CrisBal Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Χρήστο, δώσε μας λίγο σε zip 23.42s και 23.43s να τα φλασαρουμε χειροκίνητα. Φαίνεται ότι όντως προσπερνάει το 23.42s Δεν υπάρχει! Το έκανε migrate ο Τάσος το 42 μέσα στο 44 αλλά ξέχασε τα Settings του 42 που είχα όλα τα multiled. Αν το βρω πουθενά θα σας το φτιάξω εγώ. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 1) Έτσι πίστευα και εγώ με τα τόσα που έχω διαβάσει εδώ, αλλά δεν βρήκα κανένα πρόβλημα με encryprion και όλα εγκαταστάθηκαν κανονικά...ή λες γι αυτό μου έβγαζε συνέχεια και τις 300 εφαρμογές που είχα προς εγκατάσταση? Τώρα τι κάνω..ξαναστήνω πάλι την ρομ?? Κάνω clean instal? οχι μην μου τέτοιο πράγμα....!!!!!!!!!!!!! Θα φρικάρω! 2) 23s που είναι αρουτάριστη.... την δική σου! Τι κάνω εκεί?? ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου....... Αν δουλεύει άστη όπως είναι.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Το χω ξαναπει... Με 4g εχω πολυ καλυτερη αυτονομια σε σχεση με 2g/3g... Ειτε με χρηση είτε σε stand by. Που μπορει να οφειλεται??? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Το χω ξαναπει... Με 4g εχω πολυ καλυτερη αυτονομια σε σχεση με 2g/3g... Ειτε με χρηση είτε σε stand by. Που μπορει να οφειλεται???lk! Στις μοναδικές ρυθμίσεις που έχουμε κάνει στην tele_23 φυσικά... :lol::p;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oPatrinos Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Παιδια πως κανω export αρχειο με τις επαφες μου;ξερει κανεις; Παράθεση LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Παιδια πως κανω export αρχειο με τις επαφες μου;ξερει κανεις; Πατάς επαφές παρατεταμένο το αριστερό κάτω Virtual key πάνω πάνω εισαγωγή εξαγωγή επαφών Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Στις μοναδικές ρυθμίσεις που έχουμε κάνει στην tele_23 φυσικά... :lol::p;) Απο δω και περα σε 4g θα το χω.... Εκτός αν κανεις τα θαυματα σου παλι μαζι με τον Τάσο και εχουμε ακομη καλύτερη αυτινομια σε 2g+3g Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oPatrinos Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Πατάς επαφές παρατεταμένο το αριστερό κάτω Virtual key πάνω πάνω εισαγωγή εξαγωγή επαφών το βρηκα Χρήστο ηταν στο πληκτρολόγιο πανω δεξια στις 3 τελειες...ευχαριστω! Παράθεση LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 (edited) Το χω ξαναπει... Με 4g εχω πολυ καλυτερη αυτονομια σε σχεση με 2g/3g... Ειτε με χρηση είτε σε stand by. Που μπορει να οφειλεται??? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Δεν οφείλεται στο τηλέφωνο αλλά στο δίκτυο Σε περιοχές που δεν έχει καλή κάλυψη η εναλλαγές ανάμεσα σε 3g και 2g είναι πολύ συχνές με αποτέλεσμα το κινητό να καταναλώνει παραπάνω μπαταρία ενώ όπου οι κάλυψη καλή έχεις 4g και πολύ σπάνια θα πέσεις σε 3g άρα η κατανάλωση μπαταρίας είναι πολύ λιγότερη Εκεί έχω καταλήξει τουλάχιστον με δύο κινητά συμβαίνει το ίδιο Με iPhone 6s και με το le max 2 x829 και περασμένη μαμά ρομ Edited May 28, 2017 by Relin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Μιλαω για κλειδωμα στο δικτυο... Φυσικα όταν κλειδωνω σε 2g, μενει εκει. Σε 3g, πεφτει στο 2g αν δεν καλυπτει η κεραια Σε 4g, πεφτει αντιστοιχα σε 3g και 2g Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfaf Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Καλησπέρα. Ψάχνω να βρω που είναι στις ρυθμίσεις οι ρυθμίσεις για τις system εφαρμογές και δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Κάπου υπάρχουν ρυθμίσεις μαζί για Launcher, browser, downloads, phone/contacts ... Έχω 26s. Please help !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Με το fp τελικά είναι πως θα σου κάτσει. Και με tele23v43 και με debloated 26 το fp δουλεύει αρκετά καλά αναλόγως με τα κέφια του. Άλλες φορές δουλεύει σφαίρα ακομά και αν το έχεις αφήσει για ώρες σε αχρηστία και άλλες φορές δεν αναγνωρίζει το δάχτυλο ούτε μετά από 5 λετπά. Τελικά ή συνηθίζουμε με την ιδέα ή το πουλάμε. Και σε αυτά τα λεφτά με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν παίζει κάτι άλλο. Στην tele πάντως έχει γίνει πολύυυυ δουλειά και θέλει πολύ ψάξιμο. Και μια πρώτη ερώτηση : στο πληκτρολόγιο που κάνουμε τις κλήσεις εκτός τους κυριλλικούς και τους αγγλικούς χαρακτήρες ελληνικά δεν παίζουνε. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfaf Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Παιδεια μπηκα και γω προσφατα στην παρεα σας με το le max 2 x829 4/64gb. Θελω να ρωτησω εχω την multilanguage του καταστηματος και δουλευουν ολα καλα και το fp αλλα δεν μπορω τα μισα ελληνικα μισα αγγλικα. Να ρισκαρω να φλασαρω την google tele 23 ή να μην το κανω γτ μπορει να χαλασει το fp? Το βρήκα... Μερικές φορές ψάχνεις κάτι, είναι μπροστά σου και δεν το βλέπεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 έσβησα το xposed installer χτες και σήμερα ξαναεγκατέστησα την έκδοση 3.1.1. Πατάω να κάνει εγκατάσταση το Framework και βγάζει error και λέει να βάλω τη σωστή έκδοση. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geom_ Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 ρε παιδιά είμαι με rr, αλλά είχα κ πρι ν το ίδιο πρόβλημα στη vουγκατ. κολλάει η δική μου κάμερα στο viber και με βλέπουν παγωμένο σαν φωτόγραφία και ανα 30'' αλλάζει καρέ. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Να ευχαριστήσω τον @Crisbal, φίλε είχες δίκαιο για το modem το 23s έχει πολύ καλύτερο σήμα σε εμένα. Βασικά είναι πολύ πιο σταθερό χωρίς περιττές εναλλαγές δικτύου όπου μου έτρωγαν 7-10% μπαταρίας επιπλέον κάθε μέρα :) Τα δοκίμασα όλα με την σειρά. :lol: Η αίσθηση μόνο στο FP είναι ένα κλικ χειρότερη κ που κ που χάνει καμιά προσπάθεια σε σχέση με το 419D modem. Δεν ξέρω αν βοηθήσει κάποιο clear install την απόκριση ή υπάρχει κάποιο fix αν είναι πες να δοκιμάσω :lol: Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos01 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Να ευχαριστήσω τον @Crisbal, φίλε είχες δίκαιο για το modem το 23s έχει πολύ καλύτερο σήμα σε εμένα. Βασικά είναι πολύ πιο σταθερό χωρίς περιττές εναλλαγές δικτύου όπου μου έτρωγαν 7-10% μπαταρίας επιπλέον κάθε μέρα :) Τα δοκίμασα όλα με την σειρά. :lol: Η αίσθηση μόνο στο FP είναι ένα κλικ χειρότερη κ που κ που χάνει καμιά προσπάθεια σε σχέση με το 419D modem. Δεν ξέρω αν βοηθήσει κάποιο clear install την απόκριση ή υπάρχει κάποιο fix αν είναι πες να δοκιμάσω :lol: Η 26s debloated του Χρηστου εχει scripts για καλυτερη αμμεσοτητα του fp ,στη 26s ofc dev που υπαρχει στη πρωτη σελιδα εχει και ξεχωριστα firmware δικο της. Οτι θες δοκιμασε ...παντως εγω με 26s debloated και 419 050 frm εχω αψογο fp ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ρε παιδιά είμαι με rr, αλλά είχα κ πρι ν το ίδιο πρόβλημα στη vουγκατ. κολλάει η δική μου κάμερα στο viber και με βλέπουν παγωμένο σαν φωτόγραφία και ανα 30'' αλλάζει καρέ. Καμία ιδέα; Mε RR την official εισαι; Παράθεση 26s by CrisBall :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 (edited) Η 26s debloated του Χρηστου εχει scripts για καλυτερη αμμεσοτητα του fp ,στη 26s ofc dev που υπαρχει στη πρωτη σελιδα εχει και ξεχωριστα firmware δικο της. Οτι θες δοκιμασε ...παντως εγω με 26s debloated και 419 050 frm εχω αψογο fpι; Και εγώ με 26s Debloated είμαι Firmware 23s και Modem 0.50 419D! ;) Τελικά οι Nougat έχουν πολλά πολλά πολλά θέματα ακόμα... Δοκίμασα τις τελευταίες 20 μέρες όλες από 1-3 μέρες την κάθε μία. Μόνο η RR και η Google ήταν η ποιο σταθερές γι αυτό τις έκανα μίξερ. Πάλι πάντως την σταθερότητα των EUI δεν την φτάνουν σε κανένα επίπεδο. Μου φαίνεται ότι στην 26s debloated έχω πετύχει το καλύτερο συνδιασμό ρυθμίσεων για την φωτεινότητα. Με AMOLED ανοιχτό έχω AMOLED χρώματα και φωτεινότητα απίστευτη! Μόνο ίσως η LOS & RR ΜΜ τελικά να είναι καλές. ;) Edited May 28, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 ρε παιδιά είμαι με rr, αλλά είχα κ πρι ν το ίδιο πρόβλημα στη vουγκατ. κολλάει η δική μου κάμερα στο viber και με βλέπουν παγωμένο σαν φωτόγραφία και ανα 30'' αλλάζει καρέ. Καμία ιδέα; Βάλε ΜΜ... ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos01 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 (edited) Και εγώ με 26s Debloated είμαι Firmware 23s και Modem 0.50 419D! ;) Τελικά οι Nougat έχουν πολλά πολλά πολλά θέματα ακόμα... Δοκίμασα τις τελευταίες 20 μέρες όλες από 1-3 μέρες την κάθε μία. Μόνο η RR και η Google ήταν η ποιο σταθερές γι αυτό τις έκανα μίξερ. Πάλι πάντως την σταθερότητα των EUI δεν την φτάνουν σε κανένα επίπεδο. Μόνο ίσως η LOS & RR ΜΜ τελικά να είναι καλές. ;) ,Η pure nexus παντως αν και δεν εντυπωσιαζει σε ρυθμισεις ειναι η πιο σταθερη νομιζω απο xda ,λιτη και προσεγμενη στα update της. Η 26s debloated φιλε Χρηστο ειναι η αγαπημενη!! Αψογη οθονη σε χρωματα φωτεινοτητα μου ειχε κανει εντυπωση απο την αρχη γιατι την εβαλα μετα απο την 23s cn και εδειξε αλλο τηλεφωνο ...φανηκε η αναβαθμιση Edited May 28, 2017 by mythos01 Παράθεση 26s by CrisBall :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Η 26s debloated του Χρηστου εχει scripts για καλυτερη αμμεσοτητα του fp ,στη 26s ofc dev που υπαρχει στη πρωτη σελιδα εχει και ξεχωριστα firmware δικο της. Οτι θες δοκιμασε ...παντως εγω με 26s debloated και 419 050 frm εχω αψογο fp Αναφερόμουν αποκλειστικά στα modems όχι στις roms. EUI rom δεν πρόκειται να ξαναβάλω εκτός κ αν αλλάξει η κατάσταση με τα Notification όταν έρθει η Nougat. Αν βάλεις κάποια 7.1.2 rom θα σου φανεί ότι είναι downgrade στην απόκριση αν γυρίσεις σε EUI MM rom τουλάχιστον για την δική μου χρήση. Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geom_ Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Mε RR την official εισαι; Ναι την 527 ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βάλε ΜΜ... ;) Που θα πει;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Μόνο ίσως η LOS & RR ΜΜ τελικά να είναι καλές. ;) Δοκίμασε την RR Nougat Built 05232017 με ενσωματωμένο το Blackscreen 2.1 kernel. Νομίζω η πιο σταθερή Nougat αυτή την στιγμή με καλή αυτονομία. Και τα περισσότερα bugs/lags έχουν διορθωθεί έχει και VoLTE για όποιον τον ενδιαφέρει, λειτουργεί πλέον κανονικά το QC button και τα προβλήματα στον ήχο λύθηκαν.. Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos01 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Αναφερόμουν αποκλειστικά στα modems όχι στις roms. EUI rom δεν πρόκειται να ξαναβάλω εκτός κ αν αλλάξει η κατάσταση με τα Notification όταν έρθει η Nougat. Αν βάλεις κάποια 7.1.2 rom θα σου φανεί ότι είναι downgrade στην απόκριση αν γυρίσεις σε EUI MM rom τουλάχιστον για την δική μου χρήση. Οκ φιλε! Γουστα ειναι αυτα και δε γνωριζω τη χρηση που του κανεις. Παντως μεχει τωρα μιλαμε για pure android ρομς που εχουν βγει απο devs σε nougat και απο την αλλη gia official eui roms σε mm οπως λες...οποτε δεν υπαρχει σχεδον καμμια σχεση σε ui παρα μονο σε βασικο android και συστηματα ασφαλειας..γι αυτο γνωμη μου καθαρα ειναι θεμα γουστου γιατι σε θεματα ταχυτητας,εφαρμογων και animations δεν υπαρχει φοβερη αναβαθμιση ακομα Παράθεση 26s by CrisBall :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Και τα περισσότερα bugs/lags έχουν διορθωθεί έχει και VoLTE για όποιον τον ενδιαφέρει, λειτουργεί πλέον κανονικά το QC button και τα προβλήματα στον ήχο λύθηκαν.. volte σε ποιά χώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts