fotispigi Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Έβαζα μαγνήτη, το επανέφερα λίγο αλλά τελικά τα έπαιξε τελείως.. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εεε.. Ήταν προβληματικό part... Δοκιμασες το μαγνήτη απο τη μεριά της οθόνης; (Να το τραβήξει προς τα μέσα δηλαδή) (εννοείται οτι θα εχεις ενα πανακι στην οθόνη μη σου κανει καμια γραμμή) Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pakok83 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 αν πας στην εφαρμογη magisk και πατησεις hide και επιλεξεις το nova go λογικα δεν θα φαινεται ρουτ σε αυτη την εφαρμογη..για τσεκαρε Το εκανα και πέτυχε σε ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 https://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/rom-project-xtended-shakeme-t3794392 μεχρι τωρα μπορω να πω η καλυτερη για μενα Rom... δεν έχει akt αλλα απο μπαταρια λιγο καλύτερη απο του Cris... δοκιμαστε να δειτεΕλληνικά έχει? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hecorian Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Ελληνικά έχει? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λογικα εχει... δεν χρησιμοποιώ ελληνικά γιαυτο σου λεω λογικά.... αλλά εχω παθει πλάκα με τη μπαταρία... σοβαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Λογικα εχει... δεν χρησιμοποιώ ελληνικά γιαυτο σου λεω λογικά.... αλλά εχω παθει πλάκα με τη μπαταρία... σοβαρά Όλες οι OREO είναι βασισμένες στα ίδια σχεδόν sources. Έχει κι αυτή τα bugακια της όπως και οι άλλες... άλλα.. *In headphones with 3.5mm jack connector mic doesn't work but phone's mic work and we can hear ourselves in headphones. CDLA headphones call quality still worse.* Rom is pretty good and yes lock app in recent doesn't work. Without quick charge toggle amp is low it Should be 1400-1500 mAh. I noticed it approx 900 which is low. Another bug for me is very bad and noisy during call, please fix it. Android auto is not recognized trough USB. Carkit Can not recognize the phone. This was not a problem in version of msm extended Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Λογικα εχει... δεν χρησιμοποιώ ελληνικά γιαυτο σου λεω λογικά.... αλλά εχω παθει πλάκα με τη μπαταρία... σοβαρά Πόσο καιρό την έχεις? Και μένα με την lineage για 2-3 μέρες πήγαινε καλά από μπαταρία αλλά μετά άρχισε να την ψιλορουφάει γι'αυτό γύρισα για την ώρα στην miui πάλι. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hecorian Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Πόσο καιρό την έχεις? Και μένα με την lineage για 2-3 μέρες πήγαινε καλά από μπαταρία αλλά μετά άρχισε να την ψιλορουφάει γι'αυτό γύρισα για την ώρα στην miui πάλι. 2-3 μερες... λιγες ωρες αφου βγήκε στην ουσια... για να μη παρεξηγηθώ εντυπωση μου κάνει μόνο στη μπαταρια, επειδη ειμαι μηνες τωρα με oreo rom που τη γονατιζουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 (edited) Θα κάνει ο @Crisbal τα μαγικά του όταν μπορέσει με την lineage και εμείς θα ακολουθήσουμε. Στην leeco πάντως αυτόν και κάποια ακόμα παλικάρια θα έπρεπε να τους κάνουν εικόνισμα γιατί χάρη σε αυτούς πουλάνε αν και έχουν πέσει αρκετά οι πωλήσεις τους. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 29, 2018 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Νομιζω πλεον οτι το θεμα που εχουν ολες οι ορεο που εχω δοκιμασει με τη μπαταρια,ειναι οτι καταναλωνουν αρκετα κατα το deep sleep..στη χρηση μου φαινεται πανω κατω το ιδιο με τις mm αλλα κατα το deep sleep ας πουμε ολο το βραδυ πεφτει 5 εως 7 %....κανονικα θα επρεπε να μη πεσει η αντε να πεσει κατα 1%...αρα υπολογιζοντας ποση ωρα ημερησιως ειναι με σβηστη οθονη,μπορει ακομα και το 15% της μπαταριας να καταναλωνεται χωρις λογο..μπορουμε καπως να ρυθμισουμε το deepsleep??δεν ειναι θεμα εφαρμογων χρηστη γιατι παραμενουν κλειστες.. Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Θα κάνει ο @Crisbal τα μαγικά του όταν μπορέσει με την lineage και εμείς θα ακολουθήσουμε. Στην leeco πάντως αυτόν και κάποια ακόμα παλικάρια θα έπρεπε να τους κάνουν εικόνισμα γιατί χάρη σε αυτούς πουλάνε αν και έχουν πέσει αρκετά οι πωλήσεις τους. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΣΩΣΤΟΣ!!!!! Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 (edited) lineage-15.1-20180629-Experimental-Rev3-x2 GENERAL INFO Rom made by me for a friend of mine and i'm sharing here, if you want to try it.. Based on latest LOS sources by @ThE_MarD 26.06.2018 Experimental focus fix kernel by Ryzen CHANGELOG - Latest PreBuilt GAPPS 26.06 on board - Face Unlock - Weather provider on board - Extra settings on board - Le EXTRAS on board - Enforcing kernel by default - SeLinux changer on board - Viper4Android on board - All available libs and kernels for V4A - IR Remote control on board - Focus Fix switch(experimental) - AKT Latest Profiles on board - Extra V4A settings inside sound settings - Sound scripts for better and louder sound from EUI30s - KPM_1.22 profiles on board with stock stable LOS CPU-Battery profile - Updated GPU blobs,CNE, IMS, GPS, Vulkan, QMI, RIL, Thermal, Time services - LBS services based on GMS should be more responsive - More ringtones inside - Substratum support - Added latest kernel with focus fix included (experimental switch inside) - Skitch app for photo edidting included - Many build.prop and system scripts and adjustments for better battery - Notebook on board - More stuff..OTA updater Recomended TWRP mine latest with quota fs support Download Rom link https://drive.google.com/uc?id=1VxIVR5CRFbslc4CDIpXTTOVE2m9qKBi7&export=download INSTALLATION From any rom except LOS..If you are with LOS dirty should work..or 2 caches wipe.. Make format cache+data with f2fs Reboot to recovery one more wipe except internal Flash ROM.. Wait until finish and reboot to system..make your settings.. Boot again to recovery... Flast Root zip which provided bellow.. Reboot to system...Finish TIP.1:In case after clean installation doesn't boot and stays at logo flash one more time rom dirty.. TIP.2: Inside inetrnal storage at the Path LOS_15.1_EXTRAS you will find: Latest Magisk root..Boot on system for 1st time after installation, DO NOT log in to your Google account, reboot to TWRP flash root ,reboot to system. Also inside internal storage you will have Stock build.prop scripts in any case you want to go with stock. Flash without any wipe.And stock LOS kernel if you want it on board... Edited June 29, 2018 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 (edited) CrisBal δηλαδή έχεις βάλει τον kernel με το focus fix και αν θέλουμε βάζουμε μετά τον stock χωρίς το fix? Δοκιμάστε αυτή την κάμερα https://mega.nz/#!KpF2HSrK!_CiyD0uQCUCqg2Fc_xNMULIIAGXVDTjv4T4QsIbfsxE Σε φώτο και βίντεο σε miui, lineage και όποια άλλη θέλετε και πείτε εντυπώσεις. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 29, 2018 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oPatrinos Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Cris ένα bug που έχω βρει στις lineage και κατά επέκταση στην δικιά σου είναι όταν κάνω μετακίνηση από τις φωτό της κάμερας σε άλλο φάκελο συνήθως εξαφανίζονται δια μαγείας από παντού... Παράθεση LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s3irios Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 "ota updates" αυτό είναι το κορυφαίο feature! Με τρώει το χέρι μου να την περάσω τώρα! Ευχαριστούμε Cris Παράθεση Let Max2 + LeIta eui. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstassrp Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Την περναμε απο πανω dirty η χρειαζεται καποιο wipe ? και στο TIP 2 δεν καταλαβα τι θελει να κανουμε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Την περναμε απο πανω dirty η χρειαζεται καποιο wipe ? και στο TIP 2 δεν καταλαβα τι θελει να κανουμε ...Μέσα στον φάκελο extras έχει το Magisk root. Την πρώτη φορά που θα μπεις μετά την εγκατάσταση της ρομ δεν μπαίνεις στον Google λογαριασμό σου. Ξαναπας στο recovery και κάνεις εγκατάσταση το Magisk και είσαι έτοιμος. Στην αρχή το λέει ότι με dirty λογικά θα δουλέψει. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstassrp Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Μέσα στον φάκελο extras έχει το Magisk root. Την πρώτη φορά που θα μπεις μετά την εγκατάσταση της ρομ δεν μπαίνεις στον Google λογαριασμό σου. Ξαναπας στο recovery και κάνεις εγκατάσταση το Magisk και είσαι έτοιμος. Στην αρχή το λέει ότι με dirty λογικά θα δουλέψει. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αφου την περναω dirty , και μπαινω κανονικα , ο google λογαριασμος μου ειναι ηδη ενεργος γιαυτο... ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Περασα το magisk ξανά , από την έκδοση της LOS που είχε ανεβάσει ο Χρήστος 21.6 ... Πάντως μίλησα στο τηλέφωνο και δεν με ακούνε καλά ! Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 lineage-15.1-20180629-Experimental-Rev3-x2 την περασα απο πανω, δουλευει αψογα! θα επανελθω με εντυπωσεις... ερωτηση: στα ΕΧTRAS εκτος απο το Magic, τα αλλα δυο τα περναμε? :confused: Παω να δοκιμασω την καμερα του GUZGUN... Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstassrp Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 την περασα απο πανω, δουλευει αψογα! θα επανελθω με εντυπωσεις... ερωτηση: στα ΕΧTRAS εκτος απο το Magic, τα αλλα δυο τα περναμε? :confused: Παω να δοκιμασω την καμερα του GUZGUN...Που τα βρήκες τα extras ? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Που τα βρήκες τα extras ? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οταν κανεις την εγκατασταση, βρησκεται μεσα στην storage Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstassrp Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 οταν κανεις την εγκατασταση, βρησκεται μεσα στην storageΤο έκανα από otg ίσως γιαυτο δέν τ είδα Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Το έκανα από otg ίσως γιαυτο δέν τ είδα Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μπες στον εσωτερικο χωρο σου και δες ολους τους φακελους... εκει που ειναι το twrp,DCIM,download κτλ... εκει θα ειναι. Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 CrisBal δηλαδή έχεις βάλει τον kernel με το focus fix και αν θέλουμε βάζουμε μετά τον stock χωρίς το fix? Δοκιμάστε αυτή την κάμερα https://mega.nz/#!KpF2HSrK!_CiyD0uQCUCqg2Fc_xNMULIIAGXVDTjv4T4QsIbfsxE Σε φώτο και βίντεο σε miui, lineage και όποια άλλη θέλετε και πείτε εντυπώσεις. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτή είναι η open camera με skin ή κάνω λάθος ; Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstassrp Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 μπες στον εσωτερικο χωρο σου και δες ολους τους φακελους... εκει που ειναι το twrp,DCIM,download κτλ... εκει θα ειναι.Περνάμε κάτι άλλο εκτός από το magisk? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 CrisBal δηλαδή έχεις βάλει τον kernel με το focus fix και αν θέλουμε βάζουμε μετά τον stock χωρίς το fix? Δοκιμάστε αυτή την κάμερα https://mega.nz/#!KpF2HSrK!_CiyD0uQCUCqg2Fc_xNMULIIAGXVDTjv4T4QsIbfsxE Σε φώτο και βίντεο σε miui, lineage και όποια άλλη θέλετε και πείτε εντυπώσεις. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk να πω την αληθεια οταν τραβας φαινεται καλυτερη, αλλα οταν τις περασα στο pc ειναι ολοιδιες με τη GCAM. δοκιμασα σε χρωμα, σε φως, νυχτα, θα δοκιμασω αυριο και σε μερα να δω... 1) αυτο που μου αρεσε ειναι οτι τραβαει ΚΑΜΠΑΝΑ το 4Κβιντεο κολλημενα τα fps στα 29,99. ενω με τις Gcam εχει σκαμπανεβασματα. 2) αυτο που δεν μου αρεσε τωρα ειναι οτι τσουπ σε πεταει και μια στο playstore, (περασα το taxibeat χωρις να το καταλαβω :lol:) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Περνάμε κάτι άλλο εκτός από το magisk? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εγω δεν περασα κατι, θα μας πει ο Boss cris... Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts