CrisBal Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Γμτ, τα έχω κάνει όλα αυτά αλλά δεν... Έχει κάποιο καιρό πριν ακόμη πιάσει ο καύσωνας. Επίσης έχω το greenify που δεν αφήνει τις πιο πολλές εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο... Το Greenify δημιουργεί κάποια lags κατά καιρούς.. Τσέκαρε πως δουλεύει τελείως μαμά.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Καλησπερα παιδια εχω το εξης προβλημα εδω και κατι μηνες αλλα τωρα εχει καταντησει κουραστικο...καποιες φορες σβήνονται απο μονα τους τα τηλέφωνα απο τη μνημη του κινητου με αποτέλεσμα να μην ξερω ποιος καλει.... πρεπει να κατεβασω καποιο apk κατι? (εχω την aex) Στάλθηκε από το LEX829 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό έχει να κάνει με τον dialer and Google account.. Τσέκαρε μήπως και έχει ενημερωθεί σε έκδοση playstosre Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Το Greenify δημιουργεί κάποια lags κατά καιρούς.. Τσέκαρε πως δουλεύει τελείως μαμά.. Δε βρίσκω γιατρειά. Θα κάνω ένα γενικό φορμάτ, έτσι όπως είναι τώρα στημένο το κινητό. Κρίσιμη ερώτηση: Θα κάνω wipe και το vendor;; Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 το vendor δεν το ξαναπειραζεις ποτε απ οτι ξερω.. παιδια μια ερωτηση..εδω και καιρο μου κανει κολπα το google play..βολευομουν με αλλα markets οποτε δεν ειχα ασχοληθει.σημερα ειπα να δω τι συμβαινει αλλα δε βγαζω ακρη..παταω εγκατασταση σε καποια εφαρμογη ας πουμε και κατεβαζει μεχρι ενα σημειο και μετα σταματαει να κατεβαζει..παγωνει η ληψη..εσβησα μνημες του playstore,δοκιμασα αλλες εκδοσεις του..παλι το ιδιο ομως...ενω σε αλλα markets κατεβαζει σφαιρα.. Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman74 Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Αυτό έχει να κάνει με τον dialer and Google account.. Τσέκαρε μήπως και έχει ενημερωθεί σε έκδοση playstosreΔηλαδη? Εγω μετα την εγκατάσταση της ρομ εβαλα τα τελευταια Gaps Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδη? Εγω μετα την εγκατάσταση της ρομ εβαλα τα τελευταια Gaps Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν και δε νομιζω γιατι στις πληροφοριες της εφαρμογης γραφει com.android.dialer εκδοση 19.0 Στο playstore δε την βρίσκω εγκατεστημενη την εφαρμογη Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 το vendor δεν το ξαναπειραζεις ποτε απ οτι ξερω.. παιδια μια ερωτηση..εδω και καιρο μου κανει κολπα το google play..βολευομουν με αλλα markets οποτε δεν ειχα ασχοληθει.σημερα ειπα να δω τι συμβαινει αλλα δε βγαζω ακρη..παταω εγκατασταση σε καποια εφαρμογη ας πουμε και κατεβαζει μεχρι ενα σημειο και μετα σταματαει να κατεβαζει..παγωνει η ληψη..εσβησα μνημες του playstore,δοκιμασα αλλες εκδοσεις του..παλι το ιδιο ομως...ενω σε αλλα markets κατεβαζει σφαιρα.. Ποια ρομ..κατέβασε τα τελευταία και Βάλτα από πάνω.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Ποια ρομ..κατέβασε τα τελευταία και Βάλτα από πάνω.. εχω τη δικη σου aex pie 25/11..ειχα βαλει απο πανω την τελευταια δικη σου που ειχες δωσει αλλα ειχα θεμα με τον dialer..με επαιρναν τηλ και οταν χτυπουσε δεν αναβε η οθονη παρα μονο αν την αναβα εγω και μολις σηκωνα την κληση εμπαινε αυτοματα μεγαφωνο..γι αυτους τους λογους γυρισα στην 25/11 Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 εχω τη δικη σου aex pie 25/11..ειχα βαλει απο πανω την τελευταια δικη σου που ειχες δωσει αλλα ειχα θεμα με τον dialer..με επαιρναν τηλ και οταν χτυπουσε δεν αναβε η οθονη παρα μονο αν την αναβα εγω και μολις σηκωνα την κληση εμπαινε αυτοματα μεγαφωνο..γι αυτους τους λογους γυρισα στην 25/11 Άρα κάτι δεν έχει εγκατασταθεί σωστά. Κάποια στιγμή σκέψου να κάνεις κι καθαρή εγκατάσταση με όλα τα wipes και αν συνεχίσει γύρνα σε f2fs όπου εκεί σύμφωνα με πολλούς χρήστες όλα δουλεύουν ρολόι. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 Στην τελευταία aex του Χρήστου εγκατέστησα την τελευταία έκδοση από το playstore γιατί ο προεγκατεστημένος dialer μου φαινόταν φτωχός και τώρα είναι πολύ αργός, κολλάει στην καρτέλα με τις αγαπημένες επαφές για λίγα δευτερόλεπτα κλπ. Ίσως χρειάζεται να σβηστεί ο παλιός γιατί απλά τον έχω απενεργοποιήσει και έχω δώσει δικαιώματα στον νέο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mosxotrelos Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Καλησπέρα εχω την aex υπαρχει καποιος τροπος να περασω την official καμερα οπως οταν ηταν πριν του αλλαξω ρομ? Στάλθηκε από το LEX829 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Στην τελευταία aex του Χρήστου εγκατέστησα την τελευταία έκδοση από το playstore γιατί ο προεγκατεστημένος dialer μου φαινόταν φτωχός και τώρα είναι πολύ αργός, κολλάει στην καρτέλα με τις αγαπημένες επαφές για λίγα δευτερόλεπτα κλπ. Ίσως χρειάζεται να σβηστεί ο παλιός γιατί απλά τον έχω απενεργοποιήσει και έχω δώσει δικαιώματα στον νέο. Κανένας δεν θα δουλέψει όπως ο μαμά καθώς και η εγγραφή κλήσεων. Παρόλα αυτά πας μέσω TWRP mount System Aroma file manager system/priv-app/Dialer και μπαίνεις και μετονομάζεις σε dialer.apk.cim κλείνεις επανεκκίνηση. Το επαναφέρεις και απεγκαθιστας τον άλλο αν το θες πίσω Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Καλησπέρα εχω την aex υπαρχει καποιος τροπος να περασω την official καμερα οπως οταν ηταν πριν του αλλαξω ρομ? Στάλθηκε από το LEX829 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε να φλασαρεις αυτό. Αν δεν δουλεύει βίντεο φωτογραφίες φλάσαρεις από πάνω όπως είναι χωρίς wope τη Ρομ ξανά https://mega.nz/#!1bhigKZa!c7n2JtF4crLY0hPuHSrc3lh4jbSa_suGg17qG_lEySs Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rc31 Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Μετά την αναβάθμιση σε 17Vb μέσω ΟΤΑ γυρνάνε μόνα τους σε 1 τα animation ιδιαίτερα όταν φορτίζω το κινητό πάνω από 90% και το YouTube σε κάθε video παίζει λίγο και μετά κάνει αυτόματη παύση και πρέπει να πατήσω play για να συνεχίσει. Έκανα wipe cache αλλά δεν έστρωσε κάτι. Επίσης έχω την αίσθηση ότι έχω Battery drain. Κάποια ιδέα ; Sent from my Le X820 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mosxotrelos Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 (edited) Δοκίμασε να φλασαρεις αυτό. Αν δεν δουλεύει βίντεο φωτογραφίες φλάσαρεις από πάνω όπως είναι χωρίς wope τη Ρομ ξανά https://mega.nz/#!1bhigKZa!c7n2JtF4crLY0hPuHSrc3lh4jbSa_suGg17qG_lEySsΤην κατεβασα cris αλλα δεν δουλεψε και την διεγραψα... αλλα μολις το εκανα αυτο επαψε να λειτουργουν και οι 2 slot για την sim.... τι κανουμε? Update:νταξει το εφτιαξα ξανα περασα απο πανω την ρομ και δουλεψαν τα σλοτ Στάλθηκε από το LEX829 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 14, 2019 by mosxotrelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 (edited) Μετά την αναβάθμιση σε 17Vb μέσω ΟΤΑ γυρνάνε μόνα τους σε 1 τα animation ιδιαίτερα όταν φορτίζω το κινητό πάνω από 90% και το YouTube σε κάθε video παίζει λίγο και μετά κάνει αυτόματη παύση και πρέπει να πατήσω play για να συνεχίσει. Έκανα wipe cache αλλά δεν έστρωσε κάτι. Επίσης έχω την αίσθηση ότι έχω Battery drain. Κάποια ιδέα ;[apatalk Τα animations γυρνάνε στο 1 από την εποχή της 20s Το άλλο έχει να κάνει με τον καθαρισμό των recents.. κλείδωσε την και βαλτην σε προστασία Το drain έχει να κάνει με φωτεινότητα και τι τρέχει από πίσω.. Edited August 15, 2019 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 Άρα κάτι δεν έχει εγκατασταθεί σωστά. Κάποια στιγμή σκέψου να κάνεις κι καθαρή εγκατάσταση με όλα τα wipes και αν συνεχίσει γύρνα σε f2fs όπου εκεί σύμφωνα με πολλούς χρήστες όλα δουλεύουν ρολόι. Χρονια πολλα σε ολο το κοσμο...cris αν μπορεις θυμησε μου σε ποια απ ολες τις ρομ της αρχικης ειναι οι οδηγιες για f2fs..επισης ποια twrp σου ειναι η τελευταια που να υποστηριζει τα παντα;;δηλαδη και vendor και f2fs?? Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 (edited) Χρονια πολλα σε ολο το κοσμο...cris αν μπορεις θυμησε μου σε ποια απ ολες τις ρομ της αρχικης ειναι οι οδηγιες για f2fs..επισης ποια twrp σου ειναι η τελευταια που να υποστηριζει τα παντα;;δηλαδη και vendor και f2fs?? 3.2.3-0 τα κάνει όλα https://mega.nz/#!wCAByQiJ!-odX-v8wjIQap6W8C3_5EwElMTfCitjJb4rLYxYSglU f2fs απλά πας wipe advanced και κάνεις change repair τα data και caches f2fs Edited August 16, 2019 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 (edited) 3.2.3-0 τα κάνει όλα https://mega.nz/#!wCAByQiJ!-odX-v8wjIQap6W8C3_5EwElMTfCitjJb4rLYxYSglU f2fs απλά πας wipe advanced και κάνεις change repair τα data και cache f2fs ωραιος...θενξξξ Edited August 16, 2019 by CrisBal Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 3.2.3-0 τα κάνει όλα https://mega.nz/#!wCAByQiJ!-odX-v8wjIQap6W8C3_5EwElMTfCitjJb4rLYxYSglU f2fs απλά πας wipe advanced και κάνεις change repair τα data και system f2fs ωπα μισο....τα data και system η μηπως τα data και cache??εγω για data και cache θυμαμαι και ειχα κανει για μια oreo που ειχα περασει καποτε.. Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 ωπα μισο....τα data και system η μηπως τα data και cache??εγω για data και cache θυμαμαι και ειχα κανει για μια oreo που ειχα περασει καποτε.. data και cache http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7572600#post7572600 Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rc31 Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Τα animations γυρνάνε στο 1 από την εποχή της 20s Το άλλο έχει να κάνει με τον καθαρισμό των recents.. κλείδωσε την και βαλτην σε προστασία Το drain έχει να κάνει με φωτεινότητα και τι τρέχει από πίσω..Πριν την 17vb μου γύρναγε μόνο μετά από reboot ενώ τώρα σχεδόν κάθε φορά που το φορτίζω για αυτό το ανέφερα. Sent from my Le X820 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnlotos2 Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Χτές έβαλα την CN-OFFICIAL-6.0.030s Latest V17 Modded . Πάρα πολύ ωραία rom, ούτε κολλήματα, έκανε και 2 update , όμως αντιμετωπίζω πρόβλημα με την εφαρμογή της Πειραιώς. Δείχνει ότι πάει να συνδεθεί, αφού δώσω κωδικούς, αλλά δεν συνδέεται ποτε. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο προβλημα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Στην 30s στις ρυθμισεις οθονης, υπαρχει η λειτουργια AMOLED.. Παντα το ενεργοποιουσα, αλλα δεν ειδα ποτε μαυρη οθονη, οπως γραφει..? Επειδη δεν μ ενοιαζε και πολυ, δεν ειχα ρωτηση ποτε.. Ετσι ειπα τωρα να ρωτησω, (ενεργοποιηται αυτη η λειτουργια..??) Και αν ενεργοποιηται, μηπως χρειαζεται και καποια αλλη ρυθμιση, Εκτος απο το κουμπι που ανοιγουμε, πανω δεξια???) Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis38 Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Χτές έβαλα την CN-OFFICIAL-6.0.030s Latest V17 Modded . Πάρα πολύ ωραία rom, ούτε κολλήματα, έκανε και 2 update , όμως αντιμετωπίζω πρόβλημα με την εφαρμογή της Πειραιώς. Δείχνει ότι πάει να συνδεθεί, αφού δώσω κωδικούς, αλλά δεν συνδέεται ποτε. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο προβλημα . Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1911 Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Καλησπέρα στην παρέα. Έχει βάλει κανένας την MIUI 10 του erfan την χθεσινή? Δεν κάνει boot. Κάνω κάτι λάθος μάλλον? Επίσης Chris θα ήταν τέλειο να έριχνες μια ματιά και σε miui αν είχες χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts