kaikas Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 καλησπέρα μόλις πήρα το π9λιτε και έχω το π8 λιτε πως μπορώ να έρθουν οτι είχα στο άλλο τηλεφωνώ ? τις επαφές περαστήκαν με το μαιλ ευχαριστώ πολύ Υπάρχει εφαρμογή της Huawei phone clone δοκίμασε την! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 σε ευχαριστω.αναμενω λοιπον Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Φίλε μου, εγώ το έχω από 11/7, είμαι στην 120 και ακόμη δεν έχει έρθει αναβάθμιση. Θα έρθει όμως, υπομονή! Έχω χάσει κάτι; Μάλλον επειδή είμαι διακοπές, έχει βγει και άλλη έκδοση για το δίκαρτο και εγώ την Β120 έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Έχω χάσει κάτι; Μάλλον επειδή είμαι διακοπές, έχει βγει και άλλη έκδοση για το δίκαρτο και εγώ την Β120 έχω.ναι εχει βγει η 131 Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 ναι εχει βγει η 131 Η 131 για δικαρτο ; καμια ουσιαστικη διαφορα εχει ; Την πηρε κανεις απο wind αγορασμενη συσκευη ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 (edited) Η 131 για δικαρτο ; καμια ουσιαστικη διαφορα εχει ; Την πηρε κανεις απο wind αγορασμενη συσκευη ; ναι εγω το ειχα παρει απο wind και πηρα την αναβαθμιση. δεν θα δεις κατι ιδιαιτερο πανε στις πιο πισω σελιδες εχει ανεβασει καποιος φιλος τι αλλαγες εχει στην 131 Edited August 7, 2016 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantheron Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Καλησπέρα, έχω μια ερώτηση είχα ενεργοποιήσει το κλείδωμα οθόνης με fingertip, θέλω να γυρίσω στο κλασσικό ξεκλείδωμα της οθόνης, απενεργοποιω το fingertip αλλά η επιλογή για το ξεκλείδωμα παραμένει ανενεργή, λέει κάτι για διαχειριστές δικαιώματα και τέτοια, έχει κανείς καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Όντως τι χαζομάρα είναι αυτή? Δεν βρήκα πως απενεργοποιείται το κλείδωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Όντως τι χαζομάρα είναι αυτή? Δεν βρήκα πως απενεργοποιείται το κλείδωμα. Καλησπέρα, έχω μια ερώτηση είχα ενεργοποιήσει το κλείδωμα οθόνης με fingertip, θέλω να γυρίσω στο κλασσικό ξεκλείδωμα της οθόνης, απενεργοποιω το fingertip αλλά η επιλογή για το ξεκλείδωμα παραμένει ανενεργή, λέει κάτι για διαχειριστές δικαιώματα και τέτοια, έχει κανείς καμία ιδέα;στο μενου ασφαλεια ρε παιδια ψαξτε λιγο το μενου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Εκεί το έψαχνα αλλά δεν βρήκα πως απενεργοποιεί το κλείδωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Εκεί το έψαχνα αλλά δεν βρήκα πως απενεργοποιεί το κλείδωμα.τα διακαιωματα διαχειριστη να απενεργοποιησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantheron Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Παιδιά δεν βρήκα άκρη αν κάποιος άλλος βρήκε λύση θα παρακαλούσα να μου πει ακριβώς τι πρέπει να κάνω ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 (edited) τα διακαιωματα διαχειριστη να απενεργοποιησεις[/QUOT ετσι ακριβως ειναι φιλε μου παμε στα διακαιωματα διαχειριστη στην ασφαλεια και καταργεις την διαχειριση συσκευης android και εχεις την επιλογη κανενα στην οθονη κλειδωματος Edited August 7, 2016 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantheron Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Το έκανα αλλά ακόμα παραμένει απενεργοπηιμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 (edited) Το έκανα αλλά ακόμα παραμένει απενεργοπηιμένοτι να σου πω εγω αυτο εκανα πηγα στην ασφαλεια στην επιλογη διαχειριστες συσκευων και απενεργοποιησα την επιλογη διαχειριση συσκευης android και παρολο που εχω και δαχτυλικο αποτυπωμα ενεργο και αριθμο pin μου εχει την επιλογη κανενα στην οθονη κλειδωματος Edited August 7, 2016 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Παιδια το αυτοκολλητο CE που εχει πισω το εχετε βγαλει ; Φοβαμαι να το βγαλω μηπως αφήσει κόλλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 καλυτερα οχι μην το βγαλεις δεν ξερεις αν αφησει κολλα.εγω ουτε την πισω ζελατινα εχω βγαλει Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Παιδια το αυτοκολλητο CE που εχει πισω το εχετε βγαλει ; Φοβαμαι να το βγαλω μηπως αφήσει κόλλα.... Εννοείται το έβγαλα απο το πρώτο δευτερόλεπτο.. δεν αφήνει τίποτα. Αν αφήσει το κάνεις με λίγο οινόπνευμα κι ενα πανί, σιγά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Εννοείται το έβγαλα απο το πρώτο δευτερόλεπτο.. δεν αφήνει τίποτα. Αν αφήσει το κάνεις με λίγο οινόπνευμα κι ενα πανί, σιγά.. Οκ σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppapachiou Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Είμαι με Vodafone τηλέφωνο στην έκδοση Β110. Μόλις μου είρθε η αναβάθμιση για Β114. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Είμαι με Vodafone τηλέφωνο στην έκδοση Β110. Μόλις μου είρθε η αναβάθμιση για Β114. Όταν ενεργοποιήσεις το τηλέφωνο σου βγαίνει το λογότυπο της Vodafone? Γιατί στο δικό μου άν και δεν βγαίνει είχε μέσα μία εφαρμογή πού έκανε εγκατάσταση όποια εφαρμογή της Vodafone ήθελες και δεν ξέρω αν είναι τελικά τής Vodafone ή όχι και το πείρα με την 114 και δεν ήρθε καμία αναβάθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppapachiou Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Όταν ενεργοποιήσεις το τηλέφωνο σου βγαίνει το λογότυπο της Vodafone? Γιατί στο δικό μου άν και δεν βγαίνει είχε μέσα μία εφαρμογή πού έκανε εγκατάσταση όποια εφαρμογή της Vodafone ήθελες και δεν ξέρω αν είναι τελικά τής Vodafone ή όχι και το πείρα με την 114 και δεν ήρθε καμία αναβάθμιση! Ναι βγαίνει κατά την εκκίηση και την απενεργοποίηση. Και μένα έχει μία εφαρμογή Start από την οποία μπορείς να εγκαταστήσεις τις υπόλοιπες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Εννοείται το έβγαλα απο το πρώτο δευτερόλεπτο.. δεν αφήνει τίποτα. Αν αφήσει το κάνεις με λίγο οινόπνευμα κι ενα πανί, σιγά.. Και εγώ ρε παιδιά το ίδιο θέμα είχα αλλά τώρα που το λέτε θα το βγάλω και εγώ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι εχει βγει η 131 Έκανα ενημέρωση αλλά δε βρήκε τίποτε. Θα το δω όταν ξανά γυρίσω απο τις διακοπές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 (edited) Είμαι με Vodafone τηλέφωνο στην έκδοση Β110. Μόλις μου είρθε η αναβάθμιση για Β114. Εχεις την εκδοση 3GB ή καμια σχεση ; Edited August 8, 2016 by Johny-B Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas98 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Εχεις την εκδοση 3GB ή καμια σχεση ; ναι το 3αρι εχω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts