Jump to content

βοήθεια για επιλογή κινητού :)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας παιδιά. θέλω τι βοήθεια σας για αγορά κινητού από κίνα.

αρχικά είχα στο μυαλό μου το Mi4c (3/32), αλλα μετά μπήκε στο παιχνίδι και το redmi note 3 pro (3/32). έχω την εντύπωση ότι οι 5,5 ιτζές του note είναι παρα πολλές για ένα κινητό. τώρα τελευταία σκέφτομαι συνέχεια το Μi5, μονο που είναι κάπου στα 100 euro ακριβότερο για τα λεφτά που έχω (200 euro πάνω κάτω).

οι ερωτήσεις μου είναι οι παρακάτω

1on Μi4c vs note 3 pro

2on να περιμένω λίγο καιρό να πέσει η τιμή του Μi5?

Το κινητό το θέλω για να μπαίνω internet και gps. το σημαντικότερο είναι να μην κολλάει!!

αυτά :D αν έχετε να προτείνεται καμια άλλη συσκευή πάνω κάτω στα ίδια χρήματα θα το εκτιμούσα.

Y.g :!:

από τι μικρή μου εμπειρία στα κινεζικα κινητά που έχω συνταντήσει, έχουν ένα θέμα με το σήμα, δεν είναι τόσο ισχυρό. αυτό παίζει και τα κινητά που ανέφερα παραπάνω?

ευχαριστώ :D

Για τη δουλειά και τη χρήση που θέλεις το κινητό δε θα χεις κανένα θέμα με τις συσκευες που ανέφερες.

Οι 5.5" είναι πολλές πλέον μόνο στο μυαλό και όχι στην πράξη.. ;)

Να πάρεις το 16ρι redmi note 3 PRO στα 160 ευρώ, μιας και δίκαρτο μπορεί να είναι + εξωτερική sd card (με κάποιο "κολπο") , τα 2 GB ram είναι υπεραρκετά με 700MB+ ελευθερα μετά το πλήρες στήσιμο του κινητού με εφαρμογές κλπ, μπαταρία τέρας, premium αίσθηση, φρέσκο επεξεργαστή δυναμιτη, ξεκλειδωμα με δακτυλικο αποτύπωμα, OTG, ράδιο, υπέρυθρες και και...

Πάρε κ ένα tempered glass της nillkin κ καμία θήκη αν θες και πάλι είσαι κάτω από το 200-ρικο...;)

Α, σήμα καμπάνα, Wi-Fi επίσης, ένταση ακουστικού και μικροφωνου σούπερ και GPS ακαριαιο..:)

Edited by demakhs

Αυτό το "κολπακι" περί τίνος πρόκειται;; Θα με ενδιέφερε να μάθω..όσο για τον φίλο θα πρότεινα και εγώ με την σειρά μου το pro μοντέλο.

το θέμα μου με τις ιτζες είναι ότι έχω συνηθίσει σε μικρό κινητό (είχα Iphone 3gs και τώρα έχω ένα samsung ίδια κατηγοριας) και μη σου πω ότι και οι 5" μου φαίνονται πολλές. όσο για το 32 το βρήκα από κίνα με 220 $ , οποτε δεν είναι άσχημα!

Για τη δουλειά και τη χρήση που θέλεις το κινητό δε θα χεις κανένα θέμα με τις συσκευες που ανέφερες.

Οι 5.5" είναι πολλές πλέον μόνο στο μυαλό και όχι στην πράξη.. ;)

Να πάρεις το 16ρι redmi note 3 PRO στα 160 ευρώ, μιας και δίκαρτο μπορεί να είναι + εξωτερική sd card (με κάποιο "κολπο") , τα 2 GB ram είναι υπεραρκετά με 700MB+ ελευθερα μετά το πλήρες στήσιμο του κινητού με εφαρμογές κλπ, μπαταρία τέρας, premium αίσθηση, φρέσκο επεξεργαστή δυναμιτη, ξεκλειδωμα με δακτυλικο αποτύπωμα, OTG, ράδιο, υπέρυθρες και και...

Πάρε κ ένα tempered glass της nillkin κ καμία θήκη αν θες και πάλι είσαι κάτω από το 200-ρικο...;)

Α, σήμα καμπάνα, Wi-Fi επίσης, ένταση ακουστικού και μικροφωνου σούπερ και GPS ακαριαιο..:)

Έγραψες...:)

Ε πάρε Xiaomi redmi 3 pro

Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό ακριβώς!!!

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Μηπως εννοείτε το Note 3 pro 32?

Όχι το Xiaomi Redmi 3 Pro. Είναι μία αναβάθμιση του Xiaomi Redmi 3. Εγώ με τη σειρά μου θα πρότεινα το Redmi Note 3 Pro δαγκωτό. Ότι και να πω γι αυτή τη συσκευή είναι λίγο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου