Jump to content

marios222

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About marios222

  • Ημ. Γέννησης 18/04/1991

marios222's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ηταν παλια ενα παιδικο...αλλα δεν θυμαμαι πως το λενε.Θελω να αρχισω να ψαχνω τα επισοδια... ηταν ενας γατος ο Μουσμουλενιος και ο φιλος του ο Σπιρτος που ηταν σκουλικι και ο κυριος Φραπας που ολο εχανε το καπελο του και ο Μαστροαλεπος ο εφευρετης...... οποιος γνωριζει πως λεγετε το παιδικο ας απαντησει..... σας ευχαριστω!!!:p
  2. Για χαρα παιδια. μια συμβουλη θα ηθελα.... το καλοκαιρι γνωρισα μια κοπελα και τρελαθηκα. εντομεταξυ μ'αυτη συναντιωμαστε συχνα, 1-2 φορες την εβδομαδα, φιλικα.. εχουμε γινει φιλαρακια και τα παμε και και πολυ καλα μαλιστα. μου αρεσει πολυ η παρεα της. το θεμα ειναι οτι εγω το βλεπω για κατι περισσοτερο αλλα δεν ξερω πως να της το πω γιατι δεν ξερω πως θα αντιδρασει και δεν θελω να την χασω σαν φιλη....????????????????????????????????????????????????:( τι να κανω???
  3. Πράγματι, δεν λες τίποτα. Οι πιο ψυχρές γυναίκες είναι. Τουλάχιστον αυτές που εγω προσωπικά γνώρισα από πάθος και αισθησιασμό μηδέν.
  4. Στέλνω και γω ένα. Είναι το καλύτερο μήνυμα που πήρα ποτέ. Σου στέλνω 1 φιλί να ομορφαίνει τον κόσμο σου, 1 σ'αγαπώ να γεμίζει την καρδιά σου, 1 χαμόγελο να φωτίζει τη ζωή σου, όσο και αν είμαι μακριά σου είμαι μαζί σου.
  5. Εκτός από τα εγκλήματα φοβερές σειρές ήταν οι Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή του αντ1 και οι σαββατογεννημένες του μεγκα. Το 10 λεπτα κύρηγμα περιττό να πω ότι ήταν είναι και θα είναι η αγαπημένη μου. Άλλωστε σαν 17ης που είμαι είναι αυτή που με εκφράζει πιο πολύ.
  6. Μουλάν Lion King=Με αυτή την ταινία μεγάλωσα. Βασικά πιο πολύ μου αρέσουν τα κινούμενα σχέδια που βάζει η ΝΕΤ τα πρωινα του σαββατοκύριακου (Ηρακλής, Toy Story, το Τιμόν και Πούμπα που έδειχνε παλιά και φυσικά Ο Μίκυ Μάους. Άλλωστε με αυτόν δεν ξεκίνησε ο Disney?).
  7. ξερετε μηπως κανενα μερος στη λαρισα στο οποιο να διδασκουν σοβαρα πολεμικές τεχνες? βασικα σκεφτομαι για καρατε ή kung fu αλλα δεν ξερω και πολλα για αυτές και δεν ξερω τι να επιλεξω. ακουσα και διαφορες παραλλαγες του καρατε και ολων των αλλων και μπερδευτικα καπως...
×
×
  • Create New...