bbbb Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Aosp with recording feature από εμένα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rc31 Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Aosp with recording feature από εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 (edited) Εντάξει παιδιά.. Χτίζω τώρα με μεταφράσεις που έλειπαν και Dialer με call recording.. Edited June 14, 2020 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rc31 Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Πως μπορώ να βάλω Google assistant σε derpfest full gaps 13/5? Στο play store μου λέει ότι είναι unavailable in my country. Sent from my LEX820 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Πως μπορώ να βάλω Google assistant σε derpfest full gaps 13/5? Στο play store μου λέει ότι είναι unavailable in my country. Sent from my LEX820 using Tapatalk Μέσα είναι από τα μαμά pixel Gapps LOL.. Πήγαινε apk mirror σαν θες να κάνεις update.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanman Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι με την τελευταία derpfest 13/6 την οποία πέρασα μέσα από ota update. Είχα όμως πολύ drain battery και την ξαναπέρασα και dirty και clean.Η μπαταρία έστρωσε μια χαρά όμως δεν μπορώ να περάσω δακτυλικό αποτύπωμα, ξεκινάει η διαδικασία όμως στην πρώτη δόνηση η διαδικασία διακόπτεται, γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω; Ποτέ πριν δεν είχα πρόβλημα με το δακτυλικό αποτύπωμα! Παράθεση Letv 1 pro x800 us Letv le max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Αρχηγε υπαρχει περιπτωση να εχουμε κανενα ζιπακι για την μπανταρια, την 4100 για την derpfest? Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι με την τελευταία derpfest 13/6 την οποία πέρασα μέσα από ota update. Είχα όμως πολύ drain battery και την ξαναπέρασα και dirty και clean.Η μπαταρία έστρωσε μια χαρά όμως δεν μπορώ να περάσω δακτυλικό αποτύπωμα, ξεκινάει η διαδικασία όμως στην πρώτη δόνηση η διαδικασία διακόπτεται, γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω; Ποτέ πριν δεν είχα πρόβλημα με το δακτυλικό αποτύπωμα! Κάνε καθαρή. Αν δεν στρώσει συνήθως φταίει το persist.img Κάνε μπακαπ το.δικι σου και βάλε αυτό στο TWRP Αν δεν στρώσει πας με RR Nougats Oreo που αλλάζει persist Data Ανσ δεν στρώσει θέλει μαμά Ρομ ίσως και qfil Αφού εσείς δοκιμάσει τα Φιξ στο TWRPμου εννοείται Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2020 (edited) Αρχηγε υπαρχει περιπτωση να εχουμε κανενα ζιπακι για την μπανταρια, την 4100 για την derpfest? Μπα... έδωσα τα παντα στον kannanrs και είναι αυτός ο επίσημος maintainer τώρα αλλά χλωμό το βλέπω να έχετεuodate σύντομα..δεν ξέρει που παν τα 4 Edited June 21, 2020 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisthomaidis Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 μεγαλε chris μπορεις να μου βαλεις ενα link για την τελευταια δικια σου recovery ευχαριστω:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 μεγαλε chris μπορεις να μου βαλεις ενα link για την τελευταια δικια σου recovery ευχαριστω:thanks: Πάνω πάνω 3.3.1-1 τελευταία επίσημα με εργαλεία http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7938212#post7938212 Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanman Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Κάνε καθαρή. Αν δεν στρώσει συνήθως φταίει το persist.img Κάνε μπακαπ το.δικι σου και βάλε αυτό στο TWRP Αν δεν στρώσει πας με RR Nougats Oreo που αλλάζει persist Data Ανσ δεν στρώσει θέλει μαμά Ρομ ίσως και qfil Αφού εσείς δοκιμάσει τα Φιξ στο TWRPμου εννοείται Chris από τα δικά σου tools μπορώ να δοκιμάσω το persist restore πριν κάνω το back up ή θα προκύψει κάποιο σφάλμα στο κινητό; εννοείται ότι έχω δοκιμάσει τα άλλα fingerprint fix. Ευχαριστώ για την βοήθεια σου. Παράθεση Letv 1 pro x800 us Letv le max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Chris από τα δικά σου tools μπορώ να δοκιμάσω το persist restore πριν κάνω το back up ή θα προκύψει κάποιο σφάλμα στο κινητό; εννοείται ότι έχω δοκιμάσει τα άλλα fingerprint fix. Ευχαριστώ για την βοήθεια σου. Κάνε μπακαπ EFS fsg persist.img και δοκίμασε ότι θες.. Το σίγουρο είναι ότι αν πας σε μαμά θα δουλεύει κανονικά και ίσως και σε άλλη Ρομ Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanman Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 (edited) Κάνε μπακαπ EFS fsg persist.img και δοκίμασε ότι θες.. Το σίγουρο είναι ότι αν πας σε μαμά θα δουλεύει κανονικά και ίσως και σε άλλη Ρομ Chris μια τελευταία ερώτηση:το persist.img σε ποιο partitionι το φλασαρω στο boot, στο system ή στο vendor; Edited June 24, 2020 by CrisBal Παράθεση Letv 1 pro x800 us Letv le max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 (edited) Chris μια τελευταία ερώτηση:το persist.img σε ποιο partitionι το φλασαρω στο boot, στο system ή στο vendor; Σε κανένα από αυτά.. Στο persist partition Δοκίμασε να πάρεις μπακαπ μέσω adb to δικό σου και βάλε απευθείας αυτό που έχω στο τελευταίο TWRP που το βάζει εκεί που πρέπει μόνο του. Αλλιώς qfil και μετά μαμά ρρομ και δουλεύει σφεντόνα. Κάνεις και κάνα 4ει calibration και είσαι κομπλέ. Αν και πριν από όλα αυτά θα σού πρότεινα να βάλεις την RR Pie μήπως και στρώσει με όλα τα wipes except internal storage Edited June 24, 2020 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Αυτοι οι ντραιβερς οπως φαινετε εδω.. ειναι σωστοι? https://postimg.cc/vDHgY2fL Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanman Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Σε κανένα από αυτά.. Στο persist partition Δοκίμασε να πάρεις μπακαπ μέσω adb to δικό σου και βάλε απευθείας αυτό που έχω στο τελευταίο TWRP που το βάζει εκεί που πρέπει μόνο του. Αλλιώς qfil και μετά μαμά ρρομ και δουλεύει σφεντόνα. Κάνεις και κάνα 4ει calibration και είσαι κομπλέ. Αν και πριν από όλα αυτά θα σού πρότεινα να βάλεις την RR Pie μήπως και στρώσει με όλα τα wipes except internal storage Τελικά κατάφερα να περάσω το fingerprint αλλά πως; Είχα δοκιμάσει πολλές φορές με το fingerprint fixαλλα δεν γινόταν τίποτα, μόλις ξεκινούσε η διαδικασία εισαγωγής δακτυλικου αποτυποματος η διαδικασία σταματούσε. Έτσι μπήκα recovery έκανα battery stats clear δεν έκανα reboot to systemκαι έκανα καπάκι fingerprint fix, reboot to system , ρυθμίσεις-ασφαλεια-εισαγωγη δακτυλικου αποτυποματος και όλα δουλεύουν άψογα. Ευχαριστώ πολύ Chris για τις πολύτιμες συμβουλές σου! Παράθεση Letv 1 pro x800 us Letv le max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Παιδιά ΣΟΣ! Ξαφνικά στην πρώτη SΙΜ μου πάω να κάνω κλήσεις και μου γράφει " Δεν υπάρχει κάρτα SIM ή σφάλμα κάρτας SIM" Όμως μηνύματα και δεδομένα παίρνω από την ίδια κάρτα κανονικά. Τι φταίει;;; Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 Αυτοι οι ντραιβερς οπως φαινετε εδω.. ειναι σωστοι? https://postimg.cc/vDHgY2fL Μια χαρά τους βλέπω.. Τι σου κάνει? Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 Παιδιά ΣΟΣ! Ξαφνικά στην πρώτη SΙΜ μου πάω να κάνω κλήσεις και μου γράφει " Δεν υπάρχει κάρτα SIM ή σφάλμα κάρτας SIM" Όμως μηνύματα και δεδομένα παίρνω από την ίδια κάρτα κανονικά. Τι φταίει;;; Κάποιο bug λογικά. Κάνε μια τραμπα κάρτες ή βάλε βγάλε.κι επανεκκίνηση.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 Μια χαρά τους βλέπω.. Τι σου κάνει? Α.. τιποτα.. δεν ειχα ποτε θεμα.. Απλως εγω με αυτα που εχω παθει με την μπανταρια, σκεφτομαι.. (μηπως φταιει αυτο..? μηπως το αλλο..?) Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 Κάποιο bug λογικά. Κάνε μια τραμπα κάρτες ή βάλε βγάλε.κι επανεκκίνηση.. Ευχαριστώ Χρήστο μου. Πέρασα τη Ρομ 13/6 derpfest δύο φορές dirty. Δεν άλλαξε κάτι. Έβγαλα τις δύο SIM και τις έβαλα ξανά, πάλι τίποτα. Εντέλει τη δεύτερη ή τρίτη φορά που τις έβγαλα τότε λύθηκε το πρόβλημα... Όλα καλά προς το παρόν... Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 Κάποιο bug λογικά. Κάνε μια τραμπα κάρτες ή βάλε βγάλε.κι επανεκκίνηση.. Ευχαριστώ Χρήστο μου. Πέρασα τη Ρομ 13/6 derpfest δύο φορές dirty. Δεν άλλαξε κάτι. Έβγαλα τις δύο SIM και τις έβαλα ξανά, πάλι τίποτα. Εντέλει τη δεύτερη ή τρίτη φορά που τις έβγαλα τότε λύθηκε το πρόβλημα... Όλα καλά προς το παρόν... Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 ... Αν και πριν από όλα αυτά θα σού πρότεινα να βάλεις την RR Pie μήπως και στρώσει με όλα τα wipes except internal storage Και σε μένα το fp με την derpfest δεν δούλεψε. Ξεκινάει την διαδικασία αλλά κολλάει στο δεύτερο-τρίτο πάτημα και δεν ολοκληρώνει. Έβαλα την RR Q και έστρωσε. Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Όποιος έχει θέματα με split screen μπάρες στην οθόνη μετά ;πο qfil κλπ Φλασαρει αυτή την fastboot και λογικά είναι οκ. Περισσότερα εδώ.. https://forum.xda-developers.com/le-max-2/how-to/fastboot-flashable-version-eui-rom-14s-t4118303 Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts