Jump to content

Huawei P9 Lite

madman099
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα μόλις πήρα το π9λιτε και έχω το π8 λιτε πως μπορώ να έρθουν οτι είχα στο άλλο τηλεφωνώ ? τις επαφές περαστήκαν με το μαιλ ευχαριστώ πολύ

Υπάρχει εφαρμογή της Huawei phone clone δοκίμασε την!

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε μου, εγώ το έχω από 11/7, είμαι στην 120 και ακόμη δεν έχει έρθει αναβάθμιση.

Θα έρθει όμως, υπομονή!

Έχω χάσει κάτι; Μάλλον επειδή είμαι διακοπές, έχει βγει και άλλη έκδοση για το δίκαρτο και εγώ την Β120 έχω.

Έχω χάσει κάτι; Μάλλον επειδή είμαι διακοπές, έχει βγει και άλλη έκδοση για το δίκαρτο και εγώ την Β120 έχω.
ναι εχει βγει η 131
salonika city :thanks:

ναι εχει βγει η 131

Η 131 για δικαρτο ; καμια ουσιαστικη διαφορα εχει ;

Την πηρε κανεις απο wind αγορασμενη συσκευη ;

My Name Is George V.

Η 131 για δικαρτο ; καμια ουσιαστικη διαφορα εχει ;

Την πηρε κανεις απο wind αγορασμενη συσκευη ;

ναι εγω το ειχα παρει απο wind και πηρα την αναβαθμιση. δεν θα δεις κατι ιδιαιτερο πανε στις πιο πισω σελιδες εχει ανεβασει καποιος φιλος τι αλλαγες εχει στην 131

Edited by mpacardi

Καλησπέρα, έχω μια ερώτηση είχα ενεργοποιήσει το κλείδωμα οθόνης με fingertip, θέλω να γυρίσω στο κλασσικό ξεκλείδωμα της οθόνης, απενεργοποιω το fingertip αλλά η επιλογή για το ξεκλείδωμα παραμένει ανενεργή, λέει κάτι για διαχειριστές δικαιώματα και τέτοια, έχει κανείς καμία ιδέα;

Όντως τι χαζομάρα είναι αυτή? Δεν βρήκα πως απενεργοποιείται το κλείδωμα.

Καλησπέρα, έχω μια ερώτηση είχα ενεργοποιήσει το κλείδωμα οθόνης με fingertip, θέλω να γυρίσω στο κλασσικό ξεκλείδωμα της οθόνης, απενεργοποιω το fingertip αλλά η επιλογή για το ξεκλείδωμα παραμένει ανενεργή, λέει κάτι για διαχειριστές δικαιώματα και τέτοια, έχει κανείς καμία ιδέα;
στο μενου ασφαλεια ρε παιδια ψαξτε λιγο το μενου...

Παιδιά δεν βρήκα άκρη αν κάποιος άλλος βρήκε λύση θα παρακαλούσα να μου πει ακριβώς τι πρέπει να κάνω ευχαριστώ

τα διακαιωματα διαχειριστη να απενεργοποιησεις[/QUOT ετσι ακριβως ειναι φιλε μου παμε στα διακαιωματα διαχειριστη στην ασφαλεια και καταργεις την διαχειριση συσκευης android και εχεις την επιλογη κανενα στην οθονη κλειδωματος
Edited by mpacardi

Το έκανα αλλά ακόμα παραμένει απενεργοπηιμένο
τι να σου πω εγω αυτο εκανα πηγα στην ασφαλεια στην επιλογη διαχειριστες συσκευων και απενεργοποιησα την επιλογη διαχειριση συσκευης android και παρολο που εχω και δαχτυλικο αποτυπωμα ενεργο και αριθμο pin μου εχει την επιλογη κανενα στην οθονη κλειδωματος Edited by mpacardi

καλυτερα οχι μην το βγαλεις δεν ξερεις αν αφησει κολλα.εγω ουτε την πισω ζελατινα εχω βγαλει

Παιδια το αυτοκολλητο CE που εχει πισω το εχετε βγαλει ; Φοβαμαι να το βγαλω μηπως αφήσει κόλλα....

Εννοείται το έβγαλα απο το πρώτο δευτερόλεπτο.. δεν αφήνει τίποτα. Αν αφήσει το κάνεις με λίγο οινόπνευμα κι ενα πανί, σιγά..

Εννοείται το έβγαλα απο το πρώτο δευτερόλεπτο.. δεν αφήνει τίποτα. Αν αφήσει το κάνεις με λίγο οινόπνευμα κι ενα πανί, σιγά..

Οκ σε ευχαριστώ.

Είμαι με Vodafone τηλέφωνο στην έκδοση Β110. Μόλις μου είρθε η αναβάθμιση για Β114.

Όταν ενεργοποιήσεις το τηλέφωνο σου βγαίνει το λογότυπο της Vodafone?

Γιατί στο δικό μου άν και δεν βγαίνει είχε μέσα μία εφαρμογή πού έκανε εγκατάσταση όποια εφαρμογή της Vodafone ήθελες και δεν ξέρω αν είναι τελικά τής Vodafone ή όχι και το πείρα με την 114 και δεν ήρθε καμία αναβάθμιση!

Όταν ενεργοποιήσεις το τηλέφωνο σου βγαίνει το λογότυπο της Vodafone?

Γιατί στο δικό μου άν και δεν βγαίνει είχε μέσα μία εφαρμογή πού έκανε εγκατάσταση όποια εφαρμογή της Vodafone ήθελες και δεν ξέρω αν είναι τελικά τής Vodafone ή όχι και το πείρα με την 114 και δεν ήρθε καμία αναβάθμιση!

Ναι βγαίνει κατά την εκκίηση και την απενεργοποίηση.

Και μένα έχει μία εφαρμογή Start από την οποία μπορείς να εγκαταστήσεις τις υπόλοιπες.

Και εγώ ρε παιδιά το ίδιο θέμα είχα αλλά τώρα που το λέτε θα το βγάλω και εγώ

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ναι εχει βγει η 131

Έκανα ενημέρωση αλλά δε βρήκε τίποτε. Θα το δω όταν ξανά γυρίσω απο τις διακοπές

Είμαι με Vodafone τηλέφωνο στην έκδοση Β110. Μόλις μου είρθε η αναβάθμιση για Β114.

Εχεις την εκδοση 3GB ή καμια σχεση ;

Edited by Johny-B
My Name Is George V.

• The title was changed to Huawei Συσκευή bootloader unlocked και frp locked σε bootloop