Jump to content

Ελληνικές Κωμικές Σειρές - Τα Άπαντα

trapped
 Κοινοποίηση

Η καλύτερη κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης  

195 members have voted

1. 1. Η καλύτερη κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης

• Οι Τρεις Χάριτες (Mega)
      3
    • Οι Απαράδεκτοι (Mega)
      25
    • Dolce Vita (Mega)
      17
    • Δύο Ξένοι (Mega)
      21
    • Σ' Αγαπώ - Μ' Αγαπάς (Mega)
      22
    • Το Δις Εξαμαρτείν (Mega)
      15
    • Οι Μεν και οι Δεν (Ant1)
      15
    • Εγκλήματα (Ant1)
      34
    • Κωνσταντίνου και Ελένης (Ant1)
      24
    • Άλλη - Ποιά;
      19

Recommended Posts

Θυμαστε μια σειρα στον αντ1 με τιτλο Βαρβαροτητες?καλουτσικη ηταν:)

Το Δις Εξαμαρτείν.

http://www.youtube.com/watch?v=xWutGPIHnJw&feature=related

:)

• 4 weeks later...
  • Απαντήσεις 141
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια, ήθελα να ρωτήσω αν θυμάται κανένας τον τίτλο του επισοδείου όπου ο Δόγκανος συναντάει μια παλιά γνωστή του που για κάποιον λόγο δεν τον θυμάται, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

• 2 months later...
Γεια, ήθελα να ρωτήσω αν θυμάται κανένας τον τίτλο του επισοδείου όπου ο Δόγκανος συναντάει μια παλιά γνωστή του που για κάποιον λόγο δεν τον θυμάται, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Με τόσες κοπελιές εκεί μέσα....χάνεσαι!!

Εκτός από τα εγκλήματα φοβερές σειρές ήταν οι Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή του αντ1 και οι σαββατογεννημένες του μεγκα. Το 10 λεπτα κύρηγμα περιττό να πω ότι ήταν είναι και θα είναι η αγαπημένη μου. Άλλωστε σαν 17ης που είμαι είναι αυτή που με εκφράζει πιο πολύ.
Ο σοφός γνωρίζει ότι καμία επιτυχία, όπως και καμία αποτυχία, δεν είναι οριστική.

Φυσικά ξεχώρισαν τα "Εγκλήματα" :respect:

'Επειτα "Με θέα στο πέλαγο".... :respect:

Ακολουθούν:

1. Κων/νου και Ελένης

2. Δύο Ξένοι

3. Ντόλτσε Βίτα

4. Απαράδεκτοι

κλπ...

• 1 month later...
  • 10 months later...
  • 10 months later...
παντως παιδια αν και το ξεθαφω λιγο το θεμα πιστεω οτι στους σταβλους εχει γινει η πιο πετυχημενη διανομη ρολων στην Ελληνικη τηλεοραση
υπογραφή εκτός ορίων

Για μένα [μια και το ξεθαψαμε] οι κορυφαίες είναι οι 2 της Παπαδοπούλου, οι 2 του Καπουτζίδη και οι 2 του "Παπαπέτρου" (Απαράδεκτοι, Σ'αγαπώ-μ'αγαπάς, Σαββατογεννημένες, Στο παρα 5, Dolce Vita και Εγκλήματα).

Μετά πάνε οι 3 Χάριτες και οι Δυο Ξένοι (το οποίο δεν το χω παρακολουθήσει και πολύ, με ενοχλεί κάπως που υπάρχει συνεχώς μεγάλη ένταση και όλοι ουρλιάζουν σ' αυτή τη σειρά)

Ειδική μνεία στο αδικοκομμένο "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή", το οποίο είχε κορυφαίες προδιαγραφές...

Μικρή γέλαγα και μ' αυτές των Ρώμα/Χατζησοφιά, είναι κλισεδιάρικες αλλά όπως και να το κάνουμε έχουν γέλιο: Οι Μεν και οι Δεν, Ο κακός Βεζύρης και το Κων/νου και Ελένης (οι άλλες που χει κάνει ο Ρωμας είναι χάλια)

Εγώ έχω τρέλα με τις σειρές του Ρώμα (Κων/νου και Ελένης, Το καφέ της Χαράς, Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο) και με αυτές που έχουν μέσα το Μπέζο (Άκρως οικογενειακό, Ευτυχισμένοι μαζί).

Δεν μου αρέσουν καθόλου οι σειρές στις οποίες έπαιζαν πριν από το 2000 (εκτός από το Κων/νου και Ελένης). Τις βρίσκω πολύ προ εποχής. Ειδικά το Lip Stick και το Οι μεν και οι δε δεν μου άρεσαν καθόλου. Το Εκείνες και εγώ κάτι έλεγε αλλά δεν... :p

Τέλος, μία άλλη σειρά που μου άρεσε πολύ ήταν το Πάτερ ημών. Ελπίζω να το ξαναβάλουν στο μέλλον. :)

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Οι σειρες του Μπεζου κ οι σειρες του Ρωμα ειναι απειρως ετεροκλητες κ διαφερουν σε χιουμορ τρεις δεκαετιες. Το Κωνσταντινου κ Ελενης βλεπεται, ενω οι σειρες του Μπεζου ψυχαγωγουν.

• 2 weeks later...

Για μενα:

1.Εγκληματα...με διαφορά...

2.Σ'αγαπω μ'αγαπας

3.Εισαι το ταιρι μου

4.Σαββατογεννημενες

5.50-50...

• 1 year later...
Το Κωνσταντίνου και Ελένης είναι η ποιο αυθεντική,σαν σενάριο είναι μέτρια αλλα η χημεία μεταξύ όλων των ηθοποιών είναι 100% αληθινή και έβγαινε και στην κάμερα ενω πολλές ατάκες ήταν αυθόρμητες μέσα στην πλάκα,γι'αυτό και ο κόσμος τη βλέπει ακόμα τόσα χρόνια σαν τις παλιές ελληνικές ταινίες.Στην αρχή δεν είχε επιτυχία χάρις των δυο ξένων και του χαμηλού προφίλ της(το όποιο και δεν επηρέασε την υπάρχουσα χημεία των ηθοποιών και του συνεργείου που έπαιζε και αυτό που και που σαν κομπαρσοι) και ο αντ1 δικαιοθηκε που την κράτησε άλλον ένα χρόνο,κρίμα που δε βγάζουν ίδιες σειρές και σήμερα...

Τωρα τελευταια ο ant1 ξαναεβαλε το "Της Ελλαδος τα παιδια".Ειχαν καιρο να το βαλουν.Ειναι απο τις καλυτερες σειρες του Μπεζου με αρκετο γελιο.

Το Κων/νου και Ελενης τους επαιρνε να το συνεχιζαν και για 3η,γιατι οχι και 4η χρονια.Ειναι σειρα αυτοτελων επισοδιων που θα μπορουσε να παιζοταν για χρονια.Κακως το σταματησαν στις 2.Θα ειχαν και περισσοτερα επειδοσια για να δειχνουν επαναληψη:p.Παντως αυτο με τις ατερμονες επαναληψεις πιστευω οτι ξεφτιλιζει την σειρα με την ενοια οτι κατανταει βαρετο να τελειωνει και να ξανααρχιζει παλι φτου κι απ'την αρχη.Επισεις η βλακεια ειναι οτι για αγνωστους λογους σχεδον ποτε δεν δειχνουν τα πρωτα και τα τελευταια επεισοδια.Παντα τα πηδανε δειχνοντας απο το 4ο μεχρι το 65ο επεισοδιο.

Οι 5 καλυτερες κωμικες σειρες για μενα(οχι απαραιτητα με αυτην την σειρα):

- 50-50

- Κων/νου και Ελενης

- Οι απαραδεκτοι

- Εγκληματα

- Της Ελλαδος τα παιδια

Edited by NetSurfer_g7

κορυφαια ελληνικη κωμικη σειρα (για μενα):Στο Παρα 5..το εχω δει 4 φορες και εξακολουθω να γελαω με τη Θεοπουλα και με τις τρελες αποριες Νταλιας και Ζουμπουλιας...

2.Ευτυχισμενοι μαζι:απλα θα πω ενα ονομα:Μπεζος...

3.Κωνσταντινου και Ελενης:παρα πολυ εξυπνο..με πολυ ωραιες ατακες..ακομα το βλεπω μετα το σχολειο!!:P

4.Σ' αγαπω,Μ' αγαπας:απλα,ενα ελληνικο ζευγαρι..δεν χρειαζεται τιποτ' αλλο!!

5.Εγκληματα:εξαιρετικη σειρα!!ακομα γελαω με τη Σωσω οποτε το βλεπω!!!

κορυφαια ελληνικη κωμικη σειρα (για μενα):Στο Παρα 5..το εχω δει 4 φορες και εξακολουθω να γελαω με τη Θεοπουλα και με τις τρελες αποριες Νταλιας και Ζουμπουλιας...

Kι εμένα το παρα5 εξακολουθεί να ναι η αγαπημένη μου ελληνική σειρά, όχι όμως τόσο για τις ατάκες, όσο για άλλα στοιχεία όπως η κεντρική ιδέα (το ότι οι "αδυναμοι" αποφασίζουν να τα βάλουν με τους δυνατούς, θέτοντας τη ζωή τους σε κίνδυνο για να αποδώσουν δικαιοσύνη και να σεβαστούν την τελευταία επιθυμία ενός αγνώστου), οι χαρακτήρες και οι σουρεαλ καταστάσεις. Λίγο παιδικό, αλλά πολύ αγαπησιάρικο και με εξαιρετικό φινάλε (που βάζει γυαλιά σε πάρα πολλές από τις καλές ξένες σειρές). Το καλό χιούμορ πήγαζε από τις ίδιες τις καταστάσεις περισσότερο, παρά από τις ατάκες, οι οποίες κυμαινόταν από καλές μέχρι σαχλαμαροειδείς/κρύες.

Τελος πάντων, επειδή δεν είναι καθαρή κωμωδία το παρα5 το θεωρώ εκτός συναγωνισμού σ' αυτή την κατηγορία:

1. Απαράδεκτοι

2. Σαββατογεννημένες

3. Ντολτσε Βιτα

4. Σ'Αγαπώ Μ'αγαπάς

5. Εγκλήματα

Edited by just_a_comment

• 3 years later...
ξεθαβω το θεμα γιατι εχω ερωτηση ειδα στους τιτλους αρχης του τι ψυχη θα παραδοσεις μωρη αναφερεται η θαλεια ματικα αλλα δεν θυμαμαι να την εχω δει ξερετε σε ποια επεισοδια εμφανιζεται?
υπογραφή εκτός ορίων