Jump to content

Huawei P9 Lite

madman099
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγκατέστησα τη Β130 σε ένα δικαρτο 2GB RAM.Εδώ και 20 λεπτά έχει κολλήσει στην οθόνη με τον κύκλο στη μέση με θαλασσι περίγραμμα,EMUI 100% να γράφει μέσα και κάτω " εκτελείται βελτιστοποίηση συστήματος" .Την πατησα ή να περιμένω;

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγκατέστησα τη Β130 σε ένα δικαρτο 2GB RAM.Εδώ και 20 λεπτά έχει κολλήσει στην οθόνη με τον κύκλο στη μέση με θαλασσι περίγραμμα,EMUI 100% να γράφει μέσα και κάτω " εκτελείται βελτιστοποίηση συστήματος" .Την πατησα ή να περιμένω;

Περίμενε...

και σε μένα μόλις μου ήρθε η ενημέρωση και ξεκίνησα την αναβάθμιση.

Δίκαρτο unbranded, με 2g ram.

Για να δούμε...

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Μόλις εγκατέστησα την 130 σε dual SIM 2G δεν εντόπισα καμία τρελή διαφορά εκτός από 1)την φωτογραφία που έχει ένα x πλέον και αν είσαι σε κάποιο mode σε γυρνάει κατευθείαν σε κανονική(auto) κάμερα

2) τα εικονίδια άλλαξαν σχήμα και έχουν πλέον το κανονικό του stock android.

3)και στην ''Home'' μπορείς να βάλεις 5 πλέον εικονίδια αν και δεν είμαι σίγουρος ότι πριν ήταν μόνο 4

Επίσης παραλαμβάνοντας και το Α5 2016 επειδή αυτά τα 2 είναι πολύ κοντά σε specs έχει την φάση του να τα συγκρίνεις δίπλα δίπλα.

Κακο αυτο για τα εικονιδια . Μου αρεσαν αυτα που ειχε . Βασικα ολο το os ειναι αντιγραφη του iOs ;-)

Οσο για το A5 2016 στα βιντεο που ειχα δει στο youtube που τα συγκριναν , το P9 lite ΓΕΝΙΚΑ ειναι καλυτερο.

Εγω samsung ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ .....

Στο δικό μου όλα πήγαν καλά.

Μόλις έφτασε στο 100% ολοκληρώθηκε κανονικά η αναβάθμιση.

Για τα εικονίδια δεν εκφέρω γνώμη, μια και δουλεύω με Nova Prime.

Όσον αφορά τα Samsung που έγραψε πριν ο συμφορουμίτης συμφωνώ απόλυτα.

Πολλή μόδα, άνευ σημασίας (τέλος το off topic).

Edited by p_k

Παύλος Παυλίδης 

Ήρθε και σε μένα. Αυτό το χ στην κάμερα πρακτικό..

Με χάλασαν λίγο κα μένα τα εικονίδια πριν ήταν καλύτερα.

Την έκανα και εγώ.

Πρώτη διαπίστωση: αρκετά πιο γρήγορο.

Δεύτερη διαπίστωση: όχι τόσο καλή λήψη όπως πριν.

Γιατί ξενερωσα λίγο;

Την έκανα και εγώ.

Πρώτη διαπίστωση: αρκετά πιο γρήγορο.

Δεύτερη διαπίστωση: όχι τόσο καλή λήψη όπως πριν.

Γιατί ξενερωσα λίγο;

Αυτό με τη λήψη πώς το διαπίστωσες;

Από τις μπάρες του σήματος ή κάνοντας και κλήσεις;

Παύλος Παυλίδης 

το διαπίστωσα πως σε σημεία οριακά (1 γραμμή Η), μετά την αναβάθμιση με γυρνάει σε Εdge.

Είμαι ο μοναδικός;

το διαπίστωσα πως σε σημεία οριακά (1 γραμμή Η), μετά την αναβάθμιση με γυρνάει σε Εdge.

Είμαι ο μοναδικός;

Μπορει να ειναι τυχαιο φιλε μου. Αστο λιγο να το δεις .

Εμενα παντως ιδιο μου φαινεται το τηλεφωνο ουτε ποιο γρηγορο ουτε ποιο αργο.

Τα εικονιδια δεν αλλαξαν σε εμενα οπως ειπε ο φιλος πριν.

Ουτε κολλησε κατα την διαρκεια του update σε κανενα σημειο.

Το πηγε νορμαλ και ολα πηγαν καλα.

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ήρθε και σε μένα. Αυτό το χ στην κάμερα πρακτικό..

Με χάλασαν λίγο κα μένα τα εικονίδια πριν ήταν καλύτερα.

Ρε παιδια ποια εικονιδια αλλαξαν , εμενα ολα οπως ηταν πριν ειναι .

Δικαρτο unbranded απο public.

Με την 130.

Επειδη αγορασα και τα 2 μοντελα ( 2γιγα και 3 γιγα ) διαπιστωσα οτι το 2 γιγα ειναι 2 κατηγοριες κατω σε ταχυτητα οταν χρειαστει να ανοιξουν 3-4 εφαρμογες . Οποτε παλι το πουλησα το 2γιγα ( το ειχα βρει σε τιμη ευκαιριας 2 ημερων) . Μαλλον θα παρω το 3 γιγα παλι..

αλλα ολος τυχαιος ανεβασαν την τιμη σε 10 ημερες απο 240 στα 280 οι μαγκες.

My Name Is George V.

Την κατεβάζω κι εγώ τώρα.

Παρεπιμπτόντως προχθές ένα ακόμη P9 Lite (2gb) έγινε μέλος της οικογένειας, αυτή την φορά στο χρυσαφί χρώμα!:)

Το έχω ευχαριστηθεί πολύ αυτό το κινητό. Ο μόνος λόγος -θεωρητικά- για να το άλλαζα, θα ήταν για να έχω ακόμη καλύτερη κάμερα. Αλλά εκεί θέλει να τα "στάξεις" γερά...

Edit: Περάστηκε χωρίς κανένα κόλλημα. Τα εικονίδια παραμένουν τα ίδια.

Edited by Johny-B

τα εικονιδια ειχαν αλλαξει απο την Β120

Εμενα ειχε την 120 οταν το αγόρασα.Τα ιδια εικονίδια που εχει στην αρχικη σελιδα του τοπικ εχει παντως εμενα.Και στην 120 και στην 130.

Παιδια καλησπερα. Εχω το τηλεφωνο εδω και λιγες μερες αγορασμενο απο τη vodafone. Το πηρα οταν το ειχε προσφορα στα 189 ευρω. Εγω δεν ειμαι ιδιαιτερα της τεχνολογιας αλλα διαβαζοντας λιγα πραγματα απο εδω καταλαβα οτι ειναι branded καθως εχει το λογοτυπο της εταιρειας οταν ανοιγει-κλεινει. Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα προβληματιστηκα λιγο με την αναβαθμιση που αναφερεται. Ψαχνωντας λιγο ειδα οτι εγω εχω την B114. Τι σημαινει αυτο στην πραξη? Επισης θελω να ρωτησω το εξης. Απο οτι καταλαβα εμενα παιρνει μια καρτα και μια καρτα μνημης. Περαν του οτι δεν με απασχολει καθως μονο εναν αριθμο χρησιμοποιω παντα, αυτο σημαινει κατι για την ποιοτητα και λειτουργια του κινητου? Σας ευχαριστω πολυ.

Παιδια καλησπερα. Εχω το τηλεφωνο εδω και λιγες μερες αγορασμενο απο τη vodafone. Το πηρα οταν το ειχε προσφορα στα 189 ευρω. Εγω δεν ειμαι ιδιαιτερα της τεχνολογιας αλλα διαβαζοντας λιγα πραγματα απο εδω καταλαβα οτι ειναι branded καθως εχει το λογοτυπο της εταιρειας οταν ανοιγει-κλεινει. Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα προβληματιστηκα λιγο με την αναβαθμιση που αναφερεται. Ψαχνωντας λιγο ειδα οτι εγω εχω την B114. Τι σημαινει αυτο στην πραξη? Επισης θελω να ρωτησω το εξης. Απο οτι καταλαβα εμενα παιρνει μια καρτα και μια καρτα μνημης. Περαν του οτι δεν με απασχολει καθως μονο εναν αριθμο χρησιμοποιω παντα, αυτο σημαινει κατι για την ποιοτητα και λειτουργια του κινητου? Σας ευχαριστω πολυ.

Καλησπέρα, καλώς ήλθες στο myphone.gr και με γεια σου το κινητό!

Το ότι παίρνει μια κάρτα και μια κάρτα μνήμης, σημαίνει μόνο ότι είναι "μονόκαρτο" και ότι παίρνει επέκταση μνήμης. Δεν έχει δηλαδή κανένα απολύτως πρόβλημα η ποιότητα και η λειτουργία του.

Το ότι είναι branded σημαίνει ότι ίσως παίρνεις κάποιες αναβαθμίσεις αργότερα. Αν θες μπορείς να το κάνεις un-branded. Και πάλι όμως και branded δεν σημαίνει ότι προσωπικά στην καθημερινότητα σου θα έχεις κάποιο πρόβλημα.

Να κάνω μια ερώτηση: Μετά την αναβάθμιση κάνατε και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή όχι;

Εγώ προσωπικά δεν έκανα και δεν βρίσκω τον λογο να κάνω,μια και παίζει μια χαρά η συσκευή.

Το ρωτάω όμως διότι κάποιοι επιμένουν ότι είναι καλό να γίνεται και επαναφορά αν και πουθενά δεν νομίζω να τεκμηριώνεται αυτό.

Εγώ δεν έκανα. Ούτε στην προηγούμενη αναβάθμιση. Μια χαρά παίζει όντως.

Edited by Johny-B

Να κάνω μια ερώτηση: Μετά την αναβάθμιση κάνατε και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή όχι;

Εγώ προσωπικά δεν έκανα και δεν βρίσκω τον λογο να κάνω,μια και παίζει μια χαρά η συσκευή.

Το ρωτάω όμως διότι κάποιοι επιμένουν ότι είναι καλό να γίνεται και επαναφορά αν και πουθενά δεν νομίζω να τεκμηριώνεται αυτό.

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το ρωτάω όμως διότι κάποιοι επιμένουν ότι είναι καλό να γίνεται και επαναφορά (όχι ειδικά στο συγκεκριμένο τηλέφωνο) και πουθενά δεν νομίζω να τεκμηριώνεται αυτό.

Παύλος Παυλίδης 

Καλησπέρα, καλώς ήλθες στο myphone.gr και με γεια σου το κινητό!

Το ότι παίρνει μια κάρτα και μια κάρτα μνήμης, σημαίνει μόνο ότι είναι "μονόκαρτο" και ότι παίρνει επέκταση μνήμης. Δεν έχει δηλαδή κανένα απολύτως πρόβλημα η ποιότητα και η λειτουργία του.

Το ότι είναι branded σημαίνει ότι ίσως παίρνεις κάποιες αναβαθμίσεις αργότερα. Αν θες μπορείς να το κάνεις un-branded. Και πάλι όμως και branded δεν σημαίνει ότι προσωπικά στην καθημερινότητα σου θα έχεις κάποιο πρόβλημα.

Εγώ δεν έκανα. Ούτε στην προηγούμενη αναβάθμιση. Μια χαρά παίζει όντως.

Ουαου. Τι αμεσοτητα απαντησης ηταν αυτη? Ειμαι χαρουμενος που βρηκα το φορουμ παιδια. Λυνεις πολλες αποριες και σε ευχαριστω θερμα φιλε για την απαντηση. Να σαι καλα.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πηρα το καταστημα της vodafone που ειχα αγορασει το τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν φερνουν δικαρτα κινητα καιρο τωρα διοτι ειναι πολιτικη της εταιρειας. Επισης μια ακομα ερωτηση. Εβαλα απο τη πρωτη μερα temperred glass και ο τυπος χαλασε 4 τζαμακια. Εχω μαυρο χρωμα και επειδη ειναι αναγλυφο το λογοτυπο μου αφηνει κενο εκει περα. Υπαρχει καμια λυση? Ευχαριστω και παλι.

Ουαου. Τι αμεσοτητα απαντησης ηταν αυτη? Ειμαι χαρουμενος που βρηκα το φορουμ παιδια. Λυνεις πολλες αποριες και σε ευχαριστω θερμα φιλε για την απαντηση. Να σαι καλα.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πηρα το καταστημα της vodafone που ειχα αγορασει το τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν φερνουν δικαρτα κινητα καιρο τωρα διοτι ειναι πολιτικη της εταιρειας. Επισης μια ακομα ερωτηση. Εβαλα απο τη πρωτη μερα temperred glass και ο τυπος χαλασε 4 τζαμακια. Εχω μαυρο χρωμα και επειδη ειναι αναγλυφο το λογοτυπο μου αφηνει κενο εκει περα. Υπαρχει καμια λυση? Ευχαριστω και παλι.

περυσι που πηρα p8 lite απο voda δεν ηταν δικαρτο οποτε σωστα στα ειπαν...αν παρεις ultimate νομιζω πιανει ολο το τζαμι κανονικα !

Δεν ειμαι ομως σιγουρος!

My Name Is George V.

περυσι που πηρα p8 lite απο voda δεν ηταν δικαρτο οποτε σωστα στα ειπαν...αν παρεις ultimate νομιζω πιανει ολο το τζαμι κανονικα !

Δεν ειμαι ομως σιγουρος!

Τα καλυτερα τζαμια που εχω δει ειναι της Nillkin παντως.

Αγορα απο κινα φυσικα γιατι εδω θα το αγορασετε (αν το βρειτε ) κανα 20αρικο ενω απο κινα αγορασα 2 θηκες ( η μια nillkin) και ενα τζαμι nillkin και μαζι με μεταφορικα (αναγκαστικα) βγηκε 13,50 ευρω.

Μια διαφορα που ειχα απο την 120 εκδοση στην 130 ειναι οταν φορτιζει το κινητο αναβασβηνει το led. Νομιζω στην 120 εμενε αναμενο.

Εμενα ειχε την 120 οταν το αγόρασα.Τα ιδια εικονίδια που εχει στην αρχικη σελιδα του τοπικ εχει παντως εμενα.Και στην 120 και στην 130.

αλλαξαν μονο σε δυο θεματα

αλλαξαν μονο σε δυο θεματα

Ε πειτε το βρε παιδια και ψαχνω να βρω τι αλλαξε :)

Δεν με ενδιαφερουν τα θεματα ετσι και αλλιως , αυτο που εχει σαν μαμα που ειναι clopy paste απο ios ειναι υπεροχο ;-)

Υπάρχει κανένας οδηγός για να το κάνω un-branded!

Ενα παιδί πριν μερικά posts είπε ότι έβαλε την 120 αλλά το κινητό παρέμεινε μονοκαρτο. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος οδηγός. Λογικά θα υπάρχει.

Υπάρχει κανένας οδηγός για να το κάνω un-branded!

Δες εδώ είναι στα Ισπανικά και Αγγλικά

Για όποιον θέλει να προσπαθήσει να το κάνει 2καρτο το μονόκαρτο υπάρχει οδηγός από τον BadWolf εδώ (στο 2ο post είναι στα Αγγλικά)

http://www.htcmania.com/showthread.php?t=1210915

λογικά γίνεται και debrand

ο marcelo16011933 στο ίδιο site λέει πως έχει καταφέρει να ενεργοποιήσει το gyroscope και το OTG αλλά είναι σε δοκιμαστικό στάδιο οπότε όταν ειναι έτοιμο 100% θα τα έχουμε και αυτά, εν αναμονή λοιπόν.

ΚΑΙ ΝΑΙ όλα αυτά τα πειράγματα είναι δύσκολα ΑΛΛΑ και επικίνδυνα που

τα κάνει ΜΟΝΟ αυτός που θέλει να το κάνει με δική του ευθύνη .

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.

• The title was changed to Huawei Συσκευή bootloader unlocked και frp locked σε bootloop