ατσίδες στο Gearbest έλεγαν πως δεν έχει θήκη, δεν το έχουν πάρει είδηση... 3) Ήρθε με την επίσημη ΡΟΜ 16S, με αγγλικά και με εγκατεστημένο το Google Play Store 4) Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ! παναγία βόηθα. 5) Εκπληκτική Οθόνη 6) Πολύ δυνατό και καθαρό ηχείο. 7) Σε εσωτερικό χώρο, βρήκε με απόλυτη ακρίβεια τη θέση GPS σε 3-4 δευτερόλεπτα αφότου άνοιξα το google maps (είχα κι ανοιχτό Wifi βέβαια, δεν ξέρω πώς θα τα πάει με offline εφαρμογές) 8) Το χρυσο-ροζ χρώμα δεν προβληματίζει θα έλεγα, φαίνεται απλώς "trendy". Δεν το δοκίμασα πολύ, έψαξα λίγο τα μενού, είδα 1-2 βίντεο στο youtube, δοκίμασα το google maps, δοκίμασα το wifi + Bluetooth πως λειτουργούν καλά, και φόρτωσα 1-2 ιστοσελίδες με βίντεο για να δοκιμάσω τη ρευστότητα της φόρτωσης με Chrome. ...όπως ειπα, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπροστά στο 5" THL T5S που έχω τώρα, μιλάμε για εμβαδόν όχι αστεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Λογικά αύριο η μεθαύριο παραλαμβάνω και γω από geekbuying... Αντε να δούμε... Πέμπτη επίσης σίγουρα έρχεται και xiaomi redmi pro σε μαύρο και έχοντας τώρα το redmi note 3 pro 32gb θα πέσει πολύ σύγκριση στα παντα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Σήμερα παρέλαβα κι εγώ από Gearbest 1) Το κουτί ήρθε σφραγισμένο, όχι με εξωτερική ζελατίνα, αλλά με δύο χοντρά αυτοκόλλητα σε κάθε πλευρά με τα αρχικά CY επάνω 2) Η μαλακή θήκη περιλαμβάνεται στο πακέτο....όπως υπέθεσα, επειδή είναι φορεμένη στο κινητό οι ατσίδες στο Gearbest έλεγαν πως δεν έχει θήκη, δεν το έχουν πάρει είδηση... 3) Ήρθε με την επίσημη ΡΟΜ 16S, με αγγλικά και με εγκατεστημένο το Google Play Store 4) Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ! παναγία βόηθα. 5) Εκπληκτική Οθόνη 6) Πολύ δυνατό και καθαρό ηχείο. 7) Σε εσωτερικό χώρο, βρήκε με απόλυτη ακρίβεια τη θέση GPS σε 3-4 δευτερόλεπτα αφότου άνοιξα το google maps (είχα κι ανοιχτό Wifi βέβαια, δεν ξέρω πώς θα τα πάει με offline εφαρμογές) 8) Το χρυσο-ροζ χρώμα δεν προβληματίζει θα έλεγα, φαίνεται απλώς "trendy". Δεν το δοκίμασα πολύ, έψαξα λίγο τα μενού, είδα 1-2 βίντεο στο youtube, δοκίμασα το google maps, δοκίμασα το wifi + Bluetooth πως λειτουργούν καλά, και φόρτωσα 1-2 ιστοσελίδες με βίντεο για να δοκιμάσω τη ρευστότητα της φόρτωσης με Chrome. ...όπως ειπα, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπροστά στο 5" THL T5S που έχω τώρα, μιλάμε για εμβαδόν όχι αστεία. Εχεις φωτο απο το κουτι σφραγισμενο? Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Φωτο όχι, έχω το βίντεο του unboxing που το ανοίγω....τί σχέση έχει όμως αυτό με το νήμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Σφραγισμενο καινμε πειραγμενη ρομ πως γινεται...? Μαιμουδια μου φαινεται... (Η κατασταση οχι η συσκευη. )Ειχες ζητησει και στοκ ρομ? κολλάνε κάνα δυο αυτοκόλλητα οι Κινέζοι και τα βαφτίζουν σφραγισμένα Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shift977 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Καλησπερα παιδια. Νεος στο Forum. Σας παρακολουθω καιρο παντως :). Εχω αποφασισει και εγω να κανω την κινηση για το letv max 2. Μια βοηθεια μονο. Αυτο το Χ822 ειναι υπαρκτο μοντελο τις letv? Το ψαχνω στο official site /forum και δεν μπορω να βρω κατι. Σιγουρα καποιοι φιλοι που το εχουν ηδη παρει θα με βοηθησουν. Και κατι ακομα για το gold -roze. Στις φωτο φαινεται πολυ ομορφο. Ειναι οντως ετσι η παει πολυ προς το ροζε? Ευχαριστω και ευχομαι σημερα να παρω την αποφαση (μονο για το χρωμα δηλαδη ) και να το χτυπησω:dance: Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombie_wireless Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Καλησπερα παιδια. Νεος στο Forum. Σας παρακολουθω καιρο παντως :). Εχω αποφασισει και εγω να κανω την κινηση για το letv max 2. Μια βοηθεια μονο. Αυτο το Χ822 ειναι υπαρκτο μοντελο τις letv? Το ψαχνω στο official site /forum και δεν μπορω να βρω κατι. Υπάρχει. Έχει βγει λίγο μετά το x820 κι απ' όσο έχω διαβάσει φοράνε την ίδια rom. Κι εγώ την x822 έκδοση έχω παραγγείλει. Έχει κι ένα review εδώ: http://www.androidpure.com/leeco-x822-2-2-ghz-quad-core-cpu-4-gb-ram-3000-mah-battery-tenaa/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paul64 Δημ. September 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 (edited) κολλάνε κάνα δυο αυτοκόλλητα οι Κινέζοι και τα βαφτίζουν σφραγισμένα κι ομως το δικο μου ηταν κανονικα στη ζελατινα του καθολου ανοιγμενο δηλαδη, παρ'ολα αυτα η rom ειναι custom indian 15s και η μεταφραση στα ελληνικα ειναι ετσι κι αλλιως πολυ κακη εδω απ'οτι βλεπω ενας που πηγε να βαλει την twrp του cuoco του εβγαλε blue led of death http://www.letv.re/topic/1369-blue-led-of-death , γι'αυτο θα προσπαθησω μ'ενα στικακι type-c μεσω της δικιας του recovery να φλασαρω στην original (η δικια του recovery δε φλασαρει το αρχειο update.zip οταν ειναι στη root μνημη του κινητου και σου λεει οτι πρεπει να το βαλεις σε external device) Edited September 27, 2016 by Paul64 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ξέρει κανείς παιδιά αν πάρουμε nougat? Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ξέρει κανείς παιδιά αν πάρουμε nougat? Μακαρι... Πιστευω ναι επειδη ξεκινησαμε με marshmallow... Αλλα ποιος ξερει....? Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 (edited) καλησπερα ηρθε η συσκευη με 16s τι προτεινετε να βαλω τη 19s και τελος?? μολις είδα οτι δεν έχει update app στο μενού τι κανουμε τώρα>?? Edited September 28, 2016 by naxioths197 Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Κατεβάζεις το αρχείο από το site της Le (link παραπάνω), το μετακινηείς με την εφαρμογή files στο root folder, το μετονομάζεις σε update.zip. Κλείνεις το τηλέφωνο και το bootareis σε Recovery mode (Volume Up+power). Update... :) ΣΤΟ recovery πέρα από update κάνουμε τίποτα άλλο? Στο s6 μου ήθελε και wipe data κλπ... Σήμερα παρέλαβα και γω! Σούπερ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 ΣΤΟ recovery πέρα από update κάνουμε τίποτα άλλο? Στο s6 μου ήθελε και wipe data κλπ... Σήμερα παρέλαβα και γω! Σούπερ! την 19s εβαλες??εχει ελληνικα?? Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Δεν έβγαλα τίποτα ακόμα. Εμένα τα ελληνικά δε με νοιάζουν. Πάντα στα αγγλικά το έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Δεν έβγαλα τίποτα ακόμα. Εμένα τα ελληνικά δε με νοιάζουν. Πάντα στα αγγλικά το έχω φιλε επειδη δεν καταλαβα ποια ρομ εβαλες τη 19s η δεν το πειραξες καθολου? Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Ακόμα τίποτα δεν έβαλα. Έχει κάπου αναλυτικές οδηγίες και το Link για την τελευταία Official. Η 19 από ότι καταλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Ακόμα τίποτα δεν έβαλα. Έχει κάπου αναλυτικές οδηγίες και το Link για την τελευταία Official. Η 19 από ότι καταλαβα αν ξερει καποιο παιδι να μας πει αν εχει βαλει τη 19s και αν εχει ελληνικά ευχαριστω Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts