anna2 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Μόλις το πήρα και είμαι με αυτή τη ρομ: . Από ότι καταλαβαίνω δεν είναι η official stable. Μπορώ να περάσω την τελευταία official χωρίς να ξεκλειδώσω bootloader? Φυσικά και μπορείς να την περάσεις σε edl mode αλλά δεν θα έχεις Ελληνικό μενού. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Εαν περασει την official stable εννοειται οτι θα εχει Ελληνικα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Είναι πιο εύκολο να την περάσω με την παραπάνω μέθοδο, ή να το ρουτάρω και να την περάσω με twrp? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Εαν περασει την official stable εννοειται οτι θα εχει Ελληνικα.:) Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Είναι πιο εύκολο να την περάσω με την παραπάνω μέθοδο, ή να το ρουτάρω και να την περάσω με twrp? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι το οκταπύρηνο δεν έχει Official Global rom. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Είναι το οκταπύρηνο δεν έχει Official Global rom. Nαι εχεις δικαιο,τωρα το προσεξα,ειδα μονο το 3gb ram.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Εχω το οχτσπυρηνο, 3/64, και πριν μια βδομαδα περασα την stable global rom, που εχει Ελληνικα,, και για αυτο τον λογο την περασα! Να κοιταξει μηπως με το mipc shuite(~), μπορεσει και περασει official rom. Υπαρχει περιπτωση, αν η rom ειναι unofficial, το προγραμμα mi pc shuite, να μην το βλεπει το κινητο. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οδηγιες εγκαταστασης,, http://en.miui.com/a-232.html ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οδηγιες εγκαταστασης,, http://en.miui.com/a-232.html ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Rom stable global prime( 3/64) , http://en.miui.com/download-302.html#458 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Εχω το οχτσπυρηνο, 3/64, και πριν μια βδομαδα περασα την stable global rom, που εχει Ελληνικα,, και για αυτο τον λογο την περασα! Να κοιταξει μηπως με το mipc shuite(~), μπορεσει και περασει official rom. Υπαρχει περιπτωση, αν η rom ειναι unofficial, το προγραμμα mi pc shuite, να μην το βλεπει το κινητο. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οδηγιες εγκαταστασης,, http://en.miui.com/a-232.html ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οδηγιες εγκαταστασης,, http://en.miui.com/a-232.html ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Rom stable global prime( 3/64) , http://en.miui.com/download-302.html#458 E μα ναι,και εγω αυτην ειδα και ειπα οτι εχει Ελληνικα....... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Πρωφανως καθως δεν ειναι η international,σε οσα εχω φερει και ειναι η international εκδοσεις,ειναι καταρχην σε σφραγισμενα κουτια,και φοραν απο το εργοστασιο κατασκευης της official global rom. + ότι έχουν από το εργοστάσιο ευρωπαικό φορτιστή και όχι αντάπτορα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Πρωφανως καθως δεν ειναι η international,σε οσα εχω φερει και ειναι η international εκδοσεις,ειναι καταρχην σε σφραγισμενα κουτια,και φοραν απο το εργοστασιο κατασκευης της official global rom. + ότι έχουν από το εργοστάσιο ευρωπαικό φορτιστή και όχι αντάπτορα ;) Πάντως το δικό μου ήρθε σφραγισμένο και μέσα είχε αντάπτορα ενώ φορούσε Global Stable. Αγορασμένο απ' το γνωστό κίτρινο μαγαζί. Sent from my Amstrad CPC6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Εχω το οχτσπυρηνο, 3/64, και πριν μια βδομαδα περασα την stable global rom, που εχει Ελληνικα,, και για αυτο τον λογο την περασα! Να κοιταξει μηπως με το mipc shuite(~), μπορεσει και περασει official rom. Υπαρχει περιπτωση, αν η rom ειναι unofficial, το προγραμμα mi pc shuite, να μην το βλεπει το κινητο. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οδηγιες εγκαταστασης,, http://en.miui.com/a-232.html ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οδηγιες εγκαταστασης,, http://en.miui.com/a-232.html ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Rom stable global prime( 3/64) , http://en.miui.com/download-302.html#458 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Ήταν τόσο απλό, αλλά μπερδεύτηκα με άλλους οδηγούς στο ίντερνετ κι έφαγα ένα απόγευμα! Υπάρχει τρόπος, πέρα από το double tap to wake, να κλείνει με διπλό ή μονό χτύπημα η οθόνη; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Ήταν τόσο απλό, αλλά μπερδεύτηκα με άλλους οδηγούς στο ίντερνετ κι έφαγα ένα απόγευμα! Υπάρχει τρόπος, πέρα από το double tap to wake, να κλείνει με διπλό ή μονό χτύπημα η οθόνη; Επίσης ακόμα και με τη νέα ρομ το τηλέφωνο δεν αναγνωρίζεται από το Mi suite. Καμιά ιδέα; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 (edited) Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Ήταν τόσο απλό, αλλά μπερδεύτηκα με άλλους οδηγούς στο ίντερνετ κι έφαγα ένα απόγευμα! Υπάρχει τρόπος, πέρα από το double tap to wake, να κλείνει με διπλό ή μονό χτύπημα η οθόνη; Ανεβασε screenshot, που να δειχνει την ρομ, ρυθμισεις.. ισως να ξερουν από εδώ το σαιτ κλπ Παραξενο, αν εχεις official rom, να μην την αναγνωριζει το mipc suite,,, λογικα θα εβλεπες τις φωτο κλπ, από το κινητο σου...... ΠΕΡΑΣΕΣ την global- stable/developer ??? πρεπει να εχεις Ελληνικη γλωσσα!! Edited March 8, 2017 by athanasios1112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Ήταν τόσο απλό, αλλά μπερδεύτηκα με άλλους οδηγούς στο ίντερνετ κι έφαγα ένα απόγευμα! Υπάρχει τρόπος, πέρα από το double tap to wake, να κλείνει με διπλό ή μονό χτύπημα η οθόνη; Ανεβασε screenshot, που να δειχνει την ρομ, ρυθμισεις.. ισως να ξερουν από εδώ το σαιτ κλπ Παραξενο, αν εχεις official rom, να μην την αναγνωριζει το mipc suite,,, λογικα θα εβλεπες τις φωτο κλπ, από το κινητο σου...... ΠΕΡΑΣΕΣ την global- stable/developer ??? πρεπει να εχεις Ελληνικη γλωσσα!! το mi pc suite δεν δουλευει με 6αρα miui και πανω Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 (edited) Αν χρησιμοποιείς miui βάζεις τον διακόπτη κλειδώματος Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι κάπου στις ρυθμίσεις; Δεν μπορώ να το βρω... Edit:Ευχαριστώ, το βρήκα. Edited March 8, 2017 by YanniZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Τρομερή μπαταρία!!!! Sent from my Amstrad CPC6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Γεμισες 22αρα οθονη......:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markos9 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Έχω micro sim wind και nanosim cosmote... εδώ και λίγες μέρες το σήμα από την cosmote έχει χαθεί και βγάζει emenergy call only... έβγαλα την κάρτα της wind και τώρα μια έχει σήμα και μια χάνεται με cosmote μόνο μέσα... έχει θέμα το κινητό;; αδούλευτα είναι το κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Γεμισες 22αρα οθονη......:lol: Ωχ. Την ανέβασα από Tapatalk και νόμιζα ότι κάνει resize. Επίσης κυρίως μπαίνω στην Mobile έκδοση από κινητό και ούτε και εκεί φαίνεται... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Ψάχνω οδηγό για ρουτ κι έχω μπερδευτεί! Υπάρχει κάποιος που να είναι απλός και δοκιμασμένος; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Ψάχνω οδηγό για ρουτ κι έχω μπερδευτεί! Υπάρχει κάποιος που να είναι απλός και δοκιμασμένος; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εγω το ειχα ροοτ, και ησυχασα περνωντας official rom. πρεπει να απευθυνθείς σε διαφορετικο σαιτ,, ξεκλείδωμα bootloader, custom twrp, custom rom. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14456-%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Mi-Max-Pro-Helium/?pageNo=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αν και με ξεκλείδωτο bootloader σου ερχόταν κανονικά updates ή με την official ρομ ξανακλείδωσε; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Μπορεις να ελεγξεις, με εντολες cmd, ..adb.. Αν ειναι κλειδωμενο το bootloader,, η πρωτη ενεργεια που κανουμε, αν θελουμε να περασουμε custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Προσπαθω να ανεβασω φωτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Ωχ. Την ανέβασα από Tapatalk και νόμιζα ότι κάνει resize. Επίσης κυρίως μπαίνω στην Mobile έκδοση από κινητό και ούτε και εκεί φαίνεται... Ποια ρομ έχεις; Εγώ έβαλα την τελευταία nougat κι έχει αισθητή πτώση σε αυτονομία με την τελευταία 6αρα. Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Προσπαθω να ανεβασω φωτο.. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Όλα τα δείχνει false. Αν περάσω twrp, λογικά δεν θα πέρνει αυτόματα αναβαθμίσεις, αλλά θα πρέπει να φλασάρω κάθε νέα έκδοση ρομ, έτσι δεν είναι; Ακόμα κι αν περάσω twrp με κλειδωμένο bootloader, όπως έχω βρει σε κάποιον οδηγό; Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blade68 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Καλησπέρα και από εμένα. Ψάχνω να πάρω το 3/32 και αυτή στιγμή το βρίσκω σε σχετικά καλή τιμή μόνο στο eglobalcentral.eu. Να σημειώσω ότι δεν θέλω να παραγγείλω από Κίνα. Η ερώτηση τώρα απευθύνεται σε όσους ψώνισαν από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Το eglobalcentral.eu στέλνει από Ευρώπη? Πρέπει να το ζητήσω ή ότι πάρω από εκεί έρχεται από Ευρώπη? Η παράδοση (αν έχει παραλάβει κάποιος) γίνεται από κούριερ ή με απλό ταχυδρομείο? Και ένα τελευταίο γενικότερο. Από την εμπειρία σας, το PayPal παίζει κανονικά ή υπάρχουν θέματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts