CrisBal Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Αυτή έχει τπτ διαφορετικό από τις 2 άλλες που είχες ανεβάσει; Η μόνο τον αρομα; Προσθήκες κάποιων εφαρμογών και κάποιες μικροαλλαγές που μπήκαν και στο 28s1 update. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 (edited) Μια ερώτηση παιδιά Όταν πατάω αντιγραφή είτε είμαι στον chrome είτε σε άλλο browser μου βγάζει ένα fast search , ακόμη και να πατήσω cancel όταν πάω να γράψω κάτι σε οποιαδήποτε εφαρμογή εκτός του chrome μου ξανά πετάει παράθυρο με το αν θέλω να κάνει fast search, κάποιες εφαρμογές μάλιστα σταματάνε να δουλεύουν και κλείνουν ασχετος αν πατήσω να ψάξει ή όχι Πως απενεργοποιω και από πού αυτή την ενοχλητική ρύθμιση fast search,το ότι κάνω cooy κάτι δε σημαίνει και ότι θέλω να το ψάξω Νομίζω το μόνο αλλά σοβαρό κόλλημα που έχει η ρομ αν δεν έχει τρόπο να απενεργοποιηθεί είναι Μετά την αντιγραφή μόλις πάω για επικόλληση σε άλλη εφαρμογή μήνυμα για fast search και κλείνει :( Δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή επικόλληση τίποτα και σε κανέναν Edited October 28, 2017 by Relin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Η καινούρια κάμερα στην 28s για όσους την έχουν δοκιμάσει είναι όντως καλύτερη από τις προηγούμενες? Αξίζει η αλλαγή? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Η καινούρια κάμερα στην 28s για όσους την έχουν δοκιμάσει είναι όντως καλύτερη από τις προηγούμενες? Αξίζει η αλλαγή? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η κάμερα μια χαρά είναι, άλλο σοβαρό κόλλημα έχει η ρομ αν με διαβάσεις πιο πάνω εκτός αν έτυχε μόνο σε εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meyas Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Μια ερώτηση παιδιά Όταν πατάω αντιγραφή είτε είμαι στον chrome είτε σε άλλο browser μου βγάζει ένα fast search , ακόμη και να πατήσω cancel όταν πάω να γράψω κάτι σε οποιαδήποτε εφαρμογή εκτός του chrome μου ξανά πετάει παράθυρο με το αν θέλω να κάνει fast search, κάποιες εφαρμογές μάλιστα σταματάνε να δουλεύουν και κλείνουν ασχετος αν πατήσω να ψάξει ή όχι Πως απενεργοποιω και από πού αυτή την ενοχλητική ρύθμιση fast search,το ότι κάνω cooy κάτι δε σημαίνει και ότι θέλω να το ψάξω Νομίζω το μόνο αλλά σοβαρό κόλλημα που έχει η ρομ αν δεν έχει τρόπο να απενεργοποιηθεί είναι Μετά την αντιγραφή μόλις πάω για επικόλληση σε άλλη εφαρμογή μήνυμα για fast search και κλείνει :( Δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή επικόλληση τίποτα και σε κανέναν+1 και για εμένα τα ίδια.. Sent from my Le X820 using Tapatalk Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 +1 και για εμένα τα ίδια.. Sent from my Le X820 using Tapatalk Σε μένα πάλι γιατί δεν το κάνει βρε παιδιά? Τέλος πάντων. Πηγαίνετε προσβασιμότητα είναι τικαρισμενο το κάτω κάτω μαμά search? Βάλτε στιγμιότυπα οθόνης π.χ. κάντε επανεκκίνηση και δοκιμάστε.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 (edited) Σε μένα πάλι γιατί δεν το κάνει βρε παιδιά? Τέλος πάντων. Πηγαίνετε προσβασιμότητα είναι τικαρισμενο το κάτω κάτω μαμά search? Βάλτε στιγμιότυπα οθόνης π.χ. κάντε επανεκκίνηση και δοκιμάστε.. Προσβασιμότητα κάτω κάτω λέγοντας; Tty mode έχει τελευταία ρύθμιση η καρτέλα και είναι ανενεργό,δεν βρήκα σε ολόκληρη την καρτέλα προσβασιμότητα κάτι για search,αν μπορείς λίγο αναλυτικά chris μήπως και το βγάλω αυτό γιατί δε παλεύεται Edit για υποσημείωση για να κολλήσει θέλει αυτό που πάτησες αντιγραφή να είναι περισσότερο από μια λέξη, αλλά ακόμη και να μην κολλαγε μου φαίνεται σπαστικό να με ρωτάει συνεχώς αν θέλω να κάνει search Edited October 28, 2017 by Relin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Προσβασιμότητα κάτω κάτω λέγοντας; Tty mode έχει τελευταία ρύθμιση η καρτέλα και είναι ανενεργό,δεν βρήκα σε ολόκληρη την καρτέλα προσβασιμότητα κάτι για search,αν μπορείς λίγο αναλυτικά chris μήπως και το βγάλω αυτό γιατί δε παλεύεται Edit για υποσημείωση για να κολλήσει θέλει αυτό που πάτησες αντιγραφή να είναι περισσότερο από μια λέξη, αλλά ακόμη και να μην κολλαγε μου φαίνεται σπαστικό να με ρωτάει συνεχώς αν θέλω να κάνει search Στα εικονικά κουμπιά Κεντρικό κουμπί κουμπί μενού κλπ. Πια έκδοση έχετε? 1η στοκ? ARoMA ? Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 (edited) Προσβασιμότητα κάτω κάτω λέγοντας; Tty mode έχει τελευταία ρύθμιση η καρτέλα και είναι ανενεργό,δεν βρήκα σε ολόκληρη την καρτέλα προσβασιμότητα κάτι για search,αν μπορείς λίγο αναλυτικά chris μήπως και το βγάλω αυτό γιατί δε παλεύεται Edit για υποσημείωση για να κολλήσει θέλει αυτό που πάτησες αντιγραφή να είναι περισσότερο από μια λέξη, αλλά ακόμη και να μην κολλαγε μου φαίνεται σπαστικό να με ρωτάει συνεχώς αν θέλω να κάνει search Κάντε αυτά που λέω . Δείτε εδώ να τα κατεβάσω..:lol::p https://youtu.be/wjL2_EUjDq0 https://youtu.be/fAaSKOfiEy4 Edited October 28, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Στα εικονικά κουμπιά Κεντρικό κουμπί κουμπί μενού κλπ. Πια έκδοση έχετε? 1η στοκ? ARoMA ? 28ς detloaded χωρίς το update Τα άλλαξα όλα εκτός από το κουμπί μενού που γράφει προεπιλογή συστήματος είναι η επιλογή μενού,δεν το άλλαξα γιατί δεν έχει σαν επιλογή να ξανά βάλω μενού Αλλά πώς μπορούν αυτά να επιρεασουν το copy που κάνεις σε ένα κείμενο;; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το είδα chris Εμένα μόλις πατήσω copy κάνει ότι σου είπα θα ανεβάσω βίντεο να το δεις μήπως καταλάβεις τι είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meyas Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Εγώ με την αρομα είμαι, αλλά και στην δουλειά, θα προσπαθήσω να το πασπατεψω μετά τις 23:00 Sent from my Le X820 using Tapatalk Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 28ς detloaded χωρίς το update Εμένα μόλις πατήσω copy κάνει ότι σου είπα θα ανεβάσω βίντεο να το δεις μήπως καταλάβεις τι είναι Κουμπί μενού ? Δεν υπάρχει να το ξαναβάλεις? Εμένα γιατί είναι? https://youtu.be/NLtAxr0t4u4 Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meyas Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Έκανα στα γρήγορα αυτά που είπες αλλά τζίφος. https://youtu.be/EOZloUCaPu0 Sent from my Le X820 using Tapatalk Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 (edited) Έκανα στα γρήγορα αυτά που είπες αλλά τζίφος. https://youtu.be/EOZloUCaPu0 Sent from my Le X820 using Tapatalk Κατέβασε αυτό https://mega.nz/#!JXp13LzJ!sMH4pY965AP22Pm6FiRNBY1SgdGTc111_LCFa-ygq-I είναι ο Chrome που σας τα κάνει. Πήγαινε με τον root explorer που έχω μέσα και κάντο copy paste στο system/vendor/operator/app /Chrome και σβησε τον παλιό. Κάνε επανεκκίνηση και δοκίμασε. Αν δεν είναι εκεί πήγαινε και system/app/Chrome και κάνε το ίδιο. Δώσε δικαιώματα στην εφαρμογή πριν βγεις rw-r-r. Κάντο και πες μου. Στο system app πρέπει να τα έχετε.. Εκεί αλλάξτε και διαγράψτε τον παλιό. Edited October 28, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Έλα chris άργησα λίγο αλλάκατι έκανα,ανέβασα το βίντεο https://youtu.be/-fIzwMjlnGE Αυτό κάνει Για το κουμπί γράψε λάθος, δικιά μου βλακεία Οπουδήποτε και να αντιγράψω το κάνει αυτό όχι μόνο στον chrome αλλά θα δοκιμάσω να τον κατεβάσω πάλι Να σαι καλά που βοηθάς ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν απλά κάνω απεγκατασταση και εγκατάσταση δεν γίνεται; πρέπει να κάνω τη διαδικασία που είπες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 (edited) Έλα chris άργησα λίγο αλλάκατι έκανα,ανέβασα το βίντεο https://youtu.be/-fIzwMjlnGE Αυτό κάνει Για το κουμπί γράψε λάθος, δικιά μου βλακεία Οπουδήποτε και να αντιγράψω το κάνει αυτό όχι μόνο στον chrome αλλά θα δοκιμάσω να τον κατεβάσω πάλι Να σαι καλά που βοηθάς ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν απλά κάνω απεγκατασταση και εγκατάσταση δεν γίνεται; πρέπει να κάνω τη διαδικασία που είπες; Ναι κάντε αυτό που λέω ή περιμένετε μέχρι τη Δευτέρα να στήσω ζιπ να τα κάνει μόνο του. Κοίτα να μου πεις που είναι ο Chrome στο system/app/Chrome? Edited October 28, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Ναι κάντε αυτό που λέω ή περιμένετε μέχρι τη Δευτέρα να στήσω ζιπ να τα κάνει μόνο του. Θα ρίξω μια ματιά αν δε βγάλω άκρη θα περιμένω μην τα κάνω χειρότερα,σε ευχαριστούμε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 (edited) Θα ρίξω μια ματιά αν δε βγάλω άκρη θα περιμένω μην τα κάνω χειρότερα,σε ευχαριστούμε:) Οκ. Στις 1 Ες εκδόσεις stock and downloaded και 1η ARoMA είχα μέσα τον Chrome από το Playstore. Στην τελευταία έκδοση ARoMA έβαλα αυτόν που είχα πάντα από μαμά ρομ. Αυτός πρέπει να τα κάνει για αυτό δεν τα κάνει σε μένα που φοράω την τελευταία ARoMA..;) Να σας φτιάξω και λίγο με το update που έρχεται. AOSP EUI.. https://youtu.be/7szHvTXnw8U Edited October 28, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Οκ. Στις 1 Ες εκδόσεις stock and downloaded και 1η ARoMA είχα μέσα τον Chrome από το Playstore. Στην τελευταία έκδοση ARoMA έβαλα αυτόν που είχα πάντα από μαμά ρομ. Αυτός πρέπει να τα κάνει για αυτό δεν τα κάνει σε μένα που φοράω την τελευταία ARoMA..;) Να σας φτιάξω και λίγο με το update που έρχεται. AOSP EUI.. https://youtu.be/7szHvTXnw8U Έτσιιιιιιιιιιιι :)))) Όσο για το πρόβλημα λύθηκε ο chrome έφταιγε το έκανα Μόνο δύο ερωτήσεις, ο παλιός είχε ονομασία σαν base.apk ενώ αυτός κανονικά chrome.apk να τον μετονομασω σε base όπως αυτός που είχε; Και δυο μετα το restart αφού έκανα ότι είπες μου έβγαλε μήνυμα τα δικαιώματα υπερχρηστη για την αλλαγή ανάλυσης οθόνης απορρίφθηκαν... Αυτό πάλι τι ήταν:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meyas Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Χρήστο δεν.. Έκανα τον τρόπο σου μέσω ρουτ, απεγκατεσησα και τελείως και ξανά μανά.. Δεν λέει να ανταποκριθεί.. Αλλά δεν είναι το τέλος του κόσμου θα σε περιμένω με κανένα φιξακι.. Sent from my Le X820 using Tapatalk Update * αφού δούλεψε για το παιδί μάλλον κάτι δεν έκανα καλά.. Ξαναπροσπαθω τώρα.. Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 :((( Δεν λύθηκε το πρόβλημα μόνο στον chrome λύθηκε σε όλα τα άλλα όταν πατάω cooy τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Έτσιιιιιιιιιιιι :)))) Όσο για το πρόβλημα λύθηκε ο chrome έφταιγε το έκανα Μόνο δύο ερωτήσεις, ο παλιός είχε ονομασία σαν base.apk ενώ αυτός κανονικά chrome.apk να τον μετονομασω σε base όπως αυτός που είχε; Και δυο μετα το restart αφού έκανα ότι είπες μου έβγαλε μήνυμα τα δικαιώματα υπερχρηστη για την αλλαγή ανάλυσης οθόνης απορρίφθηκαν... Αυτό πάλι τι ήταν:p Όχι δεν χρειάζεται να τον ονομάσεις έτσι. Άστο όπως είναι. Τι άλλο είναι για αλλαγή ανάλυσης αν θες. Πας Magisk και δίνεις όταν χρειάζεται. Δυστυχώς κάθε φορά θα ρωτάει . Αλλά την ζητάνε πολλοί στο XDA.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stazzy Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 (edited) Καλησπέρα σε όλους και χίλια μπράβο για το απίστευτο νήμα! Έχω πάρει το κινητο για τη γυναίκα μου (x829 νομιζω) και δούλευε απροβλημάτιστα μέχρι πριν κανένα δεκαπενθήμερο, οπότε είχε κολλήσει σε bootloop. Δυστυχώς δε θυμάμαι ακριβείς εκδόσεις EUI που φόραγε, αλλά σε κάθε περίπτωση είχε τα πάντα stock. Από τότε ξεκινάει ο... Γολγοθάς. Εγκατέστησα το TWRP και αφού κατάφερα με τα πολλά να πάρω σε usb otg backup και τις φωτογραφίες, ξεκίνησα να φλασάρω rom. Σήμερα flashara και την τελευταία που ανέβασε ο Crisbal... Σε ΟΛΕΣ νομίζω έχω δοκιμάσει τα πάντα... format, wipe ενα ενα (system/cache/dev/internal Κλπ), ολα μαζί πριν απο την εγκατάσταση κάποιας rom. Το πρόβλημα που παραμένει μετά από κάθε εγκατάσταση είναι ότι το κινητό κολλάει και κάνει restart μόνο του. πχ τώρα που έβαλα την 28s της 27/10, με το που ξεκιναει το σύστημα, μετά απο 10-15 sec κολλάει και κάνει restart. μπαίνω twrp και το κάνω power off εγώ γιατί θα πηγαίνει έτσι μέχρι να πεθάνει ο highlander ή καλύτερα η μπαταρία. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι να κάνω ή να το βάλλω στο μουσείο των πεθαμένων κινητών; μπορώ κάπως να καταγράψω log και να δω τι είναι αυτό που πάει να φορτώσει και κολλάει; Ευχαριστώ και συγνώμη για το μακροσκελέστατο post, Στάθης Edited October 28, 2017 by stazzy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 (edited) :((( Δεν λύθηκε το πρόβλημα μόνο στον chrome λύθηκε σε όλα τα άλλα όταν πατάω cooy τα ίδια Έξω στο TWRP clear dalvik cache και cache επανεκκίνηση. Έχει κρατήσει αρχεία log. Αν δεν στρώσει βάλτε την τελευταία ARoMA dirty. Φλασια έσβησες όλα όσα είχε μέσα στο φάκελοChrome και άφησες μόνο τον νέο? Edited October 28, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 (edited) Καλησπέρα σε όλους και χίλια μπράβο για το απίστευτο νήμα! Έχω πάρει το κινητο για τη γυναίκα μου (x829 νομιζω) και δούλευε απροβλημάτιστα μέχρι πριν Στάθης Να κάνεις σωστά wipes πρώτα Data reboot to recovery ξανά TWRP wipe ola reboot to recovery μέσα τη ρομ φλας. Αν δεν παίξει και με αυτό θα πας για qfil. Η και κάτι άλλο κάνε και τα λέμε. Μου ήρθε φώτιση...θες καθαρισμό modem stats .. περίμενε.. Μπες fastboοt και Συνδέσε το κινητό στο PC Μέσα στο CMD adb κάνε copy paste τις εντολές μια μια και πάτα enter fastboot erase modemst1 fastboot erase modemst2 fastboot reboot Δοκίμασε και πες Edited October 28, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts